Call of Duty 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 52861 užívateľov

Call of Duty 2


Žáner:Akčná
Dátum vydania:25. Október 2005
Stránky hry:www.activision.com/atvihub/games/game.do?gameId=...
Výrobca:Activision, Infinity Ward
Kúpiť hru Call of Duty 2
Kúpiť hru

Call of Duty 2 nadväzuje na úspech svojho predchodcu, ktorý dosiahol veľmi vysoké hodnotenia vo všetkých recenziách. Dvojka je ale postavená na celkom novom engine, vďaka ktorému sa dočkáme predovšetkým vylepšenej grafiky. Zmien doznalo aj spracovanie umelej inteligencie. Podľa slov tvorcov, v nových historických kampaniach zaviedli aj najrealistickejšie spracovanie strhujúcich akčných scénan.

V Call of Duty 2 sa rovnako ako v prvom diely stretne s osudmi niekoľkých vojakov, tento krát sú hneď štyria a hráči si môžu vyberať či budú misie prechádzať v chronologickom poradí a postavy striedať, alebo si vyberú vždy jedného z hrdinov a prejdú všetkými jeho misiami.

Ešte zaujímavejší je nový prístup tvorcov k realite úloh a tak si môže hráč behom misií vyberať ciele a predovšetkým má k dispozícií omnoho väčší priestor pre výber trasy a k realizovaniu taktických manévrov, ako je obchvat nepriateľa.

Zmeny nájdeme aj v multiplayeri, napríklad nový chatovací systém, ktorý umožňuje okamžité zadávanie rozkazov vaším spolubojovníkom a tak umocňuje taktickú úroveň hry.




Alternatívne názvy
CoD 2

HW požiadavky Call of Duty 2
Minimálne požiadavky
  • 1.4 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • DirectX 9.0 kompatibilná 64 MB grafická karta
Odporúčané požiadavky
  • 2.8 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • Nvidia GeForce FX 5200 alebo iná s podporou pixel shader 2.0
  • 8x CD-ROM

Ďalšie videá »


Call of Duty 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games91%
Intenzivní lineární válečná akce s vynikající atmosférou a návykovou hratelností. Ačkoliv stylově je COD2 podobná jedničce, díky svému spádu, designu map, zajímavým nápadům, agresivní AI a vylepšené grafice bude většinu hráčů určitě opět bavit.
Sector.sk93%
Celkovo je hra viac ako dobrá, jednoznačne pri kúpe nemáte čo stratiť. Jednak funguje rýchlo aj na pomalších počítačoch a za druhé atmosferickejšiu vojnu nikde inde momentálne nenájdete. V spomienkach sa vám po 12-14 hodinách hry na dlho uložia nezabudnuteľné misie zo single playeru a nasledujúce týždne sa môžete venovať chytľavému multiplayeru, ktorý sa stane určite úspešným rovnako ako v jeho predchodcovi. Jediná škoda toho systému zdravia, vďaka ktorému musíte hru hrať na najvyššej obtiažnosti, aby ste si to poriadne užili. Ak by systém zdravia nechali pôvodný, určite by hra u mňa dostala ešte o pár percent viac.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
55s2Xcommando85%
Určite zatiaľ najlepšie CoD vôbec, pochopiteľne skvelá grafika, zbrane tie isté, menej masívnych bojov a viac zrušených nervov. Dementovali tiež tie trápne dymy, ohne a ostatné hlúposti. Čakal som viac z prostredia a viac z vozidiel, no to je už teraz jedno.
zltykanarik99981%
Úplne super hra, grafika vylepšená, síce tie isté zbrane a tá istá vojna, no nové misie, úlohy v nich a zaujímavejšie prostredie, či pár vojnových momentov navyše. Atmosféra ešte lepšia, pár nových vozidiel, vylepšené budovy a inteligencia nepriateľov...
BeloHorizonte84%
Z hľadiska obsahu veľmi podobné jednotkám, z hľadiska grafika excelentné aj keď na ten rok mohlo byť lepšie. Beriem na vedomie, že Activision robí pomerne stereotypné hry a toto nie je výnimka, takže ešte raz beriem na vedomie. Zbrane, vozidlá fajn, misie super, dej celkom ujde, budovy a okolie tvoria dokonalé prostredie so skvelou atmosférou.
HassanAssassin83%
Je to vážne veľmi skvelá hra, pripadá mi dosť krátka a ako také vylepšenie jednotky spolu so Spojeneckou ofenzívou. Hra mi však pripadá defenzívna a preto som strhol 2% z pôvodného hodnotenia.
strasiak78%
Najlepšia hra roku 2005 popri GTA:SA a NFS:MW. Nádherná vojnová atmosféra, nové pohyby, kvalitný engine a ešte lepšia grafika. Misie sú čím ďalej tým zaujímavejšie a tiež pribudlo pár možností. Dobre vybrané momenty z vojny a prostredie, množstvo zbraní tiež neprišlo na škodu.
LogitechMomo95%
Grafika úžastné, intenzívne boje, scripty spravené tak že to ani nepoznať, mno niečo úžastné... a ten dym... to sa len tak nevidí... a čo sa týka krvi existuje jeden mod, ktorý ju tam pridá vo väčšom množstve... sem tam hápruje AI ale to je asi all čo sa dá vytknúť tejto hre... vrelo odporúčam...
7ALVADOR86%
Čo dodať, hra ako sa patrí aj s niečim naviac - pravou atmosférou z druhej svetovej vojny od Rusov, Francúzov, Britov aj Američanov. Ťaženie na Berlín, vylodenia, skvelé zbrane, vozidlá, prostredie, grafika, budovy, mestá, príroda...
AEROdebilika80%
Zas ma to mierne sklamalo, prečo robia len vylepšenú verziu jednotky spojenou so "Spojeneckou ofenzívou", prečo nepridajú zaujímavejšie časti vojny ?
Dramage_00770%
Atmosféra a grafika bola skvelá, veľa prostredí a druhov misií. No vo vozidle človek strávil pár minút, čo mi trochu vadilo, lebo misie vo vozidlách sú dobré. Stály spád a stále meniace sa prostredie ribí túto hru skvelou. Doporučujem.
lukaskon85%
Vrchol Call of Duty, který přináší skvělou grafiku, vesměs známé zbraně (jen pár nových kusů), silně atmosférické kampaně a výborné ozvučení včetně epické hudby. Co ovšem zamrzí je stále stejná nezabitelnost spojenců (popř. jejich nahrazení jinými). Kampaň za Brity není nic moc, i když poušť je v COD zatím novinka, tak stejně jde o nejméně záživnou pasáž hry. Lokace se zdají být větší ale rozhodně ne o moc. Kromě toho právě od tohoto dílu (a bohužel již zřejmě natrvalo) mizí systém lékárniček a nahrazuje je mnou nenáviděný systém autoléčení. Hráč je tak hnán dál mnohem intenzivněji a téměř není nutné taktizovat a vlastně vůbec přemýšlet. Dostanu ránu? No a co? Stačí se schovat za roh pár vteřin počkat a pak zase naběhnout do nepřátel. A s tím nabíháním si bohužel nevymýšlím. Hra vyžaduje po hráči aby neustále byl vpředu, aby útočil a aby postupoval. Myslíte si, že když začnete z krytu střílet na pozici nepřátel, že ji vyčistíte? Chyba. V mnoha případech můžete takto likvidovat protivníky třeba týden a oni tam stále budou, dokud se k jejich pozici nepřiblížíte natolik aby se přestali spawnovat. Hrozné. Z COD se od tohoto dílu stává střílečka v podstatě o ničem. Taktika a opatrná likvidace k ničemu, spawny často nekonečné.
gareth100%
hra nemá chybu no možno je tam troska slabsia grafika ale to neva ja som si ju uzil a zbrane su tam tiez dobre :D
FredyX66695%
Ach, Call of Duty 2... zlatá nostalgia. Dnešné hry už nie sú to čo bývali. Call of Duty 2 hodnotím ako hru veľmi dobre. Páči sa mi dl´žka hry, páči sa mi grafika, páči sa mi všetko. Hre nie je čo vytknúť.
papuch202100%
užasná hra,velmi dobra,skvele zbrane,dobra grafika,aj inteligencia je dobra u botov,a tiež dobre že to neni až take lahke,fakt dobra hra odporučam pre slabše počitače ja mam tiež pomaly počitač a ide to tam velmi dobre. odporuča zohnat!
callofmowar100%
Dobrá hra. Na svoje roky že to je hra ktorá ma 9 rokov je to fakt skvele spracovaná hra velmi dobre urobená aj zvukovo som s nou velmi spokojný uz som ju celu presiel a fakt ej velmi dobra odporucam vam ju všetkým!!
snoopdogg94%
+ Grafika
Delka Hry
AI Nepřatel
Audio a zvuky
Arzenal zbraní
Hratelnost

- Nekdy Stereotypní

Hra me naprosto dostala delka hry byla skvela,grafika se dostala o pekny kus dal,zvuky v teto hře byli dokonalea ten arzenal zbraní my bohate postačil.hru musi každy majitel PC určíte viskoušet je to jeho povinost !!


všetky (263) »

Súvisiace hry Call of Duty: Modern Warfare III
Call of Duty: Warzone 2.0
Call of Duty: Modern Warfare II
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Black Ops - Cold War
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: WWII - Shadow War
Call of Duty: WWII - United Front
Call of Duty: WWII - The War Machine
Call of Duty: WWII - The Resistance
Call of Duty: WWII
Call of Duty: Infinite Warfare - Retribution
Call of Duty: Infinite Warfare - Absolution
Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles
Call of Duty: Infinite Warfare - Continuum
Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Black Ops 3 - Salvation
Call of Duty: Black Ops 3 - Descent
Call of Duty: Black Ops 3 - Eclipse
Call of Duty: Black Ops 3 - Awakening
Call of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Advanced Warfare - Reckoning
Call of Duty: Advanced Warfare - Supremacy
Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance
Call of Duty: Advanced Warfare - Havoc
Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Ghosts - Nemesis
Call of Duty: Ghosts - Invasion
Call of Duty: Ghosts - Devastation
Call of Duty: Ghosts - Onslaught
Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Black Ops 2 - Apocalypse
Call of Duty: Black Ops 2 - Vengeance
Call of Duty: Black Ops 2 - Uprising
Call of Duty: Black Ops 2 - Revolution
Call of Duty: Black Ops 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 4: Final Assault
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3: Chaos Pack
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1
Call of Duty: Elite
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Black Ops - Rezurrection
Call of Duty: Black Ops - Annihilation
Call of Duty: Black Ops - Escalation
Call of Duty: Black Ops - First Strike
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty 5: World at War
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty: United Offensive
Call of Duty: Limited Edition
Call of Duty

Diskusia o hre Call of Duty 2 Pridať príspevok
03.08.2017 18:31 - Nevíte kde stáhnout Call of Duty 2 zadarmo?
03.08.2017 18:30 - Nevíte kde stáhnout Call of Duty 2 zadarmo? :-/:-(
19.06.2017 23:15 - ahoj chci se zeptat davam do multiplayer option cd key ktery mi schvali pak se...
12.03.2016 19:55 - zdravim, skusim... poznáš ešte niečo podobné?
25.11.2015 00:42 - Vypni hru a maš na ploche multiplayer tukni pravym tlačitkom myš...
...
Zobraziť všetky príspevky (755) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |