Watch Dogs | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 39609 užívateľov

Watch Dogs


Žáner:Akčná
Dátum vydania:27. Máj 2014
Stránky hry:www.ubisoft.com/en-us/game/watch-dogs/
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Watch Dogs
Kúpiť hru

Watch Dogs je akčná adventúra v otvorenom svete, ktorá sa odohráva v blízkej budúcnosti, kde je všetko ovládané takzvaným ctOS-om. Má to jeden dosť podstatný háčik... všetko je možné hacknúť. Toto samozrejme bude vedieť využívať váš hrdina, s ktorým sa vydáte ústrety otvorenému svetu, kde je možné doslova a do písmena všetko a vašou zbraňou sa tak stáva celé mesto.




Alternatívne názvy
Watch_Dogs

HW požiadavky Watch Dogs
Minimálne požiadavky
  • 64bit - Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • Quad core CPU (Intel Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 940 3.0 GHz)
  • 6 GB RAM
  • 25 GB miesta na disku
  • 1 GB, DirectX 11 grafická karta (NVidia GTX 460 / AMD Radeon HD 5770)
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64bit - Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • Eight core CPU (Intel Core i7 3770 3.5 GHz / AMD FX-8350 4.0 GHz)
  • 8 GB RAM
  • 25 GB miesta na disku
  • 2 GB, DirectX 11 grafická karta (NVidia GTX 560 ti / AMD Radeon HD 7850)
  • DirectX 9.0c kompatibilná, Surround Sound 5.1 zvuková karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Watch Dogs - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Sector.sk85%
Celkovo Watch Dogs nesklamal. Síce nevyžmýkal naplno svoj potenciál a ani neponúkol sľubovanú grafiku, dodal ale všetko, čo hra potrebuje. Ubisoftu sa podarilo vytvoriť veľmi kvalitnú akčnú adventúru a priblížiť sa ku GTA. Tvorcovia si vybrali svoj vlastný štýl, v ktorom sú v niektorých veciach lepší, ale stále im ostáva veľa prvkov, ktoré treba dotiahnuť. Tak či tak si hru naplno užijete. Má príbeh, ktorý vás chytí, slušnú hrateľnosť, v ktorej môžete kombinovať hackovanie, stealth ale aj čistú akciu. Nakoniec tu nechýba množstvo vedľajších a hlavne zábavných činností alebo multiplayer pripojený priamo s vašim mestom. Možno je škoda jazdného modelu vozidiel, ktorý mohol byť lepší a prirodzenejší. V konečnom dôsledku, Watch Dogs síce nie je dokonalý, ale viac ako slušný začiatok novej série.
Tiscali Games70%
Watch Dogs není revoluce, ale solidní start nové série určitě ano. PC verze má u kotníku přivázaný pořádně těžký kámen v podobě technických problémů, nad nimiž se sice s ohledem na rozsah hry dá přimhouřit oko, ale jen do určité míry. Čeho je moc, toho je zkrátka příliš. Přesto si Watch Dogs nezaslouží poslat do horoucích pekel, protože baví a jakkoli většinu věcí nedělá na 100 %, nedá se říct, že by krom příběhu v něčem vysloveně selhala.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
srpenpalo100%
Podle mě je Watch Dogs perfektní.. Někomu se třeba nedaří si na hru zvyknout, no já s tím problém neměl skoro u žádné hry.. Já jsem s koupí na 100% spokojen..
Novalinko75%
+Hackovanie je zo začiatku zaujímavé
+Slow time je super
+Mesto je pekné a modely aut sa dajú zniesť
+Graficky je hra na dobrej úrovni
+Multiplayer je zábavný
- Otrasné ovládanie auta
- Otrasné ovládanie postavy
- Nudný príbeh
- Hackovanie prestane byť zábavné pretože celé hackovanie je o stlačení jedného tlačítka
- Deštrukcia je extrémne slabučká

Hra Watch dogs mi príde ako prerobený Sleeping dogs
dodush70%
Na to ze hovorili ze next gen engine tak sklmanie.. gta 4 ...6 rocna hra ma lespie veci urobene ako toto.. velmi vysoke naroky ... ovládanie auta je ale velmi super no iba na gamepade na klavajde je to hruza... najviac ma bavi madness mod
ado5580%
+ Atmosféra niektorých misií
+ Rôzne postupy prechádzania misie
+ Interaktivita prostredia
+ Veľkosť mapy
+ "Príbehy ľudí z ulice"

- Ovládanie áut
- Deštrukcia áut a prostredia
- Nemožnosť strieľať z auta
- Tupá, naskriptovaná AI
- Jedna rana civilistovi do nohy = zabitie
- Soundtrack
- Optimalizácia
- Orezaná PC verzia /len pre tých, čo na to majú PC
manager7247%
Grafika je fajn, len trochu horšie ovládanie...
Po dvoch dňoch ma ale hackovanie všetkého možného a nemožného prestalo baviť a odinštaloval som to - počkám si radšej na GTA V. :-)
Mybos65%
Hru som nainštaloval, prešiel, odinštaloval, bohužiaľ hra ma po hlavnom príbehu nijako nepresviedčala aby som robil vedľajšie misie, ktoré sú aj tak stereotypné, vývojárom vytýkam aj nevyužitý potenciál hackovania, predsa len opakované stláčanie jedného tlačidla sa stáva časom už viac stresujúce ako zábavné, čo je veľká škoda. Hru ďalej budem hodnotiť v + a - bodoch:

+ Nápad
+ Zbrane
+ Open World
+ Vozidlá
+ Dej

- Vedľajšie misie
- Náročnosť HW
- Ovládateľnosť
- Nevyužitie potenciálu
- Nevýrazný soundtrack
- Zvuky
- Grafika
dragonXXL65%
Na hre mi vadi to, ze sa vo viacerych momentoch snazi vykradat GTA, nepriniesli nic nove, a hackovanie jednym tlacitkom mi pripada detinske a odflaknute. HW Naroky? Mam GTX 590 a na ultra seka ako dive koli vram,na vysokych sa zasekava a na MEDIUM texturach ide plynule, multiGPU support strasne chyba. Vyuzitie dvoch jadier v tejto hre nula bodov...
henry4385%
Skvela hra ale so zavaznymi chybami

+ koniec pribehu
+ niektore misie, hlavne ku koncu
+ hackovanie mesta
+ moznost ticheho postupu v misiach
+ zmeny pocasia, hlavne zapadajuce slnko ma svoje caro

- katastrofalna optimalizacia
- obrovske HW naroky
- znizena grafika oproti E3 2012
- bugy
- opakujuce sa misie v style "prehackuj sa z kamery na kameru az do bodu X"
- kratke, neviem ci to nahodou nie je kratsie ako Mafia 2, tam bolo sice len 15 misii ale boli dlhsie
matusslezak49%
hral som ju vyhral som ju a vypol som ju ako čakal som oveľa lepšiu grafiku na (youtube) to vyzeralo ako poriadna bomba hra ale nič čiže začneme +veľa zbraní
+auta sa daju prežiť, hack je celkom slušný aspoň mne sa celkom páči i keď časom omrzí
nič ma ďalej nenapada
-grafika, výbuchy, ovladanie, toľko oblekov toto predsa nie je návrhárska hra, ako som vravel na začiatku hrať pokusiť sa dohrať a vypnuť moje % k tejto kre je vidieť ( 49% )
SvkAmen63%
Až zbytočne zahodený potenciál, ktorý vychádzal z dobrého nápadu. A to ešte neriešim veľké množstvo bugov a zlú optimalizáciu.
pepo951495%
Napisem SVOJ NAZOR na tuto hru. Na zaciatok by som obhajil niektore veci co dost casto ludia kritizuju napr hackovanie jednym tlacitkom - vazne by som si nevedel predstavit hackovanie neakou kombinaciou dajme tomu 10 tlacitok aby som popri jazde autom hackol semafor, zdvihol most, nechal nieco vybuchnut ... nerealne, pripadne az toto by bolo po case nehorazne frustrujuce. Co sa tyka hackovania pristrojov ved tam neni hackovanie jednym tlacitkom ale vzdy tam zobrazi schemu ktoru treba vyriesit, niektore su na cas a niektore su dost tazke uz od actu 2, jednu som musel robit na 5x kedze mi dosiel cas takze vazne netusim ako vsetci myslia to hackovanie "jednym" tlacidlom ale asi to bude len davovo rozsirene klise. Co sa tyka jazdneho modelu neni zly ale je iny a zo zaciatku divny ale po case ked som si na to zvykol je to v pohode az na ten damage co je fakt nerealne ale tvorcom asi slo prave o to aby som pri kazdom "tuknuti" hned neodpalil polku auta, cize niekomu sa to moze pacit, tiez sa mi paci dat moznost pohlad zvnutra auta, chyba moznost otacania do stran ale da sa stym zit. Pribeh je podla mna zazivny a dlhy. Graficky slusne zvladnute aj ked na take poziadavky mi tam nieco chyba ale detailnost a prostredie je miestami fakt vymakana. Super vec je ze kazda postava je ina a nenasiel som ani opakujuce sa miesta v meste ale zase aut mohlo byt viac a krajsie je to celkom bieda, mozno to poriesi neaky mod alebo patch. Dalsia vec co by som ohodnotil kladne su zbrane a slow time - nieco ako z maxa payna, siroky vyber zbrani a co je podstatnejsie prestrelky mi pridu zazivne a vybuchy prepracovane - celkom zabava hadzat c4 pod auta a odpalovat. Naboje sice neostavaju na zemi ako napr v mafii ale myslim ze taky detail nikoho moc nezaujima.Pri tom vsetkom davam 95% je to perfektna hra hned ma chytila a stale ma bavi, je to zazivne, nenudi. Aut mohlo byt viac a krajsie a celkova grafika pri jazde autom viac prepracovana preto -5%
EVER-SLEZI70%
čakal som niečo viac čiže postava ok ovladanie tiež ZBRANE!! velmi vela good very good auta sa daju zniesť a aj pribeh ale GRAFIKA ja neviem ako to robia ale slabota ako fakt čakal som viac výbuchy auta no da sa a hacking ako dobre je to až ľahke vypadok prudu BEST no zahral som pribeh nejake tie vedlajsie misie a konec nebavim dufam že vam to pomôže :mohli to určite viac prerobiť bola by to super hra taaaa grafika
_vito_75%
Hru Watch Dogs beriem ako biedne odštartovanie novej generácie hier. Síce príbeh nieje až taký prepracovaný, no keď vás hra vtiahne do deja, tak nikdy nebudete chcieť vypnúť Watch Dogs.
LSUPOL90%
podla mna je to celkom dobra hra
+grafika,pribeh,mesto,hackovanie (aj ked po case nudne),vozidla,zbrane
-optimalizacia,zly jazdny model
C3llario85%
Hra ma zo začiatku nechytala, no po vydaní niekoľkých patchov a jedného upgrade grafického módu som to začal hrať. Zo začiatku ma príbeh nechytil, potom som sa do toho vžil (aj tak je príbeh stále trocha plytký). Najlepšia je hra tak od polovice keď máte odkryté aspoň aké také schopnosti :) Nevýhoda je zlá optimalizácia (patche a GK mód mi dosť pomohli) a trocha temnejšie neživé mesto. Grafika sa mi páčila len v noci a pri daždi. Jazdný model mne vyhovoval tak na klávesnici ako na gamepade ;)


všetky (123) »

Súvisiace hry Watch Dogs: Legion - Bloodline
Watch Dogs: Legion
Watch Dogs 2
Watch Dogs: Bad Blood

Diskusia o hre Watch Dogs Pridať príspevok
17.05.2017 08:23 - wh0cd4840235 <a href=http://advairdiskus2017.com/>Generic Advair Diskus&...
24.12.2016 21:30 - Ahojte môžemi niekto poradit ako mam zmenit jazyk na tejto hre je to...
03.10.2016 00:05 - Podle této stránky bohužel nepůjde http://www.game-debate....
26.01.2016 16:17 - Zdravím, mám problém s aktiváciou hry. Keď ju chcem a...
26.08.2015 11:34 - Mam to sancu rozbehnut na Intel core i3 3217U 1.8Ghz (4 CPU-s) 4Gb ram a graf...
...
Zobraziť všetky príspevky (1341) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |