HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6026
12898
1687

Online 15755 užívateľov

Užívateľ > francis > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Vskutočne veľmi zaujímavý horror ktorý som ešte nevidel. Hral som síce Penumbru ale nebolo to tak výborné a domyslené ako je Amnesia. Hneď ako začnete tak sa tešíte ako budete plakať od strachu. Hra je super, grafika je prekrásna, dá sa tu aj zasvietiť sviečky alebo podobne, nemáte baterku ale lampu do ktorej si musíte dávať olejničky, zombieni sú lepší a domyslenejší nie ako v Penumbre že hneď vedeli kde ste, hádanky sú ľahšie, máte aj poznámky aj dopisy na čítanie a všade tma ako vo vreci, ak máte málo životov tak vám pomôže laudánium. A ak vás nebaví kampáň tak sú aj voliteľné hry. To je všetko, dávam 96%.
Už by som sa tešil na to pokračovanie.
Stavanie, ničenie, sadenie, hľadanie, pestovanie to všetko nájdete len jednej hre - Minecraft. Nepoznám žiadnu hru, ktorá je podobná k tejto. Keď začnete tak som si neviete spraviť ani svetlo, krompáč, sekeru, lopatu, nožík, jedlo ale len tak pre začiatok si spravíte malý dom potom väčší, väčší potom najväčší a keď už viete si spraviť všetko tak aj vlastný hrad. Ak ste už expert tak si urobíte palác a potom desiatky palácov až svoj vlastný svet. Toto nieje všetko. Najlepšie je na tom to že si môžete páliť veci alebo piecť jedlo a nebudete hladný, ak vás otravujú monštrá tak si vyrobíte veci a idete na nich, nechcete byť stále v istom svete tak idete aj do pekla kde si robíte tiež svoj svet, nevládzete si všetko vyrábať tak nevadí kamaráti vám určite pomôžu. Už nemám čo povedať o Minecrafte len som dal dole tie 4% lebo nechápem prečo nevymysleli skôr takú výbornú hru :-D.
Zahrať si na The Binding of Isaac nieje zlý nápad. Keď si to zahráte nechcete prestať. Aj keď vás zabijú idete od začiatku aj tak si pomyslíte že budete ešte lepší a zase hráte ďalej. Na vyhratie Vám pomôžu aj iné sili a je ich asi 50, bossov je tu viac ako 20 a mapiek je tu okolo 100. Hra ktorá Vás neomrzí. Len jedno čo mi tu chíbalo bol ten multy a tie uloženia ale inač velmi dobrá hra.
Ak ste hrali Jurassic Park a nebavilo Vás to tak by ste si určite mali zahrať ešte lepšiu, napínavejšiu, zaujímavejšiu hru ako je The Walking Dead. Nemyslite si že budete len klikať a stláčať tlačítka ale aj chodiť a brať veci a niekedy sa rozhodovať kto prežije a kto nie a toto v Jurassic Park nenajdete. Kto má rád zombícke hry tak by si to nemal určite ujsť. Výtvorcom sa táto hra veľmi podarila a dúfam že ďaľšie časti tu budú čoskoro...
Dávam 92%.
Vessel by ste si proste nemali nechať ujsť. Je to hra, ktorá Vás zabaví aj na celé týždne. Logika je na prvom mieste či veľmi skvelá grafika čo sa týka aj prekrásneho spracovania a zábavy. Síce je niekedy ťažká no aj tak Vás to nezastaví v hraní. Musím vspomenúť že sú tu aj "kvapky" na pomoc nuž sú tu aj iné ako napr. lávové alebo ďalšie. Veľmi sa táto výborná hra podarila to musím pochváliť. Ak Vás nebavia strielačky tak doporučujem toto.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |