HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 9910 užívateľov

Užívateľ > Hadesak > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Vynikajúca hra čo dodať

+Príbeh
+Skillshots
+Zbrane
+Prostredie
+Rôzne druhy nepriateľov
+Pár bossov
+Super hlášky
+Občas tam hrala vynikajúca hudba a audio bolo celkovo vynikajúce
+Veľa zábavy

+/- Grafika tá bola dobrá len miestami sa mi zdala slabá aj keď som to hral na full. Takže tú neviem ohodnotiť ... Ale celkovo bola dobrá

Jednoducho odporúčam super hra.
Vynikajúca strielačka.
Strašne sa mi tam páčila funkcia Skillshots ... Je tam veľmi veľa druhov zabitia nepriateľa ... +++
Veľmi dobrá hra. S každým datadiskom do hry EVE Online sa pridá nejaký doplnok. V tomto prípade sa pridá do hry skenovanie planét , kvôli surovinám ak nájdete planétu na ktorej je veľa surovín môžete ju chodiť pravidelne ťažiť samozrejme dokedy ju nevyťažíte. Planéty sa ressujú takže keď zdroj surovín vyčerpáte môžte si počkať nejakú tú dobu a suroviny sa po čase znovu objavia.Samozrejme planétu vám môžu ostatný ,,ukradnúť,, aby ste tomu zabránili musíte si svoju planétu chrániť tým že si na ňu nainštalujete nejakú tú sondu a rakety. Sonda vás upozorní keď ide niekto na vašu planétu ťažiť a lepšia sonda ukáže aj kde sa nachádza a aký má level , loď a vybavenie. Podla toho sa môžete rozhodnúť či to vyriešite ,,ručne stručne,, alebo vyšlete rakety... Jednoducho EVE Online je vynikajúca hra a tento doplnok ju ešte vylepšuje . Dávam 100 %... EVE je obrovská hra a o tom niet pochýb, napríklad dáte si autopilota z jedného sektoru galaxia 0.5 do 0.0 na opačnej strane a cesta trvá cca 4 hodiny (naše) a to aj s použitím warpu do iných lokácii . EVE Online moc slovákov nehrá ale kto to pozná ten vie. AK si chcete vyskúšať EVE Online Tyrannis , môžte si skúsiť 14 dňový free trial. To je asi všetko . V Hre sa volám Adal Grade z rasy Minmatar . Keby niečo napíšte rád vám pomôžem :)
Podla mna najlepšie NFS aké bolo ... Carbon bolo podla mna to isté ako keby ... len tam sa blacklist zmenšil na 4 bossov ale inak to isté + v carbone to ako keby modelovanie tuningu ... MW je super aj hratelnostou aj po grafickej stránke jendoducho 100 % :)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |