HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12920
1687

Online 20662 užívateľov

Užívateľ > smandalf > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

strategia ako sa patry vdaka tejto hre som sa dokonca vala naucil o greckej rimskej a hlavne egyptskej mythologii. grafika sa celkom da ale ta kampan to je neco uzastne je tam vsetko nieje az tak tazka ale uzastna.
datadisk je celkom dobry novy narod a nove super silne jednotky-tytani!!! grafika ako v Age of Mythology zakladnej hre ale kampan no trochu kratka ale vystizna.
priznam sa toto rosirenie ma dost sklamalo. Pribudla len jedna rasa a kampan je uboha zda sa mi ze tam je len 8 levelv ale skratka je to velmi kratke. Ten datadisk je zatazeni vyladne na zlo ale aj tak je to super su tu novy hrdinovia trochu vylepsena grafika a su tu nove moznosti hry.
Kampan som zahral 7 krat a nikdy ma to neprestalo bavit zahral som aj rosirenia a tie su tie super. :D
super hra ale ma svoje zapory druhe rozsirenie Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East sa my viac paci ale celkovo seria hier HOMAM je super.
toto rozsirenie prinieslo vela novych prvkov do hry. Je tu nova rasa- skreti a ku kazdej rase novy bojovnici a aj uz aj v predchadzajucom rozsireni je tu karavane a mnoho dalsich levelov aiko napriklad aj vyborna kampan :)
aj ked musim uznat neni ti dokonala hra ale dokazem pri nej stravit hodiny a hodiny. Grafika neni az taka dobra ale dej hry a hratelnost sa my velmy pacila.
uzastna strategia hral som to velmi dlho a stale ma to neprestalo bavit uzastne je ze kampan je aj za dobro aj za zlo su tam len 4 narodi ale v 2 je ich uz viac super grafika a ten komu sa pacilo pan prstenov je tato hra upne idealna super hratelnost trochu vecie systemove poziadavky ale na tuto dobu by to uz nemal byt problem.
asi najlepsia strategias aku som hral oproti jednotke sa toho zmenilo dost pribudli 2 narodi a je tam trochu iny styl hry ale grafika sa zlepsila len trochu ale mne sa osobne paci celkovo viac 2 ale ked mam povedat prevdu viac sa my pacila kampan v 1. Pribudlo to aj tvorba hrdinov co je super a mnoho som sa pri to zabavil. a este jedna vec v jednotke boly rasy dost nevyrovnane ale tu v dvojke su tie rasy omnoho vyrovnanejsi. Teraz je to uz len na hrani a nie na tom aku mate rasu.
mam rad pan prstenov a kto ma tiez rad tak nach si to zahra ale musim upozornit ze grafika neni dobra ale zahrat sa da celkom dobra spracovanie hry.
perfektna hra super strategia paci sa mi jak tam zacinam ako neinteligentny narod az ku atomovym vojnam.
Uzastna kampan, ani nie tazka anim nie primitivna taka akurat.
tato hra je perfektna strategia. musim priznat paci SA MY VIAC AKO stronghold 2 tazka kampan styl hry hratelnost moznosti a to vsetko do seba perfektne zapada a vide ztoho super hry



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |