BloodRayne | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 32659 užívateľov

BloodRayne


Žáner:Akčná
Dátum vydania:10. Jún 2003
Výrobca:Terminal Reality, Majesco
Kúpiť hru BloodRayne
Kúpiť hru

Hlavnou postavou hry je zvláštna agentka BloodRayne (napoly človek a napoly upír), ktorá behom 2. svetovej vojny bojuje v tajnej organizácií proti nacistom, ktorý sa chystajú zneužiť nadprirodzených síl vo svoj prospech. Hra vyniká predovšetkým svojou brutalitou a obrovským množstvom krvi, ktoré počas hrania zaplavia váš monitor.

Hlavná hrdinka Rayne je upírka iba polovičná a počas hry sa okrem iného snaží nájsť svojho otca. Rayne si veľmi dobre rozumie ako s bojovými čepeľami na blízko, tak so strelnými zbraňami na diaľku, takže možností na ničenie nepriateľov je skutočne veľa. Nezanedbateľnú časť hrateľnosti tvoria aj zvláštne schopnosti hlavnej hrdinky, ako napríklad sanie krvi zo svojich obetí pre doplnenie zdravia, dlhé skoky, alebo niekoľko druhov videnia, pomocou ktorých môže Rayne odhaliť tajné priechody, alebo nepriateľov za zatvorenými dverami.

Vašimi súpermi budú v prvej časti hry predovšetkým rôzni zombie a jedinci z radu prerasteného hmyzu, ale neskôr v hre budete bojovať hlavne proti členom istého nacistického kultu. V neposlednom rade vyniká hra BloodRayne aj špecifickým druhom suchého humoru.




Alternatívne názvy
Blood Rayne

HW požiadavky BloodRayne
Minimálne požiadavky
  • Windows 98 / 2000 / XP
  • 733 MHz CPU
  • 128 MB RAM
  • 2 GB HDD

Ďalšie videá »


BloodRayne - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games78%
Hra, která určitě nesedne každému a trpí několika nepříjemnými nedostatky, z nichž nejhorší je silně lineární postup a krátká trvanlivost. Jestliže však nečekáte nic převratného a máte (správný) pocit, že na PC již dlouho nebyla pořádná řežba bez příměsí, rozhodně Bloodrayne alespoň zkuste.
Sector.sk87%
Blood Rayne je špičková čistokrvná akcia, bez akýchkoľvek RPG alebo adventure náznakov. Je to veľkolepý, fascinujúci a zábavný krvavý kúpeľ.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
link9100%
učite jednak lepší než stubbs zombie je to jednak nejlepší hra s upiri kterou sem hral grafika suprova spracovani je bezchyby žadnou chybu na te hře nemušu najit
strazo85%
Hra bloodrayne je zaujimavá akčná hra ktorá vás pohltí a budete ju chcieť dohrať do posledného kola.zaujimavé boje,nepriatelia,neskôr silnejší bossovia je zmes kvalitnej akcie a strhujúceho príbehu poloupírky bojojúcej so zlo.Odporúčam
qwer81%
Tak toto je krvák ako sa patrí. V hre je dobrá grafika a hrateľnosť Ak máte dosť plnenia questov v RPG, rozmýšľania v logických, tak si zahrajte si tento titul.
Latin95%
celkom dobra hra...obcas aj tazka tak povediac logicky zalozena nebit ten modrej aury co ukazuje kam mam ist tak to neprejdem :D a ta hrdinka uuu to je zena :D mat taku ta...ale k hre graficky sa to da nieje to take zle kola su rozmanite AI je dobra len ma zaskocilo ked ste zabijali "mrtvych vojakov" ktorym tracili len mozgy..a ked ste ho sundali tak jeho mozog aj s miechov vyskocil... a nahadal vas to ma pobavilo niektore kola su cudne ale odporucanie je iste stiahnite si ju.kupit ju asi uz nekupite :)
Sintarandir90%
Naprosto čistokrvnekrvavokrvavá 3rd person akcia, viac zameraná na close combat, plne využívajúca všetkých výhod upírskych námetov. Hlavná hrdinka je ženský klon Blade-a, no ďaleko viac zameraná smerom k upírstvu, ako k človečenstvu. Engine je svižný; grafika vysoko nadpriemerná; NPC UI mierne nadštandardné; celkové ozvučenie, dabing a synchro vysoko nadpriemerné; animácia a celkový grafický design vynikajúci.

Zhrnuté, podčiarknuté, VRELO ODPORÚČAM.
Infinity70%
Jednoduchá hra, rýchla 3rd akcia, ktorá nemusí každého baviť, no na odreagovanie je to super. Rayne je super hrdinka, redheadky mám rád :), napol upír na pol človek, dosť pripomína Blade. Hra nie je moc dlhá, čo je aj dobré, pretože bola dosť stereotypná. Schoposti sú tiež super, AI sa dá, grafika na svoj vek dobrá, obtiažnosť je dosť ľahká, nikde som nemal nejaké problémy s prejdením. Ak má niekto rád rýchlu akciu, tak táto hra je preňho.


všetky (18) »

Súvisiace hry BloodRayne Betrayal: Fresh Bites
BloodRayne: Terminal Cut
BloodRayne 2: Terminal Cut
BloodRayne: Betrayal
BloodRayne 2

Diskusia o hre BloodRayne Pridať príspevok
20.11.2020 18:45 - https://www.youtube.com/watch?v=5YiawJ8DsgA&feature=youtu.be
06.04.2012 22:19 - Čaute, jak se prosím Vás vybírá level s tých che...
21.11.2009 18:40 - Pokud budete hrát tuhle hru na současných strojích, mů...
11.11.2009 14:52 - Cawte, poocujte neviete niekto ako sa da zmenit ovladanie mysi ?? ked hybem do...
02.11.2008 09:15 - musis mat trochu toho rage na caps lock a potom to sprav ak je to to co si mys...
...
Zobraziť všetky príspevky (10) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |