HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 69216 užívateľov

Návody > Grand Theft Auto: San Andreas


Zobrazení:2159418
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť


Mapa San Andreas





LOS SANTOS

A. Carl CJ Johnson

Kvôli pohrebu matky sa vraciate naspäť do svojho rodného štátu San Andreas. Hneď po príchode si vás podá parta policajtov a vyhodia vás na území nepriateľského gangu. Hneď pri vás je bicykel, jedna z mnohých noviniek, tak si ho vyskúšajte. Trochu si pojazdite a zoznámte sa s ovládaním. Potom len zájdite k miestu označenom na vašom radare. Tam sídli vaša rodina a vaši priatelia. Vstúpte do červene svietiaceho kruhu.


A1. Big Smoke / Sweet & Kendl

Vstupujete do svojho domu a objavujú sa spomienky z detstva. V tom sa objaví Big Smoke, ktorý si najprv myslí, že ste zlodej. Keď sa zvítate, tak spoločne zájdete na cintorín, kde už čakajú vaši starí priatelia, vrátane vášho brata. Po trpkom zvítaní opúšťate cintorín, keď vás napadnú členovia gangu Ballas. Zničia vám auto, takže všetci naskočíte na bicykle a utekáte. (Ak chcete poriadne pridať, stláčajte tlačidlo vpred, nestačí ho len držať). Tu už preberáte riadenie. Nasledujte Sweeta, ktorý je označený na radare modrou šípkou. Ballas vás budú stále naháňať a strieľať po vás, tak si dávajte pozor a snažte sa držať tempo s vašimi. Po prejdení istej trasy sa váš brat odpojí a vedenie preberá Ryder. Pre vás sa tým nič nemení, sledujte ho a zájdite spolu naspäť na vaše územie. Pri vašom dome vojdite do červeného kruhu.

Odmena: Rešpekt +

Po misii ešte povinne vstúpte do vášho domu. Tam získate možnosť ukladania pozície. Takže sa hneď savenite a vyjdite von. Ešte budete mať telefonát od brata a potom už môžete ísť do susedného domu za Ryderom.


A2. Ryder

Prehodíte pár slov s Ryderom a vydáte sa na malý výlet. Nastúpte do auta, v ktorom je aj Ryder a odvezte ho na miesto označené na mape. Cestou sa zastavíte u holiča. Vstúpte do budovy a posaďte sa do kresla. Kúpte si nejakú novú vizáž, no zatiaľ nemáte veľa dolárov, takže len niečo lacné. Keď vyjdete von, Ryder vás pošle do Pizzerie, ktorá je oproti, na druhej strane ulice. Vstúpte do nej a vnútri do červeného kruhu pri pulte. Objednajte si niečo na jedenie a pokúste sa odísť. V animačke sa objaví Ryder a pokúsi sa predavača okradnúť. Ten nezaváha a vytiahne brokovnicu, takže ste nútený utiecť. Bežte naspäť do svojho auta. Môžete ho zraziť a vziať si brokovnicu, alebo proste utiecť. Potom už len pokojne zájdite naspäť domov a odparkujte to do červeného kruhu.


B. Sean "Sweet" Johnson (S)

Ako prvé máte misie pre svojho brata. Sú celkom jednoduché a do istej miery nahrádzajú tutorial, aby ste sa oboznámili s novými prvkami hry.


B1. Tagging Up Turf

Zájdite za svojim bratom. Práve hrá basketball s Big Smokeom. Sweet sa rozhodne, že sa treba trocha predviesť pred konkurenčnými gangami. Nasadnite k nemu do auta a zájdite do Idlewoodu. Keď zastavíte na značke, Sweet vám ukáže, ako presprejovať značku iného gangu. Potom ich máte presprejovať vy. Sú zobrazené na radare. Prvá je hneď na dome oproti. Druhá je v uličke za domom, na múre. Keď ich presprejujete, vráťte sa do auta. Zájdite k ďalšiemu označenému miestu. Tam vás Sweet vysadí, aby ste presprejovali ďalších pár značiek. Prvá je na dome, pri ktorom vás vysadil. Druhá je vo vedľajšej uličke, naľavo. No sú pri nej aj dvaja členovia gangu Ballas. Môžete ich zlikvidovať, ak máte čím. Ak nie, môžete kľudne použiť aj sprej, aby ste sa ich zbavili. Ak ich necháte tak, tak vás napadnú. Potom vás čaká už len tretia značka. Prelezte plot oproti tej, ktorú ste práve presprejovali a na dome oproti, cez ulicu vidíte tretiu značku. Musíte k nej hore vyliezť, takže prelezte plot a dostaňte sa za dom. Tam vylezte cez plošinu na strechu a už len zájdite k značke, ktorú presprejujte. Potom sa objaví Sweet, tak k nemu nasadnite do auta a zavezte ho naspäť domov.

Odmena: $ 200, Rešpekt +

Potom vám zavolajú policajti, ktorí vás na začiatku zbalili. Oznámia vám, že nesmiete opustiť mesto. Zatiaľ sú cesty aj tak uzavreté, ale sú spôsoby, ako sa dostať ďalej, takže sa zatiaľ pohybujte len v Los Santos. Ak ho opustíte, ihneď máte štyri hviezdičky hľadanosti a pôjdu po vás.



Mapa s tagmi.
Tagy v Los Santos

Po splnení misie Tagging Up Turf môžete presprejovávať značky iných gangov vašou vlastnou. Jeden sprej sa pravidelne nachádza vo vašom rodnom dome, v spálni na poschodí. Postup je jednoduchý, postavte sa k značke na stene, zamerajte si sprejom, ako pri streľbe a sprejujte, až kým vám hra neoznámi, že ste značku úspešne presprejovali. Celkovo ich je 100 a keďže ste ich 6 presprejovali počas misie, zostáva vám ich ešte 94. Keď presprejujete všetkých 100, tak sa vám vo vašom dome budú objavovať AK-47, Sawn-Off Shotgun, Molotov koktail a Tec-9.
Ak nemôžete niektorý z tagov nájsť, stiahnite si archív s ich screenshotmi.


B2. Cleaning the Hood

Teraz chce Sweet, aby ste sa spolu s Ryderom postarali o pár členov Ballasu, ktorí robia neplechu v Groov Street. Ryder vás nasleduje. Môžete ísť pešo, alebo si vezmite nejaké auto. Zájdite na označené miesto, najprv sa zastavíte za Big Bearom, no zistíte, že ten vám nepomôže, lebo je na tom dosť zle. Pokračujte k ďalšej, neďalekej značke. Tam pri dome zabite drogového dílera. Vezmite si baseballku, čo po ňom zostala a zájdite k ďalšej značke. Vstúpte do domu, kde Ryder hneď zaútočí na najbližšieho Ballasa. Ďalší mu prídu na pomoc, tak všetkých pobite. Potom len vyjdite von a vráťte sa naspäť domov.

Odmena: Rešpekt +


B3. Drive-Thru

Zo svojimi kamošmi sa rozhodnete vyraziť niekam sa najesť. Nasadnite k nim do auta a odvezte ich k rýchlemu občerstveniu, označenému na radare. Keď si konečne objednáte, objaví sa auto gangu Ballas. Vyrážate za nimi. Sledujte ich auto a držte sa tesne pri nich, aby ho mohli vaši rozstrieľať. Keď začne horieť, samozrejme ustúpte. Po výbuchu zabite zvyšných členov Ballasu, ktorí výbuchu ušli. Keď ste sa ich zbavili, tak zájdite domov, kde Sweet a Ryder vystúpia. V aute ešte zostal Big Smoke, tak ho zavezte na označené miesto, k nemu domov, kde ho vysaďte.

Odmena: $ 200, Rešpekt +

Potom vám zavolá Sweet a povie vám, aby ste sa dali trochu do formy. Neďaleko vášho domu je telocvičňa, v ktorej si môžete zväčšiť tréningom svoje svaly a taktiež sa od boxerov naučiť nové pohyby.


B4. Nines and AKs

Treba sa trocha zoznámiť aj so zbraňami, takže nasadnite s Big Smokeom do auta a odvezte ho na označené miesto, kde sídli Emmet, ktorý má na predaj nejaké zbrane. Dostanete od neho zbrane a potom sa s nimi máte trocha predviesť. Vždy najprv Big Smoke ukáže čo treba a vy to len zopakujte. Ide len o rozstrieľanie prázdnych fliaš. Stlačte zameriavanie cieľa (prednastavené. "Del") a trafte fľaše. Keď rozostavia ďalšie fľaše, tak sa zohnite ("C"), zamerajte ich a rozstreľte. Potom máte ešte trafiť nádrž auta. Auto je rovno pred vami, tak si zamerajte nádrž, streľte do nej a auto vybuchne. To je všetko, takže sa vrátite naspäť do auta. Odvezte Smokea domov. Keď ho vysadíte, tak vám zavolá Sweet, aby ste zašli do miestneho obchodu s oblečením "Binco" a kúpili si nejaké zelené šaty, aby ste tak ukázali, že patríte ku gangu Grove Street. Zájdite na označené miesto a vstúpte do obchodu. Nemusíte nič kupovať, no niečo sa hodí. Šaty zvyšujú rešpekt a sexepíl. Keď vyjdete z obchodu, misia je splnená.

Odmena: Rešpekt +

Odteraz už môžete nakupovať šaty, zbrane od Emmeta a tiež plniť misie pre Big Smokea.


B5. Drive-By

Sweet sa chce pomstiť Ballasom za ich vpád do vášho územia. Takže si nasadnite s parťákmi do auta a zavezte ich na územie Ballasov. Tam máte zničiť štyri skupiny. Taktiež sa vám zobrazí ukazovateľ života vášho auta. Takže moc neriskujte. Môžete sa zapájať, no stačí, len keď sa dostanete do blízkosti nepriateľov a vaši ich už z auta postrieľajú. Po zničení prvej takto zájdite k trom ďalším skupinám a všetkých nepriateľov zabite. Ak si chcete pobrať ich zbrane, tak zastaňte tesne pri nich, lebo ak sa veľmi vzdialite od auta, misia je nesplnená. Posledná skupina Ballasov je v parku. Keď ich dostanete, získate dve hviezdičky hľadanosti, tak sa rýchlo presuňte k označenému miestu na radare, kde je Payn ´N´ Spray a prestriekajte si auto, aby ste sa zbavili policajtov. Keď je už kľud, tak len zájdite na označené miesto späť domov.

Odmena: $ 200, Rešpekt +

Odteraz môžete plniť misie aj pre Rydera.


B6. Sweet´s Girl

Zájdete za svojim bratom, no nie je doma. Keď vyjdete von, zavolá vám, že je so svojou priateľkou a práve ich napadli členovia iného gangu. Musíte im pomôcť. Objaví sa vám Sweetov život, ktorý pomaly ubúda, takže sa k nemu musíte dostať skôr, než ho zabijú. Preto doporučujem ešte pred začatím misie doviezť si k domu auto a zohnať nejaké zbrane. Tiež nie je od veci zobrať si zo sebou pár členov gangu (s prednastavenými klávesmi - si označíte člena gangu "Del", ako keď označujete osobu, ktorú chcete napadnúť a zavoláte ho k sebe "G"), samozrejme, toľko, koľko vám dovoľuje rešpekt. Potom prijmite úlohu a vyrazte na označené miesto. Tam je na ceste niekoľko nepriateľov a jeden na schodoch budovy. Tých na ceste môžete skúsiť aj prejsť, no moc sa tam s autom nezdržujte, lebo nie je príjemné unikať výbuchu aj guľkám. Keď ich všetkých pobijete, zavolá vám Sweet, aby ste ho vyzdvihli, tak si zožeňte auto. Potrebujete štvormiestne, aby sa tam zmestil Sweet aj s priateľkou. Zastavte na červenej značke a nastúpia. Napadnú vás tri autá nepriateľského gangu, takže sa ponáhľajte domov. Nie je to ďaleko, takže stačí zájsť na označené miesto pred domom a je to.

Odmena: Rešpekt +


B7. Cesar Vialpando

Dosť hlúpa misia, než sa to človek naučí. Zájdite za Sweetom, ktorý sa práve vadí s vašou sestrou. Keď Kendl odíde, Sweet vás pošle na ňu dozrieť. Zájdite na označené miesto do garáže vo Willowfielde. Tam vám mechanik dovezie auto, o ktorom sa už telefonicky zhováral so Sweetom. To auto je pre vás. Po scénke zacúvajte do označenej garáže. Tam si môžete zakúpiť rôzne vylepšenia na svoje auto. Teraz žiadne nepotrebujete, ale odteraz už máte garáž na mape a môžete tam zájsť kedykoľvek. Vyjdite von a zájdite na označené miesto, kde sú preteky v zaobchádzaní s vašimi vylepšenými autami. Aby ste uspeli, musíte absolvovať preteky, tak stavte, minimum je 50 $, maximum 1000. Po stávke a scénke si zapnite hydrauliku ("Caps Look") a sledujte šípky, ktoré sa posúvajú na spodnej časti obrazovky sprava doľava. V strede je kruh, ktorý sledujte a nenechajte sa ničím rušiť. Keď sa ocitne šípka v kruhu, musíte zadať rovnaký pohyb (šípkami na numerickej klávesnici) a nakloniť na danú stranu svoje auto. Čím viackrát sa trafíte a spravíte daný pohyb vtedy, keď je šípka v kruhu, tým viac bodov získate a je jasné, že na konci ich musíte mať viac, než váš súper. Keď zvíťazíte, nasleduje scénka, kde sa zoznámite s priateľom Kendl, ktorým je Cesar.

Odmena: Dvojnásobok vašej stávky v súťaži

Po tejto misii môžete zájsť splniť jednu misiu aj pre Cesara.


C. Cesar Vialpando (CV)

U Cesara máte len jednu misiu, tak som ho zvolil z ostatných ako prvého. Môžete sa u neho zastaviť po splnení misie Cesar Vialpando pre Sweeta Johnosna.


C1. High Stakes, Low Rider

Zájdite za Cesarom a vezmite si auto vhodné na preteky, napríklad Voodoo. S nevhodným autom nemôžete prijať misiu. Keď ju prijmete, tak vám povie, že vás zavedie na miesto pretekov. Sledujte jeho auto, nie je to ďaleko. Tam len vstúpte na označené miesto a preteky sa môžu začať. Proste len prechádzajte červené checkpointy, ktoré vám zároveň ukazujú, kadiaľ povedie cesta k ďalšiemu checkpointu. Vyhrajte preteky a misia je splnená.

Odmena: $ 1000


D. Lance "Ryder" Wilson (R)

Po splnení misie pre Sweeta s názvom Drive-By môžete plniť úlohy pre svojho parťáka Rydera.


D1. Home Invasion

Túto misiu môžete prijať len v čase medzi 12:00 a 20:00. Oboznámite sa tu s možnosťou vykrádania domov. Ryder vám povie o plukovníkovi, ktorý má doma zásobu zbraní. Po prijatí misie máte 8 GTA hodín, kým bude ráno a dovtedy musíte plukovníka vykradnúť. Nasadnite do pripravenej dodávky a odvezte sa na určené miesto. Nie je to ďaleko, popri štadióne a stále hore. Keď dorazíte na miesto, vstúpte do domu. Tam sa vám objaví ukazovateľ hlučnosti, ktorý sa vám nesmie naplniť, inak je zle. Takže sa pohybujte v dome pomaly (držte stlačený "ALT"). Prvá krabica je pri dele. Vezmite ju a odneste do nákladiaku. Vonku sa inak môžete kľudne pohybovať rýchlo a robiť hluk. Druhá krabica je v miestnosti napravo, tretia nad schodmi, štvrtá na konci chodby na poschodí a posledné sú v plukovníkovej izbe, na konci chodby na poschodí. Na splnenie misie vám stačia tri krabice a s ostatnými sa zabávajte len ak chcete a máte ešte čas. Keď nasadnete do dodávky, tak už len zájdite na označené miesto, kde veci vyložíte.

Odmena: Rešpekt +

Odteraz môžete vykrádať domy, potrebujete na to dodávku.


D2. Catalyst

Keď sledujete Rydera pri jeho kuchárskom umení, navštívia vás vaši známi policajti a dajú vám tip na vlak so zbraňami. Nasadnite do auta a zájdite na označené miesto k vlaku. Tam sa zapojte do prestrelky a zabite nepriateľov. Potom dorazí ešte jedno auto s Ballasmi, tak pobite aj ich. Keď všetkých dostanete, zájdite k vlaku a naskočte naň. Vtedy sa pohne. Ryder vás sleduje v aute a aby ste neobišli naprázdno, máte mu hádzať krabice priamo z vlaku. Krabíc máte neobmedzene, tak mu ich hádžte, ale aj trocha mierte, aby ich chytil. Stačí, aby chytil 10 krabíc, na viac nemá miesto. Potom sa presuniete k Ryderovi. Máte trojhviezdičkovú hľadanosť, tak choďte rýchlo na označené miesto do Pay´N´Spray, prestriekať si auto. Potom sa už len vráťte k Ryderovmu domu.

Odmena: Rešpekt +


D3. Robbing Uncle Sam

Ryderovi je zbraní stále málo, takže sa vyberiete do armádneho skladu, kde je zbraní naozaj dosť. Nasadnite do dodávky a zájdite na označené miesto do dokov. Tam musíte otvoriť bránu. Prelezte múr a zastreľte dvoch vojakov. Potom streľte do ovládača na tejto strane múra. To otvorí bránu a Ryder odvezie auto k skladu. Choďte za ním, streľte do ovládača na stene skladu, čo otvorí bránu a postrieľajte vojakov vnútri. Potom nasadnite do vysokozdvižného vozíka a začnite nakladať bedne do auta. (Prísť k bedni, zdvihnúť "8", odviezť do dodávky, dať vidly dole "2" a znova). Musíte ich naložiť 6, štyri sú v sklade a dve vonku pri sklade. Pravidelne k vám budú prichádzať vojaci. Ryder síce stráži auto a strieľa po nich, no nie je dobrý strelec, takže mu pravidelne pomáhajte, aby ho nezabili. Keď naložíte všetky bedne, tak nastúpte a zavezte auto na označené miesto k Emmetovi. Cestou vás začnú prenasledovať vojaci v dvoch Patriotoch. Keď zatrúbite, tak Ryder po nich vyhodí krabicu, takže si tak môžete pomôcť. No nie je to ťažké a len čo zájdete na označené miesto, misia končí.

Odmena: Rešpekt +


E. Melvin "Big Smoke" Harris

Po splnení misie Nines and AKs pre Sweeta môžete plniť jeho úlohy.


E1. OG Loc

Keď nasadnete do auta s Big Smokeom a Sweetom, zájdite na označenú policajnú stanicu, kam idete po Loca, ktorého práve prepustili. Než nasadne do auta, povie vám, že chce dostať nejakého Freddyho, ktorý ho okradol. Zavezte ho teda na označené miesto k Freddyho domu. Tam s Locom vystúpite, tak vybehnite hore schodmi zazvoniť. Po animačke Freddy uteká na motorke. Vy si s Locom nasadnete na ďalšiu, tak ho naháňajte. Sledujte ho, aby sa vám veľmi nevzdialil, inak prehráte, no nemusíte sa na neho ani moc lepiť, lebo na motorke je fakt dobrý a cestou ho nedostanete. Sledujte ho až k basketbalovému ihrisku, kde zosadne pri svojich kumpánoch. Všetkých ich pobite. Potom vám ešte Loc povie, aby ste ho zaviezli do jeho novej práce. Nájdite si nejaké auto a odvezte ho na označené miesto k Burger Shotu.

Odmena: Rešpekt +

Odteraz môžete plniť misie pre OG Loca.


E2. Running Dog

Odvezte Smokea na označené miesto, kde si chce kúpiť marihuanu od dvoch Vagosov. Odmietnu mu ju predať, tak aby ukázal, kto je tu šéf, Smoke jedného z nich zabije. Spoločne naháňate druhého, no Smokeovi dôjde dych, takže je to na vás. Bežte za ním, preskakujte ploty, dožeňte ho a zabite ho. Môžete ho zastreliť, alebo dobehnúť a dobiť ručne. Cestou vás napadne pár ďalších členov Vagos, no nemusíte sa s nimi zdržovať. Zabitím utekajúceho je misia splnená.

Odmena: Rešpekt +


E3. Wrong Side of the Track

Toto je dosť hlúposť, kým sa to človek naučí, no potom sa to už dá v pohode. Zavezte Smokea na označené miesto na stanici. Tam majú stretnutie členovia SF Rifa s LS Vagos. Stretnutie sa preruší a skočia na prechádzajúci vlak a smerujú preč. Chcete ich dostať, takže nasadnite aj so Smokeom na motorku a sledujte vlak. Vy len riaďte, Smoke bude po nich strieľať. Strieľa naozaj mizerne a preto je to dosť náročná misia. Na vlaku sú len štyria a vy sa musíte stále držať pri nich, aby na nich mohol Smoke páliť. Cestou si dávajte pozor, ešte v meste bude na trati auto, ktoré vlak odrazí vám do cesty, pred vstupom do tunela pôjde oproti vlak a keď vyjdete z mesta, tak v kopcoch pôjde po vašej strane oproti vám druhý vlak, takže sa tam držte čo najviac na pravej strane. Môžete sa mu vyhnúť tak, že vybehnete na kopec popri trati, no lepšie je ísť tesne popri ňom. Ono totiž stále sa snažte držať vedľa koľajníc napravo. Nie na koľajniciach, ale vedľa nich, aby mal Smoke dobrý uhol na streľbu, inak sa trafí len do vlaku. Stále sa držte pri nich a postupne ich dostanete. Máte na to obmedzený čas, lebo keď vlak prejde cez most do Las Venturas, tak ste prehrali, lebo tam ich už sledovať nemôžete. Keď zabijete všetkých na vlaku, už len zavezte Smokea domov a misia je úspešná.

Odmena: Rešpekt +


E.4. Just Business

Čaká vás naozaj prekrásna misia. Odvezte Smokea do Downtownu na označené miesto. Tam vystúpite a Smoke vás zavedie do budovy. Vnútri sa začína poriadna prestrelka. Ste skrčený za múrikom, takže máte istú ochranu. Pokojne si zamierte a postrieľajte všetkých nepriateľov v budove. Dávajte pozor, aby nezabili Smokea, no ak sa aktívne zapájate, netreba sa báť. Po boji si poberte peniaze, náboje a spoza múrika oproti vstup nepriestrelnú vestu. Zájdite k Smokeovi a spoločne vyjdete von. Tak ako predtým, postrieľajte všetkých nepriateľov na terase. Teraz ste si úlohy so Smokeom vymenili, on riadi motorku a vy strieľate. Utekáte pred množstvom nepriateľov, no kľud, nábojov máte na teraz neobmedzene. O riadenie sa vôbec nemusíte starať, stačí likvidovať nepriateľov, ktorí na vás budú útočiť z motoriek a áut. Taktiež vás sleduje nákladiak, no ignorujte ho, pretože ho nemôžete zničiť. Takto sa dostanete k blokáde. Postrieľajte nepriateľov, alebo streľte do nádrží áut. Odtiaľ pokračujte v úteku, tak likvidujte ďalších prenasledovateľov. Máte ukazovateľ života, ktorý si strážte. Keď preskočíte nákladiak, ktorý vás sledoval, po chvíli to Smoke stočí do bočného tunela, pred ktorým je mreža. Tú motorkou prerazíte, no ak máte už málo života, tak ju rozstrieľajte, inak to nezvládnete. Potom sa už len zbavte pár motoriek, čo vás sledujú a Smoke vás vysadí. Tým je to splnené.

Odmena: Rešpekt +


F. Jeffrey "OG Loc" Cross (OG)

Misie pre OG Loca môžete plniť potom, ako splníte misiu OG Loc pre Big Smokea.


F.1 Life´s A Beach

Túto misiu môžete prijať len v čase medzi 22:00 a 6:00. OG chystá párty a dopočul sa, že na pláži je párty, kde majú dodávku s hudobnou aparatúrou. Chce ju. Zájdite na označené miesto na pláži a oslovte DJa (postavte sa na červený kruh pri dodávke). Osloví vás tiež, tak dvakrát odpovedzte kladne ("Y"). Teraz sa musíte predviesť v tanci. Je to podobné ako pri misii Cesar Vialpando, sledujte šípky, ktoré smerujú ku kruhu v strede a keď sú v ňom, tak stlačte šípku rovnakým smerom (tentokrát šípky, ktorými sa bežne hýbete). Musíte nazbierať minimálne 2500 bodov, takže tancujte. Keď skončí tanec a máte dostatok bodov, môžete vstúpiť do dodávky. Pohnite sa s ňou a vyrazte preč. Keď pochopia, že im ju kradnete, začnú vás naháňať a strieľať po vás. Len zájdite do označenej garáže, kde dodávku odparkujte.

Odmena: Rešpekt +


F2. Madd Dogg´s Rhymes

Teraz chce OG zas knihu so známymi raperskými rýmami. Je v Madd Doggovom sídle vo Vinewoode. Zájdite na označené miesto a vstúpte do budovy. Tu sa naučíte potichu pohybovať a zabíjať. Používajte tichú chôdzu ("Alt"), ako ste to už robili, prikradnite sa za chrbát nepriateľa, zamerajte si ho ("Del") a stlačte úder. Zabijete ho potichu. Postupne dostávate inštrukcie, aby ste sa to naučili, takže na ďalšieho si počkajte za rohom, choďte za ním a potichu ho zabite. Pred ďalším sa skryte do tieňa, v ktorom vás nevidno a keď prejde zabite ho. Popri dvoch prejdite zohnutý, aby vás nevideli ("C"). K poslednému si prejdite cez susednú miestnosť a zabite ho. Máte tam aj vestu (druhá je na poschodí). Potom si z poslednej miestnosti vezmite hľadanú knihu. Dostanete ďalší tip, pri použití zbrane s tlmičom nevyvoláte hluk. Objaví sa ďalší strážca, tak ho potichu zabite a vezmite si od neho pištoľ s tlmičom. Teraz vyjdite von z domu. Radia vám použiť tichú pištoľ, no kľudne sa prestrieľajte, už je to jedno. Vonku si môžete vziať bicykel, čo sa tam objavil a zájdite naspäť za Locom.

Odmena: Rešpekt +

Po tejto misii dostanete telefonát od poliša Tenpennyho a môžete pre neho plniť misie.


F3. Management Issues

OG chce, aby ste sa zbavili Madd Doggovho manažéra. Práve má dostať ocenenie, takže máte príležitosť ho dostať. OG vám dá tip, že manažérov šofér sa šiel práve najesť do Burger Shotu. Zájdite k označenému autu. Ak ste dosť rýchly, ešte je na mieste a môžete ho zobrať. Ak nie, tak idúce auto trochu zdemolujte, aby šofér vystúpil. Ak chcete, tak ho zabite, ale hlavne si vezmite to auto. Potom s ním zájdite do Pay´N´Spray, pretože musí byť na misiu nepoškodené. Keď je opravené, zájdite na označené miesto, no nenabúrajte cestou, aby bolo auto v poriadku. Na mieste sú už dve rovnaké autá, ako vaše. Zaparkuje medzi ne, v rovnakom smere ako sú oni. Tak sa troška pozabávajte. Keď zaparkujete správne, spustí sa animačka, v ktorej manažér vychádza na ulicu. Potom sa autá pred a za vami pohnú, tak sa pohnite s nimi a udržujte sa medzi nimi. Cesta je krátka, takže to nie je problém. Keď zastanú, zastaňte aj vy a manažér aj s priateľkou k vám nastúpia. Teraz sa vyberte k označenému mólu na pláži. Rozbehnite sa po ňom a tesne pred koncom vyskočte z auta. Manažér sa utopí.

Odmena: Rešpekt +


F.4. House Party

Keď zájdete za Locom, uvidíte, že ho práve vyrazili. Než sa vráti do basy, chce mať ešte poriadnu párty. Súhlasíte. Zatiaľ si máte zohnať nové šaty a účes, no to je len návrh. Keď získate ovládanie, nemusíte nič kupovať. Stačí počkať do večera, keď vám OG zavolá, že párty už fičí a máte prísť. Zájdite tam teda, je to v dome oproti vášmu. Vstúpte na párty (len medzi 20:00 a 6:00), po chvíli zábavy vyjdete von, kde sa zhovárate s kamošmi, keď dorazí jeden člen gangu s tým, že sa na vás rútia Ballasi. Sweet a ostatní zablokujú cestu autami. Potom preberáte ovládanie. Za barikádu z áut sa môžete kryť a vaši vám pomáhajú, takže pobiť Ballasov nebude až také ťažké. Keď ich postrieľate, objavia sa ďalší na moste nad vami. Môžete ich strieľať zdola, no jednoduchšie je prebehnúť popod most, obísť si ich, vyjsť na most a tam ich odzadu postrieľať. Keď padnú aj tí na moste, dobehnú ešte ďalší z bočných uličiek. Ak ste teda na moste, máte ďalšiu výhodu, pretože väčšina z nich, keď vás zbadá, sa rozbehne za vami. No a vám stačí len čakať a pri príchode ich kosiť. Ak ešte niekto dole prežil, tak ho dorazte a zvíťazili ste.

Odmena: Rešpekt +


G. C.R.A.S.H. (C)

Po splnení misie Madd Dogg´s Rhymes pre OG Loca môžete plniť úlohy pre policajta Tenpennyho.


G.1. Burning Desire

Tenepnny sa chce zbaviť jedného týpka, tak mu máte vypáliť dom. Zájdite si na označené miesto, kde si vezmite molotovy. Potom zájdite k označenému domu, na ktorom máte označených päť okien, ktorými máte prehodiť molotovy. Okolo domu sú nepriatelia, tak ich pobite, aby neotravovali. Potom prehoďte do miestností za oknami, molotovy, najprv si ale rozstreľte okná, aby ste to mali jednoduchšie. Keď sa trafíte do všetkých okien, dom začne poriadne horieť. Zbadáte v okne na poschodí ženu. CJova morálka je zvláštna, keď Doggovho manažéra zabil aj s priateľkou a tu sa vrhne do plameňov, aby ju zachránil. Proste vbehnite do domu a prejdite do zadnej ľavej časti, vyhýbajúc sa plameňom. Tam vybehnite na poschodie, kde za plameňmi nájdete dievča. Buďte rýchly, pretože máte zobrazený jej ukazovateľ života, ktorý pomaly klesá. Aby ste sa k nej dostali, bránia vám v tom plamene. Zbehnite dole schodmi a tam si vezmite hasiaci prístroj. Vráťte sa s ním hore a uhaste plamene medzi vami a dievčaťom. Mierte na zem, do centra ohňa. Keď ho uhasíte, tak je zachránená, ešte sa treba dostať von. Časť budovy sa zrúti, takže sa k schodom vráťte cez bočné miestnosti, kde likvidujte oheň brániaci vám v ceste. Na prízemí sa rovnakým spôsobom, likvidujúc oheň dostaňte k dverám a vyjdite von. Dievča je šťastné a zachránené. Ešte ho odvezte domov, na označené miesto a je to.

Odmena: žiadna.

Zachránená žena je Denisa Robinsonová a stala sa vašou priateľkou. Môžete ju navštevovať a chodiť s ňou na rande. Taktiež vám zavolá Sweet, má pre vás niečo nové.


G2. Gray Imports

Polícii vyhovuje, keď sa gangy vyvražďujú navzájom, no nemajú záujem, aby niektorý z nich získal prevahu, preto vás informujú o tom, že sa chystá dohoda medzi Rusmi a Ballasmi. Zájdite na označené miesto v sklade, pri dokoch. Tam prebieha stretnutie. Zbrane už isto nejaké máte, ale ak náhodou nie, tak si zožeňte. Na dvore postrieľajte nepriateľov. Pozor na dvoch s vysokozdvižnými vozíkmi. Na jednom sú výbušné sudy, tak do nich streľte a vozík to zničí. Najlepšie je, ak je pri ňom aj druhý, aby ho to zasiahlo, ak nie, tak len zastreľte šoféra, vozík je celkom pomalý, tak pohoda. Potom zájdite k bráne, pri ktorej je na stene elektronická zámka. Streľte do nej a brána sa otvorí. Pozor, hneď za ňou sú nepriatelia. Postrieľajte všetkých nepriateľov v hale. Ešte vonku na dvore ste mali jednu vestu, vnútri máte ďalšiu nepriestrelnú vestu a život, takže sa môžete po prípadných zraneniach dať do poriadku.
Potom vybehnite hore schodmi, kde vás čaká jeden nepriateľ a váš cieľ. Chlapíka rýchlo zabite, vezmite si vestu, ak potrebujete a bežte za vaším cieľom, ktorý sa dal na útek. Máte dve možnosti. Môžete zlikvidovať ďalších nepriateľov, ktorí vás vonku čakajú. Cieľ zatiaľ ujde do auta, tak nasadnite na motorku, ktorá sa tu objaví, sledujte ho a zabite. Druhá možnosť je omnoho rýchlejšia. Stále za ním bežte, ignorujte nepriateľov a len neprestajne strieľajte do cieľa. Zabijete ho skôr než utečie, čím je misia splnená a už sa nemusíte starať o ostatných nepriateľov.

Odmena: žiadna.


H. Sean "Sweet" Johnson (S) /druhý krát/

H1. Doberman

Táto misia je na to, aby ste sa naučili, ako postupovať pri vojne gangov. Rozhodne si pred misiou zožeňte zbraň a prípadne aj vestu. Zájdite na označené územie do Glen Parku. Keď tam dorazíte, zabite dvoch, troch členov gangu Ballas. Keďže ste na ich území, tak je to napadnutie, na ktoré budú odpovedať. Vyrazia na vás postupne tri vlny Ballasov. Máte ich všetkých na radare, takže sa môžete pripraviť a postupne ich zabíjať. Keď prežijete všetky tri nájazdy a pobijete nepriateľov, z jedného domu vybehne ešte jeden Ballas. Musíte ho zabiť, je označený, tak ho dožeňte a zabite. Územie je vaše.

Odmena: Rešpekt +

Odteraz môžete bojovať s nepriateľmi a zaberať ich územia, čo vám zvyšuje rešpekt a získavate za to peniaze pri svojom dome. Taktiež aj nepriatelia môžu napadnúť vaše územia, tak keď k tomu dôjde, choďte svojim pomôcť uchrániť, čo je vaše. Keď vás napadnú, vždy sa vám to zobrazí na radare.
Taktiež máte sprístupnené predajne zbraní, v ktorých môžete kupovať zbrane, vesty a tiež v nich môžete trénovať streľbu.


H2. Los Sepulcros

Túto misiu môžete prijať len v čase medzi 9:00 - 17:00. Sweet vám povie, že Ballasovia majú pohreb, čo je skvelá príležitosť, ako dosť z nich dostať naraz na jednom mieste. Takže sa tam vydáte, no potrebujete posilu. Aj keď to už môžete robiť dosť dlho, teraz dostanete inštrukcie, ako si povolať členov vášho gangu. Dvaja tu práve stoja, označení modrými šípkami. Najmite si ich ("Del" a "G") a spoločne nastúpte do auta. Teraz máte štyri minúty na to, aby ste sa dostali na cintorín. Je to dosť času, takže si pokojne zájdite na označené miesto. Tam vaši vystúpia a pripravia sa. Prelezte múr, aby ste sa k nim dostali, tam dostanete inštrukcie, ako ovládať členov svojho teamu a môžete ísť na to. Likvidujte všetkých, no váš hlavný cieľ je Kane, člen Ballasu. Je označený. Má na sebe nepriestrelnú vestu, takže toho znesie viac. Zabite ho a potom postrieľajte aj ostatných nepriateľov. Sweet zatiaľ nastúpil do auta, tak k nemu nastúpte aj vy. Už len stačí odviezť ho domov. Máte však dve hviezdičky hľadanosti. Môžete ísť domov unikajúc polícii, no jednoduchšie je zastaviť sa cestou v Pay´N´Spray a prestriekať auto. Potom už len odvezte Sweeta domov.

Odmena: Rešpekt +


H3. Reuniting the Families

Máte stretnutie v moteli, tak nasadnite do auta, v ktorom sú už vaši parťáci a zájdite na označené miesto. Tam Sweet vstúpi dovnútra a vy čakáte vonku. Vtom však nastáva razia, helikoptéra a autá SWATu dorazili k vám. Smoke a Ryder zdrhajú, takže brata musíte zachrániť len vy. Po policajtoch vonku môžete strieľať, ale nie je to potrebné. Vstúpte do budovy. Tu pri vchode je automat na nápoje, v ktorom si môžete dopĺňať život. Vybehnite po schodoch a v chodbe zabite dvoch SWATov. Za rohom vybehnú traja z dverí. Na konci, kde je pár vašich pod paľbou, sa zo stropu spustia dvaja policajti. Tu si môžete vybehnúť po schodoch po nepriestrelnú vestu. (Tiež tu pobehuje pár šľapiek. Keď zabijete nepriateľov v okolí niektorej z nich a zájdete za ňou, za záchranu vás pobozká). Pokračujte chodbou, v ktorej je pár policajtov. Za ňou vás čakajú ďalší, dvaja dole a dvaja na balkóne. Už vás čaká len posledná chodba, v ktorej pobite nepriateľov. Pozor, dvaja sa kryjú v bočných miestnostiach a vyskakujú na chodbu. Po boji zájdite za Sweetom, je v druhej miestnosti napravo.
Spoločne vybehnete na strechu. Tam vás napadne helikoptéra. Zobrazí sa vám ukazovateľ Sweetovho života, tak ho chráňte. Zničte helikoptéru, no prednostne likvidujte členov SWATu, ktorí po vás z helikoptéry strieľajú. Keď ju zničíte, zbehnite dole na ulicu, kde vás vyzdvihne Ryder a Smoke. Vezú vás domov, no samozrejme vás naháňa polícia. Dostanete zbraň, tak likvidujte policajné autá, ktoré vás prenasledujú. Páľte do motorov, aby vybuchli, čo je rýchle a pri výbuchu môžu zničiť aj ďalšie autá, ak sú v ich blízkosti. Tiež vás prenasledujú policajti na motorkách, ktorí občas skočia k vám na auto, tak ich likvidujte prednostne. Neskôr sa vám zbraň zasekne, takže už len sledujte okolie a čakajte, kým sa prenasledovania nezbavíte.

Odmena: Rešpekt +


H4. The Green Sabre

Toto je posledná príbehová misia v Los Santos, po ktorej sa sem istý čas nebudete vracať, takže ak máte niečo rozrobené, alebo v pláne, tak to pred touto misiou dokončite. Sweet má v pláne zaútočiť na Ballasov, tak vás pošle zohnať si nejaké zbrane. Po animačke vám zavolá Cesar, že má niečo dôležité, čo nepočká. Zájdite teda na označené miesto, kde vystúpte, zájdite do bočnej uličky a tam si nastúpte do označeného auta. V ňom spolu s Cesarom uvidíte, že spoločné stretnutie mali Ballas, policajt Tempenny a Smoke s Ryderom.
Je jasné, že na Sweeta prichystali pascu. Po rozlúčke s Cesarom sa vám zobrazí Sweetov život, ktorý pomaly ubúda. Zoberte si auto a smerujte na označené miesto zachrániť ho. Keď dorazíte, nezdržujte sa najprv likvidovaním nepriateľov, ale hneď smerujte do červeného kruhu. Až potom zmizne Sweetov život, Sweet je ranený a je to na vás. Barikáda z áut vám poskytuje celkom dobrú ochranu, tak sa tam uhniezdite a likvidujte Ballasov okolo vás. Neskôr dostanú posily, no nič sa nemení. Stále likvidujte nepriateľov, pokým nedorazí polícia.

Odmena: Rešpekt +


Sweet skončil v base, no vás Tempenny a Pulaski odviezli mimo mesta, kde vás vysadia. Nemáte sa vracať do mesta a približovať k Big Smokeovi. Tu vás prepustia s tým, že pre nich musíte niečo spraviť. Kúsok od cesty, kde vás vysadili, je miesto na ukladanie pozície, tak pohoda. Týmto pre vás skončili aj vojny gangov v Los Santos a dobývanie území.


I. Iné

I1. Denisa Robinsonová


Na obrázku sú vyznačené lokácie kvetín.
Po splnení misie Burning Desire pre dôstojníka Tenpennyho, v ktorej Denisu zachránite, sa stane automaticky vašou priateľkou. Býva neďaleko od vás, na mape je jej dom označený srdiečkom. Jej, aj všetkým ostatným priateľkám môžete nosiť kvety, ktoré nájdete na rôznych miestach v celej hre. Prídite k priateľke s kvetmi a dajte jej ich ("Tab"). Potom ju môžete pobozkať ("Tab"). Keď vás pozvú k sebe, tak súhlaste ("Y").
Doma sa zdržuje najprv v čase 16:00 - 00:00 a neskôr v čase 00:00 - 06:00.
Ak si chce ísť niekam posedieť, tak ju vezmite do baru Ten Green Bottles, ktorý je neďaleko od jej domu, v susednej ulici. Tam sa cíti dobre. Občas si chce ísť zatancovať. Taktiež ju občas baví strieľať členov nepriateľského gangu, takže stačí keď budete pomaly jazdiť okolo nich a ona ich bude strieľať. Tiež jej imponuje rýchla jazda. Keď budete mať ukazovateľ vášho vzťahu skoro na polovici, tak vás po spokojnom rande bude k sebe pozývať na kávu.

Odmena: Keď ukazovateľ vášho vzťahu dosiahne polovicu, tak vám dá kľúče od svojho auta. Je to zelený Hustler, ktorý parkuje pri jej dome.
Keď dosiahnete vo vašom vzťahu maximum, tak vám daruje frajerský oblek.


I2. Doručovanie (Roboi´s Food Mart)

Na západe Los Santos nájdite obchodík s názvom Roboi´s Food Mart. Je to v časti Commerce, tesne vedľa Conference Center, nad Verdant Bluffs. Pred tým obchodíkom je zaparkovaný bicykel BMX. Nasadnite naň a spustí sa vám misa s doručovaním balíčkov. Je to vlastne to isté, čo bolo vo Vice City doručovanie pizzy. Máte štyri misie s roznášaním balíčkov. 1. 3 minúty, 6 balíčkov, treba rozniesť 3.
2. 5 minút, 6 balíčkov, treba rozniesť 4.
3. 5 minút, 6 balíčkov, treba rozniesť 5.
4. 10 minút, 8 balíčkov, treba rozniesť 6.
Na vyhodenie balíčka si dajte na bicykli pohľad z boku "E" "Q" a stlačte streľbu z vozidla. Vždy máte nejaké balíčky v zálohe, ak sa netrafíte. Ak ich vyhodíte viac, môžete ich pozbierať naspäť. Na označených miestach sú červené kruhy, do ktorých hoďte balíčky. Vždy sa v časovom limite musíte vrátiť naspäť na miesto, kde ste začínali.

Odmena: keď sa vrátite naspäť po doručení posledného balíčka, budova vám bude produkovať $ 2000 denne.


I3. Vykrádanie

Po nociach, v čase do 20:00 do 6:00 si môžete privyrábať vykrádaním domov. Táto možnosť sa vám sprístupní po misii Home Invasion pre Rydera. Stačí, keď si v noci nastúpite do dodávky (Boxville), spustíte misiu a môžete ísť na to. Takáto dodávka parkuje napríklad v záhrade oproti telocvični, neďaleko od CJovho domu. Keď ste v nej, jazdite po meste a pri dverách domov, ktoré môžete vykrádať, sa vám objaví klasická žltá šípka, ukazujúca, že môžete vstúpiť. Vstupujte len do domov, stále máte totiž šípky označujúce vchody do obchodov a podobne, ktoré vykrádať nemôžete. V domoch sú ich obyvatelia, takže si dávajte pozor a buďte potichu. Preto už vstupujte do budovy potichu. Vnútri môžete kradnúť rôzne predmety (televízory, videá), ktoré po jednom vynášajte do dodávky. Občas sa stane, že obyvatelia domu nespia a sú v miestnosti, do ktorej vstupujete. Radšej vyjdite von, lebo keď vás zbadajú, za chvíľu zavolajú políciu. Rovnako dom opustite aj v prípade, že zobudíte už spiacich obyvateľov. Vždy máte pár sekúnd, kým zavolajú políciu. Keď už máte toho dosť nakradnuté, tak ešte musíte zájsť do označeného skladu, kde tovar uložíte. Inak za nakradnuté veci nedostanete peniaze. Uložiť tovar musíte stihnúť tiež v stanovenom čase, od večera do rána.


I4. Zábava


V meste máte viacero možností, ako sa zabaviť. Zdarma si môžete zahrať počítačovú hru v CJovom dome, alebo si zahrať basketbal na malom ihrisku vedľa Sweetovho domu.
Ten Green Bottles je bar, v ktorom si môžete mimo automatov zahrať biliard o peniaze. Pravidlá sú klasické, triafate gule toho druhu (plné/polky), ktorého guľu trafíte prvú. Až na koniec triafate čiernu a nesmiete naraz trafiť do diery aj čiernu aj bielu.
Inside Track, je to zastrčená budova, v ktorej môžete elektronicky stávkovať v dostihoch. Použite automaty, v ktorých sú zobrazené mená koní a hodnoty, ktoré môžete staviť. Zvoľte si koňa a sumu, ktorú stavíte a už len počkajte na výsledky.
Alhambra je disko klub. Môžete si tam zatancovať a trénovať koordináciu pohybov stláčaním klávesnice so zobrazovanými šípkami.
The Pig Pen je striptízový klub, v ktorom samozrejme sledujete ženy, ktorým môžete hádzať peniaze, aby trochu menili pohybu. Tiež si môžete zaplatiť za 100 dolárov súkromný tanec.



I.5. Štadión v Los Santos

8-Track: Než sa človek naučí trasu, tak to radím ako najnáročnejšiu súťaž na štadiónoch. Celkovo vás súťaží 12 a na víťazstvo máte 12 kôl. Na tejto trati je opatrnosť podstatnejšia než rýchlosť. No samozrejme netreba jazdiť pomaly. Zákruty sú dosť ostré a za 12 kôl máte dosť času, aby ste si auto úplne rozbili, preto opatrne, ale aj dosť času, aby ste zvíťazili. Dôležitý je štart, hneď po štarte predbehnite zľava väčšinu áut. Ak to vyjde dobre, mali by ste byť približne na piatej pozícii. Potom jazdite rýchlo a opatrne vyberajte zákruty. Ak si to dobre nacvičíte, tak ani nemusíte brzdiť, stačí pustiť rýchlosť. Pozor na ostatných súperov, jazdia dosť hlúpo a zvyknú do vás vrážať. Ak už máte trasu nacvičenú, tak sa z nejakej prostrednej pozície postupne prepracujete do vedenia. Potom si ho len udržte a nezničte auto.

Odmena: $10 000, pred štadiónom budú pravidelne parkovať Hotring Racer a Monster.



Badlands

A. Crash (C)

Keďže ste neskončili v base vďaka Tenepnnymu, tak musíte pre neho splniť prvú úlohu.


A1. Badlands

V horskej chate sa ukrýva chlapík, ktorý by mal svedčiť proti Tempennymu,. takže sa ho treba zbaviť. Dostanete foťák, aby ste im priniesli dôkaz, že je po ňom. Chata je v horách, tak si vezmite motorku, s autom by sa vám tam zle manévrovalo. Tiež si zožeňte nejaké zbrane. Zájdite do vysvieteného červeného kruhu pod horou a zobrazí sa vám nový cieľ. Vydajte sa teda nahor, na označené miesto. Zbadáte, že okolo chaty obchádzajú policajné stráže. Ak vyplašíte svedka, nastúpi do auta a vydá sa na útek. Môžete ich nalákať z diaľky a zabiť, potom rýchlo dobehnúť k chate a zabiť svedka skôr, než nastúpi do auta. Ak ho vyplašíte skôr, tak si len naskočte na motorku a sledujte jeho auto. Dostatočne ho poškoďte, alebo vytlačte z cesty. Nepoužívajte žiadne výbušné zbrane, lebo ak auto vybuchne so svedkom vnútri, nebudete môcť odfotiť telo. Ak auto dostatočne zničíte, svedok vyskočí von. Tam ho už klasicky zabite a jeho telo odfoťte (foťák sa používa ako zbraň, zamieriť a cvak. Kolieskom zoomujete). Keď spravíte dobrú fotku, tak sa vám na mape opäť označí miesto, kde ste začínali. Tak tam len zájdite odniesť fotku.

Odmena: Žiadna.

Po tejto misii vám zavolá Cesar. Uisťuje vás, že dozrie na Kendl a má aj niečo pre vás. V tejto oblasti má rodinu, ktorá by vám mohla pomôcť, tak sa za ňou máte zastaviť. Zobrazí sa vám na mape "?".


B. Catalina (?)

Catalina je sesternica Cesara Vilpanda. A môžete k nej zájsť po misii Badlands.


B1. First Date

Zájdite za Catalinou do Dillimore. Nasadnite spolu do auta a dozviete sa od nej, že chce vykradnúť štyri objekty. Všetky štyri sa vám zobrazia na mape, pod symbolom "$". K jednému z nich zájdite a spustí sa vám konkrétna misia. Najprv zájdite na benzínku v Dillimore, keďže je to len kúsok od vás.


B2. Tanker Commander

Pokúsite sa vykradnúť čerpaciu stanicu, no predavač vás zruší nepriestrelným sklom. Catalina sa teda rozhodne, že im ukradnete aspoň cisternu. Nasadnite do kamión a pripojte k nemu cisternu. Stačí na ňu nacúvať, keď sa presne trafíte, tak sa sama zaklapne. Keď ju pripojíte, tak sa objavia dvaja chlapíci v aute, ktorí vám to nechcú dovoliť a začnú po vás strieľať. Zobrazí sa vám ukazovateľ života cisterny, takže pozor naň. Musíte ju odviezť na označené miesto. Môžete vystúpiť a rýchlo zastreliť oboch útočníkov, no pozor, aby vám zatiaľ nezničili cisternu, alebo aby ju nezničil výbuch ich auta. Taktiež môžete utekať. Držte sa stále na ceste, kamión s vlečkou nie je veľmi ovládateľná vec a môže sa vám vlečka odtrhnúť, čím sa misia skončí. Ak budete spolupracovať s mapou a zvolíte si dobrú cestu, tak tam môžete v pohode dôjsť, aj keď po vás budú strieľať. Keď dorazíte na vyznačené miesto, prenasledovanie, aj misia končia.

Odmena: $ 5 000

Po misii vám zavolá The Truth, pre ktorého môžete plniť misie. Misie pre Catalinu sú na chvíľu nedostupné. Taktiež môžete plniť misie s nákladiakmi na stanici, ktorú ste práve navštívili.


C. The Truth (TT)

Po splnení prvej misie pre Catalinu vám zavolá neznámy chlapík, že má pre vás prácu.

C1. Body Harvest

Zájdite za neznámym, ktorý vám volal. Potrebuje od vás kombajn, aby mohol v mieri pestovať svoj tovar. V horách je skupina, ktorá má, čo potrebujete. Zájdite na označené miesto. Celá farma je plná nepriateľov. Môžete sa cez nich prestrieľať, alebo si farmu obísť, aby ste sa čím skôr dostali na zadné pole ku kombajnu. Nasadnite naň a opustite farmu. Objaví sa množstvo ďalších nepriateľov. Prejdite ich kombajnom, no nezdržujte sa s nimi. Keď vyjdete z farmy, bude vás prenasledovať malý nákladiak, z ktorého po vás strieľa jeden chlapík. Vysadnite a zastreľte ho. Potom už len zájdite na označené miesto, ktoré je neďaleko od vás, kde odovzdajte kombajn Truthovi.

Odmena: Rešpekt +

Po tejto misii vám zavolá Cesar. Myslí si, že na neho a aj na Kendl je vypísaná odmena. Poviete mu, aby opustil Los Santos a počkal vás v Angel Pine. Zájdite za ním.


D. Cesar Vilpando (CV)

Po splnení misie Body Harvest vás Cesar čaká v Angel Pine.


D1. King in the Exile

Toto je len animačka pre posunutie príbehu. Cesar a Kendl vám povedia, čo sa deje v Los Santos. Zistíte, že Big Smoke začal obchodovať s drogami zo San Fierra. Po animačke vám opäť zavolá Catalina.


E. Catalina (C) /druhý krát/

Po misii Body Harvest a stretnutí s Cesarom v animačke King in the Exile sa vám opäť ozve Catalina, aby ste pre ňu dokončili jej úlohy.


E1. First Base

Ďalšia animačka, v ktorej sa k vám Catalina pridá. Opäť sa vám zobrazia symboly "$" a máte si zvoliť jeden z cieľov. Najbližšie je Montgomery, tak sa tam vydajte.


E2. Against All Odds

Zájdite na označené miesto k stávkovej kancelárii v Montgomery. Dostanete od Cataliny nejaké výbušniny. Vstúpte do budovy. Potom, ako to tam dá Catalina do poriadku, vyrazte dvere k trezoru. Hoďte na ne výbušninu, potom si medzi zbraňami navoľte detonátor a odpáľte ju. V miestnosti za dverami hoďte ďalšiu výbušninu k trezoru a odpáľte ho. Keď vezmete peniaze z trezora, nastúpte do auta a utekajte preč. Máte štyri hviezdičky hľadanosti. Smerujte do neďalekého Dillimore, kde vojdite do Pay´N´Spray, aby ste sa zbavili polície. Potom zájdite naspäť ku Catalininej chate do hôr.

Odmena: $ 2 000

Po misii vám zavolá Cesar, že má niečo pre vás v Montgomery.


E3. Gone Courting

Ďalšia animačka, v ktorej sa Catalina môže prejaviť. Zájdite k ďalšej značke "$" do banky v Palomino Creek.


E4. Small Town Bank

Keď dorazíte na miesto, prepadnete banku. Po animačke mierite na rukojemníkov, no po chvíľke tak, či tak, spustia alarm a ochrankár vás napadne. Zabite ho. Nemáte čas, tak máte aspoň vybrať peniaze z bankomatov. V miestnosti sú tri, označené šípkami. Rozstrieľajte ich, z každého vypadnú peniaze, ktoré si vezmite. Potom nasledujte Catalinu von zadným vchodom. V zadnej uličke na váš čakajú policajti, tak ich jej pomáhajte likvidovať. Najmä tých na strechách. Keď sa prestrieľate na koniec, dorazia dvaja policajti na motorkách. Zastreľte ich a vysadnite na motorku. Catalina si vezme druhú. Nezdržujte sa a sledujte ju. Po chvíli ju policajti obkľúčia. Zosadnite teda a postrieľajte ich, aby ste ju zachránili. Po prestrelke nasadne Catalina k vám, tak ju už len zavezte naspäť do jej chaty.

Odmena: $ 10 000


E5. Made In Heaven

Zase animačka s Catalinou, po ktorej sa vyberte na poslednú značke "$" do skladu s alkoholom v Blueberry.


E6. Local Liquor Store

Keď dorazíte k skladu, uvidíte ako ho štyria chlapíci vykradli pred vami. Jedného z nich Catalina pri úteku zastrelí a vy si sadnete na jeho buginu. Sledujte zvyšných troch a držte sa pri nich, aby ich mohla Catalina postrieľať. Po každom mŕtvom zostane jeden kufrík, ktorý si vezmite. Môžete ich pozbierať aj potom, je to na vás. Keď sa zbavíte všetkých troch a vezmete všetky kufríky, vráťte sa naspäť do Catalininej chaty v horách.

Odmena: $ 1 000


F. Cesar Vilpando (CV) /druhý krát/

Tieto misie pre Cesara môžete plniť po splnení dvoch zo štyroch misií pre Catalinu.


F1. Wu Zi Mu

Zájdite za Cesarom a stretnete s Wu Zi Muom. Po rozhovore začínajú preteky. Pretekáte na vlastnom aute, tak si nedoneste žiadnu rachotinu. V týchto pretekoch nejde ani tak o rýchlosť, ako o obratnosť. Samozrejme, že musíte byť rýchly a prvý, no so stálym pridávaním plynu sa ďaleko nedostanete. Po pár pokusoch sa naučíte, kde sú checkpointy a kadiaľ vedie trasa a zvládnete to.

Odmena: $ 5 000


F2. Farwell, My Love...

Tieto preteky vedú po rovnakej trase, ako tie predošlé, akurát teraz idete opačným smerom. Tu už dostávate auto, takže je jedno, v čom prídete. Dostanete ZR-350. Nie je veľmi vhodné do terénu, takže mimo cesty radšej pomalšie, no zato je rýchle, takže na normálnych cestách si zvyšujte náskok. Keď zvíťazíte, dostanete od Cataliny vlastnícku listinu na garáž v San Fierro. Catalina vás opúšťa so svojim novým priateľom, s ktorým ste práve závodili. Je to inak bezmenný hrdina z GTA 3.

Odmena: Žiadna.

Po pretekoch vám zavolá The Truth, že tráva je pre vás pripravená.


G. The Truth (TT) /druhý krát/

Po dokončení pretekov pre Cesara môžete zájsť opäť za Truthom. Ja na farme v kopcoch, kam ste mu predtým doručili kombajn.


G1. Are You Going to San Fierro?

Prídete si k Truthovi po tovar, no po chvíli rozhovoru začujete zvuk helikoptéry. Prichádza polícia. Truth vám dá plameňomet, musíte spáliť všetku trávu, skôr než dorazia. Máte na to vyše päť minút. Trávu máte zobrazenú na radare, aby ste na žiadnu rastlinku nezabudli. Takže ju všetku spáľte, žiadna ťažká práca. Keď je pole vyčistené, tak bežte za Truthom. Dá vám raketomet, máte zničiť helikoptéru. Máte len 10 rakiet, tak pozor. No budete rýchly, tak ju zničíte hneď, skôr než by mohla začať manévrovať. Potom si nasadnite k Truthovi a už ho len pokojne zavezte do San Fierro, do garáže, ktorú ste dostali od Cataliny.

Odmena: Rešpekt +


H. Iné

H1. Helena Wankstien


1 - Los Santos
2 - Blueberry, prvé stretnutie s Helenou.
3 - Kvety na diaľnici.
Srdce - Helenina farma.
Potom, čo sa dostanete príbehovo do Badlands, tak si zájdite do mestečka Blueberry. Tam na streche predajne zbraní Ammu-Nation trénuje streľbu žena označená modrou šípkou. Postavte sa k nej a ak spĺňate jej kritériá, tak sa s vami bude chcieť zoznámiť. V tom prípade jej na schôdzku odpovedzte kladne ("Y").
Aby ste ju zaujali, musíte mať vysoký sexepíl (šaty, účes, dobrá kára) a len mierne svaly. Ak nemáte žiadne, nie je problém, naberiete ich v telocvični. Ak ste však dobre vyšportovaný, treba ich zhodiť, čo je dosť zdĺhavé. Ak sa chcete zbaviť svalov, tak najprv treba maximálne schudnúť (nulový "Fat", stačí nejesť). Potom dva dni nič nejedzte, v tom čase si nesmiete uložiť pozíciu, ani sa nechať zabiť, či zatknúť. Po dvoch dňoch hladovania vám každú hodinu budú svaly o kúsok ubúdať. Môžete tomu pomôcť fyzickou prácou (beh, bicykel).
Doma sa zdržuje v čase 8:00 - 12:00.
Keď si dohodnete schôdzku, tak sa presunie do svojho domu, na farmu neďaleko Los Santos, vo Flint Range. Na mape bude označená srdiečkom.
Občas si chce skočiť zatancovať (zdĺhavá cesta do okolitých miest, žiadne disko nie je dosť blízko), no rada sa chodí s vami najesť. Úplne jej vyhovuje reštaurácia v Los Santos, v časti Rodeo, čo je dosť blízko. Neskôr sa bude chcieť ísť s vami povoziť. Je to dedinské dievča, tak má najradšej prírodu. Preto úplne stačí, keď budete jazdiť po okolí jej domu. Nesmiete jazdiť príliš rýchlo, ale ani príliš pomaly, obe extrémy sa jej nepáčia, takže len udržujte miernu jazdu.

Odmena: Keď s ňou randíte, tak sa v stodole pri jej dome objavuje Mollotov Koktail, pištoľ, plameňomet a motorová píla. Keď vo vzťahu dosiahnete polovicu úspešnosti, dovolí vám používať Bandito, buginu parkujúcu pri jej dome. Keď sa vám ukazovateľ vzťahu zaplní celý, daruje vám Farmárske šaty.


H2. RS HAUL

Po splnení misie Tanker Commander pre Catalinu môžete plniť misie s nákladiakmi a rozvozom tovarov. Vždy ide len o dovezenie tovaru na nejaké konkrétne miesto, no prevoz je vždy za istých špecifických podmienok. Ak sa vám počas misie odpojí príves, tak máte 60 sekúnd, aby ste si správne nacúvali a opäť ho pripojili, inak je misia neúspešná. Časy aj konkrétne miesta sa menia, preto udávam len orientačný popis misií. Vždy spolupracujte s mapou a nájdite si najvhodnejšiu cestu. Pri misiách, kde po vás ide polícia, skúste využiť koľajnice, často vedú cez tunely, kde vás neotravujú fízli.
Aby ste mohli tieto misie dokončiť, potrebujete získať vstup do Los Venturas, takže musíte splniť misiu Yay Ka-Boom-Boom v San Fierro.
  1. Odviezť náklad na určené miesto v Blueberry do stanovenej hodiny. Odmena: $ 1 000.
  2. Odviezť náklad na určené miesto v Montgomery bez poškodenia. Odmena: $ 1 500 a odrátavajú sa od nej penalty za poškodenie nákladu. Netlačí vás čas, tak môžete ísť pomaličky.
  3. Odviezť ilegálny náklad do Los Santos. Nemusíte sa starať o poškodenie tovaru, ani nemáte časový limit, no máte tri hviezdičky hľadanosti. Budú vás naháňať policajti a vrážať do vás, tak pozor, nech vás nevytlačia, nezničia, alebo neodpoja vlečku (čo sa stáva najčastejšie). Máte klasických 60 sekúnd na pripojenie, ale medzi policajnými autami to nie je žiadna sranda. Odmena: $ 2 000.
  4. Odviezť náklad na určené miesto (Angel Pine) do stanovenej hodiny. Odmena: $ 3 000.
  5. Odviezť náklad na určené miesto v San Fierro bez poškodenia. Rovnaké ako v druhej misii. Odmena: $ 4 000 a odrátavajú sa od nej penalty za poškodenie nákladu.
  6. Odviezť ilegálny náklad do San Fierra. Rovnaké ako v tretej misii. Odmena: $ 5 000.
  7. Odviezť náklad na určené miesto v púšti do stanoveného času a bez poškodenia. Čiže máte spojené dozeranie na čas a aj na opatrnosť. Odmena: $ 7 000 a odrátavajú sa od nej penalty za poškodenie nákladu.
  8. Odviezť nelegálny náklad do Las Venturas. Posledná misia je samozrejme najťažšia. Je rovnaká ako misie tri a šesť, ale tu už máte štyri hviezdičky hľadanosti. Aj keď nie ste časovo obmedzený, je to dosť dlhá cesta, tak ju opatrne zvládnite. Odmena: $ 10 000.

Odmena: Keď splníte všetkých osem misií, tak vám bude RS Haul prinášať zisk $ 2 000.

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť

Súvisiace hry Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto Online
Grand Theft Auto IV: The Complete Edition
Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
Grand Theft Auto IV: The Ballad of Gay Tony
Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto 3
Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto: London 1961
Grand Theft Auto: London 1969
Grand Theft Auto 1



Diskusia Príspevkov: 1363 Hodnotenie
4383 hlasov

100
60
20

80
40
0
60
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |