HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 12183 užívateľov

Užívateľ > BuenosSims > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Nová generácia hlúposti je späť, načo to robia to mi už asi nikto nevysvetlí, ale mne to je v podstate, jedno lebo TS2 mám už aj so všetkými dodatkami a kolekciami nainštalovaný na trvalo.
Pekná kolekcia, no nijako viac a nijako menej... ja osobne si myslím ,že TS2 už robia len tak aby zmiatli fanúšikov, ale to je úbohosť.
Je to veľmi zaujímavá vecička, ktorá so mnou pohla. Kopec nových predmetov, oblečenia, budov, nádherné mesto a pár zaujímavých profesií plus nové možnosti. Ak tento dodatok skombinujete s Late Night, tak Vám vznikne veľmi dobrá kombinácia. Podarené a kvalitné...
Toto mestečko vlastne pirátsky raj som uvidel len náhodou na nete a hneď som si ho nainštaloval, pridá celkom dobrú zábavu a skvelé nahradzuje Riverview. Nové predmety, budovy a iné veci ako oblečenie a piráti... Pekná zátoka.
Táto totálna úbohosť a neviem čo... Nenachádzam slová na vyjadrenie takejto zbytočnosti... hrôza a des...hrúza
Je to super editor a sveta, je mierne jednoduchý a štve ma ten problém s ľuďmi a zložitá inštalácia na danú verziu Vášho TS3.
Mne to pripadá dobré, pár pohoviek, postelí, vecí pre autá, osem aut a nové možnosti ako tankovanie, umývanie a opravovanie... Tiež možnosť nových oblečení a účesov - to je TS3: Na plný plyn kolekcia a je ju hodnotím ako podarenú.
Tento dodatok je podľa mňa veľmi živé oživenie TS3, jednak pridáva skvelé predmety, budovy, oblečenie a iné veci. Podotkol by som hlavne kvalitu nových možností a predmetov v hre, svadby, stužkové, párty a kopec iných vecí sú to najlepšie čo mohlo na toto leto pribudnúť.
Luxus, kvalita, modernosť tak takto by som vyjadril týchto pár desiatok vecí. Tucet nového oblečenia, asi dvadsať kusov nábytku, asi desať iných predmetov a záhradné veci plus nová možnosť s aktualizáciou - pivnice, malé steny, stavba bazénov v pivniciach.
Tento dodatok je veľmi silný, kvalitný a pridáva vecí ako celý TS3, možností v hre pribudlo na rozdávanie a teraz si radovánky môžem vychutnať ešte viac aj v noci. Tým nemyslím len chlastanie po baroch a hru na upíroch, ale všetko čo tento dodatok ponúka. Určite zatiaľ najlepší dodatok k TS3. Apartmány, byty, domy - to všetko ponúka TS3:Po zotmení.
Na túto kolekciu som sa veľmi tešil, pridáva síce len jednu chladničku, TV, pár sád záhradného nábytku a nové vírivky, no kvalita je prvoradá. Nové oblečenie pribudlo len veľmi, veľmi slabo a to by som hodnotil ako mínus, Ďalej nemám čo dodať...
Skôr taká dobrodružná hra pri ktorej si nevydýchnete, múmie, bojové umenia a pekný výlet do Paríža v ktorom nie je Eiffelovka - tak to ma pobaví...
Táto hra neponúka veľa, grafika je otrasná, spracovanie a nápady ešte horšie a strašne blbé predmety... Zbytočne zle priblížený stredovek a trápne kúzla, ktoré sa rovnajú tak TS1:MM a nie kvalitnej hre z roku 2011.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |