HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 35440 užívateľov

Užívateľ > sodok > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Čakal som na túto hru pol roka.
So singleplayerom som úplne nespokojný, aj keď dej sa dal, herný čas cca 3hodiny...
Vlastnosti zbraní sú takmer identické, "vraj vlastný fyzika zbraní"
Multiplayer taktiež nie je dotiahnutý do konca, je vidieť dosť chýb, ako v grafike, tak aj v hrateľnosti.
Plusy:
* grafika
* niektoré špecialitky, ako laser, poškodenie vozidiel
* veľké mapy v multiplayeri

Mínusy:
* krátky dej v singleplayeri
* niekoľko závažných chýb v hre, dúfam, že to patch opraví

Celkové hodnotenie hry je len 70%, nemienim túto hru hodnotiť umelo kvôli skvelej kampani, ktorú urobili, na to, ako dlho sa s tým hrali to mohlo byť lepšie... očakávam 8.11 väčšie prekvapenie
Táto hra vo mne zostane veľmi dlho. Nie je to hra, je to príbeh, ktorý dostane snáď každého, kto ho pochopí. Púšťal som si koniec viac krát, aby som vôbec aspoň trochu dokázal poňať to, čo prišlo. Je vôbec zbytočné toto dielo hodnotiť gameplayom, grafikou, alebo hernými možnosťami. Príbeh predčil všetko, čo som doposial zažil, či ide o film, alebo veci z môjho života. Ak hru... teda skúsenosť dokážete prejsť na jeden krát, spravte to, je to nezameniteľné. Elizabeth chcem mať pri sebe stále, nielen v hre, chcem ju držať v náručí a nepustiť. Ochrániť pred všetkým zlým. Nedokážem si to predstaviť na vlastnej koži. Proste prvá hra, ktorej dokážem dať plný počet s rešpektom. Kto dokázal takýto príbeh vymyslieť musí mať predstavivosť, ktorá sa vymyká všetkému, čomu dokážeme pochopiť. NIE JE TO HRA! JE TO MEGATRHÁK, ZA KTORÝ BY SA MODLIL AJ SPIELBERG! Môj nový top v iluzívnom svete. Odporúčam snáď každému, kto dokáže držať myš...

Odporúčam soundtrack Elizabeth
Jeden z lepších titulov kvôli hrateľnosti... Zstrieľať si môžte do vojakov kedykoľvek... ale zastrieľať si na tlupu mimíkov sa len tak nevidí. Hral som to hneď ako to vyšlo a nemal som absolútne žiadne predsudky. Dnes už grafika zaostáva a nie je originálna... ale nemôžete hru z roku 2007 hodnotiť oproti novým titulom...

+grafika
+hrateľnosť
+originalita
-hracia doba
Dojmy? MW3 ma nesklamala ako jej náprotivok, ktorý vyšiel pred pár týždňami. Tomuto sa páni hovorí fyzika zbraní :). Super akcia, super zásahové miesta, demolácia, znovu akcia, potom akcia a nakoniec demolácia :D... super naviazali na predošlé diely, veľa skvelých vichytáviek, (napr. malý tank na dialkové ovládanie, dvojité zameriavanie), proste vrelo odporúčam kúpu tohto skvostu roka. Multiplayer nezaostáva, avšak veľmi pripomína MW2

+grafika
+fyzika
+zbrane
+hrateľnosť
+dobrý a dlhší dej

jediný mínus musím dať za:
- AI niekedy pripomína RAMBA :D spojenecké AI ide so samopalom v ruke, dostáva zásahy zo všetkých strán, pritom takmer nikoho netrafí :). Ale inak AI funguje dobre.
A hlavne nie je to reklamná hračka na nové grafiky, ako BF3 xD... skvelá grafika a ide aj na starších šmejdíkoch (viď min. nároky)
Nakoľko každý si chce raz vyskúšať aké by to bolo byť superhrdinom, je toto mmo na skvelej úrovni čo sa hrateľnosti a možností týka. osobne ma zaujala možnosť prepracovaného výberu postavy. Hra je čo sa týka schopností dosť obsiahla, takže určite nevyskúšate všetky možnosti. Grafika je tiež celkom pekná na mmo, ale nemôžem sa zbaviť pocitu WOW, nakoľko sa expí zabíjaním mobov. Je to proste lepšie WOW pre akčných hráčov. Online je zdarma, ale inštalačka má 14GB, čo je dosť. Ale vrele odporúčam, zažijete kopec zábavy :)
Hodnotím hru za čerstva, keďže som ju práve dohral... neviem ako môže niekomu táto hra prísť stereotipná... veď je to prakticky film. Ak nie je podľa jeho gusta, nech si prečíta recenziu a nech sa do toho nepúšťa. A bacha! 18+. Všetko v tejto hre je inovatívne, mimika tváre je bombová, rozsiahle prípady od vlámačiek, cez vraždy, drogové a podpaľačstvo, sprisahanie, hre nechýba kus romantiky, zápletiek, ktoré sa rozlúštia až na konci, nevrlosť, podvody a pod.

Prečo túto hru neoohodnotiť ako najlepšou hrou roka? veď práve ona nám ukazuje budúcnosť hier, ako to bude vyzerať za pár rokov. Podľa mňa je to skvost sám o sebe a ten, kto sa vžije do príbehu, nevytkne tejto hre z deju nič.

Prečo len 95%? kvôli niektorým menším bugom, ktoré sa napokon nedali prehliadnuť, ale niekedy ich neuvidíte za celú hru. Zlaté CD tejto hry bude mať vždy miesto u mňa po boku Mafie I. HAWK
Max Payne 3 ma veľmi milo prekvapil. Najskôr som o ňom ani nechcel počuť, neskôr som si ho ale zaobstaral a neľutujem. Je veľmi originálny, hrateľnosť je neskutočná, grafika predbehla dobu, ale stále mi tam chýba ten pocit, ktorý hádam všetci poznáme ( otvorené ústa slintajúce na klávesnicu, búchanie si hlavy o stôl s revon "to čo je??") ale každopádne patrí Max k mojej top 10-tke.
+grafika
+hrateľnosť
+originálnosť
+hracia doba
+príbeh
Je pravda, že som hral už aj lepšie hry, avšak netuším ako môže niekto nazvať MOHW hrou bez deja a originálnosti. Asi len autori hodnotení zo sectoru a pod., ktorí asi neobnovili mašinky a neužili si hru cez lagy, alebo decká, čo nevedia ani ceknúť po anglicky a nepočkali si na preklad.

Hra ma zaujala hlavne dejom, hral som ju až do konca na prvý krát, pretože som sa prakticky pozeral na super film. Od začiatku až do konca super akcia a vo všetkých ohľadoch super hrateľnosť. Ak niekto, kto hru hodnotil ju aj prešiel, tak nejedno oko nezostane suché a hlavne pohreb Mothera... uf

+grafika
+hrateľnosť
+dej
-kratší singleplayer
-menšie chybičky v hre

ale inak to sú detaily, ktoré nájdete v každej hre... podľa mňa super hra a neľutujem tých 5 hodín singleplayeru
Na krátke pobavenie je to pekná hra, ale pri dlhšom hraní cítiť silnú podobnosť misií, takže sa znudí. Ale inak za tie peniaze sa to oplatí :)
Tak toto ma sklamalo na plnej čiare. Čakal som oveľa viac... mizivé množstvo zbraní... jedna sekundárna... miestami pritrápne jednoduché, na hard obtiažnosti som to prešiel s asi dvoma zabitiami za celú hru a to som raz schytal na konci... neviem prečo, ale táto hra mi pripadá štýlom, grafikou a možnosťami, ako niekde v 2005 roku. Jediný plus je pre mňa to, že milujem sniperské hry.

plusy:
+ hearthbeat

mínusy:
- krátky dej
- veľmi obmedzené možnosti
- zlá grafika
- zlý engine
- zlé videá
- ľahká obtiažnosť

Hre som dal 40% len kvôli jednotke a je málo hier podobného žánru.
Skyrim je kategória sama o sebe. Príbeh nie je zlý, ale miestami sa mi zdá ako veľmi zdĺhavý a nakoniec nudný. Čo ma najviac prekvapilo na tejto hre sú draci. Môžu napadnúť človeka kedykoľvek... idem si krajinou a zrazu rev a plamene... No bomba. Tá voľnosť a neočakávané strety sú najväčším plusom pre mňa. Inak je to typický Elder Scrols.
+grafika
+originálnosť
+hrateľnosť
+draci
-miestami zdĺhavé konverzácie a nudný dej
Tomb Raider je už legenda. Kto by tušil, že nastúpi "ako to začalo"? Zrodenie Lary ako nezastaviteľného stroja, dokonalú hunterku vo všetkých smeroch? Jediná slabina je jej ľudskosť. Príbeh bol super, každú sekundu sa niečo stalo, vykrádanie hrobiek a logické hádanky len doostrili jeden z najlepších titulov, aké som z tohto žánru hral. Originálnosť, účelovosť, dynamika jej určite nechýbajú. Až na mierne chybičky v grafike a stucky pri súbojoch je táto hra dokonalá a budem očakávať aspoň rovnako dobré pokračovanie.

Plusy:
- najlepšia grafika posledného obdobia
- hrateľnosť/možnosti
- príbeh
- dĺžka
- logické hádanky

Mínusy:
- grafické chybičky (ale zanedbateľné)
- malá otvorenosť ostrova

Tomb Raider zanechala vo mne niečo, čo ma donúti pokračovať v sérii. Vrelo odporúčam.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |