HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 938 užívateľov

Užívateľ > S3aF > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Celkom dobrá hra, no nie celkom domyslená. Grafika a spracovanie je super, ale samotná inteligencia hry chýba.. len 42 nábojov do revolveru? Na 5 nepriateľov, na ktorých musím 5 sekúnd svietiť baterkou, aby sa vôbec dali trafiť? Trochu nerozumné... Ale, inak sa to dá hrať.. aj dej je celkom záživný, s miernymi nedostatkami - nedá sa mu dobre rozumieť, udalosti sú porozhadzované...
Výborný simulátor, páči sa mi prerobenie enginu, a obmedzenie základných bugov, ktoré boli v ARME II. (avšak bugy/glitche sú tu stále, čo ma na druhej strane hrozne vytáča). Taktiež upravenie lietania, pretože mne (amatérskemu letcovi v hrách :-) ) to robilo dosť problémy, ale na druhej strane to môže sklamať skúsenejších hráčov. Jedno menšie sklamanie pre mňa je, že ešte nie je k dispozícii aspoň nejaká kampaň, ale to sa napraví postupom času, keď výjdu DLC.
BF2 bolo jedno z najlepších BF-iek, už len kvôli veľkým mapám, vozidlám, lietadlám, a podobne...
+ celkom rozľahlé prostredie
+ vozidlá (ako som spomenul)
+ 3 classy (+ 2 v expanziách)
+celkom veľa zbraní
______________________________________
-AI botov je hrozné, teda aspoň na Easy a Medium
-zopár bugov, ktoré by mohli fixnúť, ale je to hra z 2005 tak od toho nečakajme zázraky :)
NECHÁPEM ľudí, čo to porovnávajú s Call of Duty - SÚ TO 2 ROZDIELNE HRY ;-)
No ale späť k hre - Táto hra si zaslúží 110 percent to 100, už len za nový engine, zvukové a grafické spracovanie atď... Ďalej je tu najlepší dej aký sa dá v hrách vidieť - zajatý v teroristickom campe, útok teroristov na Paríž a podobne... a čo sa týka MP, ten je tiež prepracovaný, od všelijakých zabití až po teamovú pomoc a suppression assist ... niet čo dodať :-)
BF3 Premium prinieslo do hry všetky DLC, s dvojtýždňovým predstihom ako ostatní hráči + in-game obsah, ako nový nôž ACB-90, dogtags atď... Niektorých hráčov týmto projektom potešili, iných zas nie. Ja si myslim, že to bol veľmi dobrý nápad.
Úžasné DLC - super mapy, + nejaké vozidlá a XBOW (kuša). Taktiež nový gamemode Scavenger, so scenariom "po zemetrasení" Pozitívum nových máp je kompatibilita so všetkými gamemodes, no niektoré majú podporu napr. len pri jednej mape. Nedostatky zatiaľ žiadne.
Tak toto DLC bolo asi zatiaľ najlepšie. Nové veľké mapy, vozidlá, assignmenty atď.. Proste super. Graficky sú mapy na excelentnej úrovni, taktiež aj gameplay je na vysokej úrovni. Jediné čo sa mi nepáčilo (a na čo som sa tešil skoro najviac) je AC-130. Keď ho jeden tím má, ovláda celú hru. To je trochu nedomyslené, hlavne pri gamemode Rush. Ale inak výborný DLC. Uvidíme čo prinesie Aftermath.
Takže Back To Karkand vyšiel bez väčších problémov, čo ma dosť potešilo, že už nemusia byť také veľké opravy a podobne... V Back To Karkand sa môžete stretnúť s novými mapami, zbraňami a novými autami z Battlefield 2-ky.
+spracovanie
+mapky
+connect serverov
+zbrane bez chyby
+možnosť spawnu vo vozidlách
- bug v killcame (ale taký, ktorý spraví 0,5mb oprava)
Určite sa oplatí doobjednať túto expanziu :)
Veľmi dobré DLC, teda, len pre tých, ktorí majú radi boj na blízko. Som rád, že pridali viac features z Frosbite 2, ako deštrukcia a prepracovanejšie zvuky. Zbrane, ktoré toto DLC prinieslo, tiež presne sadnú. Čo mi vadí je, že keď sa rozbije naraz viac textúr, začne hra lagovať, a tým aj celý server, + dalšie bugy, ktoré by ale mali v dohľadnej dobe opraviť.
Myslím si, že Endgame je najlepšie DLC, prinieslo 4 nové mapy, 2 nové herné módy, 4 vozidlá, nové dogtags, a veľa ďalších vecí. Na mapách sa dá znova nájsť veľa Easter Eggov, ako v predošlých DLC. Jediný zápor som našiel asi len pri móde Capture the flag, kde sa viac stojí na spawnoch, ako bojuje. Pri druhom móde Air Superiority ide o kontrolu nad vzducholoďami, čiže niečo ako Conquest, ale vo vzduchu.
Podľa môjho názoru dobré ukončenie tejto série DLC.
Na BF4 som sa veľmi tešil, fanúšik BF som už od prvých častí. Ani táto časť nesklamala, či po Multiplayer, tak aj po Singleplayerovej stránke. Samozrejme najlepšia vec na hre je Multiplayer, ktorý je teraz navyše obohatený o prvky "Levolution", ktoré umožňujú hráčovi zažiť unikátne momenty ako napr. zničenie vodnej priehrady/zničenie mrakodrapu, Ak sa tieto prvky raz spustia, následky sú trvalé, čo znamená, že to môže zmeniť celý chod hry (napr. keď je mesto zaplavené, nemožno už používať tanky/ground-only techniku. No sú tu aj malé veci, ako napr. zhasínanie svetiel v celých objektoch, spúštanie bariér atď., ktoré však možno vypnúť/obrátiť vo svoj prospech. Arzenál zbraní je fakt veľký, a ani o vylepšenia nie je núdza. Čo ma však zarazilo, sú "Battlepacky", ktoré sa delia na 3 podčasti, a je to určite nefér napr. voči obyčajnému hráčovi, a hráčovi vlastniacemu službu Premium, v ktorej dostávate "Battlepacky" automaticky. Ale aj napriek tomu je MP unikátny zážitok. Singleplayer v tejto hre má veľmi zaujímavý dej, no samotný má len pár hodín (ja osobne som to hral možno tak 5+ hodín na Hard). AI je oproti minulému dielu oveľa lepšie, a takisto aj hrateľnosť, kedže v SP je viac voľného priestoru. Vrátil sa systém collectables z Bad Company 2, a takisto aj odomykanie zbraní pomocou ich zbierania, čo je podľa môjho názoru veľmi dobré. Celkový dojem z hry - výborný, až na
Každá hra zo série strielačiek (!kvalitných! strielačiek, okrem CoD) má aj svoju free verziu (znamená download and play). Ale nikdy to nie je také, ako full hra. Battlefield P4F bola jedna z najhorších BFiek, je to vlastne prerobený Battlefield 2 + pridané nejaké mapky. Hra nedisponuje najlepšou grafikou, ani hrateľnosťou... Keď si chcete kúpiť zbraň, musíte si, samozrejme, zaplatiť €urami, čo je dosť blbé, keď sa to volá FREE. Ale aj tak si myslím, že sa s tou hrou dá zabaviť, aj keď len nachvíľu, lebo kto má väčší level (tým pádom viac bodov) má aj lepšiu zbraň, a už nemusí mať ani skill, aby vás v bojoch porazil.
Takže táto hra bola evolúcia medzi hrami. Posunula gaming o pekný kus dopredu. Pripomeniem: COD JE INÉ AKO BF!! NEPOROVNÁVAJTE TO! vidno že ste CoD deti ;)
+krásna grafika
+vodizlá, zbrane a podobne na 1tku
+hrateľnosť, nenudíte sa
+pestrý singleplayer, s výborným, tajomným dejom, od 2WW, po vojnu s ruskom...
-.. mínus sa v tejto hre nedá nájsť..
Hrozná hra (teda, ako "huntingová" hra) s nevhodným enginom pre ňu. Je to ako "arkádovka" len sa prechádzajú levely, a zbierajú všelijaké vylepšenia, medpacky a ammopacky. Dosť málo zbraní, hrozné animácie... Neodporúčam vôbec, je veľa DOBRÝCH huntingových hier, ale táto medzi ne určite nepatrí.
Hra je už síce staršia, ale stále sa oplatí hrať. Určite mala veľmi dobrý dej, a spracovanie, a bolo to asi najlepšie spracovanie hororu aké som kedy v hre videl. Akurát, že je tam zopár bugov, ale v ktorej hre bugy niesú... Ale stále zostáva najhorší bug AI osôb...
Black ops... no jo, tá debilina?
NEVIDÍM v tom rozdiel medzi MW2... áno áno.. mapy a zbrane,... HOTOVO, nič viac... dej je taký že .. aha tam sú nepriatelia! jeb jeb jeb jeb .. je po nich... aha tam to ide buchnúť.. bum, drbne vás z 10 metrovej výšky, a vy v pohode stanete, ako keby ste zaspali... Od CoD 2 sa engine nezmenil, a už mi to poriadne začína liezť na nervy... všetko je stále o tom istom... preto tých 10 percent
Hneď ako vyšla informácia, že výjde Black Ops 2, začal som si myslieť že hra bude oničom, ako predošlé diely. Tak sa samozrejme aj stalo, ale je tu viac možností ako v predošlých dieloch, a to je asi najväčšie plus v tomto dieli. Další klad tejto hry je customizácia vybavenia pre misie, takže už nemusíme brať to hrozné default vybavenie, a už nemusíme viac brať zbrane z nepriateľov. Munícia je takmer na každom kroku, takže o ňu tiež nie je núdza. Teraz k záporom. Bola sľubovaná lepšia grafika - čo sa samozrejme nestalo, lebo engine nebol nijak pozmenený, takže stále to isté. Bola sľubovaná voľná jazda na lietadlách - čo tiež nie je pravda, pretože tak malé bojové zóny pre stíhačky sa nedajú nazvať "voľnými." Bolo pridaných pár nových zbraní, no animácie majú rovnaké, ako zbrane z minulých dielov, takže tiež nič moc. Príbeh - asi ako Black Ops 1 - zaujímavý, ale málo rozvinutý.
Lepšie ako MW3, no určite sa to nedá nazvať "dobrou hrou".
CoD som prestal brať vážne od dielu Black Ops. Neustále opakujúci sa IW engine, ktorý neprekvapí takmer ničím novým, až na menšie grafické zmeny (ktoré nezvyšujú však detaily, ale hardvérové nároky na ne). Tak to bolo aj v "Ghosts" AŽ NA pár zmien v animáciach (aj to len vlastných rúk) + vyššie spomentú grafické zmeny (ako v každom novom dieli). Príbeh je zaujímavý, aj keď keby mal niekto vytvoriť časovú os udalostí, asi by to nedokázal, pretože udalosti skáču, preto sa nedá dobre vyznať v samotných misiách. AI nepriateľov je na bode mrazu (okrem Veteran obtiažnosti, na ktorej sa to oplatí hrať, a je to obtiažnostne primerané). A teraz k zápornejším častiam, ktoré zhrniem len pomocou bodov.
- lacné video efekty, z ktorých tak rozbolia oči, ako upútajú človeka. Osvetlenie je dobré, efekty NIE. A samozrejme, sú rovnaké ako v predošlých dieloch.
- celý Singleplayer je extrémne nascriptovaný, tým pádom to záporne ovplyvňuje celý chod hry.
- animácie smrti... Tie trápne stále sa opakujúce animácie.
- zvuková stránka výstrelov/výbuchov (čo by mala byť jedna z najhlavnejších aspektov hrateľnosti) je otrasná, zvuky zbraní sú takmer rovnaké, explózie sú duté...
A ešte 2 veci, ktoré sú fakt na pobavenie v "modern-FPS shootri." Engine je ultra-mega-legendary vynovený... No nohy si vidieť nemôžme... To... TO URČITE NIE! A ešte jedna vec, ktorú som si náhodou všimol... Je jedno ako dlho zostavene pod vodou čupie&#
No tak MW2 bolo asi posledné CoD, kde sa niečo zmenilo... aj dej bol cekom obstojný, ale inak, je to dosť špatná hra... kto je zvyknutý na iné hry (Battlefield, Command&Conquer) tak ho bolia z toho oči. Doslova. Naozaj ma z toho začali bolieť oči, a to pri niektorých hrách vydržím hodiny...
Ja som túto hru už hodnotil na 50 %... Ale to som ju hral len chvíľu, teraz som ju naplno začal hrať a ...
PLUS + dej
MINUS - AI
-VŠETKO je nabindované/nascriptované ( čo pre negramotných znamená, že keď niekto nepríklad vykopol dvere a nedokončil ešte animáciu, nemožno ho zabiť)
-postavy
-PRICE - prežil 2. svetovú vojnu, prežil výbuch jadrovej hlavice, nezastavila ho M2 mína, som zvedavý, či niekedy vôbec zomrie, keď už teraz sa rovná Chuckovi Norrisovi.
- stejné zbrane ako v predošlých dieloch (okrem pár výnimiek) a nereálne mená zbraní
- mapky
- negramotnosť nepriateľov v 2 players CO-OPe
- kreslená grafika
- HUD, mapka, crosshair.. všetko stejné ako minulé diely
- blbý zvuk
- animácie rúk tiež ako z minulých dielov
NEKUPUJTE TO!! NEHRAJTE TO!
CS:Source bolo, myslím si najkrajšie CS v histórii (teda len pre tých, ktorým to išlo na plnej grafike), krásny engine (až na tie bugy pri ragdoll-e(fyzika hráča), zopár nových máp, veľa opravných patchov, módov atď... no čo ma zarazilo sú zbrane, scenáre a BOTI - keď ste si dali easy, raz vás zbadal a naháňal vás cez celú mapu... a keď ste si dali expert - len vás zbadal a už ste mali HS... zbrane oničom, ani nové animácie :/ ale aj tak sa to dá hrať ;-)
Nikdy som nebol nejakým veľkým fanúšikom F.E.A.R. série, a jediná časť, ktorú som hral bola len Project Origin. Po prvý krát ma hra nejak nenadchla, všetko mi prišlo povrchné, ale keď som hral dlhšie, začalo sa mi to viac a viac páčiť. Hra má prvky akčnej FPS a horrorovky, čo je v konečnom dôsledku veľmi dobrá kombinácia. Po grafickej stránke je veľmi dobre spracovaná, a zvukovo taktiež. Hrateľnosťou mi to pripomína skôr (pre porovnanie) nejaké Crysis alebo Far Cry, no prvky horroru tomu dodávajú vlastnú atmosféru a rozhľad. Oproti druhej časti to bol určite veľký pokrok.
Pekná grafika, zaujímavé questy, množstvo možností - Far Cry 3. V tejto hre zatiaľ nevidím negatíva, určite stojí za to si ju zahrať.
GTA IV bola jedna z mojich najobľúbenejších hier už do roku 2008 (presne si pamätám, ako som bol štastný, keď mi prišiel mail že moju GTA IV DLC Edition vyexpedovali :), 28.11. bol ten osudný deň, btw) no vrátim sa s5 k hre... Hlavné plus hry je engine hry a dej, Niko zo Srbska hľadá americký sen, no vracia sa však ešte do väčšej diery... Ďalej, veľa zbraní, áut, pridané vlaky atď... Potom Multiplayer, ničenie áut, realistické ovládanie postáv atď... Jediné mínus tejto hry sú opravné patche, ktoré sa údajne majú zhodovať s Win7 64bit, ale každopádne, začnú sekať aj na premakaných počítačoch... Ale aj tak, je to veľmi dobrá hra a stojí za to si ju zahrať :)
Ja som už od mala mal rád HP sériu. Možno aj preto je moje hodnotenie jaké vysoké ;) No:
+ pekný, ale dosť krátky gameplay, prešiel som za 1 večer
+ krásna grafika
+ režim questov
+ hranie za viac postáv
________________________
- zopár bugov, hlavne pri AIčku, ale nie je špatné
NEHODNOTŤE, AK NIE STE HARRY POTTER FAN ;) JE TO ZBYTOČNÉ
Skvelá hra..Dej, grafika, engine, tématika 40-50 rokov... až na pár malých bugov, ktoré sa vyskytuu 1-2x v hre... doporučujem
Vynikajúca grafika a fyzika, príbeh Max Payna bol vždy na jednotku, takže o tom sa ani neoplatí písať. Príbeh ukazuje aj udalosti z pred diania tretej časti, čo je tiež veľké plus. Bullet time je prepracovanejší, dovolím si povedať, že najlepší bullet time čo som kedy v hre videl. Spôsob hľadania stôp a zlatých častí zbraní ešte viac pritiahne a naláka hráča hrať misie dokola. Jediné, čo sa mi nepáčilo, je AI nepriateľov. Je to dosť divné, že si ma enemy všimne 10 metrov od neho, keď som 90% svojho tela za stenou, a len vykúkam v tme. Ale záleží na obtiažnosti. Celkový záver - vynikajúci koniec Max Payne série.
Veľmi dobrá hra, môžem ju odporučiť, jedna z najlepších čo DICE spravilo :). Plusy sú, samozrejme, pekná grafika, super engine (Frosbite 1.5), super Multiplayer, síce ani SP nie je na zahodenie, ale určite sa líši od ostatných hier.. ale aj napriek tomu nie je zlý, no dosť krátky... Mínusy hry - zopár bugov, málo herných módov a zbraní.. to je asi všetko.
MoH Warfighter bol určite pokrok od prvej časti, lepší príbeh, hrateľnosť, grafika, multiplayer atď. Dosť sa mi páči upgradovanie zbraní, a rozmanitosť vojakov viacerých krajín. Je tiež aj dosť classov, ktoré majú špecifické vlastnosti/support actions/ a aj zbrane a gadgety. No žiaľ pomerne málo máp, no to sa napraví, keď výjdu DLC.
Najviac mi vadí veľkosť MP na PC, len 20 hráčov, a niektoré nedomyslené herné módy. Napr. v TDM je len 75 ticketov, na 20 hráčov, takže sa hrá asi 3 minúty, a je koniec hry, a ak nemáte Team Action ako napr. Blackhawk alebo Cobru, nahráte najviac tak 7-12 killov.
Ale aj tak je to excelentná hra, a odporúčam si ju zahrať.
O tejto hre by som hovoril len v superlatívoch, preto len napíšem, že sa to oplatí kúpiť, na tejto časti Metra som nenašiel ani jeden zápor. Grafika, audio, a gameplay sú prepracované, a vytvárajú presnú atmosféru Metra, a vonkajšieho post-apo sveta.
Veľa ľudí hodnotí MineCraft podľa grafiky... ale práve veľa ľudí sa mýli ;)
MineCraft upúta už len dejom (teda, aký si sami vyberiete) či budete kopať, búrať, stavať a objavovať nové, alebo bojovať proti nemŕtvym, pavúkom, a inej hávedi, alebo si nastavíte kreativitu - neobmedzené zdroje, nápady a tak ďalej...
Jediný zápor, ktorý sa v tejto hre dá nájsť, je AI ... Prečo? Lebo žiadne AI v tejto hre nie je! (Prasce sú múdrejšie ako človek). ale aj tak, super hra, určite doporučujem (ale pozor, závislosť!! :) )
Toto NfS ma dosť nepríjemne prekvapilo. Jednak tým sprostým ovládaním, kde aj keď si prestavím klávesy na WASD tak sa auto strašne ťažko, a nereálne ovláda. Mesto je celkom dobré, teda jedno z mála plus v tejto hre je free ride, a viac áut. Myslím si že nebol moc dobrý nápad robiť Need for Speed na engine Frosbite2, ku NfS The Run sa to hodilo, pretože to nebolo obyčajné NfS, ale sem určite nie. Grafika je dobrá, teda, uspokujujúca pri NfS.
Každopádne mohla táto hra dopadnúť lepšie.
Nedá sa o tom povedať, že je to najlepšie NFSko, ale aj napriek tomu je to veľká pecka... doporučujem, nejdem tu točiť o tom čo tam všetko je,... veď je to NFS ;)
Hra ma celkom pobavila, ale neriešim vzhľad hry, a podobne. Je robená v Source engine (taký istý engine, ako napr. CSS, alebo Half Life 2), takže som čakal že to bude dosť na p**u. Strašne sa mi páči atmosféra mesta Catharsis, a "monológy" Postala :D + nové "zbrane"... atď.. Proste sa to neodchýlilo od zmyslu hry a série Postal - pobaviť za každú cenu, aj keď perverzne/nechutne. Osemdesiat percent je síce až moc, ale dal som to len kvôli samotnému Postalu. Určite odporúčam, ak vás už unudili obyčajné strielačky:)
Hra je dobre spracovaná, ako po vizuálnej stránke, tak aj príbehovo, kde sa hráč ocitne v "Neo-Paríži" čo je niečo ako futuristická verzia Paríža. Hra je robená štýlom čím viac bodov, tým účinnejšie útoky a combá, čo je dalšie plus v tejto hre. Prvé mínus (aspoň teda pre mňa) je zlé ovládanie kamery, teda, v niektorých momentoch ani poriadne nevidím na postavu, čo je v combat/run momentoch veľká nevýhoda, no zatiaľ som väčšie mínus v hre nenašiel. Ešte je tu možno jedna vec, ktorá sa ale nedá nazvať plusom, ani mínusom - to sú skoky (možno pre niekoho "free-run" štýlom Mirror's Edge, až na to, že žena, za ktorú hráme, ktorá pred chvíľou ledva chodila, v zápätí dokáže preskakovať 3+ metrov dlhé ulice.
V každom prípade sa ale hru oplatí zahrať.
Túto hru som dostal ako gift, inak by som si ju ja sám nekúpil, ale asi by som spravil chybu. Terraria každý porovnáva s Minecraftom a áno, sú tam nejaké súvislosti, ale Terraria je niečím výnimočná. Niečo ju oddeľuje od toho stereotypu Minecraftu, a pridáva jej osobitosť. Stovky itemov, zaujímaví NPC a nepriatelia, prítomnosť bossov, nekonečný svet a retro atmosféra (kedže je to 2D pohľad). Samozrejme pravidelné bugfixy a nové verzie hry sú ďalšie plus. Samozrejme v hre sa vyskytuje veľký počet biomov, ktoré sú niečom výnimočné, či už možnosť vyvolania konkrétneho bossa, alebo rare blocky a podobne.
Záver: Stojí za vyskúšanie, celkom návyková hra.
Takže, 5. diel Elder Scrolls sa podaril. Neuveriteľne podaril.
Bavia ma skôr akčné hry (strielačky).. ako takýto žáner.. ale môžem doporučiť hru.. nemôžem ju opísať, musíte si ju zahrať...No tak dobre :D.
+ Rozľahlosť a nápaditosť sveta Skyrim
+ veľa možností, ako hru prejsť
+ Možnosť robiť náhradné questy, za tie, ktoré vám nevyšli
+ Množstvo Itemov
+ Možnosť enchantovať, de-enchantovať, zlepšovať itemy
- Možno že 1-2 bugy za hru, čo som ja našiel... Jedna z najlepších hier roku 2011.
Nič zaujímavé a nové Titanfall neponúkol, je to len prerobené CoD s akýmisi "robotmi" (Titanmi). Animácie rúk, fyzika zbraní a samotná fyzika v hre je tiež prevzatá z Call of Duty. Multiplayer ponúka stredne veľké mapy, také, aby sa tam zmestili aj Titany, a výber zbraní je vcelku rozsiahly (ako to už u CoD) býva. Grafika je taký priemer/mierny nadpriemer, mňa nejak moc nenadchla.
Záver: Prerobené CoD. Cenovo a kvalitovo sa tieto tituly zhodujú.
Táto hra ma zo začiatku nezaujala, ale čím ďalej som postupoval v príbehu, tým viac ma hra zaujímala. Ak prehliadneme pixelovú grafiku (čo mne osobne nevadí, ale niektorí hráči majú radi reálnejšie 3D spracovanie) a mierny tearing v grafike (nikde som nenašiel možnosť v-syncu) tak je hra úžasná. Vtiahne vás do deja ktorý je krásne spravený a nebudete sa môcť od nej odtrhnúť. Moja doba hrania bola 5 hodín, ale hra sa dá prejsť aj za 4h +/-. <!môže obsahovať spoilery!> V hre sa snažíte dostať zomierajúceho Johna na mesiac, ale ešte predtým než to spravíte sa najprv musíte dozvedieť, prečo chce vlastne na mesiac ísť. V hre sa posúvate pomocou jeho myšlienok do jeho detsva, kde stratil jednu z najbližších osôb a jeho spomienky z detsva odvtedy zostali zablokované vďaka liekom. Vy sa snažíte jeho spomienky upraviť tak, aby sa Johny v jeho živote dostal na spomínaný mesiac.
Overall hodnotenie: Okrem grafických/obrazových chýb je to vynikajúca indie hra.
Čakanie na Watch Dogs sa vyplatilo. Príbeh je chytľavý, možností je veľmi veľké množstvo a mesto je celkom rozľahlé a prepracované. Jediné, čo tejto hre chýba je poriadne AI nepriateľov (avšak na Hard obtiažnosti by to už bolo neúnosné, napr. unikanie polícii atď.
Hra sama o sebe ponúka veľa odomykateľných a signature predmetov ako napr. autá, zbrane alebo dokonca hudbu. Hacking je veľké plus, no po čase sa stane už rutinou pri plnení misii a aj pri unikaní pred nepriateľmi. Po grafickej stránke je hra perfektná, semtam sa nájde nejaký bug, či už v grafike alebo textúrach, ale nič závažné, čo by nedokázali opraviť patche. Jediné, čo je na hre zarážajúce, je jazdenie. Model jazdy je proste hrozný, a myslím, že Ubisoft mali dosť času na to, aby to dokázali vylepšiť. Ale dá sa na to zvyknúť.
Konečné hodnotenie: 9.5/10 Výborná kampaň, veľa vedľajších questov a collectables.
Túto hru som hral asi pol hodinu, a potom som si povedal "čo to sakra je.." Samozrejme oceňujem nápad spraviť nejakú nezvyčajnú hru, ale na Source engine asi nie. Hrateľnosťou je to typická arkádovka, grafikou to tiež nežiari (aj keď je to na Source, príde mi to ako Team Fortress zmiešané s CS, s fancy nástrojmi a zbraňami). Keby nebola druhá časť hry, nemá táto "miniséria" význam. Jediné plus beriem možno tak pobavenie hráča, predsa len tie tváre postáv sú fakt... <nenachádzam slovo>.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |