HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 15188 užívateľov

Užívateľ > sved46 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Fable je ceckom v pohode rpg uz som sice hral aj lepsie ale je to dobre a hlavne tie pestne suboje to ma dost bavi.
Gothic je uplne najlepsia hra akú som kedy hral a preto si myslím ze by mala dostat ohodnotenie 100. Je to nozaj úžasná rpg po takých 2dnoch hrania sa do oho úplne vzijete a potom je to naozaj zábava.
Je to naozaj skvele pokracovanie gothic aj ked prva cast sa mi pacila viac toto je tiez skvele. Hlavne ti draci ti mi dali zabrat.
Tento datadisk ma naozaj prekvapil pretoze som necakal ze bude az taky super ta nova mapka je fantasticka naozaj klobuk dole je to skvele.
Takže ako začať, asi tým že gothic je moja srdcovka gothic 1 a gothic 2 som presiel viac krát, ale gothic 3 len raz a ani uz viac nemám chuť to hrať.Neviem dosť dlho som na túto hru čakal ale absolútne nesplnila moje očakávania proste prve dve časti boli omnoho lepšie a urovňou niekde upne inde ako gothic 3.Jedine čo ma zaujalo bola grafika, ale ten dej totalne o ničom stale to isté dookola dobijaj mestá ako idiot nič iné tam nieje.
Mafia je jedna z najlepsich hier ake som kedy hral hlavne ten dej ten je uplne vymakany a preto davam 100
Tato hra je fakt super zaujala ma ci uz po dejovej stranke ale aj graficke a navise si myslim ze spôsob boja je vyrieseny perfektne a aj preto to vyske ohodnotenie a navise rpg su moje srdcovy a tato patrila k najlepsim ake som kedy hral.
Warcraft 3 je ta najlepsia strategia aku som kedy hral je to naozaj super hra ktora am velmi bavila a hlavne tie ukazky tie boli vymakane.
Je to naozaj skvely datadisk neviem co viac dodat proste pecka,aj ked zakladna hra bola lepsia toto je tiez dobre.
Tato hra je celkom pohodicka pre mna taka oddychovka a ma to super grafiku to sa mi velmi paci a preskakovanie s auta na auto a tiez ciklon a a tak dalej a vin diesel sa sem uplne hodi .



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |