HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 8334 užívateľov

Užívateľ > Delta747 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Tak táto hra je na rok 2010 úbohosť...veľa veeeľa bugov a keď idem niekde loviť tak aj keď sa kryjem,idem pomaly a mám na sebe sprej proti pachu tak na 10KM všetko uteká ! A pri tom tam je na mape po ktorej kým ju prejdete tak vám trvá 2 hod sú 4 zvierata skryte dakde v riti a ani ich nenajdete lebo ujdu a keď niečo nájdete (napr dajaky bizon či čo to bolo,blbá grafika proste) tak do toho strelim 6 krat a aj tak mi to ujde a nenajdem to...len tak tak si to zaslúži 20 %
Celkom pekná hra. Graficky pekne spracovaná,dobre hratelná no má to podľa mňa jednu chybičku že dookola chodím od postavy k postave ktorá mi hovorí čo mám robiť a keď to spravím zasa za ňou xD Ale je to dobrá hra a rozhodne sa vyplatí oskúšať. Preto dávam 90% .


Mass Effect 3 je super hra. Kľudne by sa podľa mňa mohla zaradiť aj na post hra roka .Super dej, grafika ,proste všetko čo dobrá hra má mať. Vrelo odporúčam :)
Je to fakt super hra...hoci vyšla dosť neskoro oproti svojmu prvému dielu ,ale rovnaku ako prvý, tak aj tento diel je trhák !! Síce mi tam pár starých sobrých jednotiek chýba ale je to super. Ako graficky tak aj hrateľnosťou a HW nárokmi je super. Plus výbroný príbeh nadväzujúci na brood war :) Krásna kampať proste všetko. 200 % !! (ak by sa dalo xD )
Táto hra ma sklamala na plnej čiare. Strašný prepadák. Grafika otrasná,snáď horšia ako v Stronghold2+engine tiež otrasný. V Singleplayer je iba kampaň a voľné stavanie...nedá sa ani hrať obyčajná bitka skirmish. Fakt ma to zarazilo. Toto nie je hodné roku 2004 a nie to 2011 ! Ako na to pozerám tak stronghold upadá dalším novým dielom dole a dole. Firefly Studios hanba ! Ale len kôli titulu dám asi tých 20 % Som strašne rád že som si túto htu po uvažovaní nekúpil. To by bola stráta peňazí.
Pekná hra a zaujímavý koniec ,dúfam že príde dvojka :D A tiež neviem či tým v tiscali games ne*ebe že dali tomuto 50%...



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |