Need for Speed: Most Wanted 2 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 31572 užívateľov

Need for Speed: Most Wanted 2


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:30. Október 2012
Stránky hry:www.ea.com/games/need-for-speed/need-for-speed-m...
Výrobca:Electronic Arts, Criterion Games
Kúpiť hru Need for Speed: Most Wanted 2
Kúpiť hru

Ďalšie pokračovanie obľúbených automobilových pretekov NFS, tento krát s obrovským otvoreným svetom, kde si každý môže vybrať vlastnú cestu k tomu, ako sa stať najhľadanejším pirátom ciest.

Hráči môžu slobodne jazdiť úplne všade, objavovať skryté herné prvky, likvidovať protivníkov, vyzývať na súboje priateľov, alebo len tak jazdiť a provokovať policajtov. Všetky ich počínania ich priblížia konečnému cieľu, stať sa jednotkou na zozname „Most Wanted“.

Každý závod má štart a cieľ, ale pre aký štýl sa rozhodnú, kedy a kde sa súťaž uskutoční a aké prostriedky pritom využijú, to všetko záleží iba na hráčoch. Tí budú navyše zvádzať súboje o prvenstvo s priateľmi prostredníctvom siete Autolog. Studio Criterion prichádza s novým štandardom v oblasti súťaženia medzi hráčmi na báze odporúčania úloh a výziev na hernej sieti, a to v režimoch pre jedného i viacerých hráčov.

Za všetko, čo hráči v Need for Speed: Most Wanted urobia, získajú Speed Points, ktoré ich posunú bližšie vysnenému cieľu. Pripravte sa na lov najlepších časov, najdramatickejšie naháňačky s políciou o najvyššie skóre, hľadanie najšialenejších rámp pre skoky a veľa ďalšieho.

Autolog 2.0 sa postará o nikdy nekončiaci konkurenčný boj a prekonávanie nových rekordov. Odporúčania Autologu sú priamo rozšírené tiež na multiplayerovú časť Need for Speed: Most Wanted. Už žiadne prihlasovanie do miestností, alebo nudné čakanie. Hráči jednoducho len naskočia do veľkého onlinového sveta a okamžite dostanú porciu testov, skúšok a výziev.




Alternatívne názvy
NFS MW 2; Need for Speed: Most Wanted 2012; Need for Speed: Most Wanted - A Criterion Game

HW požiadavky Need for Speed: Most Wanted 2
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista SP1 32-bit
  • 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2.4 GHz / Althon X2 2.7 GHz)
  • 2 GB RAM
  • 20 GB miesta na disku
  • 512 MB, DirectX 10 grafická karta (ATI Radeon 3870 / GeForce 8800 GT)
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7 64-bit
  • Quad-core CPU
  • 4 GB RAM
  • 20 GB miesta na disku
  • 1 GB, DirectX 11 grafická karta (NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon 6950)

Ďalšie videá »


Fanstránky
NeedForSpeed.sk - slovenské fan stránky o sérii NFS.


Need for Speed: Most Wanted 2 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
66%

Recenzie
Sector.sk80%
Criterion Games pristupuje k racingom inak (stačí si pozrieť niektoré z úvodných filmov pred každým pretekom s fantastickými nájazdami kamery a neobvyklými uhlami), na Most Wanted je však cítiť, že hru mali v opratoch producenti, nie vývojári a nedovolili im poriadne sa odpichnúť. Môže za to samotná licencia Need For Speed. Automobilky nechcú, aby sa ich vlajková loď kotúľala po uliciach bez kolies. Po katastrofálnom The Run, ide však o ďalší diel série, ktorý má návykový náboj, pričom sa nebojí ísť rýchlo.
Tiscali Games60%
Ani ryba, ani rak, jen průměrný závoďák. Buď Criterion zbytečně vrtal do fungujících věcí na povel EA, nebo se snaží úspěšnou herní sérii rozložit zevnitř, aby si připravil půdu pro návrat opravdového Burnoutu. Konspirační teorie? Možná, ale na matných kvalitách Most Wanted to nic nemění.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
steve9230%
Akože toto je nič, kde je dobrý starý underground 2?? zasa žiaden tuning, len luxusne auta, a to ovládanie pre boha...

+ grafika

- ovládanie
- rozloženie na klávesnici(gamepad som si musel nastavovat sam, aj tak sa to nedalo normálne spravit)
- priebeh hry
- zase nie je tuning

spravili to na štýl burnout paradise...nič nové, nič lepšie!!
Adriano65460%
Proste nedorobená hra.Nemám o tom čo viac napísať.

+grafika
+mesto
+množstvo aut

-hlúpa AI policajtov
-žiadny poriadny tunning
-ovladanie
-žiadny príbeh
-fyzika aut
-žiadne výzvy ako to bolo napr. v NFS U2
-otravné scény ked si do niečoho narazil
-skoro žiadne menu
-bohužial sa auta nedajú kupovať ale najdeš ich zaparkované po celom meste

Ja osobne chcem další Need for Speed Underground (3) z poriadnym tunningom aut, ako to bolo za starých čias.
Ruslan24215%
Asi najväčší prepadák od NFS. Jedine čo je na tej hre dobré je grafika. Inak celé zle. Staré zlaté časy.
Tuner200030%
Prvý dojem ked táto hra vyšla bol hned si to stiahnem a budem to hrať hodiny no ked som tuto hru spustil tak ma to moje veľké "nadšenie" prešlo hru po grafickej stranke hodnotím veľmi pozitívne no čo ma dosť zarazilo je fyzika áut.. tak tá ma dostala u ostatných NFS som to ešte vedel zniesť (mám namysli novšie časti).Riešenie áut sa mi tiež nejak moc nepáčilo - len prídem a presadnem z 1 na 2 trošku odveci :) ..a čo sa týka tuningu tak teda na tom sa mohla EA trochu viac vyhrať viem že nové auta moc netreba tuniť ale aj tak tam mohol byť podrobnejší tuning ako bol trebars v NFS Undercover alebo pro street... Takže moje posledné slovo je že tu hru Do*rbali ako aj ostatné NFS EA ide s kvalitou hier čo sa tyka NFS dole čo je smutné :/
S3aF30%
Toto NfS ma dosť nepríjemne prekvapilo. Jednak tým sprostým ovládaním, kde aj keď si prestavím klávesy na WASD tak sa auto strašne ťažko, a nereálne ovláda. Mesto je celkom dobré, teda jedno z mála plus v tejto hre je free ride, a viac áut. Myslím si že nebol moc dobrý nápad robiť Need for Speed na engine Frosbite2, ku NfS The Run sa to hodilo, pretože to nebolo obyčajné NfS, ale sem určite nie. Grafika je dobrá, teda, uspokujujúca pri NfS.
Každopádne mohla táto hra dopadnúť lepšie.
Amonet40%
Jedno z najhoršich NFS aké som hral Dej hratelnost závody AI policajtov všetko to je otras to v čom NFS vynikalo tuning nahánačkych s inteligentnými policajtami skvéla hratelnost pocit že človek sa bude baviť v hre viac a viac sú preč. tento diel nema takmer nič jediné čo sa mi páči je akurat ta Grafika v ktorej mi ale chyba antialiasing a niektore soundtracky inak je to všetko nanič škoda tešil som sa a dúfal že si to kúpim a zahrám nuž hra robená čisto na MP bez SP žiadny dej . A aj ten MO je odfláknutý opäť čakať rok či víjde konečne poriadne NFS
dragohon8%
Totálny prepadák. Grafika dobrá veď je na to doba, ale jazdné vlastnosti a nedajbože čuchnutie o niečo, či havária = SCIFI. Hra pre 8 ročné deti. To isté čo Need for Speed: Hot Pursuit, ale o niečo horšie.
pseno80%
Ludia co pisu o tejto hre same zaporne veci su zakomlexovany sami do seba,,, kazdy z nich by chcel hru podla svojho gusta a nevedia prehltnut to ze taka hra nikdy nevide :)... po par rokoch tu mame konecne zaujimave NFS (cisto z pohladu preteku... pre mna je priam adrenalinovy), a opritu the run je to dost velky skok v pred... :) len tak dalej a mozno sa uz coskoro dockame aj remake na underground :) ktory ludia urcite skritizuju heheh
NjiS40%
Zo začiatku som sa na túto hru veľmi tešil, vyzeralo to, že EA sa vráti k starému dobrému štýlu NFS, kde ste začínaly so slabými autami a postupne ste sa vypracovali na BOSA. Ale nový Most Wandet ukázal opak- hneď od začiatku začínate s Porche a môžte si zobrať v meste hocijaké odparkované športové auto, ovládanie sa správa veľmi čudne priam nehrateľné, ukážky po náraze su vinikajúce, no stereotypné a je to veľká strata času

V klasickom Most Wanted bola sranda s Policajtami, naháňačky cez celé mesto a keď vás to už nebavilo, zrútili ste nejakú konštrukciu, ale v novom Most Wanted vám policajti nedajú vôbec dýchať, sú na vás nalepení aj keď idete 300km/h, blokády na cestách a žiadne konštrukcie alebo budovy ktoré by sa dali zhodiť a zablokovať im cestuy najv§čší problém to robí pri pretekoch, keď vás vytláčajú z cesty a zvyšných pretekárov nechajú napokoji, čo znižuje šancu na víťaztvo.
Jediné pozitíva su: grafika a aj keď nie najlepšia, ale licencovaná hudba a hlavne licencované autá.

+Grafika
+Licencované autá(ako to pri NFS už býva zvykom)
+Licencovaná hudba

-Ovládanie áut
-Spôsob a štruktúra hry
-Slabé súboje s bosmi
-Rozmýšlanie policajtov a nijaká šanca zbaviť sa ich
-Ukážky po náraze, ktoré sú časom nudné a je to hlavne strata času
strasiak30%
Po The Run som si fakt myslel, že to už bude iba lepšie, ale toto ma až rozosmialo, len čo som videl tú V12tku na začiatku... Grafika a zvuky je jediná aspoň na 80% dobrá vec v tejto hre (nehovoriac o tom ako z grafiky po 15min bolia oči), inač - či už ide o ovládanie alebo samotnú zábavu hráča je hra jedno nemilé prekvapenie za druhým. Čo mi je preboha z toho, že každý záber je z iného uhla keď v hre nie je ani poriadne menu, nedá sa tam tuniť autá, poriadne ich rozbiť, nahánať sa s polišmi ako to bolo aspoň v minulom storočí na NFS.
Jednoducho katastrofa... nechápem prečo robia takú hru keď tu už dávno je (Burnout, Ridge Racer: Unbounded...). Tiež nechápem čo ich do ***napadlo tam dať ten soundtrack ?? Rovnako ako to, odkiaľ zohnali tu AI ostatných pretekárov? - z NFS2? Jediná dobrá správa je to, že ďalší rok to môže byť ešte horšie ale v r. 2014 to už bude na nule, takže to už nebude môcť byť horšie.
...predpokladám, že to vyznelo subjektívne, ale inač to nepísať neviem...teda - OTRAS.
Palkopupa80%
Zo začiatku ma najviac sklamalo ovládanie,grafika paradička ale čím dlhšie to hrám,tým ma to núti hrať viac a viac...jediné sklamanie je ten tuning
stole115%
Racingovkám od EA už odzvonilo!!
Toto čo predvádzajú v posledných dieloch, je pre mňa osobne utrpenie.
Posledná naozaj hrateľná R. bola pre mňa osobne NFS: Most Wanted
Ďalšie časti boli v porovnaní s touto ešte celkom OK, ako napr. Carbon alebo Pro Street.
Avšak tento nový diel, som naozaj sklamaný.
Keby spravili niečo na spôsob Most Wnated + Underground, vylepšili by upravovanie auta, napr. keby ste prišli do lakovne, tak by tam okolo auta pobehovali nejaký ľudia, pri úprave motora by sa tam niekto hrabal v kapote a pod autom, prípadne by bolo auto na zdviháku, výmena kolies, proste aj takéto detaily by mňa osobne potešili.
K samotnému závodeniu, by som tak isto volil skôr Most Wanted, proste nastavíte GPS, prídete do nejakého podzemia, tam prijmete závod, odmeny ako vždy peniaze, unikátne vylepšenia alebo výhra súperovho auta.
Do hry by som pridal viac interakcie v Shopoch a dielňach.

Hodnotenie:
- celkový dojem z hry (žiadny dej, len tak Vás hodia na ulicu)
- úprava áut minimálna (UNDERGROUND :()
- nachádzanie nových áut (úplne odfláknuté)
- ovládanie
- menu (celkovo ovládanie menu)
- chýbajú mi klasické obchody na vylepšovanie (malo to šmrnc)
- grafika je na úkor hrateľnosti (zbytočne sa často opakujúce spomalené zábery)
- AI policajtov je nejako mimo
- chýbajú tu aj objekty na zastavenie prenasledovania
- a kopec ďalších vecí

+ nenašiel som
brano58298%
Skvelá hra, pre mňa jedna z najlepšich závodných poslednej doby. Treba však prekusnúť prvú nudnú hodinku kedy je potreba zvyknúť si na trochu oneskorené reakcie auta a systém závodov. Keď si to osvojíte začnete sa výborne baviť. Efekty grafiky sú skvelé, závodenie je plynulé bez nejakých zásekov a soudtrack taktiež nie je najhorší. Týmto všetkým, ktorých baví arkádové závodenie odporúčam tento titul.
mico720%
grafika naozaj pekna efekty, ale uz mi to zdaleka nepripomína NFS a zábava asi tak na 5 minut, lutujem ludi co si to kupili
cucak55999%
Ja viem že detičky ktorým táto hra seká alebo majú vkus hodný vymetača kanálov tejto hre dajú 15% a mne toľko dislajkov... Hru môžem iba chváliť:
grafika 100%
hudba 100%
hrateľnosť 99% - kazia ju tie blbé recenzie od ľudí čo šlohli počítač dedkovi


všetky (129) »

Súvisiace hry Need for Speed: Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed Payback: Speedcross
Need for Speed Payback
Need for Speed
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted 2 - Ultimate Speed Pack
Need for Speed: The Run - Signature Edition Booster Pack
Need for Speed: The Run
Need for Speed Shift 2: Unleashed - Speedhunters
Need for Speed Shift 2: Unleashed - Legends Car Pack
Need for Speed Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit
Need for Speed: World
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted Black Edition
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Porsche
Need for Speed: High Stakes
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed: Brennender Asphalt
Need for Speed 3: Hot Pursuit
Need for Speed 2: Special Edition
Need for Speed 2
Need for Speed: Special Edition
Need for Speed

Diskusia o hre Need for Speed: Most Wanted 2 Pridať príspevok
05.02.2016 18:52 - Kto chce túto hru zdarma (legálne, žiadne demo, trial, 100%full...
17.01.2016 18:49 - čaute ja mam NFS most wanted 2 a nechce mi to spusťiť.Može...
08.04.2015 01:57 - JE možné že máš nejakú blbú verziu stiahnut...
15.03.2015 00:48 - Zdravím mám problém s NFS MW2 strašne mi to seká :( m...
27.03.2014 08:16 - nazdar, s tymto problemom som sa uz stretol, prebolem asi nastava medzi tvojou...
...
Zobraziť všetky príspevky (379) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |