HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 27034 užívateľov

Užívateľ > DoubleDsvk > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

NBA 2K13 posúva hranice, táto hra je vynikajúca ak ste fanúšik basketbalu tak nemáte nad čím premýšľať, táto hra je pre Vás, grafika, hrateľnosť, ovládanie (odporúčam gamepad), soundtrack (JAY-Z) ako exkluzívny producent + veľa iných dobrých songov Proste hra je úplná PECKA. Ďalej spomeniem zopár dobrých vecí ktoré sa mi na hre osobne páčia, napríklad rozhovor po zápase, chemistry (ako ste braný v týme ostatnými hráčmi) fanúšikovská základňa, ktorá sa rozrastá a na vašej fanpage si môžte prečítať komentáre od ostatných hráčov NBA alebo od legiend NBA a od hviezd v showbiznise, komentáre sú docela trefné a vtipné, niektoré Vás iba "hejtujú". Čo sa týka hry nemám jej čo vytknúť možno iba to hodnotenie Vašej hry, niekedy to strháva hodnotenie aj keď sa niečo podarí :/ ale to je ibá taká drobnosť. S hrou som veľmi spokojný, chýba len preklad k úplnej dokonalosti.
Takže dnes som si túto hru zadovážil, musím povedať že som od toho nečakal veľa a preto som neostal sklamaný ba naopak hra ma prekvapila. Hral som zatiaľ len 4 hodiny hlavnú líniu. Idem to hodnotiť po bodoch :

+ RPG prvky u postáv ( prekvapujúcu sa prejavujú v hre lepšia presnosť postavy viac znesú + niektoré ability otvárajú nové možnosti u postáv ako hádzanie granátu atď. )
+ Jednoduchosť (Princípy pochopíte skoro okamžite, hra Vám presne hovorí čo je treba i keď niekedy som sa zasekol pri bádaní toho čo mám spraviť, alebo postaviť)
+ Bojový systém ( typická ťahová stratégia, ktorá v hre dokonalo funguje. Tu by som uviedol malý typ nie všetkých policajtov alebo gangsterov je vidieť na začiatku, (nové jednotky môžu prísť behom boja), preto musíte charaktery presúvať opatrne aby ste sa napríklad nedostali ľahko do krížovej paľby)
+ dobová hudba aj keď hu ja osobne nemusím, ale pasuje tam

- Grafika (nie je to boh vie čo na rok 2013, ale dá sa na to pozerať)
- Veľké HW nároky (Prečo sú také veľké, to naozaj netuším)
- Kamera (Zoom + - a rotácia 360 stupňov na na naklonenie a a úplný ZOOM môžte zabudnúť)
- Textúry sú ako kameň (keď je v popredí vysoká budova a za ňou úplne malá, tak si budete musieť dosť často meniť kameru)



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |