HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21186
5455
5063
1438
1600
7336
6047
12932
1687

Online 17382 užívateľov

Užívateľ > Libor13 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Arzenál zbraní, ničiteľnosť a nádherná grafika.................proste, je to hra ako sa patrí! Nemám k nej čo dodať. jediné čo je od veci, ale je to prospešné je to , že nepriatelia nemôžu zastreliť členov roty.
+ dobrá hrateľnosť
grafika, detaily
prepracované zbrane, veľké mapy, vozidlá, pesničky (rádio stanice)
- nie je zadarmo, zopár bugov, málo zbraní
... ale inak celkom ujde
Toto bola podľa mna tá naj Colin McRae aká zatiaľ vyšla.Jednoducho nádherná grafika, auta, ale čo sa mi nepáčilo bolo, že tam neboli žiadne animácie a preto jej dávam 95%.
Takže, táto hra mi raz prišla do rúk. Ked som ju začal hrať, stal som sa závislým. Jednoducho je to výborné. Grafika perfektná (na rok 2004), bohatý a zaujímavý dej, ktorom nechýbajú animácie, veľa nepriateľov, množstvo vozidiel, lodí a hlavne zbraní. Jediné čo by som vytkol je, že sa nedalo lietať na vrtuľníku, ale to moje hodnotenie ani zdaleka nemení.
Ubisoft ma tu strašne sklamal. Po Far Cry 1 som si myslel, že toto bude ešte lepšie, ale mýlil som sa. Grafika výborná, veľa zbraní, veľký virtuálny svet s množstvom nepriateľov. Ale...nepriatelia hlúpi, dlho trvalo kým som sa dostal z jedného konca mapy na druhý, žiaden dej, rýchle zomieranie, stále opravovať vozidlá a strašne tmavé priestory.
hra je výborne spracovaná graficky a všetko je reálne, oproti 2008-ke je tam aj autopilot, ale má to jeden háčik a to je, že v hre je málo strojov, ktoré sa našťastie dajú doplniť cez internet
Poviem vám jediné, že lepšie GTA som ešte nehral. Proste nebíčko pre hranie. jediné čo bolo zlé bola grafika, ale na takú starú hru je to nebíčskovská grafika, dej dlhý a zaujímavý mnoho postáv. Hra ako sa patrí.
Túto hru vystihnem jedinou vetou: ´´Nebíčko pre hranie!!!´´ Ja som to síce ešte nehral, ale drtič333 to riadne chváli a on je odborník, takže vrelo odporúčam.
SWAT 4 je výborná hra. Grafika síce mohla byť lepšia, ale misie, prostredie a úlohy sú perfektné. Jediné čo môžem vytknúť je, že tam mohlo byť viac zbraní.
Tak túto hru som hral a poviem vám na môj vkus je to taká somarina ako vyprážaný ľad. Jediné čo tam bolo celkom dobré bola grafika. Najlepšie stratégie sú Age OF Empires 2 a Imperial Glory. WarCraft je peklo pre hranie.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |