HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21183
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12932
1687

Online 27306 užívateľov

Užívateľ > kynaj154 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Hra odpovedajúca svojej dobe. Hra ma slabý príbeh. Vlastne jediné čo viete je že ste spojenecký vojak snažiaci sa zničiť počas druhej svetovej vojny tajné Hitlerové zbrane a ukoristiť výskum. Aj napriek absencii kvalitného príbehu a nie veľmi kvalitného herného zážitku aspoň mňa hra mierne zaujala a dohral som ju dokonca. Pravdou však naďalej ostáva že na svete je oveľa viac kvalitných hier pri ktorých sa oveľa viac oplatí tráviť čas. :'
Super RPG hra z pohľadu tretej osoby. Jediná výtka je v tom ze posledné 2 acty sú príliš krátke a potenciál 3. actu je nevyužitý.
90%


Super hra bez väčších chýb v grafike a grafika vody je vcelku úchvatná. Dosť krátka ale s celkom dobrým a napínavým príbehom aj keď miestami stereotypná ale aj napriek tomu dúfam že vydavateľ urobí pokračovanie. V hre je celkom dobrá mžnosť parkouru. Je ozvláštnená hackovaním rozličných prístrojov ktoré nie je extra zložité ale príjemne spestrí stereotyp. POZOR SPOILER! Postava dostane zaujímavú abilitku ktorá dodá hre nový dych. Škoda len že ju dostane veľmi blízko ku koncu hry.

70%
Klasický Left 4 Dead. hru prejdete za niekoľko hodín. hra vás udrží v sedle a budete na nej závislí. Smutnou pravdou je že pomaly ale isto vás po 40tich hodinách prestane baviť.
85%


Všetko výborné. Od grafiky cez príbeh až po hrateľnosť. Jediné výtky mám k tomu že sa to nezhoduje s knižnou predlohou a k tomu že nenávidím keď má hlavný hrdina "hlaušky" a rôzne vízie. Ináč jedna z najlepších hier vôbec :)

95%
+ Dobrá grafika, super hrateľnosť, primeraná dĺžka hry, boss fighty, pútavosť
- Príliš veľa "nadprirodzena"
+- hra sa nedržala knihy Metro 2034 čo je na jednej strane výhoda aj nevýhoda.
95% preto lebo síce je táto hra výborná na metro 2033 nemá :P
Super akcia nonstop :D už teraz sa tešim na 4. diel!! Vinikajúce hlášky v správny čas, rozličné druhy enemákov. Hru rozbehajú aj staršie PC a NTB čo je ďalšie + :) vrelo odporúčam.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |