HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 16227 užívateľov

Užívateľ > Radiacny_Clovek > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Fallout 3 , hra v ktorej sa dá robiť prakticky všetko . To znamená že : Zabíjať mutantov , obchodovať , rozstrielať končatiny , vytvoriť si postavu s charakterom akým sa vám páči , zostaviť si zbraň a žiť v atómovkou zničenom meste . Hra sa odohráva v post-apokaliptickom svete Ameriky . Táto hra je moja najjobľúbenejšia pretoze vás zahltí do temného sveta rádioaktivity . Túto skvelú hru odporučam každému dobrému hráčovi ktorý má rád hry s témou RPG . V tejto hre si musíte davať pozor s kým hovoríte a čo mu poviete . V tomto zničenom svete vás nikto nebude chrániť , každý vás bude opovrhovať a nadávať vám . Všetko je na vás ale môžete volakoho podplatiť aby s vami išiel . Alebo si môžete kúpiť psíka a ten vás bude ochraňovať . Dajte sa do rôznych frakcií aby ste bol silnejší .

plusy : rozstrielať končatiny , mutanti , výroba postavy , zbrane , radiácia , zničení svet

mínusy : občasné padanie hry - ale už sú na to módy
Fallout , na trojku to nemá . Veľa o tom sľubovali a nič . Slabá grafika , malá mapa , málo zbraní a oblekov oproti trojke . Ale podla mňa je to dobrá hra ale len dobrá . Neviem čo mám o tom povedať . Veľa o tom neviem . Ale teraz som si to objednal a VEĽMI SA NA TO TEŠíM , nebude to to čo bola trojka ale ja si myslím že je to dobré aaa proste teším sa na to ako budem zabíjať mutantov mojou postavou - bude to Mexičan , prečo ? Lebo sa tam Mexičan hodí . Keď chcete kúpte si to je to celkom dobré a ja som si istý že ja to neolutujem že som si to objednal .

plusy : mesto New Vegas , výroba postavy , frakcie , obleky

mínusy : malá mapa , grafika , nie je to to čo trojka
Túto hru robili 8 alebo 10 rokov ?! Hanba , žiadne chladné zbrane , krátka hra , len jedno prepojenie s jednotkou , žiadna streľba z auta , ani do vody sa nedá isť . Túto hru som čakal od jednotky mafie . Dal som za ňu 70 € ( xbox 360 verzia ) . Zo začiatku to bola kráľovska hra , veľmi ma baviľa - Tá grafika , ten príbeh a postavy to je THE BEST ale to je všetko . Na konci som bol očarený že uniesli Joea , dúfam že ho nezabili ale podla mna nie ... Ten koniec bude podla mna začiatok MAFIE 3 .

plusy : príbeh , postavy , grafika , prepojenie s jednotkou ( len jedno ) , nadávky

mínusy : žiadne chladné zbrane , krátka hra , len jedno prepojenie z jednotkou , ani do vody sa nedá isť
Táto hra je podla mňa najznámejšia mafiánska hra aká kedy bola . Grafika na ten rok bola tá najlepšia . Nikdy v živote som nevidel tak prepracovaný príbeh , bol som očarený . Najviac ma prekvapil príbeh , ako ste pomohli dvom mafiánom ( Paulie a Sam ) a tí vám dali peniaze . Potom zas vás prepadli mafiáni z Morellovej rodiny , bežali ste k pánovi Salierimu a ten vás zachránil a prijal vás do svojej ( mafiánskej ) rodiny . A po čase vám viac a viac dôverovali lenže vy ste nechcel zabíjať . Od tejto hry som vždy očaroval mafiánov , toto je hra , toto je hra ! Ktorá si zaslúži mať vysoké hodnotenie . Ja som nemal slov keď som túto fajnovú hru hral a to by bolo asi tak všetko , stará ale výýýborná hra . Odporúčam .

plusy : prepracovaný príbeh , postavy , mafiánske rodiny , 30 roky , autá , dĺžka hry

mínusy : ŽIADNE !
Jedna z najlepších hier ake kedy boli , bohužiaľ podla mňa je to o trošinku horšie ako Shadow of Chernobyľ - Chernobyľ ma viacej zaujal . S.T.A.L.K.E.R. Call of PRIPYAT sa odohráva v tiež napadnutom meste radiáciou v PRIPYATI . Pripyat bolo mesto postavene blízko Chernobyľu . V tejto hre je viac zbraní , viac mutantov , viac oblekov . Veľmi dobrá hra na napetie a ľaknutie . Pripyat je zaujímavé mesto hlavne keď je zničené radiáciou a je zarastené trávou . Najlepšie je chodiť preistotu s inými Stalkermi . Predsa , keby vás náhodou napadol Pseudo Gigant . Môžete sa pridať do rôznych frakcií , alebo zostať obyčajným stalkerom . Je to veľmi dobrá hra , samozrejme si ju kúpte . A ešte sú tam temné zákutia a zničené budovy ktoré lákajú všetkých ale pozor ! - Nikdy neviete čo vás napadne .

plusy : mesto Pripyat , mutanti , zbrane , anomálie , stalkery , frakcie , mapa , lokácie

mínusy : neni to čo bol Chernobyľ , hneď sa zadýcha
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl legenda a klenot medzi mojimi hrami . V nijakej hre som nevidel takúto atmosféru . Táto hra sa odohráva v Ukrajine v meste Chernobyľ . Sú tam mutanti , rádioaktivita , stalkeri ( pátrači ) , je to RPG žáner hry . Najviac sa mi páči že sa odohráva v Chernobyle a je tam radiácia a mutanti . Jednoznačne odporúčam :-) , proste 100% . Frakcie sú proste fajnové dá sa pridať k Povinnosti , ku Slobode ( neodporúčam ) , ku Armáde a tak ďalej . Neviete čo vás zo zadu napadne - neviete kedy neviete či človek alebo mutant , neviete či vás zabije alebo nie , musíte si dávať veľký pozor aj na anomálie . Je to jav stvorený radiáciou , príliš nebezpečné môžete zhorieť , môžete vybuchnúť , môže vás to roztrhať a môže sa do vás dostať taká silná radiácia že proste zomriete . Keď vám začne ťukať detektor radiácie tak rýchlo od tej zóny utekajte .

plusy : Chernobyľ , prostredie , mutanti , zbrane , Stalkery , anomálie , obleky , frakcie

mínusy : diálogy mohli byť nadabované



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |