HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21201
5455
5063
1438
1600
7336
6053
12948
1687

Online 21691 užívateľov

Užívateľ > ahoj123 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Príbeh sa odohráva na opustenom ostrove.Hrajete za novú postavu.Chodíte po vile a zbierate informácie ktoré dokážu objasniť vraždy.Je to super hra.
Hra je stvárnená podľa románu.Vyšetrujete važdu ktorá bola spáchaná v luxusnom vlaku.Hrajete za novú postavu menom Antoinette.Spolu s Herculom Poirotom budete hľadať stopy ktoré vás privedú k páchateľovi.Odporúčam.
Dobrá western hra.Dej sa odohráva na divokom západe.Máte tam 6 postáv a za každú jednu hrajete.Musíte hlavne bojovať proti banditom.Dá sa strieľať z luku,puškya pištole.Možná je aj jazda na koni.Táto hra je super.Oplatí sa ju kúpiť.
Výborna hra zo stredovekého prostredia.Je tam množstvo budov,vojenských jednotiek a obliehacích strojov.Je tam 6 typov rytierov:maršál,špion,obchodník,správca,staviteľ a kňaz.Dá sa hrať aj cez internet.Super hra.Odporúčam!
Táto hra je super.Zbrani je síce málo,ale stačí to.Mohlo by byt viacej misii.Prehistoricke zvierata oživuju túto dobrodružnu cestu po Skull Island.V tejto hre je perfektne prostredie.Podla mna je to najlepšia dobrodružna hra akú som kedy hral.Jednoducho super hra.
Tato hra je založena na 3D grafike.Stavajú sa tu rôzne typy budov a vojenskych jednotiek.Každa budova sa dá vylepšiť. Hrdinovia majú zaujímavé schopnosti.Sú tu aj veľmi zaujímavé príbehy.Jednoducho super hra!Odporúčam.
Jednoducho super hra.Postavte si atrakcie,klietky,výbehy pre zvieratá a veľa iného.Je tu veľké množstvo zvierat a rastlín.Nastavte si vstupné a ceny za jedlo.Jednoducho si postavte vlastnú zoo.Odporúčam!



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |