HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21179
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 35997 užívateľov

Návody > Vampire: The Masquerade - Bloodlines


Zobrazení:205996
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť


Hollywood

Uvítanie v meste. Stretnutie s barónom Isaacom a vašou známou Samanthou.
Po vstupe do tejto časti mesta vás osloví chlapík s tým, že máte ísť za barónom Hollywoodu, Isaacom. Potom odíde. Hneď tu pri vás, pri taxíku je budova Red Spot. Je to bežný obchod. Keď si pohovoríte s predavačom, tak sa ho spýtajte na niečo zaujímavé, čo sa tu deje a potom na niečo špeciálne. Umožní vám predaj zbraní, aj ďalšieho, nového brnenia. V obchode ešte choďte dozadu a v chladničke nájdete 25 $.
Naspäť na ulicu a choďte ulicou oproti taxíku. Na konci je klenotníctvo. Vstúpte bočným vchodom a stretnete baróna Isaaca. Nie je práve prívetivý. Potrebujete od neho informácie o Nosferatu. No nepomôže vám, kým nespravíte niečo pre neho vy. Zháňa jednu kazetu, ktorú mu chlapík odmieta doručiť osobne, máte ju doniesť (quest Dead Ex).
Na ulici vás cestou od baróna zastaví Samantha. Spozná vás, je to známa z vášho života smrteľníka. Po rozhovore pôjde zavolať vašim známym, že vás našla a týmto prezradením sa by ste porušili Masquerade. Takže počas rozhovoru ju presvedčte, že nie ste osoba, za ktorú vás pokladá. Ak nemáte schopnosti, či disciplíny, ako ju oklamať, máte ešte dve možnosti. Zabiť ju, čím stratíte bod Humanity, alebo trocha jej vysať krv. Ako ostatní ľudia, aj ona stratí krátkodobú pamäť a vy získate Masquerade Redemption.

Ground 0, chlapík s kazetou, Ash a lovci upírov.
Potom choďte, ako vás inštruoval, do budovy Ground 0, pri taxíku. Je to internetová kaviareň. Môžete si pozrieť rôzne počítače, hacknúť ich a prečítať si maily. Choďte k poslednému počítaču s menom Josef K. Použite heslo, čo vám povedal Issac "kafka" a pozrite si mail. Chlapík píše, že sa stretnete za Fast Buck - 1XP. V budove tiež nájdete na stole The Cowboy´s Guide to Cyberspace by Case (Research 9, Computer +1).
Choďte do ulice za taxíkom k budove Fast Buck a choďte za ňu. Tam je chlapík v kapucni. Najprv sa tvári, že o ničom nevie, no pár viet ho presvedčí, aby spolupracoval. Kazetu vám nedá, lebo ju nemá. Je vydesený a povie vám jedine o Ginger Swan. Utečie a za rohom budete počuť, ako ho niečo zabilo a vtiahlo do kanála.
Keď ste už tu, tak choďte do susednej budovy Asp Hole. Na zábradlí pri hlavnom vchode si môžete vziať hodinky (Normal Watch). Pri bare stojí blondínka, s ktorou môžete kecať. Môžete ju okúzliť a piť z nej krv, ako v predošlých baroch, no potrebujete na ňu veľa bodov v Seduction. Vyjdite hore schodmi a tam oslovte chlapíka stojaceho pri ženách. Je to Ash. Najprv nebude veľmi zhovorčivý, no vytiahnete z neho, že po ňom idú lovci upírov a nemá sa ako dostať preč. Ponúknite mu pomoc (quest Hunters Hunting). Môžete navrhnúť, aby si s niekým vymenil šaty. Presvedčte chlapíka pod schodami, aby si s Ashom vymenil šaty. Oznámte to Ashovi a dostanete 250 $ a 3 XP. Pôjde sa prezliecť a odíde. Chlapíka, ktorého ste nahovorili, aby si s ním vymenil šaty, zabije lovec v domnení, že je to Ash. Druhá možnosť je navrhnúť mu, aby ste ušli cez kanály. Keď súhlasí, preveďte ho kanálmi, pobite nepriateľov a dostanete 500 $ a 3 XP.

Cintorín a Romero.
Vráťte sa za Isaacom. Povedzte mu, čo ste zistili. Objasní vám, že Ginger Swan bola stará filmová hviezda, ktorá je už dlho po smrti. Takže sa od neho vydajte na cintorín. Choďte do ulice za taxíkom. Po pravej strane je budova Sin Bin. Prejdite za ňu. Tam neďaleko bezdomovcov je diera v stene. Odhádžte z nej dosky, zohnite sa a prejdite ňou.
Na cintoríne choďte úplne na koniec do mauzólea. Vnútri v ľavej časti, v malom výklenku za dvierkami nájdete Gingerinu schránku. Ak ste investovali do Inspection, tak vám svieti s tými bublinkami, čo uľahčí hľadanie. Vezmite si odtiaľ videokazetu - 1XP. Cestou späť sa stavte v malej budove pred bránou. Vnútri je Romero, ktorý to tu stráži pred zombíkmi. Tí raz za čas vyliezajú a chcú sa dostať do mesta. On ich zadŕža na cintoríne a od Isaaca dostáva za odmenu krv. Požiada vás, aby ste to na 5 minút za neho postrážili. Ak súhlasíte, máte za tento čas likvidovať hromadu zombíkov (quest You Only Die Once a Night). Veľmi ťažká úloha, za ktorú dostanete náboje, alebo vám zvýši Firearms - 3 XP. Ak odmietnete, tak vás požiada, aby ste mu priviedli ženu, pretože má potrebu (quest Pimpin for Romero). Oslovte na ulici šlapku a nahovorte ju a odveďte za ním - 2XP. Dá vám buď 100 $, alebo vám zvýši o bod Firearms.
Vráťte sa za Isaacom a odovzdajte mu kazetu - 2XP. Je to len časť, tak vás pošle nájsť kompletnú nahrávku (quest Snuff is Enough). Tiež sa ho spýtajte, či je ešte niečo v meste, čo by sa malo urobiť a povie vám o Gargolovi, ktorý sa ukrýva v Čínskom kine. Treba sa o neho postarať. Najlepšie by bolo presvedčiť ho, aby robil pre Isaaca, no ak to nebude možné, treba ho zničiť (quest Gargoyle Removal Service).

Vesuvius, Sin Bin a kontakt cez telefón.
Vráťte sa na ulicu a choďte na koniec ulice za taxíkom. Tam je klub Vesuvius. Vstúpte do striptízového klubu. Môžete si poobzerať dievčatá a jedno v ľavom rohu za 100 $ aj najať a napiť sa z nej, no načo platiť za to, čo máte na ulici lacnejšie, alebo doma zadarmo (ak vás tam čaká vaša ghoulka). Pri bare stojí Velvet Velour, majiteľka. Oslovte ju a pozve vás hore, do VIP miestnosti. Tam s ňou poflirtujte a prezradí vám, že po nej ide lovkyňa upírov. Ak jej ponúknete pomoc, tak dodá, aby sa o ňu postarali diskrétne a pred nikým sa neprezradili, nie to ešte niekoho zabili.
Vyjdite von a choďte do podniku cez cestu s názvom Sin Bin. Vnútri oslovte Flynn Boylea, chlapíka za pultom. Môžete sa ho spýtať na blondínku s vytetovaným srdcom a potvrdí, že Chastity tu pracuje. Spýtajte sa ho na Snuff filmy s produkcie DeathMask. Nie je príliš ochotný sa o tom baviť, tak ho presvedčte a dá vám na nich kontakt - 2XP. Máte sa ohlásiť heslom do telefónu v ulici poniže. Na zemi pri ňom, za pultom je papier, na ktorom je napísané heslo "dirtydog.
Zídite dole, v miestnosti s nápisom Managere uzamknite v počítači okienka na peepshow (heslo "sinner"). Poniže vypáčte automat na drobné a vezmite si 150 $. Keď odídu obaja zákazníci, vlámte sa do dverí s nápisom Employees Only a pošlite preč aj striptérku. Teraz tam nie sú žiadni svedkovia, tak vyjdite na pódium a zabite tam Chastity - 2XP.
Vráťte sa za Velvet a povedzte jej, že Chastity je po smrti - 1XP. Po rozhovore ju znova oslovte a spomenie obavy o scénaristu a manažéra hotela Luckeestar menom David Hatter. Zistila od dievčat, že píše scenár o upíroch a má dosť detailné informácie, takže mu asi niekto z vampírov radí. Máte získať jeho scenár a postarať sa o jeho zdroj informácií (quest B-Rated Writer).
Potom choďte k budove Red Spot pri taxíku. Sú pri nej telefónne automaty. Jeden telefón zvoní, tak ho zdvihnite a povedzte do telefónu heslo, ktoré ste získali od chlapíka v Sin Bine. Hlas v telefóne vás pošle do Luckeestar Hotela, izba č. 2.

Luckeestar Hotel. Ground 0 - zadná časť internetovej kaviarne.
Choďte smerom k Isaacovi a po ľavej strane uvidíte hotel Luckeestar. Vstúpte. Oslovte recepčného, je to Hatter. Presvedčíte ho, aby vám dal svoj scenár - 2XP a tiež aby vám prezradil, kto je jeho zdroj - 1XP. Jeho zdrojom je Julius, zdržujúci sa na pláži v Santa Monica.
Potom choďte dozadu a na poschodie k izbám. Z Downtownu máte kľúč od izby č. 6, tak do nej vstúpte. Tam uvidíte, ako neznámy vrah zabije priamo pred vami Mika Durbina. Tým ste ho našli - 2XP. Na poličke nájdete kartu s nápisom Brothers Salvage, čo je vrakovisko v Santa Monica.
Potom môžete vypáčiť dvere na izbe č. 4 (level 8). Na skrinke je peňaženka (200 $) a na umývadle je Perscription Bottle.
Napokon choďte do izby č. 2, kam vás poslal hlas z telefónu. Vezmite si zo skrinky vstupnú kartu (Internet Cafe Key) a spod postele zlatý prsteň.
Vráťte sa na ulicu a choďte do internetovej kaviarne, kde ste už boli počas hľadania prvej kazety (Ground 0). Teraz choďte do zadnej časti (Employees Only) a otvorte si dvere kartou z hotelovej izby. Tam vás napadnú malí démoni, akých ste videli na videu, na prvej kazete. Zabíjajte ich a postupujte ďalej. Prejdite nahrávacím štúdiom a na konci dolu schodmi. V štúdiu sú dve fľašky morfia, jedna na umývadle a druhá pri posteli v tvare srdca. Prejdite popri zamknutej miestnosti, v ktorej za oknom potvora zabije chlapíka. Na konci uličky nájdete jedného vydeseného chlapíka, ktorý tu pracoval. Než ho zabijú potvory, stihne vám prezradiť, že tú kazetu nenatočili, ale ukradli z nejakého domu. Oproti vyskáčte po krabiciach až do ventilačky. Prejdite ňou a dostanete sa do zamknutej miestnosti, okolo ktorej ste išli. Na stole je kazeta, tak si ju vezmite. Dvere zvnútra otvoríte a vráťte sa naspäť na ulicu.

Krátky návrat do Santa Monica.
Vezmite si taxík a zájdite do časti Santa Monica. Oproti klubu Asylum je miesto, kde sa ukrýva Nosferatu Bertram Tung. Napravo od jeho skrýše je vrakovisko, kam vás smeruje karta z Luckeestar hotela. Vstúpte do dvora a tam do domu. Prejdite na vrakovisko za domom a bežte za mužom, ktorý pred vami začne utekať. Na konci sa s ním dáte do rozhovoru. Zabili mu ženu a deti a teraz sa mstí. Počas rozhovoru môžete získať bod humanity, keď zistíte, prečo to robí, prejavíte trochu pochopenia a zvalíte vinu na beštiu v ňom ukrytú. Môžete ho presvedčiť, aby skončil so zabíjaním (posledného vinníka zabil v Hollywoode) a nechať ho odísť. Získate tým 2XP, no porušíte tým Masquerade. Taktiež ho môžete potrestať za jeho činy a bojovať s ním. Vtedy sa zmení na potvoru s pazúrmi. Využite horiaci oheň a zatlačte ho do plameňov, to vám pri boji výrazne pomôže. Získate 2XP a Masquerade Redemption.
Potom choďte na pláž, kde je Julius, kontakt scenáristu Hattera. Máte dve možnosti, buď ho zabijete za 1XP, alebo ho necháte odísť s tým, aby sa nikdy nevracal (milosrdnosť je bez bodu).

Na skok do Downtownu.
Keďže máte vedľajšiu úlohu od Isaaca postarať sa o Gargola, tak sa oplatí skočiť za Tremerským Regentom Straussom. Ak ste u neho boli, tak ste si mohli vziať knihu (ako som radil) Thaumaturgical Creatures. Potom vám sama rada v zadaní questu radí za ním zájsť. Oslovte ho a spýtajte sa na Gargola. Prezradí vám, že jediné, čo na neho platí, sú tupé zbrane, sečné a strelné sú takmer bez účinku. Tiež z neho môžete vytiahnuť, že on je stvoriteľom tohto konkrétneho Gargola a požiada vás, aby ste to nehovorili Isaacovi, lebo by to poriadne naštrbilo vzťahy medzi Anarchistami a Camarillou. Sľúbte mu to a dá vám Rune of the Third Eye (znižuje poškodenie spôsobené Gargolom).
Skočte ešte do svojho apartmánu (ak ho tu nemáte, tak v Santa Monice) a pozrite si poštu. Máte mail od princa, v ktorom vás žiada, aby ste sa postarali, aby jedna reštaurácia v Hollywoode dostala zlú kritku (quest a Dish Best Served Cold). Vráťte sa naspäť do Hollywoodu.

Návrat za Velvet. Kritik Tommy, Gargol v kine a Isaac.
Vráťte sa za Velvet do klubu Vesuvius a odovzdajte jej scenár, požiada vás, aby ste ho zničili, urobte to - 2XP. Oznámte jej tiež, že ste sa postarali o Hatterov kontak (je jedno, či ste ho pustili, či zabili) - 1XP a Masquerade Redemption. Dostanete od nej odmenu.
Potom sa vydajte smerom k Isaacovi a pôjdete popri reštaurácii, kde na terase postáva pri prestretom stole chlapík. Je to Tommy Flayton, ktorý píše kritiku na túto reštauráciu. Presvedčte ho, aby napísal zlú kritiku - 2XP a splníte tak princov quest.
Napokon zájdite do Čínskeho kina oproti Isaacovmu klenotníctvu. Vnútri sa hneď po vstupe stretnete s nie veľmi priateľsky naladeným Gargolom. Pustí sa s vami do reči. Nie je veľmi bystrý, tak ho môžete presvedčiť, aby sa pridal k Isaacovi, pretože bojuje proti ostatným upírom, vrátane Tremere (nespomínajte Straussa, nenávidí ho, za to, že ho stvoril a zotročil). Ak sa vám to podarí, získate 3XP. Ak ho neviete, alebo nechcete presvedčiť, aby sa pridal k Isaacovi, tak s ním bojujte (tupé zbrane) a zabite ho. Tiež za 3XP. Než opustíte kino, choďte k premietaciemu plátnu a vezmite si spod neho kazetu (Film Canister).
Potom zájdite za Isaacom a konečne mu odovzdajte druhú kazetu - 2XP. Pozriete si celý záznam vraždy dievčaťa a Isaac spozná miesto, kde sa to natáčalo. Vyšle vás to preskúmať (quest Going the Way of Kings).
Tiež mu povedzte, že ste vyriešili úlohu s Gargolom. Ak mu prezradíte, že ho stvoril Strauss, získate 2XP, no pohneváte si Straussa.

Ešte jeden návrat do Downntownu. Odchod na ulicu 609King´s Way. Návrat do Hollywoodu.
Ak ste Straussa neprezradili, tak za ním zájdite a dostanete odmenu 500 $. Tiež si pozrite ďakovný mail od princa, za vyriešenie úlohy s reštauráciou a v poštovej schránke máte odmenu 300 $.
Potom choďte taxíkom na King´s Way a splňte tam quest Going the Way of Kings. V rámci questu sa dostanete do domu plného démonov a na konci zabite toho, čo má na svedomí kazetu a aj stvorenie tých démonov - 6XP. Po boji v dolnej časti domu vstúpte do dverí a do tunela za nimi.
Tu pokračujte v queste The Epic of Ankaran Sarcophagus, v jeho časti pri hľadaní Nosferatu Garyho. Na konci stretnete Garyho - 2XP. Chcete od neho vedieť, kde je sarkofág, no najprv on niečo požaduje od vás. V Čínskej štvrti sa stratil jeho agent Barabus a vy ho máte nájsť. Takže pre ďalší postup splňte quest I Spy Barbus. Po rozhovore s Garym prejdite dverami za stolom a chodbou vyjdete v mauzóleu na cintoríne. Touto skratkou sa už potom môžete vracať k Nosferatu, keď budete potrebovať.
U Nosferatu ste tiež mohli získať dva vedľajšie questy Model Citizen a A Tangled Web. Druhý quest sa plní vo viacerých častiach mesta, kam sa zatiaľ nemáte dôvod vracať, tak si pozrite priamo v časti vedľajšie questy. Prvý ešte môžete splniť tu. Stačí skočiť k Luckeestar Hotelu. Oproti je ďalší hotel. Vstúpte a vnútri si otvorte kľúčmi od Imalie. Rozmiestnite vnútri tri kamery, no nech vás nik nevidí a aktivujte ich cez počítač v spálni. Potom sa vráťte za Imaliou po odmenu.
Teraz je už čas vydať sa do Chinatownu.



Hlavné questy

Dead Ex

Choďte ulicou oproti taxíku. Na konci je klenotníctvo. Vstúpte bočným vchodom a stretnete baróna Isaaca. Nie je práve prívetivý. Potrebujete od neho informácie o Nosferatu. No nepomôže vám, kým nespravíte niečo pre neho vy. Zháňa jednu kazetu, ktorú mu chlapík odmieta doručiť osobne, máte ju doniesť. Choďte, ako vás inštruoval, do budovy Ground 0, pri taxíku. Je to internetová kaviareň. Použite posledný počítač s menom Josef K. Použite heslo, čo vám povedal Issac "kafka" a pozrite si mail. Chlapík píše, že sa stretnete za Fast Buck - 1XP.
Choďte do ulice za taxíkom k budove Fast Buck a choďte za ňu. Tam je chlapík v kapucni. Najprv sa tvári, že o ničom nevie, no pár viet ho presvedčí, aby spolupracoval. Kazetu vám nedá, lebo ju nemá. Je vydesený a povie vám jedine o Ginger Swan. Utečie a za rohom budete počuť, ako ho niečo zabilo a vtiahlo do kanála.
Vráťte sa za Isaacom a spýtajte sa na Ginger Swan, povie vám, že je to stará filmová hviezda, ktorá je už dlho po smrti. Takže sa od neho vydajte na cintorín. Choďte do ulice za taxíkom. Po pravej strane je budova Sin Bin. Prejdite za ňu. Tam neďaleko bezdomovcov je diera v stene. Odhádžte z nej dosky, zohnite sa a prejdite ňou.
Na cintoríne choďte úplne na koniec do mauzólea. Vnútri v ľavej časti, v malom výklenku za dvierkami nájdete Gingerinu schránku. Ak ste investovali do Inspection, tak vám svieti s tými bublinkami, čo uľahčí hľadanie. Vezmite si odtiaľ videokazetu - 1XP.
Zaneste kazetu Isaacovi - 2XP. Ospravedlní sa za svoje predošlé chovanie. Pustí kazetu a spolu si ju pozriete. Nejaké potvory zabijú mladú ženu. Je to len časť záznamu, preto vás pošle nájsť ďalšiu kazetu, na ktorej je celý záznam Snuff filmu.


Snuff is Enough

Po doručení prvej kazety Isaacovi si ju pozriete, no je to len časť záznamu. Isaac vás pošle nájsť ďalšiu kópiu, kde by bol záznam celý. Choďte na koniec ulice za taxíkom, do podniku s názvom Sin Bin. Vnútri oslovte Flynn Boylea, chlapíka za pultom. Spýtajte sa ho na Snuff filmy s produkcie DeathMask. Nie je príliš ochotný sa o tom baviť, tak ho presvedčte a dá vám na nich kontakt - 2XP. Máte sa ohlásiť heslom do telefónu v ulici poniže.
Choďte k budove Red Spot pri taxíku. Sú pri nej telefónne automaty. Jeden telefón zvoní, tak ho zdvihnite a hlas povie "The moon is a mysterious mistress" a vy odpovedzte heslom, čo vám prezradil chlapík v Sin Bin "who walks the night with demons of dread". Hlas v telefóne vás pošle do Luckeestar Hotela, izba č. 2.
Zájdite teda do tohto hotela a vstúpte do odomknutej izby číslo 2. Z poličky si vezmite vstupnú kartu (Internete Cafe Key) a spod postele Zlatý prsteň.
Vráťte sa na ulicu a choďte do internetovej kaviarne, kde ste už boli počas hľadania prvej kazety (Ground 0). Teraz choďte do zadnej časti (Employees Only) a otvorte si dvere kartou z hotelovej izby. Tam vás napadnú malí démoni, akých ste videli na videu, na prvej kazete. Zabíjajte ich a postupujte ďalej. Prejdite nahrávacím štúdiom a na konci dolu schodmi. V štúdiu sú dve fľašky morfia, jedna na umývadle a druhá pri posteli v tvare srdca. Prejdite popri zamknutej miestnosti, v ktorej za oknom potvora zabije chlapíka. Na konci uličky nájdete jedného vydeseného chlapíka, ktorý tu pracoval. Než ho zabijú potvory, stihne vám prezradiť, že tú kazetu nenatočili, ale ukradli z nejakého domu. Je tu slepá cesta, otočte sa oproti miestu, kde bol chlapík a vyskáčte po krabiciach až do ventilačky. Prejdite ňou a dostanete sa do zamknutej miestnosti, okolo ktorej ste išli. Na stole je kazeta, tak si ju vezmite. Dvere zvnútra otvoríte, tak vyjdite na chodbu a vráťte sa naspäť na ulicu. Cestou vás napadne ešte pár tých potvor.
Zaneste kazetu Isaacovi - 2XP a Masquerade Redemption. Spoločne si pozriete celú nahrávku vraždy dievčaťa.


Going the Way of Kings

Keď donesiete Isaacovi druhú videokazetu s nahrávkou, kde malí démoni zabijú dievča, Isaac spozná dom, v ktorom sa to odohráva. Povie vám, že ak chcete nájsť Nosferatu, budete musieť ísť na to miesto a postarať sa o toho, čo natočil tú pásku.
Choďte k taxíku a odvezte sa na King´s Way. Do domu priamo sa nedá vstúpiť, tak choďte do zadnej časti, k bazénu. Na pravej strane je na stene pod balkónom drevená konštrukcia pre vegetáciu. Vylezte po nej na balkón a z jeho opačnej strany po schodoch vyššie. Tam vstúpte dverami do domu. Tu vás budú opäť napádať démoni z kazety. Po vstupe si v susednej miestnosti vezmite zo stola Mummywarp Fetish (rýchlejšie uzdravovanie). Zbehnite dole schodmi. Z chladničky si vezmite krvné sáčky a zo stola Fancy Ring.
Zbehnite ďalej dole schodmi a tam stretnete Tzimisce, toho, čo to má na svedomí. Porozprávajte sa s ním a získajte dostupné informácie. Po rozhovore nasleduje boj. On sa premiestňuje kúzlom a vždy sa objaví len na chvíľu. Sám nebojuje, keď sa zhmotní, tak privolá jedného démona. Démonov likvidujte len pokiaľ vás veľmi obťažujú, sústreďte sa na neho, démoni budú chodiť stále, pokým ho nezabijete. Takže sa sústreďte hlavne na neho a zabite ho - 6XP. Keď padne, tak pobite zvyšných démonov, tým ste splnili tento quest. Potom vstúpte do dverí tu dole a pokračujte v queste The Epic of Ankaran Sarcophagus.


I Spy Barbus

Keď po splnení questu Going the Way of Kings splníte časť questu The Epic of Ankaran Sarcophagus, stretnete sa s šéfom Nosferatov, s Garym. Na dokončenie questu so sarkofágom, potrebujete od Garyho zistiť, kde sa nachádza. Ten však na oplátku od vás požaduje, aby ste našli jeho agenta menom Barbus, ktorý sa stratil v Chinatown.
Vyrazte tam. Po príchode choďte do chrámu, na konci ulice naľavo od taxíka. Tam sa na neho spýtajte vodkyne Kuei-Jin menom Ming Xiao. Nevie o ňom, no pošle vás za mužom menom Wong Ho, ktorý by vám mohol pomôcť. Choďte do reštaurácie Red Dragon a oslovte ženu za pultom, ktorá vám privolá tajný výťah. Alebo si ho privolajte sami, tlačidlo je na pulte. Vyvezte sa a oslovte Wonga. Uniesli mu dcéru (čo ste mohli vidieť v animačke, keď ste prvýkrát opustili chrám). Takže splňte pre neho quest Kikinapped.
Keď zachránite Kiki z Lotus Blossom, tak sa vráťte. Wong je vám vďačný, no nevie vám pomôcť s hľadaním Barbusa, no pošle vás za niekým, kto by to mohol vedieť. Je to jeho dlžník menom Zhao.
Zájdite za ním a splňte quest Original Gangster. V ňom zistíte od Zhaa, že to majú na svedomí Tongovci a objasniť by to mal ich vodca Johny Tiger. Zájdite za Johnym do klubu Glaze a zabite ho v queste Dragon´s Tail. Na konci tohto questu si cez obrazovku pohovoríte s Mandarínom, ktorý vás pozve k sebe a prizná sa, že má Barbusa.
Zájdite teda do budovy Fu Syndicate a splňte quest Come Into my Parlor. Na jeho konci zabijete Mandarína a oslobodíte Barbusa - 3XP. No quest tým ešte nekončí. Mandarín robil testy na vampíroch, aby zistil, ako ich účinne zabíjať a má o tom záznamy. Barbus trvá na tom, aby ste ich zničili. Ak mu poviete, že neviete veľmi robiť s počítačmi, tak ich bude obsluhovať sám, len ho sprevádzajte. Inak mu povedzte, že hackovanie pre vás nie je problém.
Vybehnite na chodby, zabite strážnikov a vezmite si od nich Office Key. Otvorte s ním jednu kanceláriu a použite počítač. Heslo je "freedom" a použite ho na odomknutie dverí. Než pôjdete do počítačovej miestnosti, choďte do susedných dverí. Tie sú zamknuté na level 10. Ak ich viete vypáčiť, tak to urobte a vezmite si zvnútra, z poličky knihu Bustin It: Harmful if Swallowed Hint Book (Research 9, Meele +1). Tiež tam môžete použiť počítač a s heslom "elimination" si prečítať mail, v ktorom sa odosielateľ pýta na stav subjektu, teda Barbusa. Odosielateľ je Kňažka.
Potom choďte do dverí, ktoré ste otvorili predošlým počítačom. Za nimi použite ďalší počítač a zvoľte položku species x data a heslo k nej je "autopsy". Zadajte príkaz vymazať to (purge) a hotovo. Potom Barbus vyrazí dvere vedúce do vstupnej haly. Pobite posledných nepriateľov a opustite budovu Fu Syndicate.
Vonku choďte k telefónom naľavo a zdvihnite ho. Ozve sa Gary a poďakuje za záchranu Barbusa - 2XP. Oznámi vám, že Sarkofág je u Giovanniho. Spýtajte sa, kde nájdete Giovanniho a zaznačí vám to na mape - 2XP. Tým sa vám sprístupní quest Italian Dinner. Hotovo.



Vedľajšie questy

A Dish Best Served Cold

Potom, čo získate prístup do Hollywoodu, tak sa vráťte do svojho apartmánu a v počítači si pozrite mail od princa. Má záujem o jednu reštauráciu, no odmietajú mu ju predať. Teraz je v nej muž menom Tommy Flayton, ktorý píše kritiku na pohostinské zariadenia. Máte ho presvedčiť, aby dal reštaurácii zlú kritiku.
Zájdite teda do Hollywoodu a k reštaurácii v ulici pred taxíkom. Na terase stojí pri prestretom stole práve T. Flayton. Oslovte ho a pomýli si vás s obsluhou. Využite to a nahovorte mu nejaké bludy o kvalite jedla a tak ho presvedčíte, aby dal reštaurácii zlú kritiku - 2XP.
Ak sa ho pokúsite vyprovokovať urážkami a vyhrážkami, tak ho len naštvete a quest budete mať ako nesplnený.
Po splnení úlohy sa vráťte do svojho apartmánu. Nájdete si v počítači mail s poďakovaním od princa a s informáciou, že odmenu máte v schránke. Zbehnite teda k poštovej schránke a vezmite si z nej 300 $.


A Tangled Web

Počas questu The Epic of the Ankaran Sarcophagus sa dostanete do jaskýň, kde sídlia Nosferatu. V prvej miestnosti je Mitnick. Je to počítačový expert a chcel by rozšíriť svoju sieť, pokým sa neurovná momentálna situácia, Gary im nedovolí odchádzať. Ponúknite mu pomoc a on ju prijme. Povie vám, že musí domyslieť technické detaily a pošle vám mail, čo treba spraviť.
Zájdite potom do svojho apartmánu a prezrite si dva maily od Mitnicka. Prvé miesto, kde sa musíte zastaviť je Megahurtz Computing v Santa Monica. Tiež píše, že v schránke máte vstupnú kartu, tak si z pošty vezmite Megahurtz Access Card.
Zájdite do Santa Monica, do zadnej uličky, za klub Asylum a vstúpte dovnútra. Choďte k tretím dverám a vypáčte ich (level 8), alebo za prvými dverami vlezte do ventilačky a tá vás dovedie za tie zamknuté dvere. Tam prehoďte páku a zapnete elektrinu. Potom choďte do druhých dverí, k počítaču, ktorý po spustení elektriny naskočil. Použite ho a do Net Security vstúpte s heslom "gil bates" a použite Schrecknet - 2XP.
Vráťte sa do apartmánu po ďalší mail od Mitnicka. Treba ísť do Nocturne Theater v Downtowne. Zo schránky si vezmite kameru a vlezte do kanálov, lebo nezohnal prístup cez dvere. V kanáloch si nájdite vstup do divadla - Access Point B. Po vstupe do divadla sa plížte, sú tu dvaja strážnici a nesmú vás zbadať. Prejdite dverami za javisko. Hneď za dverami je rebrík, po ktorom vylezte na plošinu hore. Prejdite plošinou do hlavnej divadelnej sály. Tam sa smerujte naľavo. Na stene je "X", pod ním na malý čierny podstavec umiestnite kameru. Vráťte sa za javisko a zlezte dole rebríkom, no na opačnej strane ako predtým, pri dverách oproti tým, ktorými ste vošli. Prejdite nimi, keď vyjde strážnik von. V chodbe choďte do posledných dverí napravo. V počítači aktivujte kameru a spustite Net Security cez heslo "break a leg" a dajte Schrecknet - 2XP. Vráťte sa na plošinu hore a zlezte opäť pri dverách, ktorými ste prišli. Vráťte sa do kanála a do vášho apartmánu.
Teraz máte ísť do Metalhead Industries v Hollywoode. Zo schránky si vezmite Metalhead Access Card. V Hollywoode vstúpte do tejto budovy (kúsok od taxíka). Vnútri sú dvaja strážcovia, tak pozor. Preplížte sa do dverí napravo. Tam použite počítač s heslom "codpiece" a dajte unlock, aby ste odomkli dvere kancelárie. Preplížte sa von a po schodíkoch vstúpte do kancelárie. Tam použite počítač. Pre Net Security je heslo "bang your head" a spustite Schrecknet - 2XP. Tiež v počítači použite safe a cez heslo "Turbo Lover" odomknite trezor. Ten je hneď vedľa počítača, tak si z neho vezmite CDčko. Vráťte sa do vášho apartmánu.
Posledné miesto, kam vás Mitnick vyšle, je Chinatown. Poradí vám, že v budove, kde ste, môžete aj vykradnúť ich trezor, čo by sa malo oplatiť, ale nemusíte. Vezmite si zo schránky Kamikazi Zen Access Card. Choďte tam a od taxíka zahnite do ulice naľavo, na ktorej konci je chrám. Pred chrámom, naľavo, je budova Kamikazi Zen, kam vás posiela. Vstúpte. Predtým vás nesmel nik vidieť, teraz kľudne môžete stráž zabíjať, nevadí to questu a získate od nich Colt Anaconda. Vnútri vstúpte do druhých dverí napravo a použite PC. Položku Power otvorte heslom "gwailo" a spustite vírus hooligan. Spustí sa vám odpočet, kým je bezpečnosť vyradená. Prejdite dvojkrídlymi dverami za týmito kanceláriami. Tam za prvými dverami zistíte v počítači, že niekto zháňa kód k dverám. Za tretími dverami z mailu získate kód 4567. Za piatymi dverami môžete vniknúť do súborov počítača cez heslá "waterloo" a "elba". Tam zistíte, že Larry používa ako heslo do Vaultu svoje priezvisko odzadu. Na štvrtých dverách je menovka L.Schleppin, tak je to jasné. Pri posledných dverách nahoďte kód 4567 a choďte doprava. Tam použite počítač. Net Security sprístupníte heslom "nirvana" a dajte Schrecknet - 2XP. Tým ste spustili celú sieť Nosferatu. Mitnick vám pošle mail, že ak potrebujte pomoc, aby ste napísali z Neslerovej kancelárie. Ešte v počítači otvorte Vault heslom "nippelhcs". Vault je hneď oproti miestnosti, v ktorej ste, tak tam skočte a zo zeme si vezmite 500 $. Opustite budovu. Môžete skočiť do kancelárie s menovkou R.Nesler. Tam napíšte cez PC Mitnickovi o pomoc a otvorí vám ventilačku v tejto miestnosti. Vlezte do nej a dostanete sa naspäť do mesta.


B-Rated Writer

Potom, čo splníte pre Velvet Velour, majiteľku klubu Vesuvius quest Hot Stripper Assassin Action, tak ju oslovte znova. Spomenie obavy o scénaristu a manažéra hotela Luckeestar menom David Hatter. Zistila od dievčat, že píše scenár o upíroch a má dosť detailné informácie, takže mu asi niekto z vampírov radí. Máte získať jeho scenár a postarať sa o jeho zdroj informácií.
Choďte teda do hotela Luckeestar. Tam oslovte na recepcii Hattera. Spýtajte sa ho na scenár a pochváli sa, o čom píše. Presvedčte ho, aby vám scenár dal - 2XP. Potom sa spýtajte na jeho zdroj, ani ten nechce prezradiť, tak ho zase presvedčte a zistíte, že je to Julius na pláži v Santa Monica.
Zájdite teda do časti Santa Monica a na pláž. Tam nájdete koktavého Juliusa. Pritlačte na neho a prizná sa a prosí o milosť. Máte dve možnosti, buď ho zabijete za 1XP, alebo ho necháte odísť s tým, aby sa nikdy nevracal (milosrdnosť je bez bodu).
Vráťte sa za Velvet a odozvdajte jej scenár, požiada vás, aby ste ho zničili, urobte to - 2XP. Oznámte jej tiež, že ste sa postarali o Hatterov kontak (je jedno, či ste ho pustili, či zabili) - 1XP a Masquerade Redemption. Je vám vďačná a odmení vás. Ak ste jej predošlý quest splnili podľa jej požiadaviek a nikoho nezabili, ani vás nik nevidel pri vražde Chastity, tak vám dá svoju fotografiu s autogramom (má predajnú hodnotu), ak ste nedodržali jej požiadavky, tak dostanete len finančnú odmenu 400 $.
Ak zabijete Davida Hattera (aj keď na to nemáte dôvod), tak sa s vami už Velvet nebude chcieť rozprávať.


Gargoyle Removal Service

Po splnení questu Dead Ex máte možnosť sa spýtať Hollywoodskeho baróna Isaaca, čo ďalšieho by bolo treba v meste spraviť. Povie vám, že v Čínskom divadle sa usadil Gargol. Treba sa o neho postarať. Najradšej by bol, keby sa vám ho podarilo presvedčiť, aby sa pridal k Isaacovi, no ak nie, tak ho treba zničiť. Dá vám kľúče od kina.
Ak ste už boli u Tremerského Regenta Straussa, tak ste si mohli vziať knihu (ako som radil) Thaumaturgical Creatures. Potom vám sama rada v zadaní questu radí za ním zájsť. Takže za ním choďte do Downtownu. Oslovte ho a spýtajte sa na Gargola. Prezradí vám, že jediné, čo na neho platí, sú tupé zbrane, sečné a strelné sú takmer bez účinku (preto doporučujem kúpiť v Red Spot Sledgehammer poriadne kladivo. Ak ste dobrý v boji bez zbraní, tak aj päste spravia svoje - iste lepšie než strelné zbrane). Tiež z neho môžete vytiahnuť, že on je stvoriteľom tohto konkrétneho Gargola a požiada vás, aby ste to nehovorili Isaacovi, lebo by to poriadne naštrbilo vzťahy medzi Anarchistami a Camarillou. Sľúbte mu to a dá vám Rune of the Third Eye (znižuje poškodenie spôsobené Gargolom).
Vráťte sa do Hollywoodu a choďte do kina, ktoré je oproti rezidencii Isaaca. Vnútri sa hneď po vstupe stretnete s nie veľmi priateľsky naladeným Gargolom. Pustí sa s vami do reči. Nie je veľmi bystrý, tak ho môžete presvedčiť, aby sa pridal k Isaacovi, pretože bojuje proti ostatným upírom, vrátane Tremere (nespomínajte Straussa, nenávidí ho za to, že ho stvoril a zotročil). Ak sa vám to podarí, získate 3XP.
Ak ho neviete, alebo nechcete presvedčiť, aby sa pridal k Isaacovi, tak s ním bojujte (tupé zbrane) a zabite ho. Tiež za 3XP.
Ak prezradíte Isaacovi, že Gargola vytvoril Strauss, tak získate 2XP, no už viac nebudete môcť vstúpiť do budovy k Straussovi a ani sa k nemu pripojiť na konci (pokiaľ budete chcieť).
Ak Isaacovi neprezradíte nič o stvorení Gargola, tak zájdite za Straussom a povedzte mu, že ste problém s Gargolom vyriešili a dostanete 500 $.
Ak hráte za klan Tremere a splnili ste predtým pre Straussa úlohu A Plague for the Angels a teraz ste ho neprezradili, tak vám nedá finančnú odmenu, ale ponúkne vám, aby ste sa pridali k ich klanu a dostanete nové ubytovanie. Vaša izba je na poschodí v tejto budove a všetky vaše veci z predošlého úkrytu sú v nej. Naviac máte v truhle artefakt Daimonori, ktorý zvyšuje silu disciplín Thaumaturgy.


Hot Stripper Assassin Action

Choďte na koniec ulice za taxíkom. Tam je klub Vesuvius. Vstúpte do striptízového klubu. Pri bare stojí Velvet Velour, majiteľka. Oslovte ju a pozve vás hore, do VIP miestnosti. Tam s ňou poflirtujte a prezradí vám, že po nej ide lovkyňa upírov. Pracovala v jej klube, no VV našla v jej skrinke zbraň, tak ju vyrazila, teraz je v neďalekom podniku. Ak jej ponúknete pomoc, tak dodá, aby ste sa o ňu postarali diskrétne a pred nikým sa neprezradili, nie to ešte niekoho zabili.
Zbehnite dole schodmi a vlámte sa do dverí s nápisom Managere. Na skrinke sú Fancy Watch. Použite počítač, na peepshow je heslo "sinner" na private je "dirtydog". V položke peepshow zadajte príkaz lockdown, čím uzamknete dve z troch okienok, cez ktoré sledujú zákazníci peepshow. Jeden zákazník odíde. Tretie okienko je poškodené a nedá sa uzamknúť počítačom. Vyjdite von a poniže je automat na drobné. Vypáčte ho a vezmite si 150 $. Po chvíli dojdú zákazníkovi drobné a keď si nebude môcť zobrať z automatu, odíde. Vlámte sa do dverí s nápisom Employees Only. Z miestnosti za nimi sa možno dostať na pódium, no tie dvere sú uzamknuté. Keď ste však odplašili zákazníkov, tak si jedna striptérka príde zafajčiť a otvorí dvere. Presvedčte ju, aby odišla do zadnej miestnosti. Tým ste sa zbavili všetkých svedkov a môžete vstúpiť na pódium, kde čaká Chastity. Je ozbrojená mečom (kde ho ukryla v spodnom prádle?) tak s ňou bojujte a zabite ju - 2XP
Vráťte sa za Velvet a oznámte jej, že Chastity je mŕtva - 1XP (aj v prípade, že vás niekto videl).


Hunters Hunting

V klube Asp Hole choďte na poschodie a oslovte Asha stojaceho pri troch kočkách. Je to upírí syn baróna Isaaca, no moc sa neznášajú, takže keď sa spýta, nehovorte, že vás posiela Isaac. Nie je najprv veľmi zhovorčivý, no zistíte od neho, že po ňom idú lovci upírov. Ponúknite mu pomoc. Máte dve možnosti.
Navrhnite, aby si s niekým vymenil šaty. Máte to zariadiť. Choďte dole a pri záchodoch stojí chlapík, ktorého oslovte. Presvedčte ho, aby si vymenil s Ashom šaty a pošlite ho na záchod. Naspäť za Ashom a oznámte mu, nech sa ide na záchod prezliecť. Dá vám za odmenu 250 $ a 3 XP.
Druhá možnosť je bojová. Povedzte mu, aby ste utiekli cez kanále. Súhlasí a keď sa spýta, či ste pripravený, povedzte, že áno a obaja sa objavíte v kanáli. Je to iný, než bežný kanál, čo je pod mestom. Pokračujte priamo a cestou zabíjajte lovcov. Sústreďte sa hlavne na lovcov s nožom a s kušou, tí sú nepríjemní. Tých s pištoľami si nechajte na koniec, tých zvládne aj Ash. Na konci sa prebúrajú ďalší cez stenu. Tadiaľ pokračujte na koniec chodby. Tam vylezte po rebríku a cez lešenie prejdite ďalej. Smerujte k dverám a zabite posledných lovcov. Ash vám dá za pomoc 500 $ a 3 XP. Potom sa objavíte v normálnych kanáloch, z ktorých vylezte na ulicu.


Model Citizen

Počas questu The Epic of the Ankaran Sarcophagus sa dostanete do jaskýň, kde sídlia Nosferatu. V jednej miestnosti je Imalia, bývalá modelka, teraz naštvaná, znetvorená upírka. Teraz je naštvaná na novú modelku, ktorá je idolom miesto nej. Je to Tawni Sessions. Chce na ňu nájsť nejakú špinu, no nemôže odísť, pretože im to nedovolí Gary, pokiaľ sa veci trochu neukľudnia. Ponúknite jej pomoc. Dá vám malé kamery, ktoré máte nainštalovať v jej byte. Chce ju zničiť, nie zabiť, preto sa máte vyhnúť kontaktu s ňou.
Choďte do mesta a pred Luckeestar hotel. Oproti nemu je ďalší hotel, do ktorého vstúpte. Vyjdite schodmi a otvorte si kľúčom od Imalie. Tawni aj s priateľom sú doma, takže sa plížte opatrne. Umiestnite jednu kameru na stolík do obývačky, jednu pod umývadlo do kúpeľne a tretiu na nočný stolík do spálne. Potom použite jej počítač na aktivovanie kamier a použite heslo od Imalie "cleopatra". Vzápätí sa objaví email, že kamery sú O.K. a máte sa odtiaľ vypariť.
Odplížte sa von z hotela a choďte cez cintorín naspäť za Imaliou. Ak ste to spravili presne takto, tak sa vám odmení 2 XP a 400 $ - je spokojná, lebo na ňu niečo našla a chúďa modelka sa zabila. Na stole pri Imalii si prezrite noviny a niečo si o tom prečítajte.
Pokiaľ ste počas úlohy zabili Tawni (aj keď je to zbytočné), tak je Imalia naštvaná, že jej to prešlo tak ľahko. No aj tak sa aspoň zbavila Tawni, aj keď ju nezničila, tak ako chcela a za námahu vám dá 200 $ - 1XP.


Pimpin for Romero

Keď budete na cintoríne, v budove pred bránou si môžete pohovoriť s Romerom. Navrhne vám, aby ste na chvíľku postrážili za neho cintorín, musí si totiž odskočiť. Ak odmietnete (odmietnete quest You Only Die Once a Night), tak mu môžete ponúknuť inú pomoc. Zdôverí sa vám, že potrebuje ženu (aspoň viete, kam si chcel odskočiť). Vráťte sa na ulicu a oslovte nejakú prostitútku. Presvedčte ju (nebude len tak ľahko chcieť ísť na cintorín) a keď súhlasí, že obšťastní vášho priateľa, tak vás bude sledovať. Zaveďte ju cez dieru v stene až na cintorín. Tam skočte za Romerom, ktorý je potešený - 2XP a za odmenu vám dá buď 100 $, alebo možnosť zvýšiť si o bod Firearms.
Ak ste žena a atraktívna, tak mu môžete sama poskytnúť rozkoš, ktorá mu chýba za 2 XP.


You Only Die Once a Night

Za budovou Sin Bin je v stene diera. Cez ňu môžete preliezť na cintorín. Poniže je pred bránou malý domček. Vnútri je Romero, ktorý to tu stráži, aby sa zombie nedostali z cintorína. V rozhovore vám Romero povie, že si potrebuje niečo vybaviť a či by ste za neho nepostrážili cintorín. Ak súhlasíte, dá vám svoju zbraň, pušku Jaime Sue. V krabici sú nejaké náboje. Začne sa vám 5 minútový odpočet.
Osobne sa mi zdala táto misia veľmi ťažká, pretože musíte strážiť dve brány. Jedna je hore, vedľa diery, ktorou ste sa dostali na cintorín a druhá je rovno oproti Romerovmu domu. Jednu nie je problém ustrážiť, ale dve, to musíte behať hore - dole. Likvidovať najmä zombíkov tesne pri bráne, nezdržiavať sa ostatnými a bežať k druhej bráne. Osobne uprednostňujem v tejto hre boj zblízka, no tu sa hodí poriadna strelná zbraň a z pohľadu vlastných očí strieľať zombíkov do hlavy. Ak to zvládnete, tak získate 3 XP a náboje, alebo možnosť zvýšiť si o bod Firearms.


Postery

Toto nie je konkrétny quest, ani sa vám nezapíše. V hre je pár zaujímavostí, ktoré som spísal pri plnení iných questov. To si však zrejme zaslúži samostatnú kapitolu, aj keď ide len o získanie plagátov, na ktorých sú akty niektorých postáv.
Potom, čo sa v Hollywoode stretnete s Nosferatu Garym, vráťte sa do svojho úkrytu. Dostanete od Garyho mail, v ktorom píše, že pri upratovaní narazil na plagát, ktorý by vám dal, no chce za to film "Tap Hotel". Keď ste narazili na veci, ktoré bude chcieť, písal som, aby ste si ich vzali, no aj tak ešte raz. Choďte do Čínskeho kina v Hollywoode, kde ste boli v rámci questu Gargoyle Removal Service. Na pódiu pod premietacím plátnom leží Film Canister. Dajte ho do svojej poštovej schránky. Keď sa vrátite nabudúce, schránka je prázdna, no v apartmáne máte plagát Janette Voermanovej z klubu Asylum.
Za ďalší plagát chce CDčka. Tie sú v Metalhead Industries, v Hollywoode. Do tej budovy sa dostanete jedine v rámci questu A Tangled Web. V kancelárii je trezor a počítač. V počítači odomknite trezor heslom "Turbo Lover" a vezmite si z trezoru CD-rom. Dajte CD do schránky a keď sa vrátite, máte na stene plagát Damsel, anarchistky z Last Round baru.
Tretí plagát je plagát Velvet Velour, majiteľky striptízového klubu Vesuvius. Pokiaľ pre ňu splníte jej questy Hot Stripper Assassin Action a B-Rated Writer a podľa jej špecifík, že nikoho nezabijete, tak vám sama pošle svoj plagát. Pokiaľ tie questy nerobíte, tak sa ozve Gary. Potrebuje fotografiu. Tá je v Skyline Apartments. Tam na prvom poschodí v spálni na stole. Mohli ste ju zobrať počas questu Necromantic. Za fotku je teda už spomínaný plagát VV.
Za štvrtý, alebo tretí (ak ste splnili questy pre VV) plagát chce videokazetu Jock Shot´s Swimsuit Shoot. Choďte v časti Santa Monica do budovy, kde býva Mercurio. Choďte v nej do apartmánu č. 1, ktorý patrí Carsonovi. Otvorili ste ho v rámci questu A Bounty for the Hunter. Vnútri je truhlica, ktorá je zamknutá na level 10. Vypáčte ju a vezmite si kazetu. Zaneste ju do schránky a dostanete plagát Ming Xiao.

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť

Súvisiace hry Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Vampire: The Masquerade - Swansong
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York
Vampire: The Masquerade - Redemption



Diskusia Príspevkov: 92 Hodnotenie
1181 hlasov

100
60
20

80
40
0
58
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |