HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 40316 užívateľov

Užívateľ > Witcher > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Assassin's Creed: Rogue síce nijako extra neurazí no zato ani nepobaví. Bol som pri zrode Assassin's Creed série, hral som všetky diely a musím povedať že kvalita nestúpa do výšky, práve naopak, azda je to tým, že motív, ktorý hral človek už sedem krát predtým, proste už nedokáže zaujať. Celkovo som už hodne skeptický k Assassin's Creed a očakávam dôstojný koniec série, ktorý si hra určite zaslúži. Je ale naopak možné, že ma hra milo prekvapí ako pri Black Flag, veď uvidíme. :)
Call of Duty: Advanced Warfare, ma veľmi príjemne prekvapilo. Call of Duty som považoval za vyhynutý druh, do chvíle, kým som si nezahral Advanced Warfare. Pevne verím že to nebude to posledné, čo dobrého z tejto akčnej série kedy vzišlo. Obrovské mínus je ale vysoká nadobúdateľná cena a veľmi krátky herný čas.
Ďalšie pokračovanie Far Cry série ma milo prekvapilo. Combat je na vysokej úrovni, jediné nedostatky sú pre mňa v občas trošku plytkom príbeh a stereotypných misiách, inak novému Far Cry nemám čo vytknúť. Nie som úplný fanúšik akčných hier posledných rokov ale práve Far Cry je jedna z hier, vďaka ktorej dávam tomuto žánru ešte nejakú šancu.
Rockstar Games ukazujú, že ešte v sebe stále majú tu starú krv. Dokázali obnoviť žáner, ktorému žiadnu inováciu už nikto nepripisoval. GTA V malo na začiatku technické problémy a preto nedávam plných 100%. Musím ale povedať, čo sa týka hratelnosti tak je to možno najlepšia open world FPS hra aká kedy vyšla. V hre dominuje perfektný príbeh, prepracovaný combat systém, GTA atmosféra a dobrá grafika. Technické problémy ale mňa osobne hodne sklamali a preto dávam 90%.
Pri tejto hre som strávil stovky hodín herného času a možem povedať, že je to momentálne najlepšia medieval fighting hra na svete. Skúšal som aj náprotivky ako napríklad War of the Roses alebo War of the Vikings, no žiadna hra sa vo svojom žánri nemôže rovnať Chivalry: Medieval Warfare a preto dávam tejto hre 100%.
Málokto by v dnešnej dobe povedal, že bojovka dokáže ešte zaujať, pre neveriacich je práve Mortal Kombat X dôkazom. Perfektná hra s perfektným príbehom, čo viac dodať, dĺžka singleplayeru by mohla byť podľa môjho gusta dlhšia, ale niekedy je lepšie zachovať kvalitu príbehu s kratšou hernou dobou, nič viac nemôžem hre vytknúť a preto dávam 90%.
Hra nie je najhoršia, ale zato to nie je to nič svetové. Grafika pekná a aj prostredie, čo sa ale týka hratelnosti, tak tam býva dosť veľký stereotyp, ktorý nie je nedostatkom, ale rovno rakvou Painkiller Hell & Damnation.
Po dlhej dobe som si zahral hodne dobré RPG, s perfektným príbehom a dobrým combat systémom, hra si rozhodne 90% zaslúži. Nejaký nedostatok v podobe drobných technických chýb, hlavne v UI, sa nájde, tieto chyby budú, pevne verím, onedlho patchom odstránené. Myslím si že po Zaklínačovi 3, ak sa podarí podľa mojich predstáv, to bude druhé najlepšie RPG ktoré tento rok vyjde.
Hra ma osobne veľmi chytila, je síce pravda, že po grafickej stránke sa nedá s novodobými titulmi porovnávať, no na druhej strane, hratelnosť, atmosféra, combat a príbeh sú na veľmi vysokej úrovni. Časy inšpirované Starovekým Rímom sú vždy výzvou pre vývojovou, v tomto prípade musím povedať že ju zvládli na jednotku.
The Elder Scrolls 5: Skyrim je tá najlepšia RPG hra akú som v živote hral, a to som hral za posledné desaťročie všetko čo má v svojej charakteristike značku RPG. Keby som mal spočítať, koľko krát som porazil Alduina, Harkona alebo Miraaka, tak by to bolo takmer trojciferné číslo, myslím, že to hovorí za všetko. Neviem čo nám svet RPG prinesie, ale Skyrim ostane v mojom srdci po celý život, preto dávam a vždy budem jedine 100%. :)
Hru som dohral pred pár dňami, prešiel som celý hlavný príbeh a splnil všetky zaklínačské zákazky a takmer všetky vedľajšie questy, teraz mi ostáva jedine čakať na DLC.
The Witcher 3: Wild Hunt je súbor toho najlepšieho čo nám trilógia ponúkla a skladá sa z fenomenálneho príbehu, prvotriedne napísaných postáv, dokonalého combat systému a v neposlednom rade z krásneho herného sveta, ktorý vytvára nezabudnuteľnú atmosféru.
Za posledných 10 rokov som hral asi každú hru, ktorá sa mohla pýšiť titulom RPG, Zaklínač a hlavne trojka je ale jedna z najlepších, ak nie aj najlepšia hra, ktorú som kedy hral a možno aj budem. Z pochopiteľných dôvodov dávam jediné hodnotenie, ktoré si táto hra zaslúži a to 100%.
Perfektná hra zo zaujímavým príbehom plná záhad, symbolov a riešení. Podla mňa to najlepšie, čo nám kedy značka Tomb Raider ponúkla, vrelo odporúčam.
World of Warcraft ukázalo svetu ako má pravé mmorpg vyzerať. Táto hra dala zrod jednej z najlegendárnejších herných sérií vôbec. Osobne hrávam túto hru už roky na oficiálnych serveroch a môžem povedať že síce už wowko nezažíva ten boom ako kedysi, predsa len 10 rokov je dlhá doba, no mňa je jednoznačne najlepšou mmorpg hrou na svete, ktorú si budem až do konca života pamätať. :)
Ďalší nový datadisk k wowku podľa môjho názoru čo hrám na offíku lepšie ako cata dôvodov je mnoho.Napr častejšie vychádzanie nových patchov množstvo nových raidov aj možnosť lfr nové reputacie a ďalšie hodiny a hodiny zábavi.
World of Warcraft: Warlords of Draenor dodal po niekoľkých rokoch do hry tu pravú mmorpg atmosféru a vyvratil všetky pochybnosti o tom, ktoré mmorpg je najlepšie na trhu a nemá konkurenciu. Chybička sa vždy nájde, no pri rozmanitosti World of Warcraftu, býva väčšinou nedostatok individuálny ako všeobecný. Dúfam v udržanie kvality, momentálne nemôžem dať iné hodnotenie ako 100%.
Fenomenálne mmorpg, tak ako vtedy tak aj dnes. Má stále čo ponúknuť. Či už ste hardcore hráč alebo casual, wow je tu pre vás.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |