The Witcher 3: Wild Hunt | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 28210 užívateľov

The Witcher 3: Wild Hunt


Žáner:RPG, Akčná
Dátum vydania:19. Máj 2015
Stránky hry:thewitcher.com/en/witcher3
Výrobca:CD Project
Kúpiť hru The Witcher 3: Wild Hunt
Kúpiť hru

Podmanivý nelineárny príbeh hry Zaklínač 3: Divoký hon sa odohráva v otvorenom svete - svete, ktorý je radosť preskúmať. Je plný dobrodružstva, úloh, pamätihodných postáv a jedinečných príšer. Hráči budú voľne cestovať v lesoch, na jazerách, v horách, v mestách a osadách, v ktorých žije rozličné obyvateľstvo s vlastnými zvykmi, legendami a problémami. Celý svet Zaklínača 3 je 30x väčší, ako celá oblasť Zaklínača 2.

Predstavte si, že hráte temnú fantasy hru so skvelým nelineárnym príbehom, rovnako ako v predošlých zaklínačských hrách, ale tento krát je rozprávaný vo svete, ktorým môžete prechádzať úplne voľne. Bez umelých hraníc sa môžete vrátiť do akéhokoľvek mesta. Ide o svet tak obrovský, že aby ste sa dostali do odľahlejšej oblasti, budete potrebovať koňa, alebo loď. Svet, kde vaše rozhodnutia majú naozaj epické následky.




Alternatívne názvy
Zaklínač 3: Divoký hon; Zaklínač III: Divoký hon; The Witcher III: Wild Hunt

HW požiadavky The Witcher 3: Wild Hunt
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8
  • Intel Core i5-2500K 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 940
  • 6 GB RAM
  • 35 GB miesta na disku
  • Grafická karta Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8
  • Intel Core i7 3770 3.4 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
  • 8 GB RAM
  • 35 GB miesta na disku
  • Grafická karta Nvidia GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


The Witcher 3: Wild Hunt - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
95%

Recenzie
Tiscali Games100%
Tvůrci z CD Projekt Red předčili očekávání a skutečně se jim povedlo skloubit megalomanský otevřený svět se silným příběhem. Zaklínač 3 je mistrovské dílo, o kterém budete vyprávět ještě svým vnoučatům.
Sector.sk100%
Zaklínač III je epický, drsný, veselý aj smutný, chvíľami vulgárny, ale aj romantický. Nie je to bezchybná RPG, ale k dokonalosti jej veľa nechýba. Hra chytí a upúta ako knižný bestseller alebo filmový trhák. Má drobné nedostatky, no tie sú prevalcované gigantickým obsahom, ktorý ale nie je samoúčelný a všetko, čo tvorcovia do hry vložili, má svoj zmysel a opodstatnenie. Zaklínač je jedinečný, a pritom neuveriteľne ľudský. Neobmedzuje sa na strojové plnenie úloh, ale dáva priestor aj citom a emóciám (so štipkou erotiky) a odzrkadľuje život s jeho dobrými aj zlými stránkami, jedinečnými udalosťami aj všednými momentmi. A práve preto pôsobí hra tak prirodzene, a pritom výnimočne a to robí zo Zaklínača desiatkovú hru.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kerberos100%
Po takmer dokonalej druhej casti prichadza tretia, ktora je v skratke po kazdej strane lepsia! Zas ako bielovlasy protagonista budeme v strede politickych, rasovych, vojenskych a zamorenych konfliktov, tentoraz v otvorenom svete a vacsim zameranim na lovenie mostier ako predtim. Pribeh je silne osobny a navazuje na udalosti z kniznej predlohy/predloh. Znova tu mame nelinearny postup, vyzivave boje, nasilie, krasnu grafiku, europsku architekturu, silne RPG prvky, odhalene zenske tela a dalsie lahody!!
Klady: +grafika,hudba a prostredie
+ otvoreny svet a jeho atmosfera
+ nasilie a 18+
+ craftovanie, lovenie, vylepsovanie
+ rozhodnutia a nelinearita
+ niekolko koncov
+ vyzivavy bojovy system

Zapory:
- zasekavanie v terene a par drobnosti
- narocne na najvyzdich detailoch :D
glimermanl6100%
+ Vynikajuca Grafika
+ Perfektny Pribeh
+ Obrovska Volnost
+ skvele monštra
+ bojovy system
+ proste vsetko...

- chvilu si treba zvyknut na ovladanie (Mys+Klavesnica)

Ale celkovy dojem 100%
vladis0902100%
nemam co dodat :) stalo to za tie prachy a diki ludom co venovali tejto hre dlhy cas vysledok je uzastny :) odporucam .Jednu malu vec si tam cenim a to to ze su tam ja cz titulky :)
virtual100%
Witcher 3 Wild Hunt je veldielo a dôkaz toho že herný priemysel prestáva stagnovať. Teší ma že sa jedná o Polskú školu ktorá posúva otvorený fantasy svet na vyššiu úroveň a predstavuje prostredie plné, hlavne slovanskej mytológie. Witcher 3 je pokrokový v mnohých oblastiach a jeho jadro tvorí majstrovsky zvládnutý príbeh ktorého rozprávanie vrátane bravúrne zvládnutých dialógov vtiahne do nádherného obrovského sveta. Vyvážené spracovanie vo všetkých smeroch zaručuje harmonický zážitok, čim dostáva ďalší rozmer ktorý povyšuje toto dielo nad ostatné hry.
Lavitz100%
Táto hra určite nemá konkurenta na hru roku... Perfektne prepracované a tí ludia co daju tejto hre menej ako 50% bud nemaju radi RPG, chcu byt zaujimavy (aj ked su zaujimavy ako hovno v tráve) alebo su to male deti ktoré maju radi hry ako minecraft a podobne...
Beliar1993100%
Najlepšie RPG sučastnosti ... skvela grafika,pribeb,hratelnosť. Skvelý pocit s hrania ktore nepokazi ani nejaký ten bug :) 100 %
sanci21100%
Velke tohtorocne ocakavanie sa stalo velmi uspesnym. Nieje co vytknut. Mozno tak len to, ze sa to kiestami vypne, ale to nieje nic co by sa nemohlo opravit a predpokladam ze sa veci este opravia. No grafika velke plus velmi pekne to vyzera a pekne spracovanie taktiez velke plus ten volny priestor a vedlajsie misie ktorych je az vyse hlavy co znamena desiatky hodin hrania. U mna dostava 100 rozhodne pretoze ma vobec nesklamala. Vyhovuje po kazdej stranke. Odporucam!
juro100%
Pravdepodobne najlepšia RPG hra, aká bola doteraz vydaná. Nech Witchera 3 porovnávam s Dragon Age: Inquisition, TES: Skyrimom, Gothicom či iným RPGčkom, nič sa mu nevyrovná. Hra má kopu vedľajších úloh, ktoré nie sú iba o zabíjaní a pod., sú rozmanité a je ich veľmi veľa. Hlavná dejová línia je skutočne premakaná, akurát na môj vkus trochu krátka. V hre sa nájdu momenty, kedy sa človeku chce zasmiať i plakať (napr. jeden z koncov,...). Grafika je na veľmi vysokej úrovni, zvuky a dabing taktiež. Veľkou výhodou je i to, že hra má české titulky, takže každý z nás jej rozumie. Pokiaľ hráč hru hrá tým štýlom, že plní všetky vedľajšie úlohy, craftuje elixíry, brnenia a zbrane, tak hra mu zaberie pár mesiacov kým ju prejde (záleží však na tom, ako dlho denne hrá). Pokiaľ však hráč hrá iba hlavný dej bez vedľajších úloh, tak mu hra zaberie cca. 2-3 týždne. Celkovo hru veľmi odporúčam, je to masterpiece, na ktorý sa nedá zabudnúť. Táto hra je povinnosť pre Wicher a RPG fanúšikov. Momentálne nám stačí len dúfať, že za nejaké 4-5 rokov vyjde aj Witcher 4 (resp.Witcherka 4), v ktorej by mala byť hlavnou hrdinkou naša drahá Cirilla.
Witcher100%
Hru som dohral pred pár dňami, prešiel som celý hlavný príbeh a splnil všetky zaklínačské zákazky a takmer všetky vedľajšie questy, teraz mi ostáva jedine čakať na DLC.
The Witcher 3: Wild Hunt je súbor toho najlepšieho čo nám trilógia ponúkla a skladá sa z fenomenálneho príbehu, prvotriedne napísaných postáv, dokonalého combat systému a v neposlednom rade z krásneho herného sveta, ktorý vytvára nezabudnuteľnú atmosféru.
Za posledných 10 rokov som hral asi každú hru, ktorá sa mohla pýšiť titulom RPG, Zaklínač a hlavne trojka je ale jedna z najlepších, ak nie aj najlepšia hra, ktorú som kedy hral a možno aj budem. Z pochopiteľných dôvodov dávam jediné hodnotenie, ktoré si táto hra zaslúži a to 100%.
Darrien100%
Chápu, že má každý právo na názor a hodnocení, ale dát 0% této hře je naprostá demence a není k tomu žádný důvod ... člověk musí ocenit už i tu hloupou grafiku, když už nic ... ale někteří lidi prostě musí za každou cenu vystupovat z davu, i když ze sebe udělají retardy, že jo ;)
Palikes100%
Tak aby som skapal, dámy a páni hra roku 2015 na svete

+grafika (tu nieje o čom, hral som to na ULTRA high a musím povedať že to bola bomba)
+hlavný príbeh (krása proste. avšak chcem len upozorniť nie spoilovať že dávajte si pozor na to ako jednáte s tou Ciri inak koniec príbehu pekný byť nemusí :))
+postavy (hnustné čarodejnice :D SPOILER: pekne ma odrbali na tej posteli keď ma o ňu priviazali :D idem to prejsť ešte raz a asi sa udobrím s Yennefer)

- NAVIGACIA (to bol otras ako keby ma maďar navigoval v Taliansku, inokedy zase nemôžem povedať že nepomohla, ale radšej som si zobrazoval mapu furt kde som mal ísť)
- V určitých veciach som by som sa rozhodol inak keby som vedel ako bude príbeh pokračovať, ale v tom má tá hra čaro :) u mňa bezkonkurenčne 100%
wolf17100%
Nehral som ani jednotku a ani dvojku,... ale do tejto trojky ma čosi tiahlo, a neľutujem toho, že som do toho šiel. Tak ako som začal hrať, tak nemôžem skončiť. ...Nemôžem sa odpútať, resp. sa mi ťažko vstáva od noťasu a než to dohrám, tak ešte dlho bude... :D :D
+ nádherná grafika
+ nádherná hudba
+ nádherné scenérie
+ úžasný pohlcujúci príbeh
+ proste všetko NA PARÁDU

- trocha drobností typu napr., keď sa s postavou rozbehnem a nemôžem sa trafiť do schodiska :D alebo drobné zasekávanie sa na miestach (trošička nemotorné ovládanie), ale inak nič ;-).
Mike07100%
Táto hra, to je proste nádhera. Tí čo dávajú hodnotenia 0%, to sú obyčajné trápne decká, ktoré si se*ú do huby. Rozhodne najlepšie RPG a pre mňa aj hra.
mako9100%
Snáď jediná hra, aká kedy vyšla, ktorá si zaslúži hodnotenie celých 10/10. Nechápem tie deti, ktoré kazia svojimi neobjektívnymi hodnoteniami hodnotenie tejto hry a zrážajú ho dole. Poprosím adminov, aby tie nulové, neobjektívne a nepodstatné komentáre odstránili, lebo tento Masterpiece si to nezaslúži. Ďakujem
Lyra100%
je to skvela, dokonala a extremne dlha hra, aj ked ma chyby ktore neva. chcem pokracovanie! ten gerald je tak sexi


všetky (150) »

Súvisiace hry The Witcher Remake
The Witcher 4
Gwent: Rogue Mage
Gwent: Novigrad
Gwent: Crimson Curse
Thronebreaker: The Witcher Tales
Gwent: The Witcher Card Game
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine
The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone
The Witcher Adventure Game
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
The Witcher 2: Assassins of Kings
The Witcher: Enhanced Edition
The Witcher: Versus!
The Witcher

Diskusia o hre The Witcher 3: Wild Hunt Pridať príspevok
29.07.2022 11:41 - dialog simulator
26.05.2019 10:12 - O to nejde .. Ide o to že ABC algoritmus ti vulgarizmus nájde vš...
02.05.2019 14:57 - sak teda nemas tu hresit jak nejaky pohan ***
02.04.2017 15:30 - sa mi zdá že sú iba ku krabicovkám ...alebo skús neja...
31.03.2017 20:44 - prosim daju sa niekde kupit realne karty na gwint ?
...
Zobraziť všetky príspevky (409) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |