HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 8599 užívateľov

Užívateľ > FRiman03 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Táto hra je výborná. Škoda že nemá žiadny singleplayer ale multiplayer je nadpozemský. Ak existuje nejaká lepšia multiplayer strielačka tak skočím do ohňa. Graficky sama seba prekonala a čudujem sa že po rokoch od vidania na ňu existuje stále tak vela serverov. Možno to raz olutujem ale musím povedať že je to minecraft medzi strielačkami.
Táto hra je proste božská. 100% je podla mňa adekvátnych. Hra vypadá skvele a hrá sa ešte lepšie. A tý ktorý to netvrdia sú buď privelký fanúšikovia call of duty alebo o hrách nič nevedia. Hry zo série Battlefield majú výborný singleplayer (okrem Battlefield 2) ale aj multiplayer a pri tejto hre to platí dvojnásobne.
Konečne hra ktorá sa dá nazvať pokračovaním legendárnej Dragon age origins. Hra prináša zmes boja z 2 a možnosti z origins. Neskutočne krásny svet. Nádherna hudba. Možnosť preniesť sa do inej postavy. Veľký svet. Nová rasa. (bohužial) už pár krát opakovaný príbeh (sprav toto, sprav tamto a super zachránil si svet).
Páni! Na prvý pohlad hra pre tých ktorý nemajú na normálnu arkádovku, lebo má otrasnú retro-pixelovú grafiku a hlavne preto že sa dá na oficiálnej stránke nájsť verzia zadarmo , ale po 20 minútach som absolutne zmenil názor. Je to tá najlepšia ARKÁDOVKA (nie hra) akú kedy niekto vyrobil. Úloha: žiadna. Princíp: jednoduchý. Rob si čo chceš, teda ak si v singleplayeri. Multiplayer: neuveritelný. Táto hra vám nájde kamošov v jednom mrku. Robíte totálne všetko spolu, a ak to hráte s nejakým kamošom z reality upevní vás tak že sa pomaly budete vidieť každý deň. Tá hra je taká úžasná že je až návyková. Z 1 hodiny deňne za počitačom sa stane 5 hodín deňne. Dokonca to robí MOJANG tak že vás nikdy neomrzí, lebo pomaly každý mesiac víde nová verzia. Ak to mám povedať stručne, tak arkádovka je na novej úrovni. VAROVANIE: Nehrajte tú hru ak nechcete byť zavíslí od počítača.
Celkom podarená hra až na to že sa dali trochu vylepšiť tekctúri ale ináč ma to bavilo a nikdy ma to neomrzelo. Podla mňa si tá hra tých 85% zaslúži.
Velmi túžim dať tejto hre 100% ale proste to nejde. Tá hra okopírovala predchádzajúcu a len tam pridali strelné zbrane a nové národy. Ak by som to mal stručne zhrnúť nijak závratne tú hru nevylepšili ani čo sa týka hratelnosti a ani čo sa týka tekctúr a podobných vecí.
Nádherná grafika, nádherná fyzika doslova všetkého. To parádne prepracované upravovanie tiež všetkého (od domov až po vás samích). Ovládanie áut síce pokulháva ale ak ste skúsený tak to rozhodne zvládnete ako nič a ak až tak skúsený nieste tak si kúpte volant a (menej než 15+ nečítať :D) prestaňte konečne pičovať a kúpte si ho kurva!! A to že to váš blbý počítač nezvláda je len vaša skurvená chyba!! (už môžete :)) Naozaj obetovať 18GB za túto krásku sa vám naozaj oplatí. Jediné mínus tejto hry je podľa mňa miestami nadbytok a miestami zase nedostatok áut na jednotlivé úrovne.
Ach. Nad touto hrou sa musím rosplívať. Kombinuje všetko to čo by mala mať každá dobrá RPG hra. Vinikajúcu grafiku, neuveritelné množstvo vedlajších úloh z ktorých niektoré tvoria súvislí a samostatný príbeh, obrovské množstvo zbraní hmotných či nehmotných, najväčšiu a najvolnejšiu mapu ktrorú mi neponúkol ani môj favorit The Witcher. Ďalej ponúka kopu možností úprav zbrojí a zbraní ktoré si môžem aj sám vyrobiť, úrovne a vylepšenia samého seba. O tejto hre by som mohol hovoriť celý deň aj noc ale na to tieto riadky nestačia a ani sa mi nechce. Moc často to nehovorím ale musím to povedať a to že táto hra je božská a posunula RPG na novú úroveň.
Není to zlá hra ale není to to staré známe The sims. Odstránili kopu vecí ktoré odstránené byť nemali (ako napr. free world) a to hrozné načítanie. Ak sa chcem niekam pozrieť musím si počkať asi minútu. Naozaj, len preto že sem pridali parádne vytváranie postáv by som ju neuprednostil pred trojkou.

Po pár dňoch moje hodnotenie musím upraviť. Nakoniec musím uznať že ide o plnohodnotné The sims ale je to len akási platforma na ktorej musíte dať kopu dodatkou a hlavne máp. Ak EA čo najskôr urobí mapy a dodatky dostanete výbornú hru pri ktorej dokážete nie len zabaviť ale aj vydržať.
Vynikajúca hra. Fakt odporúčam. Príbeh a väčšina postáv sú dokonalé a ak ste nehrali jednotku, nevadí, táto hra vás do príbehu zasunie behom mrku oka. Jediné čo mi vadí je alchymínia a to hlavne preto lebo tam nie je český dabing. Tým potkám absolútne nerozumiem a ich účinok si musím vyhladávať na nete. Ale inak parádna hra. A ak príbehu nerozumiete alebo sa neviete dočkať ďalšieho dielu, kúpte si knihy.
Vo vojne nie každý je vojak. S týmto logom sa 11bitsudios pustili do hry This war of mine. Hra sa odohráva počas obliehania Sarajeva a to konkrétne približne 2 roky po začiatku obliehania. Začnete s náhodne vygenerenovanou skupinou s ktorou sa snažíte prežiť. V hre je klasický cyklus deň-noc. Je zaujímavé ako sa hra hrá cez deň a cez noc ktoré sa dosť odlišujú. Cez deň hlavne výrabate a cez noc hladáte nezbytnosti alebo opchodujete. Je tam zopár eventov ktoré sa tiež náhodne generujú a niekedy si prajete aby sa negenerovali vôbec. Bohužial hra je pomerne krátka.
Je to výborná multiplayerová strielačka. Ale škoda že je iba multiplayerová. Môžte hrať ako rýchly pešiak ktorý vie dokonca aj skákať po stenách a sú k nemu aj vynikajúce animácie ktoré robí s rukami. Potom môžte s pešiakmi nasadnúť do titana (robot ktorý len tak k zemi nejde a normálne, keď nieste vňom, vás nasleduje a kryje). Ak by som to mal zhrnúť, je to výborná strielačka ktorej chýba singleplayer. A preto 20% dole.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |