Call of Duty: WWII | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 47702 užívateľov

Call of Duty: WWII


Žáner:Akčná
Dátum vydania:3. November 2017
Stránky hry:www.callofduty.com/wwii
Výrobca:Activision, Sledgehammer Games
Kúpiť hru Call of Duty: WWII
Kúpiť hru

Call of Duty: WWII sa vracia ku koreňom! Čaká vás príbehová kampaň z 2. svetovej vojny, vylodenie v Normandii, bitka v Ardénach a ďalšie nezabudnuteľné momenty. Multiplayer sa vráti k menej divokému tempu, kooperačný režim ponúkne vlastný príbeh a prídu tiež zombie z Tretej ríše!

VITAJTE VO VAŠEJ ČATE
Kampaň sa zameriava na 19 ročného vojaka americkej armády, Ronalda "Reda" Danielsa. Red nie je žiadnym hrdinom, nemá ani žiadne skúsenosti, chcel iba slúžiť svojej krajine. Spoločne s ním sa zúčastníte vylodenia v Normandii a potom budete cez Belgicko postupovať až do Berlína. Príbeh sa bude odohrávať v záverečných rokoch vojny 1944 až 1945. Pozriete sa ale aj na udalosti z obdobia 1940 - 1944 pre lepšie pochopenie príbehu a vykreslenie postáv.

AUTENTICKÁ VOJNA
Autori sa snažia dosiahnuť čo najväčšiu autenticitu a preto sa už nestretnete s automatickým uzdravovaním. Pokiaľ budete zranení, musíte si zavolať medika a pokiaľ sa vám minie munícia, musí vám pomôcť spolubojovník. Tón hry a celkové vyznenie má byť oveľa bližšie realite, než je v sérii zvykom.

KLASICKÝ MULTIPLAYER
V multiplayeri bude kladený dôraz na korene série Call of Duty. Hra viacerých hráčov predstaví klasické zbrane a nové možnosti. Napríklad Headquarters, centrum ponúkajúce sociálnu interakciu medzi fanúšikmi a rôzne odmeny, to všetko v podobe, akú ste v sérii doposiaľ nezažili. Bude samozrejme možné hrať aj za Nemcov. Multiplayer bude určený pre 2 až 48 hráčov.

KOOPERÁCIA A ZOMBIE
Z herných módov sa môžete tešiť na War Mode, kde budú dva tímy bojovať o strategické ciele. Samostatnou kapitolou je kooperácia, v ktorej sa ponoríte do nového originálneho príbehu a je oddelená od kampane a multiplayeru. Co-op bude pre dvoch hráčov. Prídu aj zombie. Tentokrát budú spojení so snahou Tretej ríše vybudovať v závere vojny nesmrteľnú armádu.




Alternatívne názvy
CoD WWII

HW požiadavky Call of Duty: WWII
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • Intel Core i3 3225 3.3 GHz / AMD Ryzen 5 1400
  • 8 GB RAM
  • 90 GB HDD
  • 2 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 660 / ATI Radeon HD 7850
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Call of Duty: WWII - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games70%
Call of Duty: WWII je velkolepý, ale i sympaticky neokázalý návrat k tomu nejlepšímu, co série uměla. Kampani však dojde dech a pak už jen záleží na tom, jak moc velký důraz kladete na multiplayer a nebo střílení nacistických zombií.
Sector.sk80%
Až nečakane ma teší napísať, že Call of Duty: WWII je časť, do ktorej sa oplatí ísť kvôli kampani. Má svoje tradičné CoD neduhy, možno nie je ani najoriginálnejšia, no parádnou atmosférou a dobre zvládnutým príbehom v niekoľkých rovinách ťahá dojem hore. Potešil návrat lekárničiek, ktoré menia váš prístup k hraniu a aj slobodnejší dizajn niektorých misií, z ktorých vyniká tá v Paríži. Epizódky v rôznych strojoch taktiež dobre plnia svoj účel. Tých pár hodín sa naozaj dobre zabavíte. Multiplayer a zombíci sa však aj napriek dobovému zasadeniu hrajú po starom. To je možno pre niekoho plus, no takáto hra by si pýtala niečo iné. War mode naznačil, čo by to mohlo byť, no realizáciou zostal niekde na polceste. Systém divízií ale ponúka rozumný progres vpred, takže ak ste sa aj prejedli tohto rýchleho MP zážitku, toto vás pri ňom dokáže určitým spôsobom udržať.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
TsJK40%
Ako veľký fanúšik série Call of Duty, som sa vždy tešil na nový ohlásený diel a COD WW2 nebol výnimkou, no bohužiaľ, prišlo ( nečakané ) sklamanie, ktoré sme si a ani séria COD nezaslúžila. Čo z toho, že grafika je na ( doslova ) mega úrovni, keď hrateľnosťou, príbehom, obsahom či porovnaním s predošlými dieľmi série, je COD WW2 na úplne inej úrovni a odklonená z cesty svojich bratov, priniesť nám popr. aj niečo nové alebo ohromujúce, čo by stálo za ten výkrik !

Slabé alebo žiadne zvukové efekty, ktoré by doplnili atmosféru, swastika niekde je, no a niekde zasa chýba ( výsmech alebo nerozhodnosť ), čo dobre neprispieva k deju/atmosfére, výdrž protivníkov privysoká, chýbajúce kampane ( ako napr. v starších dielov - Ruská, Britskská atp. ) čo by mohlo predĺžiť hrateľnosť o niekoľko hodín, špatne použité/nerálne uniformy ( niektorých ) vojakov/detaily, nereálne zbrane/ich doplnky a poškodenie, vyrovnávajúce sa ( hlavne ) dnešnej dobe, viac použité zbrane z obdobia WW1 ako WW2...

Čo sa týka samotného multiplayeru/zombie módu, nebudem osobne ( zatiaľ ) hodnotiť, nieje to nič, čo sme tu už nezažili a teda je to stále to isté. Plus, ako samozrejmosť ( bohužiaľ ) platí, priplať si a dostaneš viac obsahu/máp atď.
SvkAmen58%
Kampaň s B-čkovým príbehom a prehnanou a akčnosťom. Multiplayer je sklamanie. Len 8 máp, len 3 z toho hrateľné a War mode je kvôli malému počtu máp nevyužili potenciál.
player-Veteran35%
(hodnotím ako vždy iba Single o MP v zátvorke na konci)

+fajn atmosféra
+postavy
+začiatok
+voice acting
+zbieranie lekárničiek je späť
+zbrane
+koniec a celkovo prologue misia
+akcia celkom slušne odsýpa

-grafika teda nič moc
-zvuky a hlavne zvuky zbraní
-AI
-krátkosť je bizardná
-tanková a aj letecká misie sú utrpenie a hlavne to ovládanie
-nudné stealth pasáže
-pasáž s vlakom jak na konci vybuchuje všetko možne je prehnaná
-celkovo si single absulutne nezapamätáte a neutkvie vám v pamäti
-príbeh ku konci je až divne a trápne emotívny(moc hollywood)
-zombie mode + iba 1 mapa...

Single WW2 CoD je absolutne sklamanie. Až moc krátka a hollywoodska plus absolutne tá kampaň je zabudnutia vhodná. I keď má dosť dobré momenty ako ten príbeh miestami i keď ku koncu je tiež...emotívne trápny...toľko k tomuto.

(jediná vec u čoho v MP vydržíte je ten war mode ktorý ale má iba 3 mapy plus spawny od bety nedoriešili a nedomysleli...ostatok je otras a zbytočnosť. Plus netreba hovoriť že leveling plus tie divizie a depo multiplayeru vôbec dobrú reklamu nespravia. A ani tie nezaujímavé mapy a fakt že ten war mode ktorý fakt ako jediný má zmysel hrať nevydržíte viac ako 5 hodín hrať. Takže MP je klasické CoD grind, nuda a trapas. Takže sledgegammer ani svojou druhou CoD hrou absolutne mňa osobne neohúril a lepšia MP hra minimálne ten druhý Battlefront od Dice je.)
Andyno70%
Že bude dej nezaujímavé klišé, to sa dalo čakať, no že to bude celé zabalené len do jedenástich misií, to ma vážne dostalo! Aj keď sú pomerne dosť pestré (najviac asi potešila špionážna misia), na kampaň je ich neskutočne málo. Graficky je hra na tom celkom dobre, no optimalizácia mohla byť lepšia. Ak nepatríte k tým, ktorí mali už plné zuby predchádzajúcich pretechnizovaných sfi-fi počinov, a tešili sa na návrat do Druhej svetovej, odoberte z hodnotenia aspoň 5%.
Andy980%
2007 - Call of Duty Modern Warfare 1 - 9/10 ..

2009 - Call of Duty Modern Warfare 2 - 9/10 ..

2011 - Call of Duty Modern Warfare 3 - 8/10 ..

2017 - Call of Duty WWII - 8/10 ..

konecne po dlhom case kvalitne Call of Duty.
Gomes21100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
NORD_KING49%
-: politická korektnosť, cenzúra, klamstvá autorov, inštalácia hry, skript za skriptom, QTE, umelá inteligencia, ovládanie, misia v tanku a lietadle, stereotyp až nuda, spawn nepriateľov
+: grafika, audio, hudba, efekty, žiaden autoheal, miestami atmosféra, prostredie, detailnosť, postavy, multiplayer
Verdikt: Od tejto hry sa čakalo veľa a predovšetkým po nadšených vyhláseniach jej tvorcov, no výsledok sa nedá označiť ináč, než sklamanie. Kampaň vyzerala sľubne, no vykľul sa z nej mix quick time eventov, skriptov, turret sekvencií, stereotypu a bugov. Pasáže v lietadle a tanku sú pre ich katastrofálne ovládanie takmer nehrateľné. Toto emocionálne ťaženie za hranicou Hollywoodu je možné zažiť v koži syna farmára, Ronalda Danielsa. Okolo neho sa myhne niekoľko zaujímavých postáv, no Band of Brothers sa nekoná. Treba podotknúť, že miestami je atmosféra naozaj silná, ale padne pre spomenuté negatíva a v poslednej dobe obľúbená politická korektnosť ignorujúca historické fakty. Multiplayer je zábavný, no chudobný na počet máp ako je tomu vo War mode a nezachráni to ani mód so zombiami. Vyzerá to na politiku DLC lavíny. Atraktívne ešte pôsobí systém divízií z pohľadu progresu hráča. Call of Duty: WWII nie je psychohygienou po ťažkom dni. Naopak pri jej hraní je potrebné mať v zálohe iný spôsob psychohygieny, aby si človek udržal svoju príčetnosť.
pierredca75%
Pekne graficke spracovanie, netradicna ina kampan, slusne ale nieco tomu chybalo. Pre fanusikov COD urcite stoji za to. Priemer COD.
Laserdance1791%
Jeden z najlepších dielov CoD. Skvelá atmosféra. Vinikajúco nascriptovane akčné scény. Len škoda že je single player tak krátky.

+ grafika, atmosfera, scripty v misiách, fizyka zbraní, multiplayer
- dĺžka
tritonus88%
Serii Call Of Duty tema WWII skratka pristane. Navrat ku korenom serii rozhodne prospel. Hra vyzera vyborne, optimalizacia je fajn. Spickove cutsceny a dabing. Zvuky su dobre, hudbu som ani nevnimal pri tom akcnom spade. Celkovo je CoD WWII vybornym dielom az na zopar otravnych veci ako neustale vybuchovanie vasej postavy v pomalenom zabere kde je nutne s pistolkou v ruke vystrielat hordu nacistov alebo prehnane akcne sceny ci v neposlednom rade takmer neovladatelny tank a lietadlo. A velka skoda kratkej hracej doby. Kazdopadne priaznivci, ktori maju uz dost vsetkych tych Ghostov, Black-opsov ci inych scifi nezmyslov, rozhodne musia zahrat WWII. Na uspech CoD 2 sa to nechyta, ale aj tymo pocinom ukazuje seria, ze stale ma co ponuknut a uplne nevyhasla jej iskra.
malycauner60%
Na tohle COD jsem se mega tesil, nybrz se serie vratila ke korenum. Cod po dobu MW serie a Scifi legendy Advanced Warfare opravdu perlila a prekypovala uzasem jak po graficke strance tak po strance optimalizace a hratelnosti. Takze se zeptam: Kteremu zkurvysynovi v tom Activision tak jeblo, ze tu hru pokurvil nefunkcnima QTEackama, ktere jebali zazitek ze hry a pokud se proste nepostesti, tak to nejde projet ani na popate?? Ty vyvojare museli v detsvti znasilnovat, ze si temito traumaty kompenzuji tyto fatalni dojeby teto hry, jako jsou tanky a letadla...KURVA, nejnelogictejsi picovina, je dat misi za tank, bez jakychkoli moznosti ten tank jakkoli ovladat...Jako ze co to do pici?? Letadla s citlivosti popaleniny 10 stupne a jeste abych bez jakekoli moznosti zamirit nebo se otocit aspon o 45 stupnu musel sestreli 10 letadel ?? Kurva, tato hra je jako Bananovy tvarohovy dort s jemnym piskotovym testem - polite rozvarenou, zhnilou kapustou ... Proste zbytecne a nasilu zmrdanej zazitek!!
Memento30%
Radšej ako takúto scienfiction 2. World war, mohli urobiť klasickú scifi zlátaninu. Toto je zase len hrozný príbeh, kde si samozrejme zahráte aj za ,,večne utrápených a utlačovaných". Zase prekrútená história s úplne farizejským príbehom, postavami a koncom a samozrejme s balíčkami s prekvapením. Nie, ako ja neviem ale táto propaganda debilizmu ma už celkom štve.
AudieN80%
Hru som odohral celú asi za 6-7 hodín. Je veľmi krátka bohužiaľ. Čo sa týka hrateľnosti je to celkom OK. Žiadne bugy som nezaznamenal. Môžem odporučiť každému kto ma rád COD, v kampani občas natrafíte aj na vedľajšie úlohy čo je k plusu.
Čo sa mi ešte páčilo boli misie v STEALTH režime. Bolo krásne zarezať si nič netušiacich náckov pekne od zadu.

+ Kampaň, ktorá zobrazuje najdôležitejšie momenty 2 svetovej
+ Celkom uctihodná AI protivníkov
+ Grafika a cut sceny
+ Dobrá optimalizácia

- Lineárnosť
- Veľmi krátke (určite mali pridať misie za Rusko)
minuteman70%
+ dobre animace
+ rozlicne mise
+ rozlicne prostredi
+ velikost

- chvilemi podivne zvuky zbrani
- totalne dementni AI vlastnich vojaku, kteri jsou tam uplne zbytecne
- mise s tankem a letadlem byly jenom suchou vyplni
- chybi atmosfera
- player je samozrejme, jako v kazdem cod, nesmrtelny, vsechno prezije a nic ho nezastavi
- slaby pribeh
orisis170%
PEKNA GRAFIKA ... PRETO TIE PERCENTA .. JE TO AKO FILM OVLADANY KLAVESNICOU ... KDE HRATELNOST NIE JE PODSTATNA .. ALE TA AMIKOVSKA PROPAGANDA JE 100000PERCENT... AMERICKE KORPORACIE UZ MAJU RUKY VSADE ,, ZACHVILU AJ V NASICH ZADKOCH ... URCITE SI TO ZAHRAJEM ALE KUPOVAT ... ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,


všetky (70) »

Súvisiace hry Call of Duty: Modern Warfare III
Call of Duty: Warzone 2.0
Call of Duty: Modern Warfare II
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Black Ops - Cold War
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: WWII - Shadow War
Call of Duty: WWII - United Front
Call of Duty: WWII - The War Machine
Call of Duty: WWII - The Resistance
Call of Duty: Infinite Warfare - Retribution
Call of Duty: Infinite Warfare - Absolution
Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles
Call of Duty: Infinite Warfare - Continuum
Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Black Ops 3 - Salvation
Call of Duty: Black Ops 3 - Descent
Call of Duty: Black Ops 3 - Eclipse
Call of Duty: Black Ops 3 - Awakening
Call of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Advanced Warfare - Reckoning
Call of Duty: Advanced Warfare - Supremacy
Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance
Call of Duty: Advanced Warfare - Havoc
Call of Duty: Advanced Warfare
Call of Duty: Ghosts - Nemesis
Call of Duty: Ghosts - Invasion
Call of Duty: Ghosts - Devastation
Call of Duty: Ghosts - Onslaught
Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Black Ops 2 - Apocalypse
Call of Duty: Black Ops 2 - Vengeance
Call of Duty: Black Ops 2 - Uprising
Call of Duty: Black Ops 2 - Revolution
Call of Duty: Black Ops 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 4: Final Assault
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3: Chaos Pack
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1
Call of Duty: Elite
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Black Ops - Rezurrection
Call of Duty: Black Ops - Annihilation
Call of Duty: Black Ops - Escalation
Call of Duty: Black Ops - First Strike
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty 5: World at War
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 2
Call of Duty: United Offensive
Call of Duty: Limited Edition
Call of Duty

Diskusia o hre Call of Duty: WWII Pridať príspevok
21.09.2020 17:29 - Zdarma sex chat - WWW.SEXADA.COM
25.03.2019 12:11 - https://ulozto.sk/dxIyzH1697cz0/call-of-duty-wwii-part1-2-3-4-5-100-full Ak n...
01.09.2018 21:38 - Celkom dobra hra, ale musel som ocovi predkozku pocmulat aby mi aj tie DLC kup...
19.12.2017 19:43 - nehovorim ze ja som bol zo singlu tohoto CoD nadseny ale ohladne hakasov a SS ...
19.12.2017 17:25 - vie mi niekto vysvetlit, ze ked hram NECENZUROVANU verziu, vlajky Tretej Rise ...
...
Zobraziť všetky príspevky (36) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |