The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 57359 užívateľov

The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine


Žáner:RPG, Akčná
Dátum vydania:31. Máj 2016
Stránky hry:thewitcher.com/en/witcher3
Výrobca:CD Project
Kúpiť hru The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine
Kúpiť hru

Druhé a záverečné rozšírenie príbehu zaklínača Geralta z Rivie. Zaklínač 3: Divoký hon - O Víně a Krvi nás zavedie do úplne novej lokality slobodného kniežatstva Toussaint. Prinesie viac než 20 hodín hernej doby a množstvo nového vybavenia.




Alternatívne názvy
Zaklínač 3: Divoký hon - O Víně a Krvi; The Witcher III: Wild Hunt - Blood and Wine

HW požiadavky The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • Intel Core i5-2500K 3.3 GHz / AMD Phenom II X4 940
  • 6 GB RAM
  • 35 GB miesta na disku
  • Grafická karta Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • Intel Core i7 3770 3.4 GHz / AMD FX-8350 4 GHz
  • 8 GB RAM
  • 35 GB miesta na disku
  • Gafická karta Nvidia GeForce GTX 770 / AMD Radeon R9 290
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
87%

Recenzie
Tiscali Games90%
Velkolepé rozloučení s Geraltem z Rivie, učebnicový příklad datadisku a špičkové završení jednoho z nejlepších RPG posledních let. Stejně jako děti mají povinnost chodit do školy, hráči Zaklínače 3 mají povinnost vyrazit do Toussaintu.
Sector.sk100%
Ak chcete hľadať na expanzii chyby, môžete a určite nejaké nájdete. Z tých technických je to napríklad príležitostné zaseknutie postavy a v jednej úlohe som sa potrápil s aktivovaním bodov, ktoré boli ťažko dostupné kvôli zle umiestneným predmetom v okolí. Ale na vyhľadávanie nedostatkov vo vlastnom záujme radšej zabudnite. Zážitok pri hraní Zaklínača je jedinečný a nenechajte sa vyrušovať drobnosťami, čo aj tak neznižujú celkovú hodnotu veľkolepej hry (a aj celej série), ktorá je výborne zavŕšená v expanzii O víne a krvi. A to vlastne na záver úplne stačí. Ak chcete skvelú RPG, tu ju máte a o kvalitách datadisku nepochybujte. Toto je akostné víno najvyššej kvality, pri ktorom vám zovrie krv.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
weafy100%
Toto rozšírenie som pravdupovediac ešte nehral, hral som pôvodný Wild Hunt a rozhodne si nemyslím že Witcher3 či jeho expanzie sú precenené sračky. CD Projekt je jeden z mála vývojárov, ktorý si robí svoju robotu excelentne. Určite časom vyskúšam :)
Jack7755100%
Jasný příklad toho, jak by měly dnešní hry vypadat. Nádherné prostředí plné propracovaných míst, detailů, krajiny..člověk má pocit že je přímo ve hře, zpracování postav, pohybů, osobnosti, možnost volby, vedlejší úkoly které NEROZEZNÁTE od příběhových úkolů, trhy, domy, styl boje, fyzika..no prostě něco úžasného. Příběh se vyvíjí podle toho, co hráč zvolí, tudíž to má několik konců a různé dopady v průběhu hraní. Já osobně jsem nebyl fanouškem této série. Vlastně jsem se k prvnímu dílu nějak nedostal. Chvíli jsem ho hrál ale výrazně mně nenadchl. Druhý díl byl o něco lepší ale stále jsem v tom nenašel nic co by mně přímo nadchlo. Samozřejmě příběhově je to paráda ale co jsem zapl trojku tak jsem se 3 měsíce těžko odlepil od počítače. Nikdy jsem nevydržel hrát jednu hru takovou dobu..+ ještě abych měl chuť to hrát celé znova (za nějaký čas samozřejmě). Dohrál jsem to se všemi DLC včetně několika vedlejších úkolů..určitě se do hry ponořím ještě více až ji budu hrát zase znova.
player-Cistic100%
player-Veteran, nula ktoru tak casto pouzivas ta vystihuje, ak si hovoris veteran tak precenena sracka si jedine ty, veteran je akurat tak tvoj jednojadrovy pocitac a presexualizovane su tvoje sny panica, nemotaj sa tu popod nohy na taketo komentare si zaloz dennicek, nikto nieje zvedavy na tvoje psychopaticke vylevy, si len smrad ktory treba vyvetrat, a ucet som si nezalozil na to aby som ta zdisoval, disujes sa sam, ucet som si zalozil na to aby som ohodnotil hru, no a pri tej prilezitosti som si s tebou vytrel rit
player-Veteran90%
+grafika a audio
+atmosféra
+výborný open world(i keď mi nepríde že zaklínač je naňho ultra vhodný a potenciál mi prišiel miestami nevyužitý)
+parádny príbeh
+cutscény
+postavy
+najmenej 200 hodín zábavy
+rozšírenia
+prostredie
+minihra gwent
+vedľajšie a hlavné missie sú proste super zábavné
+po dohraní si to máte chuť dať znovu
+dabing + voice acting
+jazda na koni
+inventár

-objektívne tá kamera je proste nedobrá(hlavne v interiéroch)
-ako som hovoril nevyužitý potenciál toho open worldu a evidentne je jasné že...hra nie je extra ultra naň vhodná a že lepší nápad by bol keby hra ostala lineárnym RPG jak minulé diely(ktoré mi prišli lepšie...sorry no)
-počiatočné bugy,chyby a glitche

Po dohraní mi ostala pachuť v ústach a otázky v hlave. Či minulé diely neboli lepšie...alebo či by ako lineárne RPG nebol Witcher 3 lepší...a prečo je tá kamera tak na hovno...ale i tak si tých 200 hodín i napriek výčitkám fakt na plno užijete a v tom obrovskom i keď potenciálne nevyužitom svete máte fakt čo robiť a je toho veľa. I keď je treba si uvedomiť fakt že witcher 3 najlepšie RPG pod slnkom nie je proste(Gothic 1 + 2 a aj skyrim či oblivion). Ale je výborné len nie najlepšie.
Metladanco100%
Hral som veľa hier, ktoré mali DLC a vždy som si povedal, že vlastne ani nebolo potrebné to DLC si kupovať, nikdy nepriniesli nič extrémne zaujímavé a pre príbeh hry v podstate nepodstatné...Ale TOTO...toto, dámy a páni, je DLC o veľkosti samostatnej a vôbec nie malej hry. Prináša do už tak obrovskej základnej hry, úplne novú lokáciu. Toussaint - slnkom zaliatu krajinu ako z rozprávky, ktorá žije vínom a krvou. Svet, ktorý je tu naozaj ako vystrihnutý z rozprávky, pôsobí kontrastne k Velenu a ostatným lokáciám základnej hry ktoré nám predostreli vojnou spustošený svet. Príbeh je tu tiež kontrastom ku krajine, v ktorej sa odohráva. Na pozadí malebného Touisssaintského kraju sa totiž odohráva pochmúrny, krvavý upírsky príbeh, ktorý absolútne netrpí žiadnym z klišé iných príbehov o upíroch, či už filmových alebo herných. Možnosť voľby a skutočne citeľného následku, tak ako v základnej hre, aj tu dáva tomuto DLC vysokú úroveň znovuhrateľnosti. V tomto DLC som strávil nemalé hodiny a užil som si každú minútu a ešte sa k nemu rozhodne vrátim a zahrám si ho znova. Toto je ukážka toho, ako to vyzerá keď sa hry robia z láskou a rešpektom pre hráčov. Nie je čo vytknúť. Tretí zaklínač hviezdi v tomto DLC znova.
malycauner100%
DOKONALEJ EPILOG ke Kralovskemu RPG, ktera opravdu nema konkurenci a v chaosu, co dnes herni prumysl suzuje dlouho jeste mit nebude.
Mark920%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
Bryan1020%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všetky (50) »

Súvisiace hry The Witcher Remake
The Witcher 4
Gwent: Rogue Mage
Gwent: Novigrad
Gwent: Crimson Curse
Thronebreaker: The Witcher Tales
Gwent: The Witcher Card Game
The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition
The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone
The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher Adventure Game
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition
The Witcher 2: Assassins of Kings
The Witcher: Enhanced Edition
The Witcher: Versus!
The Witcher

Diskusia o hre The Witcher 3: Wild Hunt - Blood and Wine Pridať príspevok
01.03.2017 22:51 - https://www.youtube.com/watch?v=iHKuNIZo1Vg&feature=youtu.be
25.06.2016 15:29 - prave si objavil jediny link na piratenu verziu. mamka s tatkom musia byt nads...
18.06.2016 12:35 - http://www.stiahnito.sk/witcher-3-patch-v1-22-gog-15-6-2016-part1-rar/42907378...
14.06.2016 10:41 - prave som to dohral pecka mno HoS sa mi zdal lepsi :)
13.06.2016 01:48 - http://www.stiahnito.sk/the-witcher-3-blood-and-wine-o-vine-a-krvi-expansion-d...
...
Zobraziť všetky príspevky (13) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |