HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 9252 užívateľov

Užívateľ > REnKO99 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Air Conflicts je hra z roku 2006, a tak pri hodnotení tejto hry, budem viac ohľaduplnejší. Hra ponúka docela zaujímavý systém leteckých bitiek, za tiež docela slušnú cenu! Iba vy sa rozhodnete, či na nepriateľov zaútočíte, alebo čo najrýchlejšie utečiete z boja. Môžete počkať na posily, môžete sa ísť v priebehu boja nechať opraviť na vašom letisku, v tejto hre je taktika skutočne len na vás, čo sa pri takýchto druhov hier často nevidí! Máte stanovený ciel, ale je len na vás, či zvolíte takú alebo takú taktiku, alebo radšej odstúpite z boja, aby ste nepriateľovi zasadili ranu neskôr, keď ho to bude viac bolieť. Ale treba sa rozhodovať rýchlo! Toto sa mi na hre veľmi páči, a za slušnú cenu, ale bohužiaľ za docela krátku hernú dobu a príliš jednoduchú obtiažnosť, ktorá ma miestam až iritovala, že aký som ja dobrý letec, sa hra predsa len oplatí aspoň vyskúšať.

70% zo 100%
Musím sa priznať, že túto hru, aj keď je celkom dobre prevedená, som nedokázal dlho hrať, a tak po zistení toľkých nedostatkov, som hru radšej vypol a po niekoľkých týždňoch aj odinštaloval z môjho počítača. Hra je totiž miestami až moc akčná. Tvorcovia si asi neuvedomili, že nerobia nové Call of Duty, ale taktickú leteckú hru. Hra iba kopíruje prvky z hier ostatných, čo mi až tak v husto zaplnenom hernom priemysle dušu neťaží, mám na mysli príliš veľké hardwarové nároky, ktoré spomaľujú a znepríjemňujú pocit z hrania. Nebyť zlej spracovateľnosti, hra by odo mňa získala omnoho väčšie hodnotenie. Za spomenutie stojí aj veľký stereotyp hry, ktorá nastane už v takej 4. alebo 5. misíí.

65% zo 100%
Vynikajúca, výborne prevedená budovateľská hra, v ktorej sa stanete starostom malého mestečka a je len na vás, ako z toho malého mestečka spravíte veľkomesto. Hra na svoj rok výroby ponúka dobrú grafiku, detailne spracovaný budovateľský systém, žijúca mestá, a plno, plno zábavy, ktorú zažijete počas stavania vašeho vysnívaného New Yorku, Bostonu, Tokia, Sydney atď... Táto hra rozhodne stojí za kúpu.

90% zo 100%
Football Generation je hra z prostredia futbalu... A už to tu máme...futbal. Každý dobre vieme, že hry o futbale ako Fifa či PES majú more chýb a nevychytávok, ktoré tvorcovia nie a nie opraviť. Táto hra ich tiež má, ale chcel som na ňu spraviť hodnotenie, pretože hra je od menej slávneho štúdia, ktoré dokázalo spraviť docela podarený a pri najmenšom aj zaujímavý POKUS o futbal.

55% zo 100%
Séria s názvom Hitman patrí medzi moje srdcovky, takže čokoľvek, čo má na začiatku "Hitman" okamžite kupujem. Dynamický príbeh, ktorý naberá na obrátkach, veľmi zaujímavé stealth akcie, prepracovaná výbava a práca zabijaka, tichého assassína, a všetko to, čo do toho patrí. Pre milovníkov Hitmana vravím: "Okamžite to ber!". A pre ostatných hráčov vravím: "Skús to, a určite si to zamiluješ aj ty!"

80% zo 100% (škoda bugov a občas slabej UI)
Hitman 3 Contracts je pokračovanie úspešnej série Hitmana. Avšak keď sa tak zamyslím, tak slovo "pokračovanie" je docela silný výraz. Hra mi príde skôr ako DLC, v ktorom si Hitman alias Agent 47 spomína na nejaké misie z Dvojky a Jednotky (ktoré budete musieť ako pako prejsť ešte raz) + pridá nejaké nové misie a na záver hra prezradí, ako bude vyzerať ďalší titul teda Štvorka. Do hry boli pridané od Dvojky aspoň nejaké nové komponenty a nové možnosti, ako zabiť vás ciel. Skrátka, skalný fanúšikovia nech hru kúpia, na ostatných je to už len ich voľba.

75% zo 100%
Hitman je PRIAM VYNIKAJUCE pokračovanie série Hitman, zatiaľ aj najúspešnejšie pokračovanie. Poradové číslo 4 skutočne odpovedá kvalite hry (pozn. neznámkujem ako v škole) a hra je výborne prevedená. Opäť na nás čaká dynamický príbeh, strhujúce stealth akcie, nové mapy, nové schopnosti zabijaka, ako schovanie sa v kontajneri či šplhanie po stenách, vynovený systém boja a takisto aj novo pridané prvky. Najhlavnejšou je asi Upgardovanie a kupovanie zbraní, liečiv, obranných viest a pod... Konečne si môžete vylepšiť Agenta 47 tak, aby z neho bol ešte väčší zabijak. K tomu sa pridáva aj šplhanie po stenách, skrývanie sa v kontajneroch a opäť aj nové cesty k zabitiu vášho cieľa.

95% zo 100%
Mafia je dodnes najimpozantnejšia hra všetkých čias. Nielenže prekonala v hrateľnosti a predávanosti aj slávnu hernú sériu GTA, v tých časoch zanechávala v každom detskom srdci nespočet veselých ale aj smutných spomienok z dohrania hry. Mafia bola, je a bude legenda.
Je to jediná hra, ktorú som dokázal prejsť aj 5-krát a stále ma bavila. Na Mafiu sa nezabúda, a ja mám na ňu množstvo pozitívnych spomienok. Vynikajúca hrateľnosť, slúšný zbraňový arzenál, veľký výber sťahovateľného obsahu, ako sú rôzne módy a DLC, výborne prevedené prestrelky, hudba v podaní Pražského symfonického orchestru, realisticky spracované mestá a vozidlá z 30.-40. rokov, ale to najhlavnejšie... PRÍBEH. Príbeh a atmosféra budú veci, ktoré si zamilujete najviac, a možno si aj trochu poplačete. Na záver ešte raz zopakujem, že Mafia, je proste legenda!

100% zo 100%
Medal of Honor som ako sériu vždy uznával, hoci je to skoro to isté, ako veľmi podobné Call of Duty. Aj napriek tomu, že hra z 80% kopíruje prvé diely CoD, hra ma bavila. Príbeh je tu menej podstatný, zato hlavným ťahákom je to, že ste výsadkárom a teda sa budete musieť naučiť pristávať s padákom, a zažívať presne to, čo zažívali skutočný výsadkári za 2. svetovej vojny. Grafika patrí tiež k plusom rovnako, ako aj celková hrateľnosť. Rozhodne neoľutujete, ak si hru kúpite. Zábavy je tu dosť.

95% zo 100%
Keď som sa dopočul, že na jeden z mojich obľúbených seriálov z detstva je vyrobená aj PC hra, div, že som nevyskočil od radosti. Ale keď som si hru požičal od kamaráta, radosť nahradilo hlboké sklamanie. Realistické misie a ovládanie vrtuľníka boli fuč, všetko to vyzeralo, ako v zlom sne. Hrozná grafika, zle spracované 3D prostredie a o stereotypných misiách a celkovom vzhľade ani nehovoriac. Hra stavia všetko iba na svoj názov, ktorý zdieľa spolu s populárnym nemeckým seriálom. Radšej si pozrite seriálovú podobu tejto hry, ktorá je ďaleko podarenejšia, než tento výplod fantázie.

10% zo 100%
Hra z roku 2006 ponúka zaujímavý simulátor vedenia lode a je tiež pokračovaním slávneho simulátoru Ship Simulator. Hra je prinajmenšom zaujímavo prevedená a narozdiel od ostatných simulátorov sa skutočne cítite ako kapitán lode. Detailné a dobre spracované ovládanie lode je hlavným ťahákom hry. Avšak určite by sa tu dalo doladiť množstvo iných vecí, ako kvalita vody čo okolitého prostredia. Tiež by hru potrebovalo nejako oživiť, pretože stále rovnaké úlohy vás po čase začnú zľahka iritovať. No treba pripomenúť, že hra simulátorom, a nie akčnou FPS!

70% zo 100%



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |