HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 19251 užívateľov

Užívateľ > bolopek56 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

prvé, clekom fajn NFS, ktoré nemá dobrú grafiku a ovládanie. Chápe ten rok a vtedajšie možnosti, no rovno mohli urobiť 2D Plus grafiku, než 3D Basic.
Všetko je lepšie ako v S1 a to si cením, vyrobili a zmiešali engine - to je proste všetko čo sa dá, zmiešať motory, jeden moderný technický - druhý klasický a nepodarený. keď sa zmiešajú dve rozlišné strany - vznikne niečo ako toto.
Zas to isté, už ani nehrávam to NFS tak intenzívne, od UG2 sa to len tiahne po jednej rovine. Chcelo by to viac profesionality, čo ponúkne asi nové ProStreet.


Fyzika aut ako v štvorke, grafika o niečo lepšia. S tými policajtmi veľmi dobre vymyslené, no už to prehnali. Ako po fyzickej stránke, tak aj po technickej...
Len grafika, inač naozaj no naozaj nič. Ako som povedal pri UG2, nič nové len grafika a úpravy aut, to som postrehol ešte hrozné/nové spracovanie.
Mne sa to úplne nepáčilo a vôbec nesúhlasím so strašiakom, revolúcia to je, no mne sa to vidí stále rovnaké...Takže môj názor je : Hrozné NFS, asi najhoršie za posledné roky.
Grafika, prostredie, príbeh, ovládanie, závody, spracovanie, náročnosť - proste všetko je fajn, dlhá a zaujímavá hra, po čase stereotyp, no to je pri tomto štýle bežné - staré dobré časy.
Myslel som, že sa vrátim do čias PS a dávnejšie, zmiešane z U no toto je úplná úbohosť a vypočítavosť. EA zarobia prachy a mi si lámeme nervy, hlavy...
Mne sa to náhodou veľmi páčilo, niet nad voľnú jazdu a stereotypnosť, ktorá pominula, to si od PS vážim a teraz len vravím - aká super hra.
Lepší priemer, hovorím opäť, fyzika aut konečne dobrá, aj keď niekedy naštve. grafika, autá a mesto len samé plus. Čo ma zaráža sú jednotlivé preteky, nereálnosť a spracovanie.
Nič nové v pomere s jednotkou, akurát tá grafika (+10%) a úpravy aut (+10%), potom ešte pár odstránených vecí...Inač nič nové v tom nie je, teda aspoň podľa mňa...
Mne sa to vidí ako taký lepší priemer, dabing to má mierne lepší, grafika je taká, no celkom ujde. Dejovo sa mi hra určite nepáčila tak ako dvojka, síce myšlienka dobrá, no zle to spracovali.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |