Call of Duty | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 21523 užívateľov

Call of Duty


Žáner:Akčná
Dátum vydania:29. Október 2003
Stránky hry:www.activision.com/atvihub/games/game.do?gameId=...
Výrobca:Activision, Infinity Ward
Kúpiť hru Call of Duty
Kúpiť hru

Položte medzi seba a nepriateľa priehradnú kryciu paľbu a postupne sa prebite skrz nepriateľskú líniu, postarajte sa o zranených, skratka bojujte po boku svojich verných druhov a nie ako osamelý vojak v poli. Nad hlavou vám budú prelietavať lietadlá a pod nohami sa bude triasť pôda pod výbuchmi dopadajúcich bômb. Počujete svišťanie guliek vo vzduchu i jeho rozplacnutie pri spáde na strop a budete dúfať, že ostatný v tímu plnia svoje povinnosti rovnako dobre ako vy! Pri plnení úlohy zavítate na mnoho zaujímavých miest, čakajú vás misie na bojiskách, v lese i v meste, rovnako ako prostredie väzenských táborov, mosty a dokonca i vojnové lode.

Call of Duty zobrazuje realistické a pútavé dôležité momenty druhej svetovej vojny doposiaľ nevydaným spôsobom - očami dobrovoľníkov a neznámych hrdinov. Pretože vojna nebola vyhraná jednotlivcami alebo jediným národom, je i tu spracovaná ako tímová akcia a behom hry budete ovládať Britských, Ruských i Amerických vojakov. V 4 vzájomných previazaných kampaní na vás čaká 24 misií s najrôznejšími úlohami od sabotáži, tajných a záchranných misií až po otvorený boj alebo súboj vozidiel. Autentickosť hry podtrhuje výber prostredia, vozidiel a zbraní rovnako ako realistické zvukové efekty.




Alternatívne názvy
CoD

HW požiadavky Call of Duty
Minimálne požiadavky
  • 600 MHz CPU
  • 128 MB RAM
  • 32 MB GPU
  • 1.4 GB Hard disk space

Ďalšie videá »


Call of Duty - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
93%

Recenzie
Tiscali Games95%
Dokonalá atmosféra a neustálý spád, rychle se měnící úkoly a s nimi související typy akcí – to vše zaslouží velkou pochvalu.
Sector.sk93%
Celkovo je hra trochu krátka, ponúka len okolo 6 hodín na čisté prejedenie, teda tak okolo 2 hodiny na každú kampaň. V každom prípade sú to hodiny čistej atmosferickej akcie, ktorá vás vtiahne do druhej svetovej vojny. Na druhej strane vzhľadom na to že hra je vojnová akcia myslím že mohla byť ešte dlhšia, pretože tu nie je žiadny súvislý príbeh a vymyslieť ďalšie bojové scenéria a misie by asi nebolo ťažké. Dosť tu ukrátili hlavne single playerových hráčov, ktorý si nebudú hru ďalší rok vychutnávať v multiplayeri.
Call of Duty sa stáva jedným z hlavných favoritov na akčnú hru roku.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
BeloHorizonte80%
Call of Duty je určite jedna z najlepších hier vôbec a asi najlepšia v roku 2003. Zaujímavý dej, misie, zbrane a prostredie, ktoré síce nemá nejakú super grafiku, no atmosféra druhej svetovej vojny pokryje všetko.
55s2Xcommando80%
Po stránke grafickej trocha slabšie, no po stránke hernej úplne skvelé. Ovládanie je také neutrálne a teraz poďme na plusy :
1.Misie - super je určite ich kvantita a kvalita, zaujímavosť a trocha vadí stereotypnosť.
2.Dej - príbeh, dej - no nazvite to ako chcete, ale je to super, takže nie je čo riešiť.
3.Zbrane - spektrum zbraní pomerne široké, aj keď niekedy mi pár zbraní chýbalo.
4.Prostredie - budovy a iné okolie, lesy, zákopy, voda proste všetko vo svete je fajn.
5.Všetko ostatné - vozidlá, engine a hlavne málo chýb, čo je na rok 2003 veľmi dobré.
zltykanarik99981%
Supééér stereotyp. Zbrane, vozidlá, prostredie, atmosféra, dej, misie a všetko ostatné - proste super hre až na slabšiu grafiku a vek.
ZeroXtreme75%
Call of Duty, keď počujem tieto tri slová hneď si spomeniem na tento diel a skvelú atmosféru čo som zažil pri hraní. Dosť dlhá a hlavne zaujímavá kampaň spojená so super prostredím po technickej a trocha aj grafickej stránke...Je to taký symbol CoD a možno aj druhej svetovej vojny na PC.
AEROdebilika80%
Slušná hra, no určite to nehodnotím ako najlepší diel série. Je trocha starší, so slabšou grafikou a technickým spracovaním, no v celku to je dobrá hra aj dnes aj vtedy. Zábava na pár dní, síce mierne stereotypná zábava, no ak to hráte ako prvé CoD, tak sa Vám to bude zdať zaujímavejšie.
strasiak70%
Úplne skvelá hra s trocha slabšou grafikou. Ovládanie je klasika, množstvo zbraní a misií vidím ako najväčšie plus, takže jedna z najlepších vojnových hier. Pekná atmosféra a všetko prostredie, zaujímavé možnosti a budovy. Je to taký symbol druhej svetovej vojny na PC.
HassanAssassin77%
Úplne skvelá hra, má slabšiu grafiku, príbeh, má však skvelé misie, atmosféru, zbrane, vozidlá, prostredie a ovládanie je jednoduché. Chýb mi však také pravé zabíjanie jednotlivo, nie jednotne.
wizzy98%
Je to vyborna hra, najlepsia co som kedy hral, velmi zaujimave misie, na tu dobu perfektna grafika, prejdene 2x. +: Velmi zaujimave levely s primeranou obtiaznostou, nieje to velmi jednoduche, ale zase sa to aspon da prejst. -: Nemam co vitknut, maximalne tak ta grafika, ale aj ta je celkom fajn. Celkove zhrnutie: COOL!!:))
CoDmanik95%
Dĺžka kampane je najkratšia zo série CoD. Tým by som začal hodnotiť Call of Duty. No ak by som pokračoval zistili by ste že ponúka veľmi zaujimavé úlohy v misiách. Pekne nascriptované postavy a miesta v mapách. Multiplayer bol celkom fajn až na veľa bugov. Grafika je na tie časy priemerná ale spôsob výroby hry a misie sa rovnajú dnešným akčným hrám.
LogitechMomo96%
Môj prvý FPS z obdobia II. sv. vojny... grafika na tú dobu prelomová, neuveriteľný príbeh s neustálim napätím, nikdy neutíchajúce zvuky výbuchov alebo zbraní, misie s nápadom a originalitou... proste FPS taký aký má byť... vrelo odporúčam každému, ktorého zaujíma II. sv. vojna, chce si pozrieť ako dané miesta vyzerali počas bojov a ako to všetko prebiehalo... táto hra ma veľmi nadchla a patrí k mojim srdcovkám...
lisiakjozef96%
Parádna hra ... Fakt super ... jedna z troch najlepšich call of duty ... len jedno mi nie je jasné , ak sa nemílim Cpt. Price zomrel na tej vojnovej lodi ... čisto teoreticky je ešte možné aby bol v CoD 2 ( lebo to je iný príbeh a tá loď mohla byť až na konc vojny ) ale ako je možné že je aj v MW ??
lukaskon80%
Místy originální mise, spojenci, pocit že jste jen jeden z mnoha, obstojná AI, kupa zbraní, skvělá grafika. Takhle by se asi dal shrnout každý díl COD ale pravdou je, že tohle je vůbec ten počátek a pro mě stále jeden z nejlepších dílů série. Mise opravdu zábavné a navíc v podstatě 3 různé příběhy. Bohužel však je prostor kolem vás neuvěřitelně prázdný a vše je velice strohé a jednoduché. Naštěstí se i tak objevuje prostor pro taktiku a obvykle nejste neustále hnáni vpřed ale máte možnost prohledávat okolí a vracet se na již projitá místa (ať už kvůli lékárnám, nábojům nebo prostě jen tak). Zbraní je tak akorát a budete mít možnost si dostatečně vyzkoušet všechny kousky. Je fajn, že máte téměř neustále u sebe spolubojovníky ale vůbec se nemusíte snažit aby přežili. Ti důležití stejně neumřou a ti ostatní jsou okamžitě nahrazeni někým jiným. Působí to podivně. Na kvality MOH:AA to sice nemá ale i tak je první COD kvalitním kouskem.
denko9490%
Napriek tomu, že táto hra bola vydaná v roku 2003 tak je to výborný začiatok série hier Call of Duty. Hra prišla s niečim novým, s nápadom vytvoriť hru, ktorá bude dokonale zobrazovať priebeh 2. svetovej vojny, či už za Spojencov, Britov alebo Rusov. Myslím že na tú dobu Activision vytvorilo až dosť dobrú hru, kdež to nehovorím o jej pokračovateľovi Call of Duty 2. Bolo v nej dosť akčnosti, napínavosti, spolupráca s týmom, čo mnohým hrám chýba, a taktiež hráč má aj nejaký ten zážitok z hry. Graficky nebola na tom najlepšie, ale ako som spomínal, bavíme sa o roku 2003. Ani hardwarové nároky nie sú vysoké, čo znamená, že si hru môže zahrať každý aj na slabších počítačoch. Ešte raz, mne sa páčila.
qwertzovek100%
U této hry nemám co dodat. Prostě super střílečka. Na ten rok grafika výborná.

+grafika
+postavy
+arzenál zbraní
+příběh

-nic
Markey87%
Dost dobra hra pekne stvarnujuca 2. svetovu vojnu. Skoda ze je kratka, ale aspon si pri nej uzijete dost zabavy pretoze misie su dobre navrhnute.


všetky (223) »

Súvisiace hry Call of Duty: Modern Warfare III
Call of Duty: Warzone 2.0
Call of Duty: Modern Warfare II
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Black Ops - Cold War
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: WWII - Shadow War
Call of Duty: WWII - United Front
Call of Duty: WWII - The War Machine
Call of Duty: WWII - The Resistance
Call of Duty: WWII
Call of Duty: Infinite Warfare - Retribution
Call of Duty: Infinite Warfare - Absolution
Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles
Call of Duty: Infinite Warfare - Continuum
Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Black Ops 3 - Salvation
Call of Duty: Black Ops 3 - Descent
Call of Duty: Black Ops 3 - Eclipse
Call of Duty: Black Ops 3 - Awakening
Call of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Advanced Warfare - Reckoning
Call of Duty: Advanced Warfare - Supremacy
Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance
Call of Duty: Advanced Warfare - Havoc
Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Ghosts - Nemesis
Call of Duty: Ghosts - Invasion
Call of Duty: Ghosts - Devastation
Call of Duty: Ghosts - Onslaught
Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Black Ops 2 - Apocalypse
Call of Duty: Black Ops 2 - Vengeance
Call of Duty: Black Ops 2 - Uprising
Call of Duty: Black Ops 2 - Revolution
Call of Duty: Black Ops 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 4: Final Assault
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3: Chaos Pack
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1
Call of Duty: Elite
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Black Ops - Rezurrection
Call of Duty: Black Ops - Annihilation
Call of Duty: Black Ops - Escalation
Call of Duty: Black Ops - First Strike
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty 5: World at War
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 2
Call of Duty: United Offensive
Call of Duty: Limited Edition

Diskusia o hre Call of Duty Pridať príspevok
05.08.2016 21:09 - Čaute všetci myslím si že CoDčko je super hra aj ke&#...
21.07.2015 10:45 - Vynikajúca hra. I love this game. Anna
27.03.2015 15:38 - Demo mi ide na Windows XP Home Edition
22.02.2015 12:20 - Stáhni jsi poporu poenGL tady vlož to do hry a hraj jenom nevím...
22.02.2015 12:19 - To mě také vyskočilo něco nepodporuje gaf.karta stáhn...
...
Zobraziť všetky príspevky (370) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |