HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 2041 užívateľov

Užívateľ > Leex10 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



















Call of Duty: Modern Warfare 2 prinieslo množstvo noviniek, pre mňa osobne neboli až také viditeľné a podstatné ako v minulých dieloch. V tomto novom diele mi chýbala väčšia dejová dynamika, resp. mi chýbalo to čo v ostatných dieloch môžeme lepšie pozorovať, teda okolitý svet za viacero postáv ako to bolo v World at War. Tiež mi strašne kazilo pocit a dojem s hry krátkosť príbehu a tak rýchlo vypršal ten inak skvelý dojem s hry.
Plusy:
- Grafika, hrateľnosť,
Mínusy:
- Krátky príbeh, stereotypný dej
















































Pre mňa osobne je Pro Evolution Soccer 2010 najdokonalejšou, najkomplexnejšou a najlepšou simuláciou a vôbec hrou futbalu ako takého !
Lepšiu simuláciu futbalu som nehral, v porovnaní s konkurenčnou FIFA je to omnoho výraznejšie, dôstojnejšie a hlavne lepšie.
Plusy:
- Grafika, hratelnosť, zvuk, inteligencia, HW nároky
Mínusy:
- Licencie


PES 2013 je pre mňa subjektívnym sklamaním. Neviem čo je hlavným dôvodom. Ale dovolím si tvrdiť, že medzi hlavné prvky, ktoré ma odradili je asi príliš prepracovaný systém hry. Pre mňa osobne príliš neprirodzené, strnulé, a "stereotypné" v slabom slova zmysle pohyby, ktoré nie sú autentické s reálnym futbalom. Avšak grafické spracovanie je výborne, tá podstata PES je tam skrytá stále, ale čím ďalej, tým viac sa mi PES prestáva páčiť, ako futbalová simulácia, ktorá by mala mať určitý komplexne herný progres. Po vizuálnej stránke si dovolím tvrdiť, že je výborne spracovaný, ale po stránke hernej má veľa nedostatkov, teda aspoň pre mňa. Plusy: Grafické spracovanie, herný systém. Mínusy: Licencie, prílišne prepracovaný herný systém, pohyby, hrateľnosť.

















© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |