HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 4771 užívateľov

Užívateľ > Dave67 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Mám pociť, že by bolo na mieste prehodnotiť svoje predchádzajúce hodnotenie. Žiadna hra na svete nie je 100%-ná, je to otázka vkusu či sa vám hra nepáči a či viete prehliadnúť aj tie väčšie chybičky.
Tak ako aj Dragon Age: Origins, Dragon Age II ma uchvátil svojou výbornou dejovou líniou, hrateľnosťou (aj keď veľký strategik nie som :-)) a výbornými detailmi postáv!
Plusy:
+Dejová línia
+Veľmi ľahko-obľúbiteľné postavy
+Dĺžka hry
+Mass Effect systém konverzácií & cutscenes
+Dabing hlavnej postavy, čo v jednotke chýbalo
+Dynamické súboje, gameplay
+Grafika & detaily postáv sú vypracované
+Varric (resp. jeho voice actor, Brian Bloom :-D)
+Import z DA I
Mínusy:
-Stereotypné dungeon-y, vonkajšie lokácie.
-Grafické spracovanie mohlo byť vylepšené z oblasti okolitých shaderov
-Kirkwall je krásne mesto, ale mohlo tam byť niečo aj z Ferelden-u.
Moje konečné hodnotenie činí 94%.
Stručne. Jedna z najlepších hier aké som kedy hral. Má nápad, skvelý dej, perfektnú hrateľnosť, o grafike ani nerozprávam, síce hra nebeží na CryEngine 3, stále je to pastva pre oči. Výrazné a ikonické postavy spolu s nádhernou hudbou skomponovanou jedným z najlepších tvorcov tematickej hudby dodávajú hre obrovský nádych. Pre mňa 10/10.
Iné hodnotenie ako 100% tejto hre ani dať nemôžem. Prvý diel ma zaujal natoľko, že som sa od neho nevedel odtrhnúť, tak isto to bolo aj s týmto dielom. Kane & Lynch 2 predsavuje všetko, po čom hráč ako ja môže túžiť. Akcia, realita, perfektný dej a dvaja skvelí anti-hrdinovia! Niekedy mi možno hra prišla až príliž ťažká, dokonca aj na obtiažnosti "medium", ale práve to bolo ono, že som ju neprešiel za 5 hodín. Na obtiažnosti extreme sa to stáva nočnou morou, no a TO JE ONO. Trošku nervu nezaškodí :-D Dávam 100%.
Najlepšia hra, akú som v mojom živote hral. Vo svojom žánri určite nemôže byť prekonaná. Toľko napätia, očakávania, akcie v jednom sa nedá len tak nájsť v hociktorej hre. Je na Vás, akou cestou sa budete uberať, či spravíte správne alebo nesprávne rozhodnutia, to sa neskôr odzrkadlí v ďaľších sériách. Dávam tejto hre bez pochýb 100%.
Krátky, ale zato zábavný a výborne spravený DLC, ktorý dáva malý "hint" ku Mass Effect 3.
Nie je čo vytknúť. 100%
99.9% z hry som prežíval neskutočné emócie, bol to heart-catcher, vžil som sa do roly Sheparda, ktorého príbeh som rozvádzal necelé 4 roky a príbeh bol extrémne pútavý. Potom však prišiel koniec a ja som zostal v pomykove. Neviem, či to bol zámer Bioware -- C. Hudsona -- spraviť trik na fanúšikov - možno ešte len niečo príde a my o tom nevieme. Ale ak je toto definitívny koniec, tak som veľmi sklamaný - koniec trilógie a žiadne objasnenie - príbeh sa predsa týkal Sheparda, jeho love interestov, rozhodnutí - na konci o tom nie je ani zmienka! Ja ale predsa verím Bioware, verím, že to dotiahnú do správneho konca!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |