HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 34157 užívateľov

Užívateľ > Fertisheck > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |







Príbeh Nika Bellica je podarený, no hra podľa mňa obsahuje príliš veľa chýb na to, aby mala pre mňa väčšie hodnotenie. Mesto je však pekne spracované, postavy zábavné a dej dostatočne dlhý.
Príbehy z Liberty City sú ešte zábavnejšie, ako samotná GTA IV. Páči sa mi prekrývanie všetkých troch príbehov, ktoré mi pripomína Pulp Fiction. Po dlhšom čase je ale hra nudná, pretože sa odohráva v rovnakom meste, ktoré sa až na malé detaily vôbec nezmenilo.




Najprv som si myslel, že takáto hra ma nikdy nenadchne. Opak bol ale pravdou, je to výborná napínavá hra s revolučnou grafikou (aspoň čo sa tváre týka). Príbeh je dostatočne dlhý, pútavý a aj tragický. Zvuková stránka hry je tiež perfektne spracovaná. Jednoducho, pre mňa je určite lepšia ako Mafia 2 alebo iné hry s podobným dobovým zameraním.
Grafická stránka tejto hry je podľa mňa veľmi podarená - najmä tváre postáv (horšia je už mimika). Príbeh mi pripadá neukončený a dosť chaotický - na to, že je to tak krátke, deje sa tam toho až príliš veľa. Najhoršie na tom je to, že táto hra mala byť úplne iná a je to na nej vidieť.
Katastrofa a veľké sklamanie. Jednoznačne najhoršia vec, akú som v svojom živote hral. Už nikdy na takéto DLC nenaletím.
Jedna z mojich prvých hier a zatiaľ najlepšia, akú som hral. Príbeh bol excelentný, dobová atmosféra tiež, jediným mínusom môže byť iba slabšia grafika.
Jedna z mojich prvých hier a jedna z mojich najobľúbenejších. Pochmúrna atmosféra a dramaticky traumatizujúci dej robia svoje, takže táto hra vo mne zanechala naozaj hlboké pocity. Grafika na tú dobu tiež nebola zlá, aj keď výraz v Maxovej tvári bol strašný.










Skvelý príbeh, postavy, prostredie. ALE veľkým záporom je pre mňa hrozná, katastrofálna kamera a ovládanie. Bodka.
Celkom podarená hra, aj keď s menej podareným príbehom, ktorý je krátky a nevýrazný. Mala však výbornú atmosféru vďaka hudbe z filmu The Godfather, ktorá sa ale nemusela stále opakovať dookola.
Aj keď podľa mňa táto hra nemala s filmom spoločné takmer nič, nemôžem povedať, že bola zlá. Páčila sa mi grafika, hudba aj neskutočne krátky príbeh. Bola však pre mňa lepšia ako jednotka.


Grafika celkom dobrá + hra podporuje kreativitu, ale je tu veľké, veľké, veľké množstvo veľkých chýb.















© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |