HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 3085 užívateľov

Užívateľ > Aandy282 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Super grafika aj hratelnost, len par chyb, napr. skakanie z velkej vysky do sena alebo horsie ovladanie kona. Inak je tu dobre prepracovany boj a lezenie po budovach. Fakt super hra.
Totalna hovadina! Uz len to ze to je Batman, neznasam hry podla komiksu a ine blbosti. Z hladiska hratelnosti je to mozno OK ale zaklad je zly. Proste hovadina.




Celkom dobra hra, asi najlepsia futbalova hra, dobre graficky spracovana, je tu vela klubov a lig ale trochu mi chyba slovenska liga, no ta sa da aj stiahnut. Mne ale stale vadia fanusikovia na tribune, ktori su velmi zle spracovani oproti PS verzii. FIFA09 na PS je ale stale ovela lepsia ako na PC, no velky pokrok v mnoho veciach oproti starsim verziam.
KONECNE!! Tak tato FIFA sa naozaj vydarila, konecne sa podoba konzolovej FIFE a urobila poriadny skok oproti predoslym verziam vo vsetkom. Samozrejme ze su tam aj male chyby ale podla mna su to len malickosti, ved ziadna hra nie je dokonala. Neviem ako sa niekomu moze pacit ten americky soccerovy vymysel PES, uz len kvoli tym licenciam.






Vyborna hra, najlepsia zo serie, perfektna grafika, dej, proste vsetko. Chyby som zatial nenasiel, takze 100%.


Super hra. Pre tych, ktorych zaujima stredovek vrelo odporucam. Zatial som nic podobneho nehral. Vsetko je tu uzasne, hlavne ovladanie. To jedno percento co som strhol je za trochu slabsiu grafiku.


RuneScape je super hra, hram ju uz roky a stale sa meni. Podla mna je to najlepsia online hra na svete. Ma sice slabsie spracovane animacie, ale vsetko ostatne je super a da sa tu robit vela veci. Velku vyhodu tu ma memberstvo, ktore sa ale musi platit a pokial chcete hrat tuto hru, mali by ste vediet dobre po anglicky.





© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |