HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 39235 užívateľov

Užívateľ > Maddog > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |







Hra je graficky a príbehovo úplne skvelá. Odporúčam vám si to zahrať. Hra má však menšie bugy ako napríklad pri jednej z veží, z ktorej sa nedá vísť von.
Battlefield 4 prevýšilo moje očakávania čiže som s hrou nadmieru spokojný. Príbeh je dobre spracovaný, takisto aj po grafickej stránke je hra veľmi dobrá, možno až na zopár bugov.
Výborne zakončenie štvordielnej adventúry. Síce táto posledná časť mi prišla moc prikrátka, ale záver a napätie v deji boli výborné, tak ako i hlavolamy, či rébusy. Dokonca tvorcovia nesklamali i skvelou novinkou v hre a to že akú má o vás osoba mienku.
Príbehové spracovanie nie je moc dobré. Po grafickej stránke je to priam hrozné a v niektorých úsekoch hráč upadne do nostalgie a hra ho začne nudiť.
Je to výborná hra, v ktorej sú ozaj ťažké súboje s nepriateľmi obzvlášť na najťažšom móde. Po grafickej stránke je hra veľmi dobrá až na malé bugy v hre, akým je napríklad to že v predposlednej scéne pri sprejovaný chýbajú Deadpoolovi v pošvách meče. Ale tieto nedostatky zakrývajú skvelé hlášky a vtipné scény. Preto som sa rozhodol dať tejto hre 88%.
Hra má pôvodné prvky hry Dead Island, novinkou je lezenie po budovách a nočné príšery, ktorých je v niektorých úsekoch ťažké sa zbaviť. Dosť náročné je dostať sa k hlavnému bossovi na konci pretože tieto príšery vás blokujú. Sem tam sa objaví nejaký bug alebo nefunkčnosť interaktívnych tlačidiel. Vzhľadom na to že je to copyright Dead Islandu, príbeh je rovnaký a snažíte sa získať antiserúm.
Super hra s dobrým spracovaním. Zľahčené ovládanie na very hard mode, a výborne spracovaný zvuk turba pri pridávaní plynu.
Hra na novom engine síce ide celkom dobre, ale po grafickej stránke sa mi hrá zdá trocha slabšia ako v predošlej verzii. Chýba tam i kariérni režim, ktorý bol typický pre hru od kedy ju znova vydali. Ovládanie na úrovni expert je o čo si ťažšie ako po minulý rok, hlavne v zákrutách na druhom a tretom stupni pri akcelerácií dá dosť zabrať stabilizovať auto.
Po grafickej stránke je hra celkom dobre spravená, len škoda že príbeh už nie je taký a ani situácie v hre. Chodíte celý čas po dome a hľadáte tri kľúče, ktoré vám otvoria zamknuté priestory a papiere, ktoré vám rozprávajú príbeh dvoch lezieb.


Z trailerov vyzerá hra celkom sľubne, ale ako náhle si ju spustíte sklame vás krutá realita. Je tam množstvom bugov ako napríklad pri jazdení na motorke keď hlavní hrdina mláti ostatných, tak udiera do vzduchu a nie priamo na nepriateľa. Ďalej sú tam medzery v príbehu, niektoré časti mi tam chýbajú ale sú zle vysvetlené.
Hra je výborná, odporúčam ju zahrať si každému. Dokonca je lepšia ako GTA IV a má aj nižšie nárokové požiadavky na grafiku.
Hra bola celkom slušná po grafickej stránke aj po príbehovej. Tak isto sa mi páčili možnosti výberu v misiach. Ale posledná misia nestála za nič, mohli to ukončiť aj lepšie.
Tak isto ako prvá časť, je i druhá časť skvelá má zaujímavý dej a takisto dobré grafické spracovanie. Treba pochváliť tvorcov za minimálne bugy v hre.
Nordic games spravilo výbornú adventúru. Príbeh je veľmi zaujímavý a taktiež v hre nie sú žiadne bugy ako pri iných adventúrach všetko je domyslené do posledného detailu.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |