Need for Speed: Hot Pursuit | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 13632 užívateľov

Need for Speed: Hot Pursuit


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:16. November 2010
Stránky hry:www.ea.com/games/need-for-speed/need-for-speed-h...
Výrobca:Electronic Arts, Criterion Games
Kúpiť hru Need for Speed: Hot Pursuit
Kúpiť hru

Nový diel populárnej pretekárskej série Need for Speed s názvom Hot Pursuit sa vracia späť ku svojim koreňom s naháňačkami s políciou v ultra rýchlych nabitých vozoch. Na začiatku hry si vyberiete, či chcete hrať za piráta ciest, alebo naopak, za policajta, ktorý má za úlohu piráta zatknúť a posadiť ho pekne do chládku, kde snáď skoro z divokej jazdy vychladne. Rýchlosti hry je prispôsobené už samotné menu, kde hráča nič nezdržiava zbytočným nastavovaním a ten sa môže hneď vrhnúť do zábavných jázd a naháňačiek s políciou.

Piráti môžu využívať špeciálne skratky, či manévre, ako je napríklad otočka o 180°, či využívanie antiradarov, atď. Policajti majú naopak často silnejšie autá a tak sú sily oboch táborov vyrovnané, čo ocenia najmä hráči v multiplayeri.

Samozrejmosťou sú perfektne vedené štatistiky po všetkých prejdených pretekoch, rovnako ako postupné odomykanie nových áut a tratí.




Alternatívne názvy
NFS: Hot Pursuit

HW požiadavky Need for Speed: Hot Pursuit
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP 3 / Vista / 7
  • Intel Core 2 Duo 1.8 GHz / AMD Athlon X2 64 2.4 GHz
  • 1.5 GB RAM (XP) / 2 GB RAM (Vista / 7)
  • DirectX 9.0 grafická karta, 256 MB, Shader Model 3.0 (ATI Radeon X1950 / HD 2400 / NVIDIA GeForce 7)
  • DirectX 9.0 zvuková karta
  • DirectX 9.0c
  • 6.5 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Fanstránky
NeedForSpeed.sk - slovenské fan stránky o sérii NFS.


Need for Speed: Hot Pursuit - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games80%
Roztěkaná a mnohdy neprávem kritizovaná NFS se vdala za miláčka davů Burnouta. Jejich děcko je krásné po obou rodičích. Po tatínkovi strhující a všemi mastmi mazané, z maminčiny strany má spoustu nablýskaných rodičů se zvučnými jmény i motory. Co je ale hlavní - i když má jméno matky za svobodna, ve školce se mu nebudou smát. Jestli vede cesta k očištění Need for Speed skrz vykrádání ostatních, jsme ochotni přimhouřit oko, pokud budou výsledky takhle prudce návykové a dopiplané do posledního blinkru. Jen houšť, víc a častěji.
Sector.sk80%
Hodnotiť Hot Pursuit je ťažké, subjektívne by som udelil známku vyššiu, no mnoho vecí mi to nedovoľuje. Jednak je to minoritný jazdný model, ktorý je až takou silnou arkádou, že mnoho hráčov doslova odpudí, prípadne unudí. Kariéra je pomerne krátka a aj keď sa dá hrať odznova, aj ten istý pretek je vždy iným zážitkom, no stále mohla byť dlhšia a hráča viac motivovať k získavaniu lepších priečok. Takto tomuto účelu slúži len Autolog a vzájomné naťahovanie. Síce míľniky, ktoré hraním spĺňate, môžu hranie trochu natiahnuť a v celej hre ich je 60, no mnoho hráčov asi zaujímať nebudú. Podivuhodná AI je najväčším kameňom úrazu, no aspoň, že ju vyvažuje výborná online hra. Drobné technické bugy sa hre taktiež nevyhli, celkovo sa však jedná o veľmi dobrý a hlavne návykovo hrateľný racing, ktorému ak prepadnete, tak vás len tak nepustí.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
LogitechMomo85%
Môžem hrdo a bez hanby prehlásiť, že nové NFS sa vrátilo so všetkou parádou. Samozrejme, je tam tá neodškriepiteľná podobnosť s Burnout: Paradise. Čo si však budeme klamať, NFS to neuveriteľne dodalo na akčnosti a extrémnej návykovosti. Je to taký Burnout s licenciou na autá :). Grafika prekrásna (ako každé NFS), rozsiahly svet, úžasný vozový park a naháňačky plné adrenalínu a akcie. Ako každá hra aj tento titul má svoje chyby, či už v AI alebo sem tam nejaký grafický bug. Ovládanie je špecifické, dakomu vadí, dakomu nie. Mne osobne trošku trvalo kým som zvykol. Našťastie som sa naučil ovládať autá a hru si vychutnávam naplno. Jednoznačná výhra :)...
7ALVADOR86%
Najlepšie NFS zatiaľ, od čias MW1 prišli len o niečo slabšie PS a Shift, no a teraz sú staré dobré časy s "fízlami" opäť tu. Príroda, autá, trocha mi chýbajú mestá a pochopiteľne tvrdé závody a jednoduchosť...
polko95%
Táto hra je pekná po grafickej strane áut alebo graficky prostredie nieje až také pekné na rok 2010! Na začiatku kariéry si vyberiete jednu stranu za ktorú chcete hrať! Jedna strana sú policajti a tá druhá piráti ciest! V kariére sú misie ktoré musíte plniť. Niektoré sú ľahké a niektoré neprejdete ani na zlatú! Hra sa mi pre:
+grafiku áut
+hranie na oboch stranách
+misie sú zábavné
+driftovanie
+autá

-grafika prostredia
-niektoré misie neprejdete na zlatú medailu
-cheatujúca AI
filkorn.d85%
no podla mna to je prave nfs grafika pekna auta super ale je to neralne zato 10 percent dole mam prve auto a hned na 250 a este 5 percent dole za ovladanie.
Bertys-Cz84%
Need for speed hot pursuit mne zaujal svou grafikou a propracováním ale zase to neni takyv need for speed na kterej sem zviklej chybí tam tuningování aut a zběsilé ježdění po městě a řekl bych že se z need for speedu stavá fantasy hra i ty auta sou trochu nerealný nejlepší need for speedy byli : Underground 2,most wanted,undercover to sou tak vsechny co mne nejvic zaujali po techto dílech zacala chybet spousta možností napr to tuningovaní a jízda po měste
FiFty_2290%
Konečne poriadne NFS. Je super, že sa vrátili do starých koľají a oživili Hot Pursuit. Taktiež je super, že sa na jeho vývoji podieľali Criterion Games. Vďaka nim má a toto NFS jemný nádych Burnoutu. A čo sa týka áut, tak nenájdete tu žiadne lacnejšie kúsky, ale poriadne nadupané stroje. No a na záver len toľko: Toto je NFS!!
Metladanco70%
Tak hrám to chvilku a akurát pri tom chytám nervy...pár závodov paráda ale prišiel som po časť kde sa proste zlatá medaila hádam ani dosiahnuť nedá...šibem si to v zákrute dobre počujete v zákrute 250 Km/h a aj tak v tom time triale nedosiahnem zlato, dobre dajme tomu, možno som lajbavý. To je taká moja najväčšia výčitka, ďalej spomeniem len, že ovládanie je lenivé a keď použijem ručnú brzdu tak ma zvrtne a pohode idem ďalej dosť nerealisticky to pôsobí, musím uznať s výzorom auta sa pohrali je to krásne ale to okolie mi pripadá ako z hry s o 5 rokov staršou grafikou a to čo najviac neznášam na každej jednej NFS je to, že okoloidúce autá sa vyskytujú vždy tam kde trať vynáša...proste ak túto hru človek prejde tak sa veľmi vynervuje a čo sa týka tých názorov, že tu chýba tuning tak neviem čo by ste chceli tuningovať trebars už len na McLarene...tuto nenájdete Volkswagen golf...tu sú iné strely. Takže davam 70%...to je asi tak akurát.
eaer100%
Je to veľmi dobrá hra len mi tam chýbajú ešte autá a je veľmi krátka a trocha šibnutá ,ale inač v pohode. nepáči sa mi tam štýl s tými autami ,že sa nedajú upravovať a kupovať a to s tým ...
Zas sa mi páči tá krajina len je trochu malá, mohli by tam dať nejaké mesto a aj otvoriť viac ciest do púšte a aj do tých hôr...
Tu sú body za čo to hodnotím :
+grafika
+autá
+nízka náročnosť hry na to ,že je to novinka
+trate
+závody
+policajti
-nastavenia
-celkové spracovanie
-chýbajú niektoré dobré autá
-úpravy aut
-mesto a málo ciest
steninkop95%
davam 95 percent za skvele spracovanie grafiku policajti atd su tam neake nedostatky ale Matiu ja uz fakt nechapem co by si ty chcel od tej hry akoze nic v zlom ale tento NFS ma asi tu najkrajsiu gafiku zo vsetkych a ovladanie tam je sice trochu horsie ale obec tento nfs prepadak nieje skor je jeden z najlepsich by som bol zvedavy ako by vyzeral nfs keby si ho urobil ty isto o nic lepsie :/
strasiak75%
Diel ako sa patrí, dramatické naháňačky s policajtmi v akčnom duchu, množstvo možností, prepracovaný MP a deštrukčný mód. Veľa vozidiel, síce žiadne úpravy okrem farby ale ani mi to nechýbalo, pekná prostredie, mohli však spraviť väčší kontakt s ním a postaviť aspoň malé mestečko. Celkom dobrá fyzika aut, trocha slabšie ovládanie a grafika mohla byť realistickejšia, je tam aj veľa chýb v porovnaní so SHIFTom. Zaskočili ma aj zbrane, samozrejme v dobrom... Naozaj podarený diel za posledné roky najlepší.
ToMiKeR90%
Tak tento Need for Speed ma veľmi prekvapil vrátila sa stará dobrá klasika.Grafika aut je dosť slušná a okolie tiež,vystreľovanie elektrických výbojov na policajné autá, pripomína mi to fast and furious.Na tejto hre mi vadí len to lenivé ovládanie keď obiehate okolo idúce auta.Inak celkom dobrá hra
+nahánačky
+grafika
-ovládanie
McEnri96%
Konečne poriadnee NFS!!!!

+Grafika
+Hrat za policajtov :)
+Riadne autá..
+Vybavenie auta...

-Antialiasing :(
Cvoky911100%
Super hra konecne po 8 rokoch sa da hra aj za policajtov KONECNE!! 100% davam tejto hre aj ked je docela kratka ale tie Zavodi a nahanačky fakt stoja zato.. proste velke nadcenie mam z tejto hry... bravo :D policia je tam najvecia sranda a tie havaria a efekty 100% mrdaaa :)
GTAEU100%
Najlepšie NFS aké kedy vyšlo, sneh či nesneh, púšť či les, proste všetko, je mi jasné ,že sa to zmení a dáte mi prst dole, no nevadí. Túto hru hrám každý deň a za mesiac som mal všetko na zlato. Škoda mesta a aj dlhšej hry, ten patch na sneh a dážď je naj, veď hra stúpla o 10% po vydaní.
misko1185%
Vynikajúca pretekárska hra pre milovníkov rýchlych luxusných aut návrat k starším dielom bez tuningu sa naozaj vydaril. Pekne graficky spracovane prostredie nádherne auta a vynikajúca atmosféra pri policajných naháňačkách ma fakt držali pri tejto hre dlho. Odporúčam každému kto rad preteká :)


všetky (130) »

Súvisiace hry Need for Speed: Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed Payback: Speedcross
Need for Speed Payback
Need for Speed
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted 2 - Ultimate Speed Pack
Need for Speed: Most Wanted 2
Need for Speed: The Run - Signature Edition Booster Pack
Need for Speed: The Run
Need for Speed Shift 2: Unleashed - Speedhunters
Need for Speed Shift 2: Unleashed - Legends Car Pack
Need for Speed Shift 2: Unleashed
Need for Speed: World
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted Black Edition
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Porsche
Need for Speed: High Stakes
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed: Brennender Asphalt
Need for Speed 3: Hot Pursuit
Need for Speed 2: Special Edition
Need for Speed 2
Need for Speed: Special Edition
Need for Speed

Diskusia o hre Need for Speed: Hot Pursuit Pridať príspevok
02.04.2017 14:44 - Niekto sa tu už vyjadril, že sa nedá niektorá trať pr...
29.12.2015 16:38 - Da sa spravit viac profilov .Skusal som a mne to nejde
09.12.2014 00:49 - Ked ti vadi ze ti zapne svetla ked pridavas tak by som ti poradil aby si si to...
02.04.2014 23:46 - Pri hraní mi akurát vadí zapínanie svetiel. Kedykoľve...
02.04.2014 23:37 - Systémové požiadavky pre hranie NFS - HP si môžete po...
...
Zobraziť všetky príspevky (712) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |