HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21190
5455
5063
1438
1600
7336
6049
12932
1687

Online 8330 užívateľov

Užívateľ > Timos > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Super hra... Stará ale dobrá. Naozaj super niekoho to môže nudiť iba jazda kamiónmi ale inak je to fakt super hra.A dobre na nej je že ide aj na slabších PC.
Na tú dobu to bola dosť dobrá hra... Teraz si síce povieme "kvalita na prd" ale vtedy to bolo wow. Takže si myslím že to predbehlo svoju dobu


Dobré rožšírenie. Veľa vecí ktoré mi chýbali keď som hral klasickú verziu dali do tejto rožšírenej. Nieje to dokonalé ale pokiaľ ste za také klasické nenáročné stratégie tak si to zahrajte.
Super hra. Prepracovaná graficky aj príbehovo. Príbeh je zaujímavý nezačne vás nudiť hneď po prvej misii. Nieje to ra ktorá stačí aby si prešiel prvú misiu a hneď vieš že ako to skončí (ten príbeh). Stále sa tam objaví niekto nový a ku koncu je tam nečakaný zvrat. Proste super hra.
Super hra. Ide aj na Windows XP a podľa Wiki aj na Windows 2000. Rád som ju hral a bolo sranda ako sa to celé vyvýjalo z praveku až do modernej doby. A tiež bolo dobré že to nebolo zamerané len na vojenské veci ale aj na diplomaciu náboženstvo technológie atď.




Úplne perfektná hra. Veľmi dobré to že môžeš bojovať aj za dobrých aj za zlých. Som veľmi veľký fanúšik Pána prsteňov a toto sa mi tiež veľmi páči.


Celkom dobre rád som to hral ale má to pár nedostatkov... Ale pokiaľ ste fanúšikom NFS odporúčam. Napríklad nieje povinné nahánačka s polišmi a to mi chýbalo
Podľa mňa najlepšia zo všetkých NFS. Páčili sa mi tie naháňačky s policajtmi čo napr. v NFS Carbon nebolo povinné a tu v Most wanted hej.
Nemá to síce veľa spoločného s filmom ale je to dobrá hra a super je na nej to že ju môžete hrať normálne podla úloh ale aj tak že budete pašovať veci a budete ako pirát... lebo nie vo všetkých hrách sa dá hrať rôznymi spôsobmi. A to sa mi páčilo. Lebo som prešiel celé normálne a potom som si to zahral ešte raz tak "nelegálne"
Ma tú dobu to bola fakt super kvalita a aj teraz. Pokiaľ niekedy máte taku psycho náladu ako ja a máte chuť sa zahrať niečo stáre srandovné a primitívne tak si to stiahnite. A ďalšia výhoda je že zaberá menej miesta než nejaká fotka... :)




Sranda hra... Dobrá pre staré počítače a aj keď teraz je to niečo smiešne a trapné na tú dobu to bola dobrá hra.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |