HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 12143 užívateľov

Užívateľ > Qatrios > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

SP ako som ocakaval kratke ako ma na MP hru byt ale urcite nie nudne..(nebudem hodnotit)
a ohladom MP... hra je na ULTRA graf. krasna ale niektore veci su tam az prehnane dotiahnute a sposobuju strasnu neprehladnos map --> niektore svetelne efekty atd..

moje hodnotenie pre MP je 95% a tych 5% je pre Origin a spustanie hry + ta neprehladnost
Moj nazor na hru je ze je velmi pekne prepracovana, ci uz mapou, moznostami alebo zbranami a sposobom pohybu po mape. Dej je naozaj dlhy a ani po dlhsej dobe hrania sa hrac nenudi, velke plus v hre je sposob akym sa hrac moze postavit nepriatelom. 5 percent ktore som strhol, to je niekolko bugov, trochu malo zbrani a nieco do vzduchu, inac velmi pekna hra. + krasna grafika

ospravedlnujem sa za diakritiku
Zhodnotit tuto hru je pre mna dost narocne.

V hre je docela prepracovana grafika, zaujimave sposoby boja na blizko ale aj so zbranami, zaujimavy a nie az tak kratky pribeh a urcite aj velmi prepracovana citlivost obtiaznosti. V hre je dotiahnute aj mesto a moznosti no premna bolo obrovske - ze to nema extremnu jazdu alebo aspon volnu hru ktora by aspon troska odburala ten pocit po prejdeni hry. Dalsie - je pre mna malo moznosti minut peniaze preto ze sposobov zarobit je naozaj dost.
Velmi pekne v hre prekryli aj koniec Mafii I.
Hratelnost je dost dobra a aspon 8 hodinova zabava je ista aj pre tych najskusenejsich hracov.
Odporucam si ju zahrat a kupou podporit tvorcov. Ja osobne chcem aj Mafiu III :D
Tejto hre davam bez vahania 100%. Hra je prepracovana a napadita s vybornym pribehom. Hraci si budu moct vyskusat nasledky prekrocenia rychlosti alebo sa stretnut s nepriatelmi, pricom sa hrac bude musiet dvakrat zamysliet nad dalsim krokom. Nechcem povedat ze je to logicka hra ale ze nepriatelia su dost inteligentny. Najvacsie plus v tejto hre je asi ze neprestane nudit ani po dohrani hlavneho pribehu a to formou extremnej jazdy kde sa clovek poriadne vybesni a v mojom pripade aj poriadne vynadava. :D

Odporucam, no upozornujem ze to nieje najmodernejsia hra a grafiku som nehodnotil.
V celku super hra ale multiplayer ma trochu sklamal preto ze je to da sa povedat dokola to iste a skore vas k nicomu nevedie. No story je dost prepracovane a neda sa mu nic vytknut.
Mne sa osobne na Singularity pacila atmosfera od zaciatku az do konca a moznosi vyberu ukoncenia hry (kazdy si najde tu svoju). Co je velke plus (aspon pre mna) je ze hra ma aj official preklad. Odporucam si tuto hru zahrat a kupou podporit vyrobcov.

Ospravedlnujem sa za diakritiku.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |