HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 37697 užívateľov

Užívateľ > Shorty_25 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |





Asi som to hral zatiaľ málo, ale veľa nového nevidím, hudba je !! hrozná !! a mám pocit, že by to chcelo viac fps




Dlho očakávaná hra, na ktorú som sa tešil pomaly viac ako malé dieťa na vianočné darčeky. Nebudem to tu všetko rozpisovať, každý vie že je to dokonalé, len dodám že najkrajšie mesto z celej série sú Benátky pri ktorých som totálne žasol, obleky, hudba, príbeh, dokonca aj tie dialógy tvoria neskutočné dielo, ktoré by si zaslúžilo ešte väčšieho ocenenia ako hociktorý iný film. Pre mňa je hranie assassins creed 2 zážitkom na ktorý nikdy nezabudnem. Myslím, že to je to najväčšia pocta ktorej sa mohli tvorcovia dočkať.




Na brotherhood som sa absolútne netešil. Dokonca som sa toho obával a moje obavy sa naplnili, síce je príbeh dobrý a boje vylepšené, ale Rím ako mesto je hrozné, zle graficky spravené, prevláda v ňom zamračená obloha a slnka skoro niet, a ak hej tak sa žiadnej zmeny a tieňov nedočkáme (čo robí veľa, pretože ked svieti slnko budovy niesú vôbec krásne vykreslené ako boli napríklad v benátkach) no niektoré misie a tiež hudba mali niečo do seba. Hra vyšla podľa mňa zbytočne, pokojne mohli tento príbeh dokončiť aj v druhej časti Assassins creed, keby dajú o jednu dve kapitole navyše. No čo už.
Nádhera, Konšťantínpol je krásny, tie hmly, v noci svit mesiaca, cez deň všetko zaliate krásnym slnkom, hudba ktorá sprevádza celú hru dotvára ešte lepšiu atmosféru (najlepšia skladba Turkish Spirit) a čo sa bojovo a príbehu, bol som uchvátený, na konci som dokonca vylial slzu, neviem či to dokáže nejaká iná hra. Requiscat in Pace Altair and Ezio Auditorie.






100%Crysis










Veľmi dobrá hra, ako všetky Potterovky, mohla by byť trocha dlhšia a s trohu realistickejšími pohybmy. hudba sa mi veľmi páčila a súboje boli naozaj drsné, hra ma zabavila na niekoľko hodín a dúfam, že aj druhá časť bude aspoň takto dobrá, dávam 100%
Zaujímavé, že to všetci tak kritizujú...ja som bol milo prekvapený, pretože tá hra bola naozaj prepracovaná, zabavil som sa, atmosféra bola úžasná a hudba dokonalá, jeidná chyba tejo hry je, že je krátka :)
Táto hra sa moc nepodarila, bolo tam veľa zbytočností mohli tam dať račej voľné pochodovanie po rokforte a nie len jednotlivé levely, no i tak je tá hrá výborná:)
Priznávam, že rokfort je urobený skvele, no mohlo to byť trocha dlhšie, miešanie elixirov a bitky v kluboch sú zábavne, metlobal moc nezaujal a štíty boli pre mňa zábavou a výzvou, pretože v každom HP musím mať všetko vyzbierané. Grafika dobrá a hratelnosť tiež.
Pokračovanie skvelej hry, sa vydarilo tak isto ako pvá časť s ktorou sú si veľa podobné, hudba, hratelnosť a dlžka sú vyhovujúce, hra ma dokáže zabaviť aj po viacerých hraniach..100%
najslabšia s potteroviek...grafika mohla byť lepšia a keby tam nieje časť, kde sa hľadajú študenti do DA tak by to bolo totálne o ničom, aj posledný súboj Dumbledora s Voldemortom mohol byť viac prepracovaný :)


V tejto hre nastáva zmena oproi predošlím dielom, no je to stále dobrá a zábavná hra pre všetkých ľudí aj ktorí niesú fanúšikmy HP :)
Moja obľúbená hra s detstva ktorú som prešiel snáď 20x, na tú dobu dobrá grafika aj hratelnosť, musím pochváliť aj človeka ktorý skladal hudbu, je to hra plná fantázia ktorá ma len jednu chybu-je krátka :)


Fakt výborná hra, ktorá ma rozosmeje aj v tých najťažších životných situáciach, grafika výborná, príbeh tiež, hudba a hratelnosť perfektné, "rozhovory" postáv sú fakt dokonalé, jediné čo by som vypichol - je to veľmi krátke...Teším sa na LEGO: Harry Potter 5-7 :)










Hru som si zahral kvoli príbehu, ktorý bohužial nebol, ale aj tak sa to stále drží onou honosnosťou a atmosférou mafie 2, posledná misia to zachránila.
Hra to nieje dokonalá a od značky Mafia sa čakalo trocha viac ako stereotypné plnenie misií, asi nevedeli ako tomu dať nejakú kostru, ale nebolo to zlé, grafika je podla mňa pekná, atmosféra, hudba, mesto, autá, zbieranie plagátov a obalov úžasné, príbeh a prepojenie s Vitom sa mi páčilo veľmi, ale predsa len 60s a New Orleans, nemajú v sebe toho ducha a nenavodzujú pocit niečoho uplne starého ako tomu bolo v prvej a druhej časti, ale aj napriek tomu neľutujem kúpu a odporúčam každému fanušikovi hernej serie.






Jedna s najlepších hier. Na tú dobu skvela grafika, najúžasnejší príbeh aký sa len dá, skvelé súboju a skákačky. Odporúčam každému :)
Najlepšia časť Perského princa, speed kill je úžasný, Babylon navrhnutý dokonale, a príbeh o princovi "schizofrenikovi" je perfektným završením najlepšej hernej ságy
Takmer dokonalá hrá, nenapodobiteľný príbeh, dych berúce efekty, hudba ktorá vami pri hraní rajcuje a dlžka hry sú proste perfektné. Táto hra má jedinú chybu, je strašne strašne moc temná, preto dávam len 99% a nie 100%.






Zábavná hra, ktorá ma neomrzela ani po viacerých hraniach, hudba, autíčka a veci ktoré sa am dajú zbierať sú len ďalšie plus, príbeh tiež ušiel a dobre som sa zabavil...škoda, že už sa takéto dobré hry nerobia









© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |