HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 12360 užívateľov

Návody > Manhunt


Zobrazení:53965
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť


Misia 10: Graveyard Shift (Fuška na cintoríne)

Vybehnite hore schodmi a zastreľte chlapíka hore. Dvaja nepriatelia sa prídu pozrieť, čo sa dej, tak zastreľte aj ich. Úplne naľavo, za kontajnerom, za budovou je život. Ďalší je na ulici. Pokračujte napravo. Dobehnú štyria nepriatelia. Kryte sa a zastreľte ich. Spoza búdky si môžete vziať život a v búdke potiahnite páku, čo otvorí neďalekú bránu. Ňou prejdite k savepointu.

Za schodami je život. Vyjdite hore schodmi a vylákajte von nepriateľov. Zastreľte ich, jeden má revolver a dvaja bejzbolky. Potom vstúpte do haly. Naľavo za krabicami sa dvaja skrývajú, tak si ich obíďte a streľte do hlavy. Potom vstúpte do dverí, pri ktorých stáli. V tejto miestnosti máte lekárničku a schody nadol. Dole vás čaká 5 nepriateľov, ktorých postrieľajte. Keď je po nich, tak dole aktivujte spínač. Potom sa vráťte hore a v hale nastúpte na výťah, ktorý ste aktivovali. Tlačidlo výťahu je na stene, kúsok pri ňom, tak ho stlačte, postavte sa na výťah a nechajte sa vyviezť. Pozor, keď budete skoro hore, objaví sa pod vami jeden nepriateľ s brokovnicou. Hore máte savepoint.

Tu máte ťažký úsek plný streľby. Postrieľajte nepriateľov a prestrieľajte sa dookola po ochodzi, až ku krabiciam a tam skočte do diery. V tuneli pod vami zastreľte dvoch nepriateľov. Na konci tunela je výťah, ktorým sa vyvezte hore a tam zabite posledného nepriateľa. Čaká vás tam savepoint.

Prejdite ventilačkou a jej kryt rozbite úderom. Sú dva východy, ľahšie je ísť tým napravo, pred ktorým je život. Dole vás čaká deväť nepriateľov. Šesť na poschodí kde ste, tak ich postrieľajte. Inak nepriateľov v miestnosti naľavo, pri schodoch nemusíte zabíjať, pretože tam ani nemusíte ísť, ak nechcete. Zbehnite dole a ešte zo schodov začnite páliť po najbližších. Zastreľte dole troch nepriateľov. Potom sa vráťte hore, do miestnosti napravo od schodov, kde bol jeden nepriateľ. Je tam vysvietené tlačidlo, tak ho stlačte. Dole sa otvoria dvere a prídu dvaja nepriatelia. Zabite ešte týchto dvoch a prejdite dole dverami von.


Misia 11: Mouth Of Madness (Pažerák desu)

Vezmite si spoza vás drôt. V miestnosti naľavo je chlap na elektrickom kresle. Pri dverách je ovládanie, tak do neho pustite prúd a schovajte sa v susednej tmavej miestnosti. Príde pankáč zvonku a vypne prúd. Keď sa otočí, popravte ho. Prejdite do vedľajšej časti, kde stál pankáč. Tam v strednej miestnosti naľavo je život. Inak vyjdite von, prilákajte si nepriateľa za rohom a popravte ho. Niekam skryte telo a privolajte si takto ešte troch nepriateľov, ktorí sa potĺkajú po vonku. Respektíve, toho tretieho, čo je na ochodzi asi neodlákate, ale aspoň ho vylákate na schody a tam sa už na neho zavesíte. Zostane po ňom revolver. Potom prejdite dverami, nad ktorými bliká svetlo. Za nimi je savepoint.

V tejto časti je päť nepriateľov so strelnými zbraňami. Niektorých môžete dostať aj potichu, ale inak sa kľudne prestrieľajte. Nech ste už nepriateľov dostali akokoľvek, posledný nepriateľ pred dverami sa nepohne, takže si musíte vziať pištoľ a zastreliť ho. Prejdite cez budovu poza neho na susedný dvor. Tam je jeden nepriateľ, ktorého zastreľte. Tiež je tu veža a jej zabarikádovaný vchod. Musíte sa dostať dnu. Vráťte sa na predošlý dvor a hneď v prvom skleníku je kanister s benzínom. Vezmite si ho a zaneste ho k veži. Položte pred zabarikádovaný vchod a streľte do neho. To uvoľní vchod. Pozor, na schodoch bude nepriateľ s revolverom. Zastreľte ho a vybehnite až na vrchol veže. Tam je život a tlačidlo, ktoré aktivujte. Tým sa vám otvorí dole brána ďalej. Zbehnite k savepointu.

Prejdite k dvojkrídlym dverám. Za nimi je kopec nepriateľov. Otvorte dvere, pár ich streľte do hlavy a stiahnite sa. Takto si to prečistite. Potom vstúpte do budovy a prestrieľajte sa až na strechu. Na poschodí, aj na streche je život. Na streche sú dvaja s chladnými zbraňami, tak ich zabite ako chcete, ale netreba sa zdržovať a zastreľte ich. Naľavo je strážnica Guard Room. Napravo je most vedúci na vrchol veže. Tam prejdite a zabite nepriateľa v ženských šatách. Vezmite si jeho telo a zaneste ho do strážnice.


Misia 12: Doing Time (Čas na výprask)

Ste v prázdnej väznici. Dobehnite si po kladivo. Keď si ho vezmete, uvidíte, ako príde pár nepriateľov. Máte uskutočniť jednu hroznú a jednu brutálnu popravu. Čiže popravu tretieho a druhého stupňa. Urobte to. Tu nie sú potrebné žiadne rady, cely sú tmavé, takže ste v tieňoch ako ryba vo vode. Keď uskutočníte popravy, máte získať bejzbolku. Popravte teda nepriateľa, čo ju vlastní a vezmite si ju. S ňou máte vykonať tiež druhý a tretí stupeň popravy. Potom len dorazte ostatných a odíďte z bloku C do ďalšej časti k savepointu.

Po uložení pozície choďte hneď do tieňa na boku. Prídu dvaja nepriatelia. Potichu ich zabite. Od jedného z nich si vezmite revolver. Potom sa opäť schovajte do tieňa pod schodami a búchaním nalákajte troch nepriateľov zhora. Tých už postrieľajte. Vezmite si ich náboje a vyjdite hore schodmi. Tu je to veľmi prosté, prestrieľajte sa na druhú stranu, do umývarenskej časti. Postrieľajte veľa kryjúcich sa nepriateľov a vstúpte do Showerblocku.


Misia 13: Kill the Rabbit (Zabi zajaca)

Máte zabiť bieleho králika. Prejdite vedľa, vezmite si zbraň a náboje. V scénke uvidíte, ako vás tu zavreli. Postavte sa do rohu a strieľajte nepriateľov, ktorí na vás budú vybiehať. Nemajú strelné zbrane, tak len buďte presný, aby sa k vám nedostali na dosah chladných zbraní. Keď ich všetkých postrieľate, choďte na začiatok, zabite dvoch pankáčov a potiahnite páku, čím otvoríte dvere v susednej časti, čo vám predtým zavreli. Ešte skočte do spŕch po náboje a pokračujte ďalej za zajacom. Vstúpte do chodby, v ktorej bola scénka, ako zajac uteká. Tam sa schovajte za prevrátenú posteľ s matracom a čakajte, kým k vám nepríde nepriateľ s puškou. Keď sa otočí, odstreľte mu hlavu. Teraz buďte pripravený. Z oboch dvier po bokoch vybehnú dvaja nepriatelia a ďalší dvaja spredu, tak buďte rýchly a presný. Potom choďte do druhej miestnosti napravo a hore schodmi po život. Vráťte sa na chodbu a pokračujte ďalej, až po ďalšiu animačku. V hale sa objaví nepriateľ. Využite stĺpy napravo, priblížte sa k nemu a zastreľte ho. Vybehnite ďalej hore schodmi k savepointu.

Tu máte náboje aj život. Vráťte sa dole, do haly pod vami. Začnú vybiehať nepriatelia. Opäť využite stĺpy na krytie a postrieľajte ich. Potom si poberte náboje a život z ciel, z ktorých vybiehali a choďte ku schodom. Oproti nim je brána, ktorá bola predtým zavretá. Prejdite ňou k savepointu.

Tu sa len prestrieľajte k ďalšiemu savepointu, cez priamu cestu. Pôjdete hore schodmi, tu chodbou až do veľkej haly. Pre ňou bude naľavo dvokjrídla brána, za ktorou sú dva životy. Za ňou už je savepoint.

Rýchlo vybehnite von na dvor, než tam nepriatelia zaujmú pozície a kryte sa za krabicami. Postrieľajte ozbrojencov na dvore a choďte do veže. Úplne hore vás čaká zajac (nie ten zo zdravotníctva), ktorého konečne zastreľte. Vezmite si od neho kľúč. Tiež je tu sniper, ktorého taktiež zabite. Prehoďte si zbraň sa sniperku, na balkóne máte aj náboje a sledujte dvor. Dobehli noví ozbrojenci, tak ich strieľajte sniperkou. Keď ich pobijete, tak zbehnite dole na dvor a k bráne za dodávkami, ktorú si otvoríte kľúčom od zajaca. Prejdite.


Misia 14: Divided they fall (Oddelení padajú)

Zoberte si drôt kúsok od vás a buchnutím o stenu si prilákajte nepriateľa. Popravte ho a nezabudnite ukrývať telá aj hlavy, pokiaľ sú blízko pri vás. Vezmite si jeho mačetu a postupným nalákavaním sa zbavte aj zvyšných dvoch nepriateľov. Potom nasleduje scénka, v ktorej vybehnú chlapíci ozbrojení strelnými zbraňami. Tých si tiež ponalákavajte a popravte. Teda, len čo od prvého získate brokovnicu, tak je na vás, či ich popravíte, či postrieľate. V časti naľavo máte život a ďalší je v budove oproti, spolu s platovým sáčkom. Keď sú všetci šiesti mŕtvi, tak choďte dole na dvor a vstúpte do svetlých dverí pri vraku auta. Vnútri v chodbe ešte zastreľte dvoch nepriateľov a vyjdite schodmi k savepointu.

V budove sa prebojujte až hore. Väčšinu nepriateľov si môžete nalákať a popraviť ich chladnými zbraňami. Len sem-tam treba použiť strelnú. Napríklad na chlapíka nad schodami vedúcimi na druhé poschodie, ten sa nehýbe. Už na poslednom poschodí sa len prestrieľajte. Potom veliteľ ozbrojencov Ramirez utečie dole a máte dve a pol minúty na to, aby ste ho dostali, než privolá posily. Hneď bežte dolu na dvor. Cestou sa na vás budú vrhať ďalší nepriatelia, tých už len priamo strieľajte. Väčšinou pôjdu hore schodmi, tak si chvíľami na nich počkajte za rohom a zastreľte ich. Dole sa kryte za vrak auta a postrieľajte nepriateľov, potom sa presuňte bližšie (ak potrebujete) a dorazte Ramireza. Spolu s ním sú tu traja ďalší nepriatelia. Prioritne sa zamerajte na Ramireza, po jeho smrti sa odpočítavanie zastaví. Potom sa zbavte zvyšných nepriateľov a dôjdite k bráne na konci dvora.


Misia 15: Press Coverage (Tlačová správa)

Už v animačke sa k vám pridala reportérka, s ktorou teraz spoločne čelíte polícii. Veďte ju so sebou ako vandráka predtým. No na rozdiel od neho nie je tak pokojná a keď sa od nej vzdialite na väčšiu vzdialenosť, tak spanikári a pobeží za vami. Preto ju presúvajte po tieňoch spolu s vami, ako budete postupovať misiou. Ak sa od nej viac vzdialite, máte 20 sekúnd na to, kým sa za vami vydá sama.

Choďte vpred k bagru a cestou si vezmite páčidlo. Za strojom sa ukryte napravo do tieňa a postupne si búchaním na stenu vylákajte oboch policajtov a zbavte sa ich. Posuňte reportérku bližšie a vy choďte do tieňa napravo od policajného auta. Tam si buchnutím prilákajte ďalšieho policajta. Celkovo je ich na ulici šesť. Vrátane tohto si môžete nalákať troch. Potom si vezmite ich revolvery a zvyšných troch postrieľajte. Pri policajnom aute máte život. Ak sa chcete vracať po páčidlo, tak si môžete vypáčiť dvere na policajnej dodávke, vnútri je strelná zbraň a ďalší život. K dverám na budove oproti policajnej dodávke doveďte reportérku. Tam je jej byt, takže dvere otvorí ona. Potom vstúpte k savepointu.

Schovajte reportérku pod schody a vy choďte hore a postrieľajte policajtov v byte. Jeden je na chodbe pred vchodom a ostatní sú v izbách. V izbe naľavo máte potom aj život. Po streľbe doveďte reportérku do jej bytu. Tam vám otvorí miestnosť, kde má dôkazový materiál o režisérovi tohto filmu. Tam nasleduje animačka, v ktorej ju opustíte. Ocitáte sa na požiarnom schodisku, tak len zlezte rebríkom dole a dobehnite k savepointu.

Naľavo od savepointu sú dvere, za ktorými je život. Inak čakajte na dvoch prichádzajúcich policajtov a zastreľte ich. Keď vybehnete na ulicu, je pred vami policajná dodávka, v ktorej je život a brokovnica. Pravdepodobne máte miesto páčidla revolver, ako ja, tak je to pre vás bezpredmetné (ak to čítate skôr, tak ešte bude jedna dodávka so životom, tak sa môžete rozhodnúť, či páčidlo, či revolver). Postupujte po ulici, keď uvidíte v scénke, ako na balkón budovy pred vami prichádza sniper. Bežte teda rýchlo za nákladiaky napravo a poza ne až do budovy. Ponáhľajte sa, aby vás vonku nezastihli prichádzajúci policajti. V budove máte naľavo troch policajtov na odstrel a napravo náboje do brokovnice. Po likvidácii polišov vyjdite hore na balkón a zabite snipera. Rýchlo si prehoďte brokovnicu za sniperku a postrieľajte policajtov na ulici. Po chvíli spoza rohu vybehnú traja, ktorí smerujú za vami do budovy. Môžete sa ich pokúsiť dostať zhora, aspoň jedného, dvoch. Zvyšok dorazte cestou von z budovy. Vráťte sa na ulicu a pri budove naľavo od policajných dodávok a aj za dodávkami sú životy. Choďte naľavo k budove, tam kde je pri kontajneri aj život. Vyjdite po matraci na kontajner a prelezte plot. Ignorujte zatiaľ policajtov pred budovou s nápisom Subway. Vyjdite hore po požiarnom schodisku až na strechu. Tam zabite ostreľovača. Vezmite si jeho sniperku a zastreľte policajtov dole, pred vchodom do metra. Potom sa vráťte dole a vstúpte do metra.


Misia 16: Wrong Side of the Tracks (Zlá strana trate)

Zbehnite dole na stanicu a postrieľajte troch policajtov. Potom prejdite cez miestnosť pred vami a tam choďte k dverám napravo. Odstreľte na nich zámku a vyjdite do tunelu. Po pár krokoch uvidíte animačku, v ktorej prichádza špeciálna jednotka zo stanice, aj z tunelu. Utekajte späť do chodieb, lebo tu v tuneli sa nemáte ako kryť. Tam si počkajte a postrieľajte všetkých šesť členov špeciálky. Hneď ako sa vrátite do chodby, čaká tam prvý z trojčlennej skupiny zo stanice. Brokovnicou do hlavy. Hneď zahnite doprava a zabite druhého, čo vchádza dverami zo stanice. Odstreľte tretieho a poberte si ich samopaly. Vráťte sa do miestnosti, z ktorej sa ide do chodby s dverami do tunela. Tam si počíhajte na trojicu z tunela. Ak sa budete veľmi snažiť, tak na dvadsiaty pokus to zvládnete dobre. Potom sa vráťte do tunela a keď sa začne rozvetvovať, choďte ľavým, až po savepoint.

Napravo od vás je život a dvere, ktorými vojdite. V miestnosti za nimi sa prestrieľajte cez policajtov až na koniec, do miestnosti s nápisom Control Room. Tam aktivujte panel na stene, čím spustíte prúd. Vyjdite opäť von do tunela. Tam na vás čaká ďalšia trojica policajtov. Zabite ich a vráťte sa na stanicu, kde ste začínali. Tam sa priblížte k vlaku. V animačke automaticky nastúpite a odveziete sa na ďalšiu stanicu. Tam vyjdite do chodby, kde vás čaká život a savepoint.

Len vyjdite na stanicu a postrieľajte troch policajtov. Máte tu ďalší život. Potom vyjdite hore schodmi a tam postrieľajte ďalšiu skupinu policajtov. Keď budú prichádzať, tak prejdite cez dvere, ktoré otvoria. Pokračujte ďalej hore schodmi. Tam už bude len jeden policajt za prevráteným vozíkom. Po jeho likvidácii vyjdete hore poslednými schodmi a ste v ďalšej misii.


Misia 17: Trained to Kill (Cvičený zabiják)

Postupujte chodbou a vezmite si cestou drôt. Vyjdite hore schodmi a popravte policajta. K druhému na parkovisku sa tiež môžete dostať potichu a odstreliť ho bez problémov. Potom zastreľte ďalších dvoch v budove. Postrieľajte nepriateľov v budove. Môžete zbehnúť aj dole schodmi, je tam len jeden policajt (ak nevybehol hore) a zobrať si zdola nejaké vybavenie. Inak vyjdite von, za budovu. Tam naľavo za budovou je páčidlo. Vezmite si ho a otvorte s ním bránu za vlakom. Ak si chcete vymeniť páčidlo za strelnú zbraň, tak sa s ním ešte môžete vrátiť na parkovisko pred budovou a vypáčiť policajné dodávky. V jednej je fľaša a v druhej život. Inak prejdite bránou k savepointu.

Ešte pred uložením môžete k bráne nalákať troch policajtov, čo strážia pri vlakoch. Tak, či tak, ich postrieľajte. Potom sa vydajte medzi vlaky. Do dvoch sa dá vstúpiť. V oboch sú drôty a život. S drôtmi sa zbavte dvoch z troch policajtov, čo sa pohybujú medzi vlakmi. Tretieho zastreľte. Potom sa dajte na koniec stanice, kde sú pri krabiciach dvaja policajti. Zastreľte ich. Potom pozor, spoza brány, ktorú tu strážili, sa na vás vrhnú štyria ďalší policajti. Počíhajte si na nich a postrieľajte ich. Prejdite do ďalšej časti s vlakmi. Keď sa vydáte rovno, uvidíte vagón, na ktorom je savepoint. Najprv si postrieľajte posledných policajtov okolo a potom naň vylezte k savepointu.

Keď ste na vlaku, tak sa rozbehnite a popreskakujte až za plot, ktorý vám bráni v ceste. Keď bežíte, Cash sám preskočí z vgóna na vagón a aj z vagóna za plot. Za plotom vás čaká pár nepriateľov, ktorých treba postrieľať. Môžete si pomôcť sniperkou. Na druhom vagóne je strešné okno, ktoré tiež s rozbehom preskočíte. Bez rozbehu skočte dnu a vezmite si z vagónu sniperku. Z posledného vozňa postrieľajte nepriateľov, vráťte sa po brokovnicu (sniperka má málo nábojov) a preskočte za plot. Dočistite si to, ak niekto prežil. Potom len prejdite na druhú stranu k bráne so zámkom. Odstreľte ho a prejdite, aby ste úplne trápne padli do pasce.


Misia 18: Border Patrol (Hraničná hliadka)

Ste v miestnosti, kde je s vami aj drôt a fľaša. Tiež je tu tabuľa skla, ktorú môžete rozbiť a vziať si črepinu. Choďte k dverám a tlačidlom napravo, na stene ich otvorte. Vbehne vojak s pištoľou. Počkajte si pri tlačidle a potom ho popravte. Vyjdite von a smerujte k bráne. Tam sa schovajte do tieňa stromu a privolajte si troch nepriateľov, ktorých postrieľajte. Prejdite do tejto ďalšej časti s črepinou zo začiatku a choďte sprava. Tam sa dostanete za chrbát nepriateľa, ktorého popravte a vezmite si jeho brokovnicu so svetlom. V malej budove naľavo je ďalšia črepina. Na postup ďalej sa zbavte zámku na dverách. Buď ho odstreľte, alebo vypáčte (páčidlo je za budovou, v ktorej ste začali level). Za bránou vás čakajú ďalší dvaja nepriatelia, ktorých zabite. Ak ste zámku odstrelili, tak ich to priláka a môžete ich dostať, keď budú kontrolovať mŕtvolu strážcu brány. Potom prejdite záhradou za bránou až k savepointu.

Od savepointu zájdite hneď doľava, kde je dosť tieňa. Tam si prilákajte jedného nepriateľa, streľte ho do hlavy a utečte do predošlej záhrady. Keď je kľud, vráťte sa a zopakujte to s ďalším nepriateľom. Toto robte, kým sa nezbavíte väčšiny nepriateľov. Tu pred vami je vchod k panstvu, no je strážený, zatiaľ ho proste ignorujte. Prejdite doľava a tam jedinou cestou, až ku kruhovému bludisku z kríkov. V strede bludiska je savepoint.

Prejdite za bludisko do vstupu na nádvorie sídla. Na pravej strane je ešte jeden vstup, ktorý ste mali bližšie, lenže ten je silne strážený. (Nesnažte sa tam prestrieľať skôr, než je treba, stále tam budú stráže). Tu je len pár vojakov. Vojdite a schovajte sa do tieňa napravo od vstupu. Postrieľajte pár vojakov. Vstúpte do budovy a vybehnite hore schodmi. Na balkóne zabite ostreľovača. Vezmite si jeho ostreľovačku a zastreľte ňou snipera na susednom balkóne. Potom si vezmite naspäť útočnú pušku a pripravte sa. Vybehnú za vami štyria nepriatelia. Postrieľajte ich. Vráťte sa na dvor a prejdite popri budove, zahnite za jej roh a zbehnite dole po schodoch.


Misia 19: Key Personnel (Kľúčoví zamestnanci)

Tu pokračuje záverečná zmena hry zo stealth na číročistú akciu. Cieľom je postrieľať všetkých nepriateľov, vrátane veliteľa žoldnierov. Na chodbách sú kamery, ktoré rozstreľujte, pretože, keď vás zaznamená kamera, odhalia žoldnieri vašu pozíciu a vydajú sa za vami.

V pivnici, pod schodami, na ktorých začínate, máte dva životy a páčidlo. Prejdite ďalej do vily a začnite nepriateľov likvidovať. Druhá možnosť je nájsť si vhodnú pozíciu, vystreliť (nábojov do pištole bude dosť) na prilákanie nepriateľov a už ich len kosiť. V bočných miestnostiach máte nejaké ďalšie životy. Podstatné je postupovať napravo a dostať sa do veľkej haly so schodiskom, kde je savepoint. Chodby a okolité miestnosti si môžete vyčistiť a podopĺňať náboje, no z tej haly budú stále chodiť nepriatelia, pokiaľ sa nedostanete k savepointu.

Z tejto haly nechoďte po schodisku, ale prejdite dverami na opačnej strane a tam zadnými schodmi vyjdite na poschodie, kde postrieľajte nepriateľov. Takmer všetci sú na chodbách a pri prvej streľbe sa vydajú za zvukom, tak na vhodnej pozícii (najlepšie v mieste prechodu z chodby schodiska do chodby prvého poschodia) si na nich počkajte a postrieľajte ich útočnou puškou. V druhej z dvoch miestností na poschodí je veliteľ žoldnierov s niekoľkými svojimi mužmi. Nevylákate ich, tak ich len postrieľajte cez dvere. Otvoria sa, keď do nich strelíte, tak ich tak otvárajte a vždy stojte bokom, aby na vás nemalo výhľad viac žoldnierov naraz. Keď ich všetkých postrieľate, doplňte si od nich náboje, vezmite si veliteľov kľúč k výťahu. Potom sa vráťte na schody a zbehnite do skladov úplne dole. Tam zabite jedného nepriateľa a dôjdite do miestnosti s vypínačom, ktorý aktivujte, čím spustíte elektrinu do výťahu. V susednej miestnosti je savepoint. (inak, môžete si sem skočiť uložiť pozíciu aj predtým, než vystrieľate nepriateľov na poschodí, ak chcete).

Po spustení prúdu sa objavia ďalší nepriatelia. Nemusíte sa všetkými zaoberať (ak nechcete a nezbierate body pre hodnotenie) a len sa prestrieľajte opäť na poschodie. Keď už máte kľúč od veliteľa a spustený prúd, tak dôjdite na koniec poschodia, napravo a tam nastúpte do výťahu.


Misia 20: Deliverance (Zásielka)

V poslednej misii sa stretávate hneď na začiatku s prasačiakom, ktorého ste mali možnosť vidieť v animačkách už predtým, ako utiekol z reťaze. Tu je z neho nebezpečná potvora, ktorá behá s motorovou pílou. Začínate bez zbrane (pretože pri lezení z výťahu vám museli všetky vypadnúť). Zabiť ho nie je ľahké. Najprv ho musíte trikrát bodnúť zbraňami, ktoré nájdete.

Keď prejdete chodbou, v ktorej začínate a otočíte sa, tak priamo pred vami, na konci chodby je črepina. Cestou napravo sa dostanete k chodbe, ktorá sa rozdvojuje. Naľavo je v nej výklenok, v ktorom je kolík. Napravo prejdite do ďalšej chodby, v ktorej sú dve miestnosti. V tej napravo je druhý kolík a v tej naľavo je miestnosť so životom. Sú to zbrane na jedno použitie, tak si vždy jednu vezmite a použite. So zbraňou si ho nalákajte k vám a utečte niekam do tieňa. Keď máte na neho výhľad, tak sa k nemu prikradnite od chrbta (ako keď chcete vykonať popravu) a bodnite ho zbraňou. Po zásahu vás odstrčí a utečie. Tak si zbehnite po druhú zbraň, opäť si ho nalákajte a bodnite. Zopakujte to ešte tretíkrát. Potom utečie a motorovou pílou otvorí dvere vedúce vyššie. Vyjdite za ním na povalu. Tam stojí a čaká. Vy si tu vezmite tehlu a hoďte ju, aby to počul. To ho vystraší a utečie ďalej. Vyjdite za ním na chodbu a hore schodmi. Stále nemáte zbraň, tak pozor. Tu na poslednom poschodí si všimnite v podlahe dieru prikrytú pletivom. Nalákajte ho na ňu a uvidíte v animačke, ako sa pod ním zatrasie. Utekajte a nalákajte ho na pletivo ešte raz. Teraz už pletivo nevydrží a prepadne sa pod ním. Síce sa zachytí, no vy ho dorazíte jeho vlastnou pílou. Potom tu máte savepoint.

Sú tu jediné dvere, za ktorými už čaká hlavný zloduch Starkweather. Máte motorovú pílu, tak sa s ňou pokúste vylomiť dvere. V animačke na vás vypustí svojich posledných päť strážcov. Utekajte až na začiatok, kde ste bojovali s prasačiakom a schovajte sa niekde do tieňa. Vypnite pílu (pravé tlačítko myši), pretože vydáva hluk. Traja strážci sa vyberú za vami. Keď to skontrolujú a nenájdu vás, tak sa začnú vracať. Posledného si búchaním nalákajte k sebe. Choďte k nemu od chrbta a popravte ho pílou. Nemusíte ju predtým zapínať. Vezmite si jeho útočnú pušku. Potom nalákajte aj predošlých dvoch a postrieľajte ich. Poslední dvaja strážia dvere. Jedného môžete nalákať dole a tak sa ho zbaviť v pohode. Po posledného si vyjdite hore a zastreľte ho. Potom sa vráťte po pílu a s ňou zase naspäť k dverám. Rozrežte ich pílou, teraz sa to už podarí. Po vstupe už čelíte Starkweatherovi. Máte len pílu (a vrátiť sa nedá. Nikomu nevadí, že dvere ste rozrezali motorovou pílou, proste sú zamknuté) a on pištoľ. Nie je s ňou veľmi nebezpečný, ale môže vás dostať, tak pozor. Behajte okolo stien jeho pracovne a kryte sa. Tieňa tu veľa nie je, takže si zvoľte priamy útok. Keď budete pri ňom čo najbližšie (aby vás cestou nezastrelil), tak vybehnite a rozrežte ho. Tým ste vykonali akt pomsty. Cashov ďalší osud je neznámy. No dohrali ste hru.

1. časť | 2. časť

Súvisiace hry Manhunt 2



Diskusia Príspevkov: 22 Hodnotenie
1123 hlasov

100
60
20

80
40
0
53
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |