BloodRayne 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 78536 užívateľov

BloodRayne 2


Žáner:Akčná
Dátum vydania:2. August 2005
Výrobca:Terminal Reality, Majesco
Kúpiť hru BloodRayne 2
Kúpiť hru

BloodRayne je dhampírka, ktorá sa zrodila z neprirodzeného spojenia upíra a človeka. Rayne, je obdarená upírovu silou, ale zároveň prekliata neuhasiteľnou túžbu po krvi a svetloplachosti, v hre BloodRayne 2 ju čaká doposiaľ najťažšia bitka.

Keď sme v roku 1935 videli BloodRayne naposledy, pripojila sa k silám tajomného Brimstoneského Spoločenstva, po ich boku sa snažila prekaziť nacistické plány na ovládnutie sveta. Jej otec Kagan, nacistický kolaborant, zomrel pri nehode na sklonku vojny.

Rayne, ktorá bola oslobodená o možnosť zabiť Kagana sama, strávila posledných šesťdesiat rokov s pátraním po potomkoch a ich likvidácií. Tie sa však spojili dohromady a vytvorili Kaganov kult, ich cieľom bolo oživiť Kaganov sen o nadvláde upírov nad celým svetom, kde by ľudia boli len lovnou zverou pre krv smädných dravcov. BoodRaynini súrodenci vytvorili "Rubáš", tajomnú látku, po jej vypustení do vzduchu by prestali byť slnečné lúče upírov nebezpečné a celý svet by sa ponoril do nočnej mory. Medzi nič netušiacim ľudstvom a hrozivým upírím úsvitom teraz stojí len ona - BloodRayne.




Alternatívne názvy
Blood Rayne 2

HW požiadavky BloodRayne 2
Minimálne požiadavky
  • Windows 98SE / 2000 / XP
  • 1 GHz CPU
  • 256 MB RAM
  • 500 MB miesta na disku
  • DirectX 8.1 kompatibilná grafická karta
  • DirectX 8.1
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP
  • 2 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 1 GB miesta na disku
  • Grafická karta (GeForce FX / Radeon 9600)
  • DirectX 8.1

Ďalšie videá »


BloodRayne 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
69%

Recenzie
Tiscali Games66%
Nepochybuji, že řadě hráčů bude skvělá grafika, zpracování soubojů, neskutečná úroveň brutality a celková jednoduchost vyhovovat – nikomu neuškodí čas od času vypnout a k takovému účelu se Bloodrayne 2 hodí dokonale. Relativně zábavné jádro je ovšem obalené nedomyšlenostmi v konceptu, absencí atmosféry, laciností a krátkostí hry, takže Bloodrayne 2 náročnějším jedincům doporučit nemohu.
Sector.sk76%
Na PC verziu BloodRayne 2 sme čakali dosť dlho a nedá sa povedať, že sa to vyčkávanie oplatilo. V porovnaní s verziou pre konzoly je tento produkt akosi nedotiahnutý. Strašidelné ovládanie v kombinácii so značnou obtiažnosťou pôsobí dosť deprimujúco. Hre chýba iskra a nedosahuje úroveň prvého dielu. Nie je to síce titul na zahodenie, ale mohol dopadnúť aj lepšie.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
link9100%
to same jako první dil blood rayne vic krave tu je veči a lepší grafika ale lepší byla jednička ta byla vic hlubočejši spracovani
qwer77%
2.diel je graficky pekne stvárnený. To sa ale nedá povedať o hrateľnosti a ovládaní. Najväčším záporom je absencia savu (hra sa ukladá iba na začiatku kola). Napriek tomu sa jedná o nadpriemerný titul, ktorý môže zabaviť na dlné hodiny.
mart1ni65%
Tak pravdupovediac som bol trocha sklamaný touto hrou. hral som BloodRayne 1 a tá ma bavila oveľa viac. Tento diel je síce trocha "masakristickejší" :-P aj graficky dobre prevedený, ale pripadá mi to dosť chaoticky. Samozrejme sa teším novo pridaným prvkom ako skákanie po tyčiach a lezenie po plotoch, rozsekanie nepriateľov, ale aj tak som túto hru nikdy nedohral. Vypol som ju už v 2hej misii. Jednotka bola lepšia :-)
Sintarandir90%
3rd person akcia BloodRayne 2 si udržala od prvého dielu všetko to fajn a niečo fajn pribudlo. Ale žiaľ aj ubudlo.

To, čo ubudlo je "dejová nitka", ktorá sa jedničkou nenápadne vliekla a tak nejako korenila atmosféru. Dvojka je orientovaná dejovo smerom k "neznámu", takže človek ani poriadne nevie, do čoho ide ďalej v hre.

A to čo ostalo každý, kto jedničku hral pozná rýchlo sám.

To, čo pribudlo a neni fajn, je, že hra je miestami stereotypná.

A to, čo pribudlo a je fajn je, že hra je dynamickejšia a aj viac zameraná na iný, ako "close combat" bojový štýl a hlavne NPC UI sa výrazne zlepšilo. Nové chvaty, zbrane, prostredia taktiež "korenia" hru viac, ako kvalitne.

Čistokrvnekrvavokrvavý krvácky krvák. ODPORÚČAM!!
martinus199160%
jedine pozitivum je na tej hre ako pekne vedia vrieskat nepriatelia ked ich vypijete a odkopnete inac tu neni nic zaujimave podobne ako emperors tomb je tu nehorazne vela skakania a hadzania nepriatelov do kotlov alebo inych veci kym vybuchnu alebo naraz v tom istom case ich rychlo nahadzat do elektrickych zariadeni a podobne hluposti takze nemate sancu prezit a dokoncit celu hru bez cheatov ktore su nastastie dostupne ja uz som ju dohral iba som vybral levely ktore sa dali prejst asi 20 z 27 DOBRY JE IBA PRVY LEVEL V ZAMKU KTORY JE NEHORAZNE KRATKY A NEMOZETE SI VYCHUTNAT CELY A HNED JE KONIEC A NASTUPUJE NUDNEJSIE PROSTREDIA S HORSIMI NEPRIATELMI KTORI SICE INAK KRICIA PO ODHODENI ALE SU SILNEJSI A BEZ ZMRAZENIA ALEBO NESMRTELNOSTI SA TO PREJST NEDA DOSTANU VAS DO ULICKY KDE VAS DOKOPU A JE KONIEC HRY HRA KTORA ZAUJME IBA VYKRIKMI KTORE SU ZAKAZDYM INE A SU TAM NADAVKY A BOLEST NEPRIATELOV ZAHRYZNETE SA DO NICH A HNED ICH ODKOPNETE


všetky (12) »

Súvisiace hry BloodRayne Betrayal: Fresh Bites
BloodRayne: Terminal Cut
BloodRayne 2: Terminal Cut
BloodRayne: Betrayal
BloodRayne

Diskusia o hre BloodRayne 2 Pridať príspevok
20.11.2020 19:55 - https://www.youtube.com/watch?v=oUj3pi4y1iw&feature=youtu.be
29.10.2012 13:32 - CPU 1 GHZ,PAMĚT 256 MB RAM, MISTO NA DISKU 500 MB,SYSTEM WINDOWS 98 NEBO ...
21.11.2009 18:39 - Pokud budete hrát tuhle hru na současných strojích, mů...
21.10.2009 11:36 - Manuálně to nejde, vždycky se uložení nabídne, n...
15.08.2009 12:42 - Mám otázku-kedy ukladá hru-manuálne ukladanie som v ovl...
...
Zobraziť všetky príspevky (19) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |