HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 1754 užívateľov

Hry > Cold War: Behind the Iron Curtain > hodnotenie


Cold War: Behind the Iron Curtain
66%

Moje hodnotenie - Cold War: Behind the Iron Curtain





Recenzie - Cold War: Behind the Iron Curtain

Cold War je povedená stealth akce s několika většími i menšími nedostkatky, z nichž nejvážněji srazila hodnocení prakticky nulová různorodost v prostředí misí a nedokonalá umělá inteligence. Po slabším začátku se hra slušně rozjede, nabere spád a na konci od ní budete odcházet s uspokojivým pocitem dobře stráveného času. Ale na to, aby mohla konkurovat absolutní špičce žánru, jí však přeci jen něco schází.


Užívateľské hodnotenia - Cold War: Behind the Iron Curtain

-: umelá inteligencia, pohyb postavy, hudba v prípade poplachu, streľba, dabing
+: atmosféra, grafika, tvorby nových zbraní, KGB foťák, zábava, ovládanie, efekty, cena, príbeh, lokácie, príbehové videá, herná doba
Verdikt: Prídete si pre príbeh na Pulitzerovú cenu, ale namiesto toho vás obvinia z pokusu o atentát na prezidenta. Presne s takýmito problémami sa potýka novinár Matthew Carter v hre Cold War. Príbeh a atmosféra hry sa nesie v duchu konšpirácie, vďaka čomu sa počas hry môžete pozrieť na zaujímavé miesta v ZSSR. Spestrením hry sú zbrane, ktoré si musíte vyrobiť z nájdených vecí, ale nejedná sa o diela McGyvera. Príjemným dojmom pôsobí taktiež technické spracovanie hry. Grafika je na celkom dobrej úrovni a to isté sa dá povedať aj o audio stránke, hoci hudba počas poplašných sekvencií je po čase otravná. Negatívom hry je divná umelá inteligencia, ktorá si často všimne pohyb a hluk v diaľke, ale v tesnej blízkosti už nie. Komicky pôsobí pohyb hrdinu, ktorý možno prirovnať behu astmatika z posledného na hodine telocviku. Herná doba sa odvíja od štýlu hry. Ak hráte Rambo štýlom, hru dohráte do 6 hodín, ale stealth hra má byť o tichom postupe. V tom prípade sa herná doba dostáva nad 10 hodín. Celkovo je Cold War slušným dobrodružstvom spoza železnej opony, za ktoré treba zložiť poklonu českým susedom.

0 Dobré Zlé
71%qwer
CW je celkom vydarená stealth akcia. Na hre je najzaujímavejšia možnosť vylepšovania zbraní. Hra má zo začiatku pomalý a nudný spád, no neskôr sa rozbehne. Táto hra bohužiaľ ani zďaleka nemôže konkurovať sérii Splinter Cell.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé



| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |