Need for Speed: The Run | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 52234 užívateľov

Need for Speed: The Run


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:15. November 2011
Stránky hry:www.ea.com/games/need-for-speed/need-for-speed-t...
Výrobca:Electronic Arts, EA Black Box
Kúpiť hru Need for Speed: The Run
Kúpiť hru

Milovníci adrenalínovej akcie a divokej rýchlosti sa ocitnú na opačnej strane zákona. V Need for Speed: The Run vás čaká suverénne najťažší závod v živote. Vydáte sa na náročný závod skrz Ameriku, zo San Francisca do New Yorku a budete vtiahnutí do sveta ilegálnych pretekov, kde je v stávke naozaj veľa.

Prekonávanie hraníc, preplietanie hustou premávkou veľkomiest, riskantná jazda po zľadovatených cestách horských priesmykov a prejazdy úzkymi kaňonmi s plynom na podlahe. Prím hrajú predovšetkým úžasné vizuálne spracovanie a fyzikálny model správanie áut na rôznych vozovkách. Všetko sa odohráva na pozadí príbehu, ktorý vás chytí a nepustí. Od štartovacej čiary pri Golden Gate Bridge, až do cieľa pri päte Empire State Building budú vašimi vernými sprievodcami rýchle autá, nervy divoké preteky a úžasne napínavý príbeh.

Súčasťou hry Need for Speed: The Run je opäť Autolog - revolučná online technológia série Need For Speed, tento krát však vo vylepšenej podobe. Prostredníctvom nej objavíte skvelý nový spôsob hrania hier, možnosť sledovania vývoja kariéry a porovnávanie štatistík.




Alternatívne názvy
NFS: The Run

HW požiadavky Need for Speed: The Run
Minimálne požiadavky
  • Windows Vista SP2
  • 2.4 GHz Intel Core 2 Duo / ekvivalent AMD
  • 3 GB RAM
  • 18 GB miesta na disku
  • 512 MB grafická karta (ATI Radeon 4870 / NVIDIA GeForce 9800 GT)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 10
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7 SP1
  • 3.0 Ghz Intel Core 2 Quad / ekvivalent AMD
  • 4 GB RAM
  • 18 GB miesta na disku
  • 1 GB grafická karta (ATI Radeon 6950 / NVIDIA GeForce GTX560)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Fanstránky
NeedForSpeed.sk - slovenské fan stránky o sérii NFS.


Need for Speed: The Run - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
53%

Recenzie
Tiscali Games50%
Zařazená zpátečka ve všech kategoriích. Koho napadlo udělat skriptovanou závodní hru s béčkovým příběhem na enginu ze střílečky, jehož vizuální výstup připomíná tři roky staré hry? Ať mi nikdo neříká, že tuhle hru Black Box nevytáhnul z trezoru. Protože jestli ne, přestává to být roztomilou anekdotou.
Sector.sk50%
Hollywoodsky prístup sa Black Boxu vymkol spod kontroly. Vzrušujúca jazda zo San Francisca do New Yorku je nepríjemne prerušovaná loadingami, vlečie sa a akákoľvek snaha o vybudovanie drámy je pochovaná. Na kontrolované a skriptované monumentálne sekvencie tu máme MotorStorm a Split Second. Vodič mimo auta je krokom vedľa, rovnako aj hranice spútavajúce hráča a oberajúceho o akúkoľvek slobodu. Need For Speed: The Run je akčnou atrakciou so silne prchajúcim obsahom a frustrujúcou hrateľnosťou.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
strasiak50%
Podľa slov autorov dlhá a vzrušujúca cesta zo SF do NY, ale podľa mňa hrozný diel na úrovni starý NFS. Podľa HW som tyoval špičkovú grafiku, ale biela je v hre prepálená, čierna je tmavomodrá a postava počas závodu nemá žiaden pohyb a vyzerá ako kreslená (stačí ak sa ohliadnete). Fyzika ata a ovládanie je ako tak slušné na rok 2011. Ako plus by som hodnotil široký vozový park, veľa aut je upravených, dajú sa na ne aplikovať len sady aerodynamiky - čo je bieda. Ďalšie plus je rozmanitosť a veľkosť prostredia, na druhej strane však žiaden kontakt s ním, keďže čast vidím na obrazovke RESET !, a to len trocha zídem z trate. Každý očakával voľný pohyb mimo auta a menej lineárny postup, tuuning a neviem čo ešte... Posledné plus je asi tak príbeh a pre niekoho veľa závodov (výziev).
maco5440%
Táto hra si zaslúži 40% možno aj menej. Je úplne o ničom každá ďalšia etapa je rovnaká opakujú sa stále do kola. ďalej žiadna možnosť tuningu auta, dosť divné ovládanie auta. Na tie nároky aké ma hra je grafika dosť úbohá. Neviem čo robili vývojári ale asi len okopírovali NFS Hot pursit (2010). Shift 2 sa im podarila to bola parádna hra ale toto je nič. Očakával by som že spravia aspoň niečo podobné NFS Carbon alebo U2-ke ale dosekali to ako sa len dalo.
Sklamali ma na plnej čiare !!
vladis090210%
NO co dodat proste maximalny prepadak , vsetci sme z napatim ocakavali ze to bude konecne poriadne NFS ale sklamanie bolo oto vacsie preco ty magori nevedia spravit take nfs viac zamerane na tuning kombinacia NFS U2 a takeho most wandet to by bola kombinacia, a nato ake naroky pozaduje tato hra no proste 0 bodov .
RedBull40%
V prvom rade musím vytknúť GRAFIKU - OTRAS !! Potom možnosti s autami, ovládanie a koniec koncov aj všetko čo sľubovali a nesplnili. Na druhej strane veľa vozidiel, celkom slušná zábava a akýsi duch NFS. Inač to stojí len za prd, a samozrejme za vyskúšanie.
CoDmanik30%
Sklamanie roka! The Run obsahuje presne všetky OPAČNÉ prvky závodnej hry ktoré má mať. Začiatok hry sa začína veľkým príbehom ktorý sa nedá ani preskočiť, ani zrýchliť a ku všetkému je nudný (aj keď neviem prečo tam dávali príbeh keď ostatné série NFS ho nemali a boli omnoho, omnoho lepšie). Grafika je opotrebovaná; tento engine chalani z BlackBoxu a EA Games použili už v Undercoveri a aj Hot Pursuite [2010]. Autá neprešli žiadnou zmenou oproti minulému dielu. Policajti sú síce + ale veľmi malé pretože naháňačky s nimi sú už stereotypné, pretože používajú tie isté prostriedky už od Most Wanted. Neoplatí sa to dokonca ani stahovať, a ak máte chuť po niečom novom musíte si počkať na nový diel (ak nie aj na ďaľší :) ) alebo si stiahnite Hot Pursuit. Ľutujem tých ktorí si ju predobjednali s dojmom že to bude začiatok nového smeru závodných hier. Nedá sa nič robiť, len sa modliť aby nevyšli nejaké packy (1 už vyšiel :@), datadisky apod. ale hlavne aby sa výrobcovia zamerali na novú časť a aspoň na nový engine!
gambler2515%
Prepadak, nic moc to nebolo. Podla mna je na tom dobre grafika a tie akcne sceny. Nepacilo sa mi - velke HW poziadavky
- opakujuce sa pasaze
- neda sa nainstalovat na Windows xp
Hru som dal kamaratovi lebo to bola strata casu. Davam jej 15 percent.
sixon8610%
Chujovina celá hra žiadny dej, žiadny tuning, ide len oto aby som sa dostal z bodu A do bodu B v živote som nehral horšiu hru ako je táto... tvorcovia nech sa nad sebou zamyslia !!
eaer50%
Hra ma dosť sklamala, čakal som aspoň niečo na úrovni Undercover, no nestalo sa. Je to asi najhoršie NFS aké tu bolo. Keby tam neboli tie suprové autá, tak by to boli len grafické chyby a zopár celkom zábavných pretekov. Veľmi slabý výkon, no teším sa na nové MW2.
Coldplaz50%
Pôvodne som chcel sať 60%, ale to sa mi zdalo ako príliš veľa. Na tejto hre nie je prakticky nič zaujímavé, aj keď neoriginálny nápad na cestu naprieč amerikou je na NFS niečo nezvyčajné. Bohužiaľ, prevedenie nestojí za nič, všetky eventy sú prísne naskriptované a všetko je nechutne lineárne, plus polícia sa správa nezmyselne ako to je v nových NFS sériách zvykom. A to som ešte ani nezmienil úplne smiešné a s prepáčením, debilné Quick time eventy, ktoré sem jednoducho vôbec nepatria a pôsobia extrémne lacno. Takže, 20% dávan za nápad a 30% za pekné zvuky a grafiku, aj keď tá je zbytočne náročná a vôbec neohromí. Mimochodom, celú hru som hral asi hodinu, nestrácajte s týmto čas a radšej si zahrajte staré dobré oldschoolové Hot Pusruit II a Porsche alebo Underground a Most Wanted.
Laserdance1763%
Perfektne zakompovane akcne sceny do pretekov ktorych je malo nato aby z The Run spravili dalsi skveli NFS. Bohuzial myslienka dobra prevedenie zle. Graficky je to sice pekne, a krasna krajina ale bohuzial otrasne caste a dlhe loadingi cloveka poriadne rozculia. Zo zaciatku som sa dokazal vzit do hry ale od polky som uz cakal kedy to konecne dohram uz to bolo dost nudne bez fantazie az som si pomyslel este ze je ta hra tak kratka. No co uz dalsi NFS co som si zahral a vraciam sa naspet k Most Wanted.
RazorX70%
Musím sa priznať že ma hra veľmi sklamala.Odmietal som veriť že by to bol taký brak ako o tom tvrdili rôzne servery a defakto aj hráči.Predsa len drsná nahánačka naprieč amerikou to znelo dosť zaujmavo ale opak bol pravdou.Hre proste niečo chýbala bola proste nudné a jedine prečo som ta hrával bol fakt že som chcel dokončiť Carieru.Technické spracovanie je na najvýš priemerne a celá hra je do botky naskriptovaná.Oceniť môžem tak maximálne drsné nahánačky s policiou a podsvetím ale tých bolo sakra málo.

Výhody: Rozmanite trate,niektore sekvencie hry (drsne uteky pred policiou a podsvetím).

Nevýhody: Po väčšinu hry nuda,priemerne technické spracovanie,a množstvo iných detailov.

Musím uznať že to fakt najhoršie NFS aké som hral...no proste nuda.

Dávam: 70%
jedi1210%
Asi najhoršie need for speed zo vsetkých. Strata času inštalovania a už úlplná strata peňazí.
10 percent dávam len za dobrý nápad výrobcov.
niktodt140%
+Grafika
+Široký carlist
+Trocha adrenalínu
+Ovládanie je trošičku reálnejšie (pocítite rozdiel medzi RWD a AWD)

-Slabý a krátky príbeh
-Dobrý nápad na jazdu ces USA zostal nevyužitý
-Motion Blur sa nedá vypnúť (fps dropy)
-Zlá kompatibilita
-Soundtrack mohol byť dobrý pokiaľ by som ho vôbec mohol počuť alebo aspoň vedieť čo to hrá
-Slabý tuning vás limituje na 3 farby na vaše auto

Je to fakt asi najhoršie NFS, horšie ako Undercover alebo aj MW 2012. Príbeh som ešte nedohral ale už od začiatku v tom nič nevidím. Vraj ma čaká 4 400 km cesty. Dobre, prejdem 2 závody asi tak 20 km a hľa ostáva 4 300km. Wów!!
Máme tu aspoň pár bodykitov ale ten limit farieb na auto je neúnosný. Máte na výber len 3 farby ktoré sa vám nepáčia a nemôžete s tým nič urobiť.
Sú tam skryptované momenty a tá kamera tomu aspoň dodá adrenalín a nebude to nudné, ale kľudne to mohli spraviť dlhšie a menej skriptované.
Samozrejme to padá a zamŕza. Navyše si počas závodu nemôžete zmeniť grafiku ani ovládanie. Keď to zvládne BF tak prečo nie toto? Len to potvrdzuje že stýmto enginom nevedia pracovať.

Pokiaľ do toho chcete ísť tak si to len stiahnite a nekupujte, ajtak už to štúdio zrušili a EA si tých pár eur nezaslúži.
DjMartis75%
Fuuha, úprimne. Hru som kúpil v zľave a dlho mi ležala v Launcheri. Jeden deň som sa nudil a napadlo ma že by som si túto jednohubku mohol dať. nečakal som som nič od toho, len že si trocha zajazdím. A na prekvapnie? ...sfúkol som ju na jeden záťah. Príbeh je klišé scénar ktorý napíše aj žiak na základnej škole. Ale to ako to bolo podané+spracovanie time eventov+ cut scény...za mňa príjemne prekvapnie. Koniec ma prekvapil rozmanitosťou trate, ale zase trošku zamrzelo že to bolo až moc scripted...na druhu stranu, taka bola skoro cela hra, takže sa dá cez to prejsť, je to predsa linerne SP. Z mňa spokojnosť :)

Plusy:
+aj v roku 2022 kedy som si to prvý krát zahral tak príjemna grafika
+AI vie celkom potrápiť aj na normal obtiažnosti
+pekne spracovaný príbeh (Time Eventy, CutScény) malo to hlavu aj pätu
+príjemna jednohubka na voľnú nedeľu
+soundtrack, OST dávam osobitnú známku 8/10

Mínusy:
-je to krátka hra, oproti starším dielom série
-policajti su jemne priblblí
-občas nejaky bug na trati, ale len velmi málo
-koniec je až moc scripted oproti celku hry
-mohol som si ju zahrať aj skôr ako po 11 rokoch od vydania :D :D
ToMiKeR60%
+Preto dávam 6 z 10 lebo som fanúšikom NFS Kolekcie
+Páčilo sa mi grafické spracovanie frostbitu 2
+Dobrý nápad jazda krížom cez USA
+vysoký vyber aut v challenge series
-zlé ovládanie
-dosť krátke
-slabý príbeh


všetky (106) »

Súvisiace hry Need for Speed: Unbound
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered
Need for Speed: Heat
Need for Speed Payback: Speedcross
Need for Speed Payback
Need for Speed
Need for Speed: Rivals
Need for Speed: Most Wanted 2 - Ultimate Speed Pack
Need for Speed: Most Wanted 2
Need for Speed: The Run - Signature Edition Booster Pack
Need for Speed Shift 2: Unleashed - Speedhunters
Need for Speed Shift 2: Unleashed - Legends Car Pack
Need for Speed Shift 2: Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit
Need for Speed: World
Need for Speed: Shift
Need for Speed: Undercover
Need for Speed: ProStreet
Need for Speed: Carbon
Need for Speed: Most Wanted Black Edition
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Underground
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Porsche 2000
Need for Speed: Porsche
Need for Speed: High Stakes
Need for Speed: Road Challenge
Need for Speed: Brennender Asphalt
Need for Speed 3: Hot Pursuit
Need for Speed 2: Special Edition
Need for Speed 2
Need for Speed: Special Edition
Need for Speed

Diskusia o hre Need for Speed: The Run Pridať príspevok
27.09.2014 15:34 - uz som mal nainstalovane raz Need for speed THE RUN:PC som mal v oprave a chce...
27.09.2014 15:32 - uz som mal nainstalovane raz Need for speed THE RUN:PC som mal v oprave a chce...
30.10.2013 22:32 - No, úžasne do*ebaná hra, všetko je dobré, hrateľ...
11.08.2013 12:58 - no treba počkať na patch fix neviem inak teda
11.08.2013 11:11 - tak to som bol prekvapený aj ja hneď ma to viac baví hrať ...
...
Zobraziť všetky príspevky (498) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |