HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 673 užívateľov

Užívateľ > HERDA > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Moje hodnotenie bude mať dve časti,pretože hra sa skladá z dvoch častí.Prvá časť v ktorej hráte za Carnbyho bola skvelá.Mnohokrát som pozabíjal množstvo príšer a obľúbil som si BROKOVNICU.Navyše hra je veľmi strašidelná a má priam Filmový Príbeh.Herná doba je asi 20 hodín a to je obrovské plus.Hra za Alice je pútavá ale podstatne kratšia a nudnejšia,pretože príbeh už dopredu poznáte a viete čo sa približne stane ale aj tak sa tu nájde pár hororových momentov,ktoré vás vydesia a nedajú vám spať.Bohužiaľ hra je omnoho kratšia a zmáknete ju za nejakých 5-7 hodín.Celkovo ale hru hodnotím veľmi pozitívne a skvelo som sa zabavil.
Táto hra nieje až taká dobrá.Dá sa skor zaradit k najlachším Angry Birdsom ale aj k najkratším.Ale pokial ste fanušik Star wars a Angry Birds dá sa to prehliadnuť.Grafika je celkom pekná a hudba skvelá.To je asi všetko.
Výborná hra(Hodnotím DIRECTOR´S CUT EDITION VERZIU HRY).Menší stereotyp,pretože v tejto verzii máte 4 druhy misií naviac a tak sa menej nudíte.Inak grafika a jednotlivé mestá sú nádherne a súboje dynamické a nenudia ani po dlhej.Tých 15 percent som strhol za nedokončený príbeh,žiadne titulky a chcelo by to aj viacej hromadných bitiek ako napríklad v prvom Memory Blocku.Teším sa na pokračovanie.
Vo všetkých aspektoch lepší diel ako predchodca. Súboje boli značne vylepšené a sú viac dynamickejšie + tu máme masívnejšie bojové sekvencie ako v predchodcovi a tak vždy vidíme aj desiatky nepriateľov na obrazovkách monitorov. Príbeh (Čo sa týka historického obdobia) bol veľmi emotívny a hneď na začiatku vám Ubisoft uštedrí jednu nepríjemnú ranu. Celkovo sa mi nový asasín hral omnoho lepšie po všetkých stránkach a doba mi taktiež omnoho viacej sadla. Hra ma nepustila až pokým som neuvidel záverečné titulky.
Ešte som nevidel hru s takým zmyslom pre detail.Všetko v tejto hre je absolútne dokonalé a prepracované.Od hudby cez príbeh až po samotných nepriatelov.Akcia je v tejto dynamická a skvelo si ju počas celej hry užívate.Jediné čo ma sklamalo bol koniec na GOOD ENDING.Prišiel mi naivný.
Parádna hra a navyše splnila svoju misiu(zabavila ma kým mi neprišlo GTA IV).Misie mi prišli zaujímavé a navyše okorenené poriadnou dávkou humoru.Príbeh o ovládnutí školy a mesta mi prišiel neoriginálny ale ten humor to celkom zakryl.Prekvapil ma aj arzenál zbraní,ktorý je naozaj bohatý(Od praku až po detský raketomet či dynamit).Jednotlivé školské aktivity vás zabavia a neunudia.Celkovo som hru na 80 percent prešiel za 32 hodín(čo je celkom slušné).
Zábavná onlineovka,ktorá vás zabaví na dlhé hodiny a výborne sa pri nej vystrielate.Len škoda,že po čase je to STEREOTYP.
Escape Dead Island prišiel s výborným príbehum (Na rozdiel od originálu) v štýle seriálu Ztratení, zaujímavom akčnou-adventúrovým gameplayom a pridal bonusík v podobe nečakaného záveru.
Hodnotím PS2 verziu tejto hry.Mám veľmi zmiešané pocity.Na jednej strane skvelá hratelnosť a na druhej nudné misie a dnes už zastaralá grafika.Je to taký lepší priemer.
Herná doba je niečo cez 70 hodín,čo je skvelé.Navyše za tých 70 hodín som nepostrehol žiaden STEREOTYP a každá misia je zábavná a má inú nápln.Jedna z najlepších hier od ROCKSTARS.
Séria Half-Life je jednoducho neprekonateľná a tento diel má navyše dlhú hernú dobu(41 hodín).Tento diel si ma získal ako príbehom tak aj skvelou a adrenalínovou akciou a v neposlednej rade aj špičkovou grafikou.Jednoducho povedané Half-Life je každým dielom lepší a lepší.
Half-Life 2: Episode One pokračuje v úspechu predchodcu a to znamená skvelá a dynamická akcia,úžasný soundtrack a skvelý príbeh(Dozvedeli sme sa naozaj mnoho).Koniec zase urobený na pokračovanie.Skvelé.
Nádherné grafické spracovanie.O tomto je Lost Coast(Hlasové komentáre vám mnoho vysvetlili a povedali niečo aj o HDR).Inak rovnako skvelá hratelnosť a dynamická akcia(V novej grafike si ju užijete ako nikdy predtým).
Skvelý datadisk,ktorý ale kazí 5-6 hodinová herná doba a žiaden finálny Boss.Inak rovnako kvalitné ako klasický Half-Life.Skvelá akcia a navyše doplní príbeh Half-Life a zistíme,že Barney sa dostal zo strediska Black Mesa omnoho skor ako Gordon Freeman.
Celkom velký postup oproti 3.Nové vymoženosti,zbrane a vylepšená grafika.Zaujímavý príbeh a celkom dlhé misie.Teraz prejdem k mínusom.Niektoré misie su až prílis lahké a nezrozumitélná posledná misia.
(Pred prečítaním upozorňujem,že hru som hral na ťažkej obtiažnosti a celú som ju prešiel bez toho aby som bol podozrivý alebo si ma niekto všimol) Zabijak s červenou kravatou,vyholenou hlavou a čiarový kódom sa nám po 6-ročnej dovolenke vrátil na obrazovky monitorov...a musím povedať,že je to návrat v naozaj luxusnom štýle!Skalní fanúšici,ktorí mali radi HITMANOVKY kvôli tomu,že boli ťažké a museli ste sa naozaj sústrediť a chcelo to hodiny a hodiny hrania na splnenie jednej jedinej misie(Narážam na Misiu The Lee Hong Assassination v Hitmanovi 1)budú pravdepodobne sklamaní,nakoľko sa jedná asi o najľahšieho Agenta 47 doposia(Samozrejme záleží aj od Obtiažnosti)...čo nieje úplne na škodu ale vodenie za ručičku vám občas môže a pravdepodobne bude aj vadiť.Nový Hitman je taktiež špecifický v tom,že vám dáva na výber...takže už neexistuje len jediná cesta na prejdenie ale môžete si vybrať či daný ciel zabijete náhodným padnutím lustra,klasickou škrtiacou strunou alebo proste nastaržíte bombu a počkáte až ciel dôjde k danej bombe a vy z diaľky len stlačíte detonátor a BUM,tentokrát si však môžete vyberať aj cesty ktorými sa máte preplížiť k cieľom.To znamená vyberte si medzi strechou,prechodom v obleku nejakého vojaka za použitia inštinktu alebo skúmanie a pozorovanie vašich nepriateľov a potom im pekne prejdete pomedzi chrbát(QuickSave bohužiaľ chýba),mne osobne bola tretia možnosť najpríjemnejšia a hral som &#
Zaujímavá akcia zo sveta Indiana Jonesa.Pekný príbeh a sem tam sa uštedrí aj dobrá akcia.Ako zbran možete využit asi všetko od stoličiek až po samopali.Indiana sa podobá na H.Forda čo je skvelé.Hru mi ale pokazilo ovládanie a miestami STEREOTYP.
Hru kazí hlavne 7 hodinová herná doba.Inak dialogy sú ostré,akcia skvelá,príbeh elektrizujúci a navyše hra je zábavná.Keby mala hra o 10 hodín dlhšiu hernú dobu,hodnotenie by bolo vyššie.
Prsnatý Indiana Jones alebo ak chcete Nathan Drake s copíkom sa vrátil v novom dobrodružstve tentokrát s podtitulom THE TEMPLE OF OSIRIS...ako to teda dopadlo?Hneď na začiatok musím povedať,že hra je dobrá...to znamená,že nie je perfektná(Ako Tombík z roku 2013) a nie je ani zlá(Ako Tombík v Underworlde).Hra má veľmi príjemné prostredie a to horúci Egypt(To je pre mňa obrovské plus,nakoľko egypt milujem)...príbeh je samozrejme hlúpy(Musíme vzkriesiť dobrého Boha aby sme nakopali prdel zlému Bohovi)za to akcia je skvelá(POZOR!Niekomu môže vadiť prehnaná Arkádovosť a Warp-room)skákanice sú samozrejme klasicky dobré a plus tento diel má na klávesnici horšie ovládanie takže si potrápite aj nervy.Graficky hra vyzerá veľmi príjeme a taktiež veľmi kvalitne beží(60 FPS bez zásekov či Lagov).Takže celkovo nového Tombíka teda pardon Larku doporučujem.
Hru Hodnotím veľmi pozitívne.Herná doba je dlhá aj ked podla mna sa hra nedá prejsť na 100 percent,pretože by to trvalo neuveriteľne dlho a nudili by ste sa ale takto to zabáva od začiatku až po koniec.Humor je skvelý a jednotlivé misie sú zábavné a pekne sa strieda akcia a skákačky.Ja osobne som sa zabavil.
Druhá LEGO hra,ktorú som dokázal prejst na 100 percent(Trvalo to asi 40 alebo 50 hodín).Všetky misie boli neuveritelne zábavné a nádherne sa tu striedali akčné pasáže s jednoduchými ale stále zábavnými hádankami po prípade skákacími sekvenciami.Mnoho charakterov pridá na zábavnosti a verte mi,že využijete každý jeden charakter.Celkovo sa toto LEGO podarilo a musím vám ho len odporučit.
Epické dobrodružstvo,ktoré je plné humoru,svetelných súbojov a skvelej hudby.Musím sa ale priznať,že ma sklamali Bounty Hunter Misie,ktoré vám zaberú maximálne 40 minút.Inak je to jedna z najepickejších LEGO hier.
Prvá Lego hra,ktorú som dohral na 100 percent(trvalo to asi 60 hodín).Bavil som od prvej až po poslednú hodinu.Priznávam síce,že v hre je menej akčných sekvencií ale zato si ich viacej užívate.Dabing postáv mne osobne nevadil,ba naopak sa mi páčil.Humor zase raz skvelý a teraz už stačí len čakať na Lego:Hobbit.


Prvá epizódka Life is Strange priniesla zaujímavú zápletku, ptíjemné hrátky s časom a omnoho viacej adventúrenia a morálneho rozhodovania ako som pôvodne čakával a celkovo je to pekný prológ... dúfam, že sa to ale v ďalšej epizódke už ale riadne rozbehne.
Klasická rubačka pre PS-2.Intenzívne súboje a mnoho postáva ako je napríklad:Aragorn,Gandalf alebo Frodo či Faramir.Hra je síce krátka(Na jej zdolanie vám stačí nejakých 14-hodín)ale ked sa vám otvoria nové postavy ako napríklad:Pippin alebo Merry a cheaty tak si za nich chcete zahrať,vyskúšať a mne osobne to navýšilo hernú dobu o pekných 15-hodín.Takže celkovo hodnotím hru veľmi pozitívne.
Lucius je príjemnou akčno-hororovou adventúrou s milým príbehom typu:Mami,oci zlý ujo Lucifer mi hovorí aby som vás zabil a ja to aj urobím :) ale inak ste super.Osobne na hre oceňujem kontroverznosť a páči sa mi ako sa tvorcovia vyhrali s jednotlivými vraždami...príjemná odpočinková hra :).
Tak sa nám ujo Max po návrate na filmové plátno pretlačil aj na obrazovky našich monitorov,v lacnom príbehu(Klasickom Mad Maxáckom čiže "Give me my car Back")a nádhernom spracovaní a to ako grafickom (vizuálnom) a to chcem hlavne vyzdvihúť výbuchy a pustatinu tak aj zvukovom (S audia pri naháňačke mi praskli bubienky).Mad Max taktiež výborne zvládol optimalizáciu (60 FPS a najvyššie detaily a to bez trhania obrazu) čo ale náš Max nezvládol je zabrániť istému stereotypu po istom čase hrania (Asi 20 až 25 hodín) a je cítiť,že autori (Avalanche) nevedeli čo do hry dať a tak musíte hrať štýlom najskôr vyrejdujem tábor,potom zmastím nejaký kemp zo škaredými enemákmi a potom si dáme nejakú tú príbehovú misiu a potom závodík a takto to funguje až do asi 90% príbehu kde už ste tak rozbehnutý,že ten príbeh jednoducho dotiahnete musíte dohrať (A áno končí klasicky ako filmy o Maxovi akurát tu budete cítiť niečo ako emóciu za jednotlivé postavy).Bojový štýl je ako v predošlých hrách od Warner Bros čože je to taký Mad Earth: Shadow of Arkham a to v preklade znamená desiatky nepriateľov na chudáka Maxa akurát tu máte namiesto parkouru (Shadow of Mordor) šialené závody v 100KM rýchlostiach.Max ďalej nezvládol logistiku celého sveta a to znamená,že hra je o tom ako musíte zbierať benzín,hľadať jedlo (V tomto prípade je to vysoko výživné psie žrádlo menom Dinki-Di) a samozrejme ako hovorí matka Harryho Marsden III z Mafie II. ná
Obrovský postup oproti 1.Vylepšená grafika a skvelý český dabing.Misie su preplnené akciou a prehánaním sa v aute po prepracovanom meste.Najakčnejšími misiami hry su Pokojová služba a Odejít od draka.Dalej je tu skvelá postava Joeho Barbara ktorá mi prirástla k srdcu.A posledná misia v ktorej sa vystrielate.Mínusy ale su to že sa Playboje velmi tažko hladaju,krátka herná doba a niekedy ma dlhé videosekvencie vyrušuju.
Parádna hra.Dnes sa už tak skvelé a hlavne dlhé hry nerobia.Hra je prepracovaná od príbehu cez dabing až po skvelé akciou nabité misie(ANI V JEDNEJ KAPITOLE SOM SA NENUDIL).Postava Paulie mi prirástla k srdcu a jeho hláška ma pobavili.Trochu ma ale sklamala posledná misia,ktorá bola podla mna krátka ale to nevadí.
Perfektná hra,ktorá je preplnená akciu a skrývaním sa v temných kútoch.Navyše sa v hre pekne strieda mlátenie sa napríklad:Pálkami alebo nožmi a prestrelky s celkom slušným arzenálom zbraní.Vlastne od tejto hry som fanúšikom Rockstar Games.
Konečne som sa prebojoval na koniec tejto vojnovej hry a možem povedať že to bola pekná fuška.Zabralo mi to pekných 20 hodín.V tejto hre je dobrá grafika aj hratelnosť a to všetko je spojené užasnou hudbou.Mínusmy je občas príliš ťažká obtiažnosť a iba jeden level v lietadle.
Hra v ktorej je všetko možné,vystavať si vlastný svet,živiť sa zverou alebo hrať s kamošmy po internete.Ale mna osobne to nebaví a preto iba 50 zo 100.
Bol som príjemne prekvapený s tejto hry.Zaujímavé hádanky,skvelý soundtrack a milý príbeh(Milý,pretože je prepojený s príbehom Half-Life).Herná doba bola akurátna a mapy pre pokročilých ma zabavili.Akurát ma sklamali Chalenge alebo ak chcete Výzvy,pretože ma nezabavili a boli nehorázne ťažké(Vlastne som ani nemal silu dohrať ich).
Keby mala hra lepšiu grafiku,tak by bolo hodnotenie asi o 5 bodov lepšie.Inak je akcia skvelá a zábavná a príbeh je originálny a plný humoru.Herná doba so točí okolo 20 hodín,pričom každá kapitola má rozličné misie.Zabavil som sa.
Pred pár hodinami som hru dohral,takže ju mám v živej pamati.Hra disponuje peknou Grafikou s viac menej sa všetky postavy podobajú až na Westmorelanda a šéfa vaznice Popa.V hre sa mi hlavne páčilo striedanie napínavého plíženia sa a Akčných bitiek,ktorých je ale v hre málo.Taktiež sú v hre plusom Zápasnícka aréna a Dabing postáv.Mne sa to ako fanúšikovi seriálu páčilo.Jediné vačšie mínus je Herná Doba.
Práve som tu hru dohral a prvé čo ma prekvapilo bolo to že som hru prešiel až 3 krát.Viete raz za Jill potom za Chrisa a potom sa vám odomknú Infinite Ammo napríklad pre Ingram a odomknú sa vám aj nové kostými.Viacero koncov je tiež velké plus.Jednoducho som sa vydesil a aj som si zastrielal.Skvelý začiatok hororovej série.
Pred hodinou som hru dohral a viac menej som s nou spokojný.Pár vecí ma ale sklamalo. Napríklad hra je na HARD MODE nehratelná.Dostal som sa asi do tretiny hry a bol som bez munície.Hra na EASY MODE je akurátna a celkom kvalitne som sa prestrielal na koniec ale trvalo mi to iba 6 hodín a to je obrovské sklamanie(NÁVOD SOM SI NEPOZREL). Sklamali ma aj BONUSY, ktorých je neuveritelne málo a bonusové kostými máte otvorené aj pred prvým hraním.NEMESIS mi v polovici hry pripadal trápny, nakolko som s ním bojoval asi 15 krát. Na druhej strane som bol prekvapený z postavy CARLOSA za, ktorú sa dá ku koncu hry hrat.Jedna posledná vec, ktorá ma sklamala bola to ze sa tu nenachádzajú nový nepriatelia.Inak som sa zabával.
Začnem tým že hodnotím PS2 verziu a tak moje hodnotenie je veľmi vysoké.
Teraz budem hodnotiť základný mod hry a to je hra s Leonom.Bolo to jednoducho skvelé,super ovládanie,obrovský arzenál zbraní a fascinujuci príbeh.Veľmi vela bossov napríklad Jack Krauser a Dr.Salvador.Proste som sa bavil.
Teraz ohodnotím Separate Ways a to je mod pre Adu Wong ktorý vám zaberie cez 5 hodín.Proste skvelé.
Asigment Ada je asi 2 hodinový mod ale zastrilate si a pobaví.
Mercenaries 5 postáv Wesker,Leon,Ada,Krauser a starý dobrý HUNK.Ak máte teda PS2 doporučujem.
Po milom príchode do Afriky vás čaká neuveriteľných 56 hodín(Hru som prešiel na 100 percent a získal som 43 achievementov)zábavy.Tento diel má skvelý príbeh a úžasnú znovuhratelnosť.Po grafickej stránke je hra prepracovaná do detailov a hudba vám taktiež vyrazí dych.Bonusové kostými a Infinite Ammo ma zabavili a hru som si s nimi viacej užíval.Prvé obrovské sklamanie bola pre mna Absencia bonusových misií Lost in Nightmares a Desperate Escapes.Mercenaries Mode ma tiež sklamal a nezískal som ani všetky postavy ale celkovo hodnotím tento 5 diel veľmi pozitívne.
Prvá epizóda REVELATIONS 2 sa nesie v rovnakom duchu ako aj predchodca...to znamená,že na vás čaká výborná atmosféra a striedmejšia akcia,samozrejme môžete sa tešiť aj na 4 hrateľné postavy.Veľkým problémom teda zostáva to,že hra je vlastne CO-OP,ktorý sa z nejakého dôvodu nedá hrať v CO-OP(Aj keď na PS4 EXISTUJE),inak mi neprekážalo asi nič(A tak prvú epizódu prejdete asi za 3 aj pol hodiny).
Dead Trigger ma bavil ale toto je nudné a grafika postáv vyzerá nedokončene a kazí to váš herný zážitok.Inak bežná strielačka.
Epická hra plná strachu a skvelej akcie.Mnohokrát som sa vystrašil k smrti.Arzenál zbraní je primeraný a príbeh je fantastický.Zabavil som sa skvelo.
Som fanúšikom Splinter Cella a tešil som sa na jeho tretie pokračovanie.Nesklamal ma.Hra disponuje dlhou hernou dobou a napínavými misiami.Príbeh ma zaujal a udržal ma až do rozuzlenia.CO-OP je skvelý a výborne som sa s ním zabavil.15 percent som strhol za občas až príliš krutú obtiažnost ale inak to bolo fantastické.
Už dlhšiu dobu som mal túto hru doma ale nejak som na nu nemal čas.Po dlhej dobe som si chcel zahrat nejakú akciu a tak som si naištaloval toto.Nesklamalo ma to.Hra disponuje skvelou akciou a maximálnou deštrukciou.Hra má taktiež na rok výroby fantastickú grafiku.Bohužial hru som zmákol aj na Tažkej obtiažnosti za 10 hodín.
Zatiaľ najlepšia prvá epizóda akú kedy Telltale vydal.Hra obsahuje mnoho QE a akčných priam až bláznivých sekvencií a samozrejme neskutočný humor(Málo kedy sa mi stáva,že sa pri hre nasmejem).Jednoducho prvá epizóda ma neskutočne očarila a s nadšením očakávam druhú.
Druhá epizódka pokračuje v rýchlom tempe predošlej a to znamená perfektný humor,pár ťažkých rozhodnutí(Hlavne ku koncu),akčné QE a hlavne posun v príbehu a samozrejme táto epizóda je aj o niečo dlhšia...tretia epizóda bude mať čo robiť aby prekonala túto.
Jedinečné,fantastické a neskutočné...to sú jediné slová,ktoré ma pre túto epizódku napadajú...veľmi dlho som sa tešil a očakávania sa naplnili a môžem povedať,že sa jedná asi o najlepší diel tejto série(zatiaľ).
Escape Plan Bravo je asi zatiaľ najkratší diel zato je ale najemotívnejší(Pri začiatku prídete o jeden charakter,ktorý si to naozaj nezaslúži)...no predposledný diel splnil všetko čo mal je zábavný,má mnoho akcie a vtipné texty...naozaj som sa bavil a už stačí počkať len na Finále.
Veľmi rád by som(Nakoľko je to finále)zhodnotil celú sériu...od Borderlands som očakával naozaj veľa a tak som si "Príbehy" kúpil krátko po vydaní. Po prvej epizóde som si hovoril,že to určite dosiahne kvalít prvej sezóny TWD(Týmto finále sa mi to aj potvrdilo)...séria nestrácala na spáde, humore a dokonca ani v akčných scenériách, ktorých je v hre požehnane(To platí pre všetky 3 spomínané vlastnosti).Soundtrack je priam úžasný a aj pre človeka,ktorý z Borderlands pozná len Handsome Jacka a možno nejaký význam slova Vault(Pre človeka ako som ja)je hra úžasná a každý sa teda do príbehu a celkovo Univerza Borderlands rýchlo dostane.Hra taktiež nezahadzuje vaše rozhodnutia a každé jedno má svoju váhu a je istým spôsobom dôležité...nakoniec len dodám,že vzhľadom na koniec očakávam aj druhú sezónu.
War in the North je príjemnou bloody rubačkou, ktorej nie je hlavný problém monotónosť ale absencia zaujímavého príbehu, filmového soundtracku a celkovo nevyužitia filmovej licencie. Inak ale ide o kvalitnú bojovku na pár hodín.
Nádhera.Prepracovaný a silný príbeh vám nedá vydýchnuť a jednotlivé postavy si vás získajú.Občas príde aj na celkom drsnú ale stále reálnu akciu.Ja osobne som s prvou časťou maximálne spokojný a teším sa na pokračovanie.
Fantastické.Perfektne prepracovaný a silný príbeh a navyše na postavy ste si už stihli zvyknúť a tak vás bude neuveriteľne mrzieť ak niektorá z nich zomrie.Pri konci na vás ešte čaká množstvo QE a pár silných rozhodnutí.Jednoducho sa perfektne zabavíte a budete s nadšením čakať na 3. pokračovanie.
Jednoznačne najlepšia epizoda zatial.Perfektný a prepracovaný príbeh a samozrejme silné rozhodnutia.Pár krát mi bolo naozaj smutno ak niektorá postava umrela(nepoviem,ktorá aby som vám nepokazil hru).QE boli zase raz bezchybné ale zároven omnoho intenzívnejšie.Už teraz sa teším na 4. pokračovanie.
Naprosto epické...a to v každom ohľade.QE sú zábavnejšie a akčnejšie,príbeh sa vyostril a niektorých postáv mi bolo naozaj ľúto.No a ten koniec...proste dokonalosť.
Naprosto...dokonalé,emotívne,strhujúce a...ku koncu som mal slzy na kraji(nebudem vám hovoriť čo sa stane...nech si to užijete samy).QE zase raz perfektné a v tomto diely so dokonca aj pritvrdili.Pri hre som sa už dlho tak nezabavil a nedojal.
Priznávam,že je to trochu kratšie ale zážitok to neochladí.QE stále zábavné a niektoré príbehy vám vybijú dych(Napríklad Russelov alebo Vinceov).Jednoducho som sa zabavil a potvrdilo to,že The Walking Dead je zaslúžená hra roku.
Episode One
Nádhera.Prepracovaný a silný príbeh vám nedá vydýchnuť a jednotlivé postavy si vás získajú.Občas príde aj na celkom drsnú ale stále reálnu akciu.Ja osobne som s prvou časťou maximálne spokojný a teším sa na pokračovanie.
Episode Two
Fantastické.Perfektne prepracovaný a silný príbeh a navyše na postavy ste si už stihli zvyknúť a tak vás bude neuveriteľne mrzieť ak niektorá z nich zomrie.Pri konci na vás ešte čaká množstvo QE a pár silných rozhodnutí.Jednoducho sa perfektne zabavíte a budete s nadšením čakať na 3. pokračovanie.
Episode Three
Jednoznačne najlepšia epizoda zatial.Perfektný a prepracovaný príbeh a samozrejme silné rozhodnutia.Pár krát mi bolo naozaj smutno ak niektorá postava umrela(nepoviem,ktorá aby som vám nepokazil hru).QE boli zase raz bezchybné ale zároven omnoho intenzívnejšie.Už teraz sa teším na 4. pokračovanie.
Episode Four
Naprosto epické...a to v každom ohľade.QE sú zábavnejšie a akčnejšie,príbeh sa vyostril a niektorých postáv mi bolo naozaj ľúto.No a ten koniec...proste dokonalosť.
Episode Five
Naprosto...dokonalé,emotívne,strhujúce a...ku koncu som mal slzy na kraji(nebudem vám hovoriť čo sa stane...nech si to užijete samy).QE zase raz perfektné a v tomto diely so dokonca aj pritvrdili.Pri hre som sa už dlho tak nezabavil a nedojal.

Napadá ma iba jediné slovo...Fantastické.
Episode One
Nádhera.Prepracovaný a silný príbeh vám nedá vydýchnuť a jednotlivé postavy si vás získajú.Občas príde aj na celkom drsnú ale stále reálnu akciu.Ja osobne som s prvou časťou maximálne spokojný a teším sa na pokračovanie.
Episode Two
Fantastické.Perfektne prepracovaný a silný príbeh a navyše na postavy ste si už stihli zvyknúť a tak vás bude neuveriteľne mrzieť ak niektorá z nich zomrie.Pri konci na vás ešte čaká množstvo QE a pár silných rozhodnutí.Jednoducho sa perfektne zabavíte a budete s nadšením čakať na 3. pokračovanie.
Episode Three
Jednoznačne najlepšia epizoda zatial.Perfektný a prepracovaný príbeh a samozrejme silné rozhodnutia.Pár krát mi bolo naozaj smutno ak niektorá postava umrela(nepoviem,ktorá aby som vám nepokazil hru).QE boli zase raz bezchybné ale zároven omnoho intenzívnejšie.Už teraz sa teším na 4. pokračovanie.
Episode Four
Naprosto epické...a to v každom ohľade.QE sú zábavnejšie a akčnejšie,príbeh sa vyostril a niektorých postáv mi bolo naozaj ľúto.No a ten koniec...proste dokonalosť.
Episode Five
Naprosto...dokonalé,emotívne,strhujúce a...ku koncu som mal slzy na kraji(nebudem vám hovoriť čo sa stane...nech si to užijete samy).QE zase raz perfektné a v tomto diely so dokonca aj pritvrdili.Pri hre som sa už dlho tak nezabavil a nedojal.
400 Days
Priznávam,že je to trochu kratšie ale zážitok to neochladí.QE stále zábavné a niektoré príbehy vám vybijú dych(Napríklad Russelov alebo Vinceov).
Epizóda druhá: Give no Shelter

Začiatok druhej epizóda začína veľmi vyhrotenou situáciou kde sa tak trochu zúročí vaše posledné rozhodnutie z In too Deep a vy sa tak dávate na únik z obliehanej lode a následne sa snažíte dostať do domu Samanthinej rodiny a aby toho nebolo málo stále vám budú šliapať na päty stárí známi záporáci z predošlej epizódy.

To by aj bolo z príbehovej časti v kocke všetko nakoľko nič viac až na krátky Flashback z minulosti Michonne neponúka... čo je aj pomerne smutné nakoľko vo finále to vyzerá na poriadnu kalbu medzi skupinkou Michonne a Norminými ozbrojencami (Zrejme je jedno akú možnosť si na konci vyberiete aj tak dôjde k masakru) , no tvorcovia z TellTale nás zrejme radi napínajú a tak ako aj v predposlednej epizóde druhej sezóny si to aj tu nechali až na finále z tajomným podtitulom What we Deserve.

Pokračovanie na moje prekvapenie ponúka mnoho "Wau effect" momentov ako napríklad ošetrovanie jednej z postáv kde som naozaj lapal po dychu a pritom spomínal ako si maličká Clementine zašívala ruku v tej upršanej noci v stodole. Tak takýchto momentov je tu viac a ak budete mať správnu atmosféru a keď sa asi po 5 minútach znova vžijete do deja a budete si ho užívať tak vám aj postavy začnú dávať zmysel ba čo viac začnete s nimi súcitiť. O to viacej vás bude mrzieť keď niektorá z nich zomrie.

No za najlepšiu časť (A jedinú v ktorej môžeme ovládať postavu) považujem Flashback do minulosti Michonne, ktorý tak trochu po
Epizóda tretia: What we Deserve

A tak sa najlepšou epizódou s krátkej mini-série Michonne stáva jednoznačne a bezkonkurečne finálna časť s podtitulom What we Deserve.

Pravdepodobne sa pýtate prečo to tak je? Tak odpoveď znie, že ako jediná spomedzi troch epizód dodržala klasickú TWD tému a teda vám konečne dovoluje rozhodnúť ktorá z postáv prežije a naopak ktorá zasa nie. A aj keď na príbeh to nejaký extrémny dôraz nemá tak aj menšie rozhodnutie je lepšie ako žiadne.

Zároveň ako jediná z epizód mi umožnila spoznať postavy a ako jediná nekladie dvôraz na QTE a neservíruje vám jeden za druhým ako v predošlých dvoch epizódach. Samozrejme už ani pred nikým neunikáte a ani sa nesnažíte niekam dostať a tak ako som spomínal zostalo veľa času na spoznávanie postav a pochopenie ich činov a zámerov.

Práve pre tento aspekt ma What we Deserve usvedčilo v tom, že TellTale viem stále vytvárať zaujímavé postavy a vie ako napísať scenár tak, že hra v poslednej epizóde buchne a vybije vám dych.

Celkový verdikt nad Michonne je 8,5 a môžem ju teda kľudne zaradiť k tak dobrým TellTale-ovkám ako sú TWAU alebo TFTB.
Vau mám také skvelé pocity,že to ani nedokážem opísať.Perfektný príbeh(Pár momentov mi vybilo dych),QE sú omnoho svižnejšie a tak aj zábavnejšie(Pribudli aj nové herné funkcie) a navyše s Klementýnkou príchádzajú aj nové problémy(Ako napríklad zašívanie ruky).Jednoducho som sa zabavil a už sa neviem dočkať 2.Epizody.
Výborná epizoda,ktorá prekonala všetky moje očakávania.Príbeh má rýchly spád a tak sa po celú dobu hrania nebudete nudiť.Potešilo má,že sme stretli niektoré staré postavy(Napríklad Bonnie s DLC 400 Days).QE boli svižné a pri poslednej Zombie prestrelke som umrel asi 40 krát.Zabavil som sa a už očakávam tretie pokračovanie.
Dalšia skvelá epizoda(Avšak zatiaľ najkratšia).Príbeh ma zaujal a niektoré scénky ma zase raz dostali.Jediné čo mi viacej vadí je to,že som stále nemal možnosť zoznámiť sa s niektorými postavami.Najviac ma zaujali NICK,LUKE a samozrejme...Teda pre tých,ktorý nehrali predošlé diely SPOILER náš starý dobrý kamarát KENNY(A Carlos ale...no zahrajte si to).Koniec mi vybil dych a už očakávam 4.epizodu.
Konečne epizoda na,ktorú budem naozaj dlho spomínať.Parádne QE(Dá sa povedať,že jeden za druhým),ktoré vás dostanú.Príbeh má pomalú gradáciu čo je v tomto prípade skvelé.Menší SPOILER ale predsa...ked sa narodilo bábo tak som bol neuveriteľne nadšený.Navyše v tomto diely ma už zaujímala každá postava a bál som sa o nich(A samozrejme smútok prišiel ked nejaká umrela).Jednoducho najlepšia epizoda zatiaľ a už očakávam Finále.
Parádne zakončenie druhej série.Perfektný a napínavý príbeh(Každú chvíľu mi bilo srdce).Ku koncu nemám čo dodať...len mi akosi vadilo moje rozhodnutie,neviem prečo ale trocha mi to vadilo.Teším sa na tretiu sériu.
Tejto hre sa nedá dat viac ako 60,pretože je to Alien Shooter akurát s iným príbehom a zbranami.Inak je to zábava.
V dnešnej dobe je to už proste klasika.Slabú grafika a takmer nulové ozvučenie vyváži skvelá hratelnost a dlhá herná doba.Skvele sa tu strieda akcia a skákanice.Kopec logických úloh na ktoré som ani neprišiel a musel som si pozriet návod.Je to jednoducho klasika,ktorá aj v dnešnej dobe pobaví.
Dobrá Open World Strielačka.Je to v podstate GTA akurát sa to odohráva v Mexiku.Nemám čo viac povedat.
Ve stínu havrana sa síce ani po rokoch nezbavil neduhov z minulosti, ale vďaka neopakovateľnému humoru a skvelému dabingu Jiřího Lábusa si ho môžete užiť aj dnes.

Kompletná recenzia: http://somhrac.sk/2017/07/27/ve-stinu-havrana-recenzia/
90%XIII
Podarená strielačka s prvkamy stealthu.Komiksova grafika je velke plus.Misie su žive a nenudia aj su spravne ťažke.Skvelý príbeh.Tých 10 percent som strhol za ten koniec a krátku hernu dobu.
Zase raz hodnotím PS-2 verziu tejto hry.Začnem tým,že príbeh nieje podla tretieho filmu ale je zaujímavý a bavil ma(Osobne mi nevadil nový príbeh).Ovládanie sa mi páčilo,pretože na PS-2 bolo jednoduché.Bohužiaľ hra je veľmi krátka a zaberie vám iba nejakých 12-13 hodín.Ale ako rubačka si zaslúži tých 70-percent.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |