HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 15586 užívateľov

Užívateľ > Kalohan > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Velmi dobre FPS s dobrou hratelnostou a pribehom a skvelou grafikou. Na krase uz vadi len zla hudba a vela bugov.
Skvela FPS ktora ma uzasny pribeh, uzasnu grafiku, neuveritelnu hudbu a dobru hratelnost. Na krase vadi iba velmi otravne AI bugy. Multiplayer je dobry ale bohuzial sa u neho neutvara komunita a stal sa iba zabavou pre mensiu skupinu ludi co je obrovska skoda.
Komunita ale v roku 2012 zacala rychlo rast.
Urcite lepsie nez crysis 1. Warhead je preracovanejsi, na druhu stranu hudba a pribeh a par zostavajucich bugov hru kazia.
Úžasná hra. Od umelej inteligencie až po grafiku, atmosféra aj aj náročnosť (dobrovoľná) sú úžasné. Iba možno pár ojedinelých technických bugov inak paráda.
Po skvelom Oblivione som mal veľké očakávania, bohužiaľ sa úplne nesplnili. Po hrôzostrašnej inštalácii som prešiel k hre. Grafika a prostredie sú naozaj veľmi dobré, atmosféra tiež. Hrateľnosť je ale trochu horšia. Hra má stále pár hlúpych ale nie závažných bugov. Tak isto sľuby o tom že budete schopní niekoho položiť jednou dobrou strelou je výmiseľ. Hlavne vtedy ak pred svojimi vlastnými očami vidím ako nepriateľovi prejde šíp cez hlavu a on stále v pohode bojuje. Tak isto aj animáciu napr. dorážacích útokov sú bohužiaľ nefunkčné. Nakoniec by som ešte vystihol svižnosť pohybu v hre ktorú si budete musieť dostaviť v nastaveniach, inak je hra nehrateľná. Pre fanúšikov RPG je to ale aj tak dobrá hra, ak ste ale ešte nehrali Oblivion tak ho odporúčam viac + Oblivion bol nedávno vydaní v 5th anniversary edition a to len za pár eur čo je skvelá voľba.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |