HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 36401 užívateľov

Užívateľ > Dramage_007 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Konečne závody s lepším ničením. Skvelá grafika, množstvo áut, výborné ničenie a dobre prepracované mesto, po ktorom idete závody z bodu do bodu, kadiaľ uznáte za vhodné a žiadne určené trasy. No je tu aj pár nevýhod: hlavne krátka motokariéra a iné menšie chzbičky. No ináč veľmi dobrá hra. Doporučujem.
Dobre spracovaná hra, hlavne príbeh. Skvelý výber zbraní, vela druhov vojakov, druhov prostredí a prerfektná atmosféra. Síce je slabšia po grafickej stránke ale na ten rok veľmi dobrá hra. Doporučujem.
Atmosféra a grafika bola skvelá, veľa prostredí a druhov misií. No vo vozidle človek strávil pár minút, čo mi trochu vadilo, lebo misie vo vozidlách sú dobré. Stály spád a stále meniace sa prostredie ribí túto hru skvelou. Doporučujem.


Dobrý príbeh, ale horšia grafika na 2006. Dobé zbrane aj postavy a dobrý prídavok boli zvieratá. Skvelé je aj videnie vlastnej postavy ktoré vo vela hrách chýba. No ako indián ma to menej bavilo ako kňaz. No unho je dobrý luk bol perfektný prídavok. Príbeh je dobre prepracovaný a preto túto hru Doporučujem.
Dobra grafika, ale bohužiaľ sú tu aj nedostatky v reálnej stránke. Rachotina vyšlape aj 250 km/h, a nedostatočné ničenie. Ked už chceli dať hru s ničením, mali to urobiť poriadne. Ale ináč dobré súťaže a ubgradovanie áut. Ked sa chce niekto zabaviť, tak vrelo Doporučujem.
Táto hra má dobrú grafiku, ktorú oceníte najmä v spomalenom čase a zobrazení krvi. Je tu aj skvelá fyzika, a celkoví dojem z hry trochu kazí príbeh. Nieje zlí, ale je to skôr len strielačka s námetom hororu. Po smrti sa pokračovanie trochu zmení, vdaka čomu je človek neustále v strehu Cekový dojem je dosť dobrý. Doporučujem.
Na rok 2004 celkom dobrá grafika, fyzika vozidiel bola dosť nanič. Mutanti boli na začiatku super, no potom to bola už len nudná strielačka proti nim a dojem z hry úplne upadol. Dlhý príbeh bol celkom dobrý ale niektoré reklamy boli, nie moc podarené. Zbrane položené na zemi vzpriamené smerom hore, takú hovadinu som ešte nevidel. Ale celkom dobrá hra.
Dobrá grafika, hratelnosť na úrovni, ale od realiti to má daleko.:
- fyzika( hlavne predmetov)
- stereotyp
- málo tratí
____________________
+ prostredie
+ výber áut
+ minihry
+ ubgrade áut
+ rozsiahle ničenie
Hru by som si nekúpil, ale ako stiahnutá oddychovka je celkom dobrá.
Grafické spracovanie áut naokolo je otrasné, rovnako ako ich fyzika a hra akoby zabudla pointu. Zhrnutie:
Plusy:
+ nápad (5%)
+ trucky (5%)
+ zbrane (5%)
+ transformácia (5%)
+ viac druhov súťaží (5%)
Mínusy:
- grafika áut naokolo
- príbeh
- stereotyp
- hratelnosť
- obtiažnosť
- ničenie
- hratelná doba
Hra neni dobrá ani pre malé deti ktorým by to stačilo. Kôli obtiažnosti by neprešli ani prví level. !! Nedoporučujem ani sťahovať a nieto ešte uvažovať nad kúpou !!
Klascká hra, ktorá ma trochu sklamala. Slabá grafika a fizika. Aspoň má dobrý i keď zdĺhastý príbeh. Vylepšené je to aj plávaním a skvelým výberom zbraní. Nechýba tu aj dobrý výber prostriedkov: autá, motorky, bicykle, Lode, letadlá, vrtulníky, vlaky a pod. a rozsiahle prostredie s možnosťou kupovaní nehnutelností, oblečenia, tuningu a pod. Celkom dobrá hra.
Slabšia grafika a fizika. Aspoň má dobrý príbeh. Vylepšené je to skvelým výberom zbraní. Nechýba tu aj dobrý výber prostriedkov: autá, motorky, lode, letadlá, vrtulníky, a s možnosťou kupovaní nehnutelností. Mapa bola postatne menšia ako v GTA III čo mi Trochu vadilo. Celkovo dobrá hra.
Na hru som dlho čakal, a dosť od nej očakával. Možno aj preto ma trochu sklamala. Príbeh bol, nijak zvlášť silný, ubudlo niekoľko dobrých zbraní, AI súperov nebola najlepšia, a väčšina pasáží bola v štýle: Choď z bodu A do bodu C, medzitým sa prestrielaj, ubráň alebo niečo sprav niečo, občas aj logické, a moc sa tým netráp lebo aj tak koniec hry nebude nijak zvlášt dobrý. Sice niektoré pasáže boli dobré, najviac sa mi páčili na vznášadle a potom na bugine a sekanie zombie kotúčom od karbobrúsky bolo tiež super, no to mi nestačilo. Páčila sa mi grafika ktorú si užijú aj hráči na slabších PC. Daľšie plusy boli: zvuk, hratelnosť, herná doba, atmosféra v noci, celkom aj fyzika, logické hádanky a postavy. Normálne by som dal len 70%, ale vďaka tomuto dám aj 80%, predsalen nebolo to zlé. Doporučujem (ale neslubujte si akčný, alebo filmový príbeh)
Hra ma celkovo pobavila, i keď som možno od nej čakal trochu viac ale celkovo som to videl takto:
_____________________________
+ grafika
+ príbeh
+ ubgradovanie a kúpa zbraní
+ možnosti infiltrovania
+ voľba možnosti, ako postupovať
+ rôznorodosť misií
-----------------------------------------
- AI protivníkov
- stereotyp
_____________________________
Hra má množstvo možností.Okrem AI a stereotypu zabíjania sa mi hra páčila. Doporučujem
Musím uznať že Mafia 2 je poriadna hra. Dobrá grafika aj príbeh. Dobré prostredie, celom dobrý výber áut a dostatok typov ľudí, čo v niektorých hrách chýba. Dobré sú aj dplnky ako napr. prezliekanie, spanie, pitie, jedenie a kupovanie zbraní ako aj autoopravovňa a autoumivárka. No chýba plávanie a skákanie, ktoré v niektorých okamihoch je viac než potrebné. Je to skvelá hra, len chýba tam niekoľko viditeľných vecí ako napr. VOĽNÁ a EXTRÉMNA JAZDA, no aj misie pre autoopravára. Aj keď tu jeden je (na šrotovisku), vždy vám povie že nemá pre vás mič na práci. Niektoré vtipné hlášky sú tiež dobá vec. Doporučujem.
Skvelý príbeh, na rok 2002 dobe prepracovaná grafika, a skvelé herné možnosti urobili túto hru jednou z najlepšich hier. Približovať túto hru nebudem, lebo by ju každý mal poznať. A ten kto ju nehral, nech si ju hneď zahrá. DOPOROČULEM
Dobrá grafika ako aj príbeh ktorý moc u závodov nebíva a efekty hry sa mi páčili. Most Wanted a Carbon sa svelo dopĺňajú,(Jedno v nočnom meste s kasínami a druhé v odlahlom meste so stromami cez deň) čo znamená že sa hry neopakujú a majú každá osobný zážitok. Tuningové možnosti sú lepšie ako v MW a obidve hry sú pre mňa asi najlepšie zo série s tuningom. Doporučujem.
Dobrá grafika ako aj príbeh ktorý moc u závodov nebíva a efekty hry sa mi páčili. Most Wanted a Carbon sa svelo dopĺňajú,(Jedno v nočnom meste s kasínami a druhé v odlahlom meste so stromami cez deň) čo znamená že sa hry neopakujú a majú každá osobný zážitok. Tuningové možnosti sú horšie ako v Carbon, ale hra je aj staršia a obidve hry sú pre mňa asi najlepšie zo série s tuningom do roku 2006. Sice sú tu aj bugy, občas podtextúry ale ináč skvelé. Doporučujem.
Celkom grafika újde ako aj celkom dobrý výber tuningu , dobré mapy, ilegálne závody, no bohužial je ich málo, ako aj napr. áut, chýbajú tu aj driftérske ako napr. DODGE a dokonca ničenie oprotí Hot Pursuit 2 sa úplne stratilo. Ale ináč cekom újde.
Moc jednoducho zapametateľné mesto a slabé prostredie, aby si človek závody vychutnal. Tuning je celkom dobrý, zbitočné behanie od obchodu do obchodu je nanič, ničenie nulové, efekty nulové atď. Nič moc.
Hra ktorá ma najviac prekvapila je 100%-ne táto. Od začiatku to bola nuda, no postune to bolo omnoho lepšie a ťažšie. Je to hra čo vás zabaví na hodiny aj vdaka svojej originalite. Doporučujem.
Podarená logická hra,ktorá určitě zaujme každého kdo má rád troch logiky v počítačových hrách. Hra má bohužiaľ trochu slabšiu grafiku a krátky príbeh. Je to jednorázovka, lebo aj po dlhom čase si trochu mapätáte a to je už potom o ničom. Ale ináč docela dobra hra.
Skvelá oddichovka s celkom dobrou grafiku aj hratelnosťou, no na mňa málo druhov protivníkov a obtiažnosť zostala na mieste od prvých príšer. No aj tak celkom dobrá hra.
Dlhší, lepší a napínavejší príbeh než v Sands of time. Najlepšie je, že je k tejto hre aj český dubing. Dobrá grafika, triky a možnosti zabíjania, ako aj výberu druhej zbrane. Konkrétne mínusy:
- veľa trikov ani neviužijete
- občas je kamera úplne zle daná
- musíte zobrať všetky zvišovače zdravia, ina koniec tohoto dielu nesedí so začiatkom ďaľšieho.
Ale hra je celkovo dobrá. Doporučujem
Hru ktorú si strategici môžu oblubiť je tu. Hra má nízke nátoky, peknú grafiku, skvelé ovládanie a možnosťi postáv. Sice je trochu Sherwoodsky les trochu neprehladný, ale nato si zvyknete. Normálne ma moc stratégie nikdy nebavili, ale toto je jedna zmála, ktorá ano.(ďaľšia je Imposible Creatures). Doporučujem
Chaos Theory bol celkom dobrý.
Plusy:
+ grafika
+ hratelnosť
+ AI nepriateľov
+ rozdielnosť prostredí
+ príbeh
Mínusy:
- slabší dej
- žiadna poriadna akcia
- zakončenie som čakal lepšie
Nebola to najhoršia hra, ale prešiel som a už sa k tomu nevrátim.
Dobre premislená hra od Valve. Či ?? Táto ra má podla mňa pár nedostatkov, ako aj pár plusov:
______________________
- málo máp
- krátky tréning
- málo postáv
- platenie za ubgrady a doplnky, ktoré aj tak na sebe v hre nevidíte
- potrebuje okolo 20 GB na HDD
-------------------------------
+ získavanie ubgradov
+ rozdielnosť postáv
+ kreslený štýľ ktorý sa tejto hre nesmierne hodí
+ vtipnosť
+ druhy súťaži
+ vtipné predvádzačky
+ servery
+ je Free2Play
_____________________
Hra aj cez niektoré vážne nedostatky si určiťe zaslúži 75%
Je to jedna z najlepších hier akú som kedy hral. Na ten rok velmi dobrá grafika, napínavý príbeh a aj dobre spracovanie postáv, zbraní a príšer. No najlepšia je tu filmovosť. Ak sú tu, iba možno drobné mínusy, ale žiadne konkrétne. Doporučujem
Príbeh zaujímavý, akčnosť nechýbala, rozdielnosť prostredia bola skvelá, grafika by ušla, taktiež hádanky. Sice boli docela aj jednoduché, no bolo ich aj málo a to mi v Tomb Raider dosť vadilo, vzľadom k tomu, že sa tento titul pôvodne venoval práve tejto oblasti. Našťastie ich zachránilo lezenie a skákanie, ktoré v tejto hre nesmie chýbať. No zvyšok nestál za nič. Strielanie kazilo mierenie a skákanie kamery a to nehovorím o otrasnej kamere na motorke, ktorá kazila hru najviac zo všetkých stránok. Pritom jazda na motorke bol dobrý nápad. Kôli týmto nedostatkom, pre mňa hra spadá do priemeru a začleňuje sa do skupiny: Hry ku ktorým sa už nevrátim. Bohužiaľ je to tak a dúfam že nový Underworld bude podstatne lepší. Hru vyskúšajte, no nečakajte od nej toľko, čo ste mohli od predošlích dielov.
Hra bola celkovo dobrá a nechápem že tí, čo to na tejto stránke hodnotili písali že je treba nesmrtelnosť alebo nízku úroveň. Vštko sa dá, iba to dlhšie trvá. Mne sa zdá hra takáto:

+ nápad
+ lokality
+ príšery a zmutovaná zver
+ zbrane a vylepšenie zbraní
+ bosovia
+ príbeh
+ rozpadávanie častí tela

- divný koniec
- prvá tretina hry
- grafika
- nemeníte si zásobníky (ale dá sa to pochopiť, idú na vás niekedy aj hordy nepriateľov)
- občas bugy

Aj keď má hra malé plusy a veľké mínusy, je to niečo neobyčajné a hru si dlho budete pamätať ak ju prjdete celú. Radím vám ju skúsiť. Možno vás pochití.
Táto hra ma veľmi milo prekvapila. Grafika, dej, farebnosť aj nápad nemajú chybu. Je to jedna z najlepších 2D hier akú som kedy hral a pritom sa jedná len o fyziku. Doporučujem



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |