HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21163
5455
5063
1438
1600
7336
6033
12908
1687

Online 46665 užívateľov

Užívateľ > Kaigan > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Skvelá hra! Dobrá kariéra, nablýskané autá, kvalitné efekty, proste super. Veľký výber áut, každé iné. Oproti minulým verziám majú autá pridané aj nitro. Odporúčam pre fanúšikov Kobry 11, ale aj pre závodníkov.Jediný mínus sú ľudia, ktorí sa vôbec nehýbu a keď po nich prejdete, zmiznú. Ale to sa dá prehliadnuť.
Najhoršia hra akú kedy som hral.Bude vás to baviť možno tak 20minút ale potom vás to prestane bavit.V tej hre ide len o 1 vec.Ísť po ľudí čo čakajú pri zástavke.A toto isté sa opakuje celú hru.Možno to bude baviť tých čo sa nudia pri PC alebo pre tých čo PC hrajú po prvý krát.
Na to že je to veľmi stará hra je vynikajúca.Skvele vymyslený príbeh.Grafika sa celkom dá zniesť.Zvuk mi nešiel takže nemôžem posúdiť.Mínus je len to že keď dva krát zomriete idete od začiatku.(V hre sa dá získať len jeden život.)
Skvelá zábava! Na ten rok je to mini pecka. Mini preto že je to krátke.9 áut a 7 tratí a k tomu šampionát ktorý sa dá prejsť za 15 minút. Ale ináč je s touto hrou zábava.
Túto hru by som odporúčal pre vekovú kategóriu od 8-12 rokov(a pre výnimky:)). Ide o to, že máte obrázok a máte hľadať veci napr. ovocie. Alebo potom hladáte rozdiely na dvoch obrázkoch a mnoho iných vecí - ale nechajte sa prekvapiť. Príbeh je veľmi vydarený a pútavý. Vyhraté som to mal za 6 hodin, čo je podľa mňa málo,hra by mohla byť trochu dlhšia ale aj tak splnila všetky moje očakávania.
Fantastická hra, ktorú radím hrať. Super akcie,hrateľnosť,dĺžka,postavy a mnoho ďalšieho. Skvelí bossovia, skvelí šéfovia, rôzne druhy vozidiel. Z celej hry bolo podľa mňa najlepšie výber z rôznych druhov zbraní. No veď v koľkých hrách sú dve bazuky! Koniec je pre každého isto veľmi prekvapivý. Veľkou zaujímavosťou v tejto hre bola nízka príťažlivosť(veľké skoky:)). Pre mňa to má len jeden mínus a to že by som to nevydržal hrať vkuse.
Veľmi dobrá hra.Veľa zábavy a srandy.Možný výber iných postav a surfovacích dosiek.Hra by mohla byť trošku dlhšia.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |