HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 33449 užívateľov

Užívateľ > Trayus > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |













Naozaj netradičná hra, pre každého ktorý si vraví, že už zažil každý typ, tak toto je niečo iné. Dostávame sa k čoraz známejšiemu Marvelovskému antihrdinovi Deadpool. Jeho neobvyklí zmysel pre humor morbiditu a ľahostajnosť nám dokonale predvedie spolu so svojimi schizofrenickými ja (rozprávač komixu). Škoda že hra nevykresluje jeho liečivý faktor ako napr. vo Wolverine origins. Kombá sú dobré až postačujúce, prial by som si ich trochu viac. Kombinovanosť v boji so zbraňami a zároveň teleportom je vymyslená senzačne, až zistíte že je tej krvi naokolo nejak moc. Kým si zvyknete na Deadpoolov humor, tak vlastne zistíte že už vám nie je nič nechutné a vaše morálne zásady teda zásadne poklesli a Deadpool je zrazu vo vašom srdci. Škoda len, že graficky je hra urobená akoby v 3D komixe, nemá nejakú poriadnu odozvu a hlavne že príbeh si dosť sám obmieňa Deadpool ako chce, až vlastne ani neviete o čo tam ide, keď zrazu nafukujete gumennú Anču.
Na záver zistíte, že toho chlapíka milujete a strávilis te prá hodín dementným usmievaním sa na jeho hláškach.
Lego? Spomínanie na detské časy, priznám sa k mojim nerdovským sklonom doteraz si držím a zháňam lego postavičky z hviezdnych vojen a hra? Prečo nie. Humor, kockatá akcia, mince všade možne. Po samom sa hra stáva trochu stereotypnejšou a ovládanie trochu nervy, avšak vo dvoch sa skutočná akcia na jednej klávesnici začína, preplietanie prstov pomedzi (zapojíme druhú). Záver: Na krátke nudné chvíľe, naplnené humorom detských až naivných čias.
Musím sa prizanť spočiatku keď som hral prvé časti MAss Effect, prišlo mi to ako lacná napodobenina staršieho Kotor z vlastným príbehom a vlastným svetom v ktorom však tiež započujete mená ktoré poznáte z reálneho života (štáty). Po zahraní 3 dielu som bol clekom milo prekvapený, i keď som si dlhšie zvykal na ovládanie a rôzne prvky, najmä vychádzanie z krytia a atk...
Hlavná línia deju bola zaujímavá a pútavá, no ostatné opletačky som často krát len preklikal. Myslím že romantické scény by osviežil štýl Witchera. Grafika spokojnosť, avšak lokácie mi prišli po krátke chvíle hrozne stereotypné ako celá hra na mňa pôsobila až klaustrofobickým a stereotypným dojmom od ktorého sa však ťažko odtŕha.
Táto hra mi na chvíľu skazila moje ilúzie o galaxii ďaleko ďaleko odtialto...
Ale i tak na druhej strane si originál stále držím doma zapadnutý prachom. Prečo? Hra je mizerná, naozaj mizerná, vedie sa ako pes za vlastným chvostom filmovej predlohy, trochu fantázie, na druhej strane. Je to Star Wars
Bezcielne strielanie a preníjanie sa stereotypným okolím a pomale čakanie na dostatok bodov ktoré odomyká hrdinu na chvíľu zabije nudu. Avšak vcítiť sa do postavy obyčajného galaktického klonovaného vojaka uprostred dalších svojich kolegov v boji obklúčený nepriateľom a snažiť sa dosiahnuť novú časť teritória to je iná vec. Najradšej som to hrával bez hrdinov, práve z tohto dôvodu, na konci každej smrti ,,Ďalší vojak mrtvi, klónová armáda ich má však oveľa viac" ODZNOVU!
Jedna z mojich doteraz najmilovanejších strategických hier, neraz som sa od nej ako malý chalan dokázal odlepiť a veškero to vždy hraničilo s rodičovským obmedzovaním xD. Doteraz si ju vždy rád zahrám.






Z neurvalého Kyle Katarana sa stáva niekto kto opäť zachraňuje galaxiu, tentokrát svetelným mečom, nebude však z neho priam ideálny Jedi. Myslím že využiť túto psotavu opäť vynieslo na povrch celkom slušnú hru, ktorú som prešiel nespočetne vela ráz, ktovie ako by skončila keby sa dalo prikloniť na temnú stranu. Príbehovosť je spracovaná celkom obstojne, v niektorých pasážach mi príde trošku zaostalá, ale ako fanúšik star wars si potrpím an chronologiu a tu žiadnu triesku v nohe nevidím. Prepracovanosť používania síl, je trochu mizernejšia, nabindovať ich a zvyknúť si v tak krátky príbeh mi príde zbytočné. Niektoré sily som ani nevyužil. Tak isto mi prídu zbytočné skákacie a blúdiace leveli po katakombách.
Vytvorenie vlastnej postavy do tejto dejovej línie prinieslo trošku samostatnosti an rozhodovaní hráča, tak isto výber jeho konca. Možnosť dalších síl som už uvitál len so zvykom z Jedi outcast, farby svetelných mečov a štýlov boja a neviem čím všetkým potešia, dokonca príbehovosť je opäť vylepšená, ale ako vždy sa vraciame do chronologie jedi knight, čo je výborné.
Moja prvá vstupenka do brány komixov, kníh a hier starej republiky. Keď som ju začal hrať, bol som natoľko očarený (v tej dobe) na príbehovosť, možnosti a vôbec RPG štýl hrania, že som sa jej nevedel zbaviť, hral som ju milion krát a stále som sa dozvedel niečo iné. Bol som natoľko nadšený z tej hry, že ju doteraz považujem z ajednu z najlepších hier vôbec. Ave Darth Revan
Dychtenie po stopách Dartha Revana z prvej časti ma raz dva zaviedlo k druhému dielu starej republiky. Nové možnosti, sily a vlastne všetko, o trochu lepšia grafika (nie že by v prvom diely bola zlá). Zas sa dozvieme prekombinovaný a niekedy príliš komplikovaný príbeh, ktorý sa nám hádam spojí to celku s prvým. Teraz máme za naše rozhodnutia i nejaký následok v odkaze našich spoločníkov, už to nie je také dvojaké, človek si to musí prejsť viacerokrát, aby sa všetko dozvedel. Naozaj úžasné, akurát, že to už to nie je Revan...


Nikdy ma MNORPG nijak neťahali, napr. taký WoW som vydržal hrať dva týždne ak nie menej, avšak na túto hru som čakal od jej prvého šepkania takmer sedem rokov, posledné vysvetlenia a pokračovanie mojim milovaných singleplayerov, dianie je usadené o 300 rokov neskôr. Preukážkované, s množstvom volieb a vytvorenia si sovjho príbehu. Naozaj netypicky prepríbehovaná MNORPGčka, pre hráčov kotoru určite prejdu až zimomriavky po tele pri zbadaní Revana či jedi exile, ender spy, tarisu...
Grafika na plnom je podla mňa veľmi pekná na online hru, ale odzrkadluje sa to na intelkách tá vám to prehrá i na najnižšom s problémami, ktoré sa však dajú prehryznúť.
SWTOR je hra kde som ani neucítil že by sa okolo mňa točili iný hráči, kde si idem vlastný príbeh a keď potrebujem pomoc, je tu zrazu o možnosť navyše:)
80%. Toto hodnotenie si zaslúži najmä preto, lebo hra stvárňuje moju milovanú komiksovú postavu. Wolverine zviera, ktoré roztrhá švetko naokolo, tak to vyzerá i tu. Hráte sa tvrdého chlápka ktorý je takmer nezničitelný, zničia vás tak akurát keď ostanete stáť uprostred boja a odídete na veľkú. Nevedel soms i predstaviť ako vymyslia jeho regeneračnú schopnosť, ale páči sa mi to ako to je. Tak isto s ami páči rozpadanie tela ri zraneniach, ktoré je spracované celkom pekne. Grafika je na rok chválitebná by som povedal, dokonca i na tento rok. Ak sa vám zdá že wolverine ponúka málo komb, tak si skúste zaskákať a uvidíte, prehladnosť a jednoduchosť ich spustenia nakoniec aj tak skončí náhodným klikaním a sledovaním smrtiacich baletných figúr vášho rosomáka. Dve veci čo vytýka tejto hre je halvne príbeh ktorý pomotali neviem či kvôli spoilerom filmu, kľudne to švak mohli urobiť správne a to podla komiksu, bolo by to zaujímavejšie. Druhá vec sú nekonečné a stereotypné oblasti z ktorých keď sa konečne dostanete, nezúfate, opäť sa do nich vrátite...



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |