Call of Duty: Advanced Warfare | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 18535 užívateľov

Call of Duty: Advanced Warfare


Žáner:Akčná
Dátum vydania:4. November 2014
Stránky hry:www.callofduty.com/advancedwarfare
Výrobca:Activision, Sledgehammer Games
Kúpiť hru Call of Duty: Advanced Warfare
Kúpiť hru

Nové pokračovanie Call of Duty: Advanced Warfare obsadzuje do hlavnej úlohy vodcu súkromnej vojenskej spoločnosti Kevina Spaceyho, ktorý povedie vlastnú vojnu so svojou armádou s futuristickým vybavením.




Alternatívne názvy
CoD Advanced Warfare

HW požiadavky Call of Duty: Advanced Warfare
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8
  • Intel Core i3-530 @ 2.93 GHz / AMD PhenomTM II X4 810 @ 2.80 GHz
  • 6 GB RAM
  • 55 GB miesta na disku
  • 1 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTS 450 / ATI Radeon HD 5870
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8
  • Intel Core i5-2500K @ 3.30 GHz
  • 8 GB RAM
  • 55 GB miesta na disku
  • 4 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 760
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11
  • Širokopásmové pripojenie na internet

Ďalšie videá »


Call of Duty: Advanced Warfare - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
80%

Recenzie
Tiscali Games80%
Bez pochyb nejlepší Call of Duty hra posledních let. Perfektně zvládla filmový singleplayer a hráčům nabízí zábavný a parádní multiplayer, který se jen tak neomrzí. Sice to není ona slibovaná revoluce, ale rozhodně lze mluvit o hodně solidním pokroku.
Sector.sk85%
Call of Duty je opäť vo forme. Celkovo sa Slegehammer games zhostili značky veľmi štýlovo a vďaka trom rokom vývoja sa im podarilo po rokoch stagnácie posunúť Call of Duty vpred. Séria síce nevychádza so svojich zabehaných koľají stanovených ešte prvou hrou, ale prináša pôsobivý vizuál a vracia kvalitu kampani, ktorej na atraktivite pridáva Kevin Spacey. Samotný multiplayer na svoj výraznejší posun ešte čaká, ale exosuit sieťovú hru určite oživil. Kooperácia rovnako neurazí, aj keď zombie bonusové kolo je len teasing na obsah DLC.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
virtual35%
Pokial sa hre vyhýbate už niekolko rokov ako ja, neodporúčam si robiť nádeje. Znovu sa jedná o výsmech hráčovi priamo do očí. "Adwanced" Warfare stavia na novej vizuálnej stránke ktorá sa nechytá ani na bežné hry z pred siedmich rokov a po grafickej stránke je to naozaj velká bieda, zvuky sú na tom ešte horšie. Varujem a o hru sa neodprúčam ani ošuchnúť. Akoby by v tomto dieli parodovala sama seba, tu sa už nedá hovoriť o tom že by to s ňou išlo dolu kopcom, tu už hra padá na hubu. Absurdné sú aj vysoké hw nároky na tento umelo presýtený 50GB odpad. Tých, ktorým má každý rok séria čo povedať a tešia sa ako si užijú ďalšie pokračovanie hra určite nesklame.
Blaaade85%
Ako som už spomenul, s COD ma spoločný asi len názov (a ešte to, že to ma kvanta giga a hra kratka), a preto som prekvapeny, že v konečnom to bola super hra, konečne to prinieslo niečo nové a po grafickej stránke sa tiež nesťažujem, žiadne z posledných COD ma tak nebavilo ako toto... a čo sa týka požiadaviek, netreba sa sťažovať, veď už je rok 2014 (aj keď nechápem prečo dali do minimalnych 6gb ram, ked to potiahne aj 4ka).
+ grafika
+ zvuk
+ príbeh
+ hratelnosť

- kratke (ako vždy)
- obrovské
- optimalizácia (neviem čo sleduju tym že vyžaduju 6gb ram, aj keď to vklude potiane 4 gb)

Takže 90% by bolo veľa pre túto hru, ale 85% si určite zaslúži, aspoň čo sa mňa týka
SvkAmen72%
Ani nie zly, ani nie excelentný diel série CoD. Kampaň je zábavná ale nie je to nič memorabilné. Multiplayer je ok, ale musíš po neho vraziť viac času.
Crew100%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
Witcher70%
Call of Duty: Advanced Warfare, ma veľmi príjemne prekvapilo. Call of Duty som považoval za vyhynutý druh, do chvíle, kým som si nezahral Advanced Warfare. Pevne verím že to nebude to posledné, čo dobrého z tejto akčnej série kedy vzišlo. Obrovské mínus je ale vysoká nadobúdateľná cena a veľmi krátky herný čas.
player-Veteran15%
o MP v zátvorke a v plusoch iba vypíšem to čo si z tohoto shitu pamätám

+Kevin Spacey
+press F to respect...:DDDDD
+Kevin Spacey ako záporák bol super...a to finále...i keď neviem...nie som fanúšik otvorených koncov
+začiatok s tou rukou jak som o ňu prišiel(fuck you netrápi ma že spoilerujem)

-grafika
-audio
-level dizajn
-nuda a stereotyp
-jet pack je debilný nápad
-atmosféra
-nezaujímavé kladné postavy
-jeden veľký nudný koridor je to
-a aby sme nehanili iba kampaň tak poďme na coop čo je najhoršia vložka hry a je trápny a zbytočný
-AI
-trápne scripty
-príbeh a koniec

Trápny a nudný piece of shit. Ale bol tam Kevin Spacey no...ale to tento shit nezachráni.

(MP: tie jet packy zničili hru a nesedí to do nej i keď ako pokus o inováciu tohoto recyklovaného shitu samozrejme cením. Ale i tak je to kompilát toho najhoršieho čo môže byť. Čiže MW2, MW3 a BO2 len doplnené o ten debilný nápad s jet packom no. A áno balans nikde. A áno už len to že je to kombinácia najhorších MP v sérii je náznak toho že aj toto je shit. Tolko k MP.)
malycauner100%
Nejlepsi, nejpropracovanejsi a nejsilenejsi COD, ktere zatim vyslo.Neubehla vterina, kdy by mi neprobehla husina z toho, jake zvraty tam nastavaly.Pribehove to bylo na 5 hvezdickove urovni a Kevin Spacey tomu dodal tresnicku na dortu.Opravdu nehorazny zazitek, jak po graficke strance tak i po hratelnosti celkove !!
tritonus30%
Toto je snad este väcsi pruser jak Ghosts. Na rok 2014 grafika abosolutne neprevratna so sialenymi HW narokmi. Optimalizacia o nicom. Loading screeny 2+ minut, absolutne otravne cut sceny, ktore nie je mozne preskocit. 5 minut hry a v zapäti cut scena kde nieco exploduje a vy s a prepadate kdesi do diery alebo do vody. Level design absolutne nevabny. Sialeny chaos, na ktory sme si sice v novsich seriach COD zvykli, ale toto je too much. NIe je cas si vsimat okolie, v njednom kuse ste bud mrtvi alebo sa snazite zistit kam ist a co robit. Exosuit absolutne nepouzitelny a pocas hry sa snazite prist na to ako funguje a co robi ktora jeho funkcia. K prejdeniu hry nie je absolutne potrebne vyuzivat jeho vymozenosti. Zvukova stranka nulova. Atmosfera tu doslova nie je ziadna. Zaujimavy pribeh a zasadenie je rozpravane totalne nezazivne a Kevin Spacey je to len slaba naplast na tento pruser. Milion hi-tech vymozenosti, ktore absolutne nefunguju a len kazia hratelnost. Chaby pokus o stealth v 2 misiach je tragikomedia. 6 druhov granatov... 6 !! na ich vyber je nutne pouzit kombinacie 3 klaves... v momente ked nejaky potrebujete pouzit, kym si vyberiete ten spravny, uz ste bud mrtvi alebo jeho pouzitie stratilo zmysel. Este k tomu exo-skeletu vdaka ktoremu mmozete liezt po budovach, ci skakat jak simpanz, no v misii kde je treba nenapadne prejst okolo nepriatelov nie ste schopni pouzit vlastne ruky na omracenie zozadu. Cela hra paroduje samu seba. Jedna z mala zabavnych pasazi je v specialnom vozidle oplyvajucim roznymi zbranami ci v mechovi. 30% z milosti bozej. Pokial nechcete mat tlak 300 a nervy v prdeli, nehrat!

+ napad

- grafika
- zvuky
- hudba
- atmosfera
- optimalizacia
- nezazivne charaktery
- level design
- ovladanie v niektorych momentoch
- otravne cut sceny
andrej.siman80%
Hra s veľmi dobrým dejom, ovládateľnosť, grafika, všetko je na COD AW top, len škoda, že príbeh je tak veľmi krátky. Inak asi najlepšie COD aké som hral.
patrik41290%
Výborná zmena v Call of Duty titule, konečne nieco v nepríliš vzdialenej budúcnosti. Vyskúšate si takmer každý typ prostredia, každý typ vozidla či už čln, tank, exoskelet alebo stíhačku, zbrane sú tiež prepracovane. Výborným doplnkom je exoskelet ktory mate takmer v kazdej misii a ponuka velke množstvo podpornych schopnosti. Ale asi najvýnimočnejšou častou hry je grafika :)
+GRAFIKA!!
+hratelnost
+dejova linia
+exoskelet
+hw nároky(čakal som horšie)

-na to aká je hra velká príliš málo misií, čo je velká škoda :(
NeoMatrix90%
Velmi dobra hra este lepsia ako minuly Ghost ma fakt dobre rozhlanie skoro mi pripada ako by som hral Crysis, Just Cause len musis podotknut su tak drobne chyby ale nakonec je to dobra hra
colo93%
veľmi dobrá hra ,ako všetky COD.
Sú to moje obľúbené hry. :-)
Jedna nevýhoda je že čím je hra novšia tým je kratšia! :-(
LSUPOL95%
podla mna asi najlepšie COD ktore vyšlo velmi ma bavi fakt super hra
+grafika(prekvapivo dobrá),pribeh,zbrane,prepracovane misie,a tie obleky čo su tam
-AI trochu dementna(ako vždy) kratke,optimalizacia
ak to mam zhodnotit tak toto je TOP COD najviac ma bavilo a 4o sa tyka pribehu je super
Andyno60%
So sériou Call of Duty to ide stále viac a viac dole vodou, a toto pokračovanie je tomu ukážkovým príkladom. Autori vykrádajú nejeden herný (dokonca aj zo svojich radov) titul, a dokonca sa znížili na to, aby vykrádali aj nejeden filmový. Grafika a celkový dojem z filmovosti (hlavne vďaka skvelým video sekvenciám) sú síce úplne super, no čo z toho, že autori nemajú po hernej stránke nič nové ponúknuť. RPG prvky sú tu úplne nasilu dodané a fakticky zbytočné. Teda vlastne ani nie, pretože vďaka nim si môžete svoju postavu skoro úplne na začiatku vylepšiť dostatočne natoľko, aby sa z vás stal Superman s nadprirodzenými schopnosťami. Napr. zrýchlené prebíjanie zbraní je, myslím, dosť veľký cheat, čo je jasný dôkaz toho, že autori po stránke hrateľnosti stavajú skôr na arkádový štýl hrania, než realistický. Optimalizácia je výborná, no hra aj napriek tomu dosť často padala, čo je dosť frustrujúce, nehovoriac o nekresťansky dlhom loadingu. Asi za najväčšiu kuriozitu tejto hry možno považovať to, že Kevin Spacey stvárnil rolu hlavného záporáka, no ešte väčšia kuriozita je vlastne to, ako je možné, že sa na tento priemerný počin nechal ukecať.
CoDmanik85%
Veľmi príjemné osvieženie od predchádzajúceho suchého Ghostu. V Advanced Warfare je cítiť odkazy na posledný Modern Warfare, ktorý bol samozrejme tiež pod aktovkou Sledgehammeru, a teda trojročná práca na ďalšej časti je viditeľná. Príbehovo je Call of Duty opäť niekde na vrchole, postava dabovaná a animovaná Kevinom Spaceym bolo skvelé rozhodnutie a aj keď sa scenérie misií rýchlo menia, v príbehu sa len tak ľahko nestratíte. Spoilovať moc nechcem, no znova sa po Black Ops 2 vytvorila atmosféra, ktorú by ste v kampaniach iných hier hľadali dlho. Ako som síce už povedal, že hra má v sebe zakompované všetko dobré z posledných dielov doplnené o množstvo noviniek na čele s exosuitom, všetky tieto cool veci nevyužíva naplno, naopak, napríklad určité animácie a podobne sa v hre vyskytnú raz, možno dva krát, čo je na škodu a ku koncu to je zlé. Sledgehammer ako keby povedal: "Aha, čo dokážeme vytvoriť a robte si s tým, čo chcete." Neviem, ako a či vôbec bude AW séria pokračovať, lebo tento štýl hry dokáže ponúknuť veľa vecí či už v kampani, multiplayeri alebo Coop, ktorý sa mimochodom tento rok vydaril. Neviem, či len nie som potešený, keďže ma IW minulý rok sklamalo alebo sa Call of Duty zbavilo špiny. P.S.: Tí, čo vravia o zlej grafike a príliš jednoduchej kampani, nech si občas zapnú aj nasvietenie textúr, 8x supersampling, aspoň akú takú grafiku a nech to nehrajú na Easy. Kúpu odporúčam už len minimálne pre cooperative mód.


všetky (70) »

Súvisiace hry Call of Duty: Modern Warfare III
Call of Duty: Warzone 2.0
Call of Duty: Modern Warfare II
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Black Ops - Cold War
Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Modern Warfare
Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: WWII - Shadow War
Call of Duty: WWII - United Front
Call of Duty: WWII - The War Machine
Call of Duty: WWII - The Resistance
Call of Duty: WWII
Call of Duty: Infinite Warfare - Retribution
Call of Duty: Infinite Warfare - Absolution
Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles
Call of Duty: Infinite Warfare - Continuum
Call of Duty: Infinite Warfare - Sabotage
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty: Black Ops 3 - Salvation
Call of Duty: Black Ops 3 - Descent
Call of Duty: Black Ops 3 - Eclipse
Call of Duty: Black Ops 3 - Awakening
Call of Duty: Black Ops 3
Call of Duty: Advanced Warfare - Reckoning
Call of Duty: Advanced Warfare - Supremacy
Call of Duty: Advanced Warfare - Ascendance
Call of Duty: Advanced Warfare - Havoc
Call of Duty: Ghosts - Nemesis
Call of Duty: Ghosts - Invasion
Call of Duty: Ghosts - Devastation
Call of Duty: Ghosts - Onslaught
Call of Duty: Ghosts
Call of Duty: Black Ops 2 - Apocalypse
Call of Duty: Black Ops 2 - Vengeance
Call of Duty: Black Ops 2 - Uprising
Call of Duty: Black Ops 2 - Revolution
Call of Duty: Black Ops 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 4: Final Assault
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3: Chaos Pack
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2
Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1
Call of Duty: Elite
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Black Ops - Rezurrection
Call of Duty: Black Ops - Annihilation
Call of Duty: Black Ops - Escalation
Call of Duty: Black Ops - First Strike
Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty 5: World at War
Call of Duty 4: Modern Warfare
Call of Duty 2
Call of Duty: United Offensive
Call of Duty: Limited Edition
Call of Duty

Diskusia o hre Call of Duty: Advanced Warfare Pridať príspevok
14.04.2018 18:55 - http://1gr.cz/fotky/idnes/12/092/org/REZ45e4a0_018_MICROCLAR_AT6_v_provozu.jp...
06.09.2016 17:57 - ty *** zdechni do rana
31.08.2016 10:57 - čo za jebnúté decko urobí niečo takéto...či...
31.08.2016 02:20 - http://1gr.cz/fotky/idnes/12/092/org/REZ45e4a0_018_MICROCLAR_A T6_v_provozu.jp...
28.08.2015 12:01 - super video https://www.youtube.com/watch?v=xSBuADvzvH8
...
Zobraziť všetky príspevky (497) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |