HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 10101 užívateľov

Užívateľ > romulusremus > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Niekedy v rokoch 2000-2003 to bola určite skvelá hra, no škoda, že ja som sa narodil v roku 1998 a túto hru som hral až ako šesťročný a vtedy už boli iné hry ako Mafia a FarCry, Call of Duty...
Je to obrovský pokrok od TS1, ale na toto čakať päť rokov...to je sila. Mohli kľudne vyrobiť TS2 už v roku 2003 a urobiť dve kolekcie, dokončiť TS1 a vydať poriadny dodatok. Hra je obsahovo nadpriemerná, možnosti pribudli...skôr sa zlepšili a spracovanie hry mohlo byť lepšie.
Priemer, dodatok ako sa patrí, no zakončenie série..nie je najlepšie. Už sa teším na TS3...PS: Zlomil som si ľavú nohu.
A je to po dlhšom čase opäť niečo poriadne, má to strašne veľa nový-dovolenkových vecí a nádherné destinácie+grafiku oproti TS1:V.
Ja by som to nazval vrchol TS2 a celej doterajšej série, strašne veľa a asi aj najviac predmetov, zábavných efektov, oblečenia, možností a iných podarený vecí. Športy, aktivity, hry...
Naozaj si to zaslúži veľmi málo, je to taký Vianočný balíček v ktorom je pár nezaujímavých a zbytočných vecí a tucet priemerných vecí na oslavy, ešte zopár dobrých vecí. Ale aj tak TS2:Vianoce nejestvuje.
Je to zas podarený dodatok, no oproti TS1:SS sa veľmi nepohlo. Jednak pre obsah, ktorý je ešte horší a potom pre spracovanie, už tu nie je toľko zaujímavých-nových možností oproti TS2 základnej hre.
Zas príjemné spestrenie hry o malý-veľký kúsok, už to nie sú len trápne ponožky na kozub, ani nové večierky a nové možnosti, to je rovno biznis kde to všetko vzniká. Nové predmety, oblečenie, profesie, živnosti a možnosti.
Je to to pravé, nové možnosti, ktoré menia celú hru. Neskutočne veľa predmetov, oblečenia a druhov zvierat, nové možnosti...Hra je síce o obrovský kus náročnejšia a preplnenejšia, ale zábava je tu mimoriadna.
Vidím, že v poslednej dobe sa výrobcom darí. Opäť skvelý dodatok, ktorý priniesol sneh a kopec zábavy, nové oblečenie predmety, ale málo možnosti + skvelé mesto a budovy.
Je to ozaj podarený dodatok a hra prestáva byť taká veľmi nezaujímavá, nové veci som čakal vo väčšom podaní, ale možností, štýlov a tých vecí pribudlo naozaj hojne.
Už to bolo asi tri krát spomenuté a ešte mnohokrát bude toto : Holá hra. Neobsahuje toľko veľa nekvalitných vecí ako TS2, ale menej naozaj kvalitných. Grafika tu je celkom dobrá v pomere s náročnosťou. Oblečenie a tvorba Sima tu je 100× lepšia ako pri TS2 a nekonečno krát lepšia ako v TS1, tiež správa rodiny a podobne. Nové možnosti, spracovanie, mestá - síce je problém keď chcete mať v meste povedzme tri rodiny, lebo musíte ich mať uložené a by sa nevyvíjali...trocha veľa miesta na HDD to chce, ale má naozaj super dodatky, balíčky, nástroje, kolekcie, veci na stiahnutie a iné rozšírenia hry.
Pekný dodatok, ktorý som hral spomedzi dodatkov ako prvý. Úplne skvelé, mierne stereotypné profesie, vylepšené živnosti + pridaná jedna, pár budov v pôvodných mestách, mesto a budovy, oblečenie, domy, predmety...
Je to tiež jeden z mojich najobľúbenejších dodatkov, ale chýbajú mi nové predmety a možnosti vo všeobecnej hre, nie len pri láske...
Je to naozaj dobré, jeden z mojich najobľúbenejších dodatkov k TS1. Má množstvo vecí, síce sú trocha slabšie, no napríklad nové možnosti určite ocení každý.
Mne sa to až tak nepáčilo, tá mágia, či ako to nazvať nie je to čo TS1 potreboval. Dúfam, že to v TS2 neurobia, ešte majú rok, lebo TS3 vychádza už v lete 2009.
Strašne skvelý nápad, to sme tu potrebovali. Po stránke obsahu - predmety som čakal viac, po stránke oblečenia ešte viac...nový štýl je to jediné, no naozaj skvelé v hre.
Nie je to už také dobré ako predošlé dodatky, môžu urobiť už nejakú kolekciu a medzi tím pripraviť niečo lepšie ? Zišlo by sa niečo nové...
Podarená práca autorov, veľmi dobrý nápad, no mne sa zas vidí zlé prevedenie. Je to veľmi rýchlo urobené a preto to nie je také kvalitné ako iné dodatky.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |