HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21180
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 7224 užívateľov

Návody > Vampire: The Masquerade - Bloodlines


Zobrazení:206007
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť


Chinatown

V tejto časti je hlavná ulica naľavo od taxíka. V nej hneď prvá budova napravo je Tseng´s Herbal Shop. Presvedčte trochu majiteľa a zistíte, že predáva zbrane. Môžete u neho kúpiť dosť nových vecí vrátane ďalšieho brnenia. Za zmienku tiež stojí Katana, ako dobrá zbraň na blízko a má aj dva artefakty, Fae Charm (dexterity +1) a Heart of Eliza (Meele +1).
Vstúpte do susedného obchodu Ramen Shop. Za pultom je Yukie. Zistíte, že je tu, aby zabila démona, čo zabil jej majstra. Ponúknite jej pomoc, že sa po ňom obzriete (quest Gone Fishin). Ak chcete, tak vypáčte dvere pri nej (level 10) a oberte mŕtvolu v mrazničke, no keď získate quest Eye Gouge Hell, bude odomknuté odzadu, takže sa zatiaľ nemusíte obťažovať.
Potom choďte do chrámu na konci ulice. Tam je vodkyňa Kuei-Jin, (rasa východných vampírov - sú to nemŕtvi, ale iného druhu, než vampíri) menom Ming Xiao. Môžete sa od nej dozvedieť dosť o jej rase. Spýtajte sa na Barbusa, ktorého hľadáte a odporučí vás za mužom menom Wong Ho, majiteľa Červeného Draka. Taktiež sa jej spýtajte na démona Hengeyokaia a poradí vám muža menom Zygaena v Červenom Drakovi.
Keď vyjdete z chrámu, uvidíte animačku, v ktorej nejakí muži utekajú do bočnej uličky a niekoho unášajú. Choďte do reštaurácie Red Dragon. Pri bare postáva mladá Číňanka, z ktorej môžete piť krv, pokiaľ sa vám ju podarí zbaliť. Pri stole sedí muž, spýtajte sa ho na Zygaena. Vykrúca sa, no presvedčíte ho a dohodne vám stretnutie vo Fish Markete.
Oslovte ženu pri pulte a povedzte jej, že chcete vidieť Wonga a otvorí vám ukrytý výťah. Prípadne si ho sami privolajte, tlačidlo je na pulte, pri ktorom žena stojí. Vyvezte sa hore a oslovte Wonga. Zistíte, že mu uniesli dcéru a vy ju idete zachrániť (quest Kikinapped).
Skočte ešte za Yuki a povedzte jej, čo ste zistili o démonovi, ktorého hľadá. Dohodnete sa, že sa stretnete na Rybom Trhu.
Odteraz je už hra ďalej lineárna a questy sa navzájom neprelínajú. Keď splníte quest Kikinapped, môžete osloviť starca v Red Dragon a získať quest Hitman Impasse a v susednej budove od predavača dva questy Eye Gouge Hell a Bad Luck Farmer. A samozrejme dokončite quest Gone Fishin. Potom len postupujte po hlavných questoch ďalej (Orignal Gangster, Dragon´s Tail, Come Into My Parlor a Italian Dinner), až k záverečnej časti hry.



Hlavné questy

Kikinapped

V rámci questu I Spy Barbus pôjdete Barbusa hľadať k Ming Xiao. Tá o ňom nič nevie, no pošle vás za niekým, kto by mohol. Je to majiteľ reštaurácie Red Dragon menom Wong Ho. V reštaurácii oslovte ženu pri pulte a povedzte, že idete za Wongom. Privolá vám tajný výťah. Alebo si ho privolajte sami, tlačidlo je na pulte, pri ktorom stojí. Vyvezte sa na poschodie a oslovte Wonga. Je nešťastný, pretože mu Tongovci uniesli dcéru Kiki. Potrebujete pomoc od neho, tak mu ponúknite svoju pomoc, že ju nájdete. Počas rozhovoru mu zavolá niekto menom Zhao. Oznámi mu, kde držia Kiki. Je zavretá v Lotus Blossom. Choďte tam.
Je to budova v bočnej uličke, medzi Tsengovym obchodom a Ramen Shopom. Vnútri môžete postupovať potichu, alebo sa prebojovať. Ak chcete potichu, tak sa po vstupe preplížte, vypáčte prvé dvere napravo a vyjdite hore schodmi. Tam sú naľavo dvere so zámkou, ktorú tiež vypáčte. Za nimi je Kiki. Nie je veľmi milá, no aj tak ju vezmite so sebou. Zbehnite (plížte sa) dole schodmi až do miestnosti s bazénom a tam vyjdite von zadným východom.
Ak sa chcete prebojovať, nevadí, nie je tam veľa nepriateľov. Keď už budete prechádzať celou budovou, tak na prízemí vezmite z bočných miestností Fanc Watch, Gold Ring a na poschodí 250 $. Všetky tieto veci ležia na zemi. Na poschodí dojdite k zamknutým dverám, za ktorými je Kiki. Ak ich neviete vypáčiť, tak v susednej miestnosti je na stene kľúč. Potom s Kiki odíďte a keď ste všetkých pobili, tak je jedno, či predom, či zadom. Keď vyjdete von, máte za jej záchranu 4XP.
Vráťte sa za Wongom. Poďakuje vám za záchranu dcéry - 2XP. Posťažuje si na rastúcu moc Tongovcov a ak ho presvedčíte, dodá, že sa to začalo zhoršovať odkedy prišla Ming Xiao. O Barbusovi nevie, ale pošle vás za niekým, kto by mohol niečo vedieť. Za Zhaom, mužom, ktorý predtým zistil, kde držia Kiki.


Original Gangster

Po záchrane Wongovej dcéry v queste Kikinapped vás Wong pošle za Zhaom, ktorý by mohol vedieť, kde je Barbus. Má obchod v zadnej časti mesta. Prejdite zadnými uličkami a vedľa Rybieho trhu je budova Zhao´s Imports. Vstúpte. Vnútri si môžete vziať tri autorádiá rozhádzané po sklade. Vybehnite hore schodmi do kancelárie a oslovte Zhaa. Povie vám, že za zmiznutie Barbusa sú zodpovední Tongovci. Máte nájsť ich šéfa Johnyho Tigra v klube Glaze, do ktorého sa dostanete s kódom 725. Za info - 3XP.
Po rozhovore vtrhnú do skladu Tongovci. Zhao po nich začne páliť z okna, ale čoskoro ho dostanú. Môžete ho zachrániť, no vyžaduje to, aby ste rovno skočili dole, aby ste prilákali na seba všetku paľbu a čo najrýchlejšie nepriateľov likvidovali. Za jeho záchranu síce nič nezískate (?), ale aspoň sa mu môžete pozrieť do tváre, keď bol počas rozhovoru stále chrbtom. Keď dorazíte nepriateľov, vyjdite von, a že ste to prežili, získate 2XP a tým je quest kompletný.


Dragon´s Tail

Od Zhaa ste zistili, že šéf Tongovcov by mohol vedieť, kde je Barbus. Zájdite do jeho klubu Glaze. Je za budovou Lotus Blossom. Vedú doň dva vchody; hlavný, pred ktorým sú ľudia a bočný. Pri oboch sú číselné panely. Kód viete od Zhaa - 725. Ak sa chcete prekecať, či prestrieľať, vstúpte hlavným. Ak chcete zvoliť tichú taktiku, vplížte sa zadným vchodom.
Objavíte sa za strážcom, ktorý, ak by ste išli spred neho, tak vás zastaví a nepustí na schody. Preplížte sa hore schodmi, na balkóne potichu zabite dvoch pochôdzkárov, vstúpte do dverí a do miestnosti za ním. V nej je Johny, zabite ho a vyplížte sa von tak, ako ste prišli.
Ak vstúpite hlavným vchodom, tak choďte za Rickim. Ten sedí pri stole neďaleko Diskdžokeja. Presvedčte ho, že sa potrebujete stretnúť s Johnym a pošle vás za ním hore. Potom strážcovi pri schodoch povedzte, že máte povolenie od Rickyho a pustí vás. Hore je pri dvoch zhovárajúcich sa strážcoch na zemi Fancy Ring.
Poslednou možnosťou je samozrejme všetkých pobiť. Keď sa dostanete hore, vstúpte k Johnymu. Spýtajte sa na Barbusa a vtom sa objaví v televízore chlapík, ktorý mu prikáže, aby vás zabil. Johny na vás vystrelí, no žijete, čo chlapíkovi len potvrdí, že ste vampír. Pošle na vás Johnyho, tak ho zabite - 5XP. Potom vás osloví chlapík z telky, ktorý si hovorí Mandarín a povie, že on má Barbusa a máte si po neho prísť - 2XP. Quest je splnený; plíživo alebo priamo opustite budovu.


Come into my Parlor

Na konci questu Dragon´s Tail ste sa zhovárali s Mandarínom, mužom v TV. Pozval vás k sebe, do budovy Fu Syndicate. Je to veľká budova oproti taxíku. Zájdite tam a vstúpte. Vnútri zistíte, že je prázdna. Choďte do miestnosti naľavo. Tam na vás prehovorí opäť z televízora a povie vám, aby ste prešli dverami oproti. Nemáte žiadnu inú možnosť, tak do nich vstúpte. Podlaha vás vyvezie hore, do uzavretej testovacej miestnosti. Tam zistíte, že mandarín vás chytil preto, aby vás mohol testovať a aby tak mohol zistiť, ako lepšie zabíjať vampírov. Vpustí vám kysličník uhoľnatý, pustí na vás ultrafialové lúče, no nič z toho vám nevadí.
Pošle vás do druhej miestnosti, poslušne prejdite. Tam sú pohybujúce sa laserové lúče, ktoré vás zraňujú. Prejdite na druhú stranu podliezaním a preskakovaním lúčov. Trochu šikovnosti a ste pri dverách.
V tretej miestnosti sa po podlahe pohybujú tri veľké rotujúce čepele. Vybehnite a všimnite si, že na stene za mrežami, je za každou čepeľou čierny panel. Streľte do všetkých troch panelov a zastavíte čepele.
V štvrtej miestnosti Mandarín skúša, či fungujú náboženské symboly. Je tam muž s krížom. Nefungujú, tak ho zabite. Potom rýchlo vylezte po rebríku hore na ochodzu. Z dverí hore vybehnú štyria vojaci, ktorí vás majú zabiť. Dorazte ich a ak si vás pri príchode nevšimli, tak ich môžete všetkých zvládnuť potichu.
V piatej miestnosti testuje vašu odolnosť na elektrinu. Nečakajte na nič, nechá vás usmažiť, tak rozstrieľajte obe cievky. Keď nefungujú, kľudne stúpte do vody a prejdite ďalej.
V šiestej miestnosti vyskúša vašu reakciu na oheň. Ani tam nevstupujte, len z dverí streľte do hociktorej tlakovej nádoby za plameňometom. Nastane výbuch, ktorý rozbije aj bezpečnostné sklo, za ktorým je váš väzniteľ. Preskočte cez okno do chodby a zabite dvoch vojakov. Mandarínov asistent je zásoba krvi. Napokon sa vysporiadajte so samotným Mandarínom a zabite ho - 2XP. Z jeho tela si vezmite kľúč a otvorte celu, v ktorej držal Barbusa. Oslovte ho - 2XP. Tým je tento quest hotový.
Už len uniknite z budovy, čo je súčasťou questu I Spy Barbus. Tam je to podrobnejšie, tu len v skratke.
Musíte totiž ešte zničiť Mandarínove záznamy o vampíroch. Vybehnite na chodby, zabite strážnikov a vezmite si od nich Office Key. Otvorte ním jednu kanceláriu a použite počítač. Heslo je "freedom" a použite ho na odomknutie dverí. Potom choďte do tých dverí. Za nimi použite ďalší počítač a zvoľte položku species x data a heslo k nej je "autopsy". Zadajte príkaz vymazať to (purge) a hotovo. Potom Barbus vyrazí dvere vedúce do vstupnej haly. Pobite posledných nepriateľov a opustite budovu Fu Syndicate. Vonku choďte k telefónom naľavo a zdvihnite ho. Ozve sa Gary a poďakuje za záchranu Barbusa - 2XP. Oznámi vám, že Sarkofág je u Giovanniho. Spýtajte sa, kde nájdete Giovanniho a zaznačí vám to na mape - 2XP. Tým sa vám sprístupní quest Italian Dinner.


Italian Dinner

Po dokončení questu Come into my Parlor ste zároveň dokončili quest I Spy Barbus. Gary vám povedal, že sarkofág, ktorý hľadáte, je v Giovanniho sídle. Odvezte sa tam.
Zase je tu viacero možností. Prvá najpriamejšia, všetkých pobite a prebite sa do sídla. Ak budete bojovať, tak dôjde aj na menšieho bossa, strýka Bruna. Neznesie toho veľa, no potrvá, kým ho trafíte, je veľmi rýchly a jeho strely tiež nie sú bez efektu.
Môžete sa preplížiť dnu, prípadne potichu (najlepšie disciplínou) zabiť strážcu a vplížiť sa. Potom pokračujte, ako keď sa prekecáte dnu. Pokiaľ nechcete bojovať, tak vnútri nikoho nezabíjajte ani tichým spôsobom. Neviem prečo, ale nech som zabil kohokoľvek, kdekoľvek v dome, ostatní hneď vedeli, že je zle.
Pokiaľ to chcete spraviť štýlovo, tak máte ešte dve možnosti. Neďaleko taxíka je manželský pár, Victor a Maria Rosseliniovci. Prinúťte jedného z nich, aby vám dal svoju pozvánku. Prípadne ich potichu zabite. No jednoduchšie je navrhnúť Victorovi, aby odviedol ženu domov, lebo je opitá. Odídu a obom im vypadnú pozvánky. S pozvánkou vás chlap pri vchode v pohode vpustí. Druhá možnosť je presvedčiť svojim šarmom chlapíka pri vchode, aby vás vpustil bez pozvánky.
Vnútri, pokiaľ ste teda nezvolili agresívny prístup, sa môžete zamiešať medzi hostí. Je tu možnosť, ako si prilepšiť pár bodmi. Budete chvíľu intrigovať a vyzvedať (žiadna špionáž, telenovela). V hale sú traja ľudia, príbuzní strýka Bruna, ktorí chcú, aby boli pozvaní do vnútorného kruhu. Každý z nich má svoje tajomstvo, ktoré chráni, aby mu nepoškodilo a zároveň zháňa špinu na ostatných. Ak viete ľudí presviedčať, tak z nich ich tajomstvá vytiahnite.
V strede stojí Mira Giovanni, žena v červenom. Zistíte, že je HIV pozitívna. Ak jej poviete tajomstvá ďalších dvoch, tak za každého dostanete 1XP a 100 $ a za prezradenie oboch 1XP navyše.
Obďaleč stojí pri stĺpe Adam Nusirn. On pre zmenu prišiel o ťažké peniaze. Ak mu poviete tajomstvo ďalších dvoch, tak za každého získate 1XP a osobitne Fancy Watch a Gold Ring. Za prezradenie oboch 1XP navyše.
Pod schodami stojí Chris Giovanni. Toho je ťažké presvedčiť, musíte mu prezradiť niečo na seba, tak si vymyslite niečo nechutné. Potom vám povie, že je nevlastný syn, jeho matka mala románik a teraz môže takto o všetko prísť. Keď mu prezradíte špinu na ďalších dvoch, tak získate iba 1XP za každého a za oboch 1XP navyše.
Tajomstvá môžete získať od všetkých troch, no prezradiť dve tajomstvá môžete iba jednému (tí, ktorých ste zradili, sa už s vami nebudú chcieť rozprávať).

Teraz k sarkofágu. Nech ste sa do domu dostali akokoľvek, musíte sa dostať do knižnice. Inak okolo hlavnej sály vedie tajná chodba (nezamknutá, stačí nájsť dvere, alebo mať dosť bodov v Inspection), z ktorej je prístup kade tade a aj do knižnice. Ak nevyužijete tajnú chodbu, tak môžete dvere z hlavnej chodby jednoducho vypáčiť. Treťou možnosťou je dievčina v bielych šatách v hale. Je to Nadia Millnerová. Povie vám, že niečo objavila, tak ju presvedčte, aby vám to ukázala. Ak ju presvedčíte, sama vás vezme do knižnice a otvorí tajnú chodbu. Ak ste tam bez Nadii, tak si chodbu otvorte sami, potiahnite meč na štíte, ktoré zdobia stenu. Odsunie sa skriňa s knihami. Než odídete, zo stola si vezmite knihu Dodge 2 (Research 8, Dodge +1).
Zbehnite dole chodbou, ktorú ste otvorili. Dorazíte do pitevne. Na pulte je ďalšia kniha, je to Giovanni Book, ktorú potrebujete pre Pishu, ak máte jej quest. Potrebujete sa dostať nižšie. Buď potiahnite páku pri pulte, ktorý sa zvezie dole, tak sa zvezte s ním, alebo vypáčte dvere naľavo (level 8) a zbehnite dole schodmi. Ak je s vami Nadia, tak sama otvorí dvere. Dole sa prebojujte chodbou plnou zombíkov. Než na konci zbehnete dole schodmi, tak skočte do krypty napravo, na zemi tam leží artefakt Saulocept (keď ho máte, tak zakaždým, keď získate minimálne 3XP, získate 1XP naviac). Potom na konci zbehnite dole schodmi.
Dole je chodba vedúca dookola sídla. Naľavo sú mreže, po ktorých môžete prejsť ponad zombíkov (len po pravej strane mreží, ľavá sa otvára). Napravo sú mreže otvorené. Ak spadnete dole, tak vybehnite naspäť hore tajnými dverami, ktoré sú dole a vedú k rebríku. Rovno oproti vchodu, ktorým ste prišli, je na stene fakľa, ktorú, keď potiahnete (ak je s vami Nadia, tak to spraví sama), tak sa zdvihnú (uzavrú) aj mreže napravo. Mohli ste ísť ľavou cestou, no pravá je bezpečnejšia. Tam v polovici chodby vás Nadia opustí (pokiaľ je s vami). Prejdite chodbou k miestu, kde sa táto chodba stretáva s vnútornou, ktorá tiež vedie dookola. V tomto uzle sú obe chodby spojené, tak prejdite do tej vnútornej. Tam obehnite stred, na ktorom je veľa dverí, no len jedny sú otvorené. Nimi vstúpte do miestnosti s pár zombíkmi. Za ňou len zbehnite dole schodmi.
Dole dorazíte k sarkofágu - 2XP. Strážia ho bratia Changovci. Blade Brother a Claw Brother. Sú Kuei-Jin. Schopní bojovníci, ktorí bojujú nablízko, no majú magické útoky aj na diaľku. Pri príchode sa vás pýtajú, čo tu robíte, keď má ich vodkyňa Ming Xiao dohodu s vaším princom LaCroixom. Rozhovor nikam nevedie, tak bojujte. Sú silní, no ich sila je v teleportoch a v tom, že sú dvaja. Osobne mi vyhovoval viac boj v chodbe, než v hale pri sarkofágu. V chodbe bolo menej miesta, tak možno viac útočiť na jedného a rýchlo ho dostať a potom sa venovať druhému, než v hale čiastočne bojovať s oboma a pomaly odoberať život obom. Zabite ich - 4XP.
Potom uvidíte animačku, v ktorej prenesiete sarkofág priamo k princovi LaCroixovi, u ktorého sa potom aj objavíte.



Vedľajšie questy

Bad Luck Farmer

V obchode White Cloud choďte za Oxom. Ak ste pre neho splnili quest Eye Gouge Hell, tak má pre vás ďalšiu úlohu. Jeho zákazník chce smolu (nešťastie) pre istú osobu a vy máte doručiť Talizman nešťastia do skrinky tej osoby v Lotus Blossom. Už ste tam boli v rámci questu Kikinapped, tak viete, kde to je.
Zájdite tam, najlepšie zadným vchodom. Tam sa dostanete hneď do šatní, ktoré sú vedľa haly s bazénom. (Ale teraz už kľudne aj predným). Skrinka danej osoby je označená čiernym kruhom (inak jediná skrinka, čo sa dá otvoriť). Vložte do nej talizman, no zbadá vás majiteľ skrinky. Sú len dve možnosti, buď ho zabite, alebo použite svoje vampírske schopnosti a presvedčte ho, že nič nevidel, uspite ho.
Vráťte sa za Oxom. Ak poviete, že ste muža zabili, tak sa zasmeje s tým, že talizman mu už nešťastie priniesol a dá vám 250 $ - 3XP. Spýtajte sa ho ešte na záver rozhovoru, či treba spraviť niečo ďalšie. Nič nepotrebuje, ale získate 2XP.
Ak ste muža nezabili, tak mu oznámte, že ste talizman vložili. Nie je až taký nadšený, ako keď by ste ho zabili, ale je spokojný a dá vám 100 $ - 3XP.


Eye Gouge Hell

Oproti Ramen Shopu, vedľa reštaurácie Red Dragon je obchod The White Cloud. Je zamknutý, no po splnení questu Kikinapped sa dvere odomknú. Vnútri oslovte predavača. Mr. Ox sa pochváli, že má v obchode pre každého niečo. No povie vám príbeh o chlapíkovi menom Lin, ktorý bol najatý, aby ukradol drahokam. Po krádeži sa rozhodol si ho nechať. Majiteľ drahokamu ho našiel, zabil a drahokam si zobral. Lin je mŕtvy, no a muž, čo si ho najal, nemá nič a Ox by mu chcel niečo predať. Naznačí vám, aby ste mu priniesli Linove oči.
Choďte do Ramen Shopu, v ktorom je Yukie (ak ste s ňou hovorili o jej queste Gone Fishin. Ak ste ho začali plniť, tak tam už Yukie nie je a vchod je zamknutý). Vnútri môžete vypáčiť dvere do zadnej časti, no majú level 10. Zo zadnej miestnosti vedú aj zadné dvere z ulice. Predtým boli zamknuté, no po získaní tohto questu sú otvorené, tak nimi v pohode vojdite. Vnútri sú dvaja strážci, buď ich zabite, alebo sa preplížte do mrazničky, je to len pár krokov. Tam je Linovo telo, z ktorého vezmite oči - 2XP. Vyjdite naspäť na ulicu a zaneste ich Oxovi. Získate 150 $ - 2XP.


Gone Fishin

Medzi chrámom a Tsengovým obchodom je Ramen Shop. V ňom nájdete dievčatko v sukničke s veľkým mečom. Je to Yukie, lovkyňa démonov, od ktorej zistíte, že démon Hengeyokai zabil jej majstra a ona v túžbe po pomste ho vystopovala až sem. Ponúknite jej pomoc, že zistíte, kde by mohol byť. Choďte do chrámu a spýtajte sa na démona Ming Xiao. Ten sa jej ohlásil po príchode na jej územie, takže vás odporučí do reštaurácie Red Dragon, kde vystupuje pod menom Zygaena - 2XP za info.
Zájdite teda do Red Dragona a oslovte muža sediaceho pri stole. Vraj pozná Zygaenu, no nechce sa o ňom baviť. Buď ho presvedčte svojimi schopnosťami, alebo mu jednoducho vysypte, že ho chcete zabiť. Potom vám dohodne schôdzku vo Fish Markete - 2XP .
Zájdite za Yukie a povedzte jej, že ste našli démona a dohodli stretnutie. Tiež jej ponúknite pomoc pri jeho likvidácii. Súhlasí a povie, že sa stretnete pri Rybom Trhu. Vyjdite teda von a choďte k trhu. Cesta vedie cez zadné uličky, je to vedľa Zhaovho obchodu (ak už ste plnili quest Original Gangster). Vonku vás čaká Yukie. Vy len kľudne vstúpte dnu a po načítaní oblasti sa budete dovnútra plížiť spoločne. Tam sa objaví chlapík, ktorý vám dohodol schôdzku. Je rád, že vás má oboch na jednom mieste, on je totiž Hengeyokai. Premení sa na Rybieho mutanta (teda démona) a zaútočí.
Pomáhajte Yukie a ťahajte jeho útoky skôr na seba, ak padne Yukie, tak je quest nesplnený. Útoky nablízko nie sú na neho veľmi účinné (mal som katanu a kopec bodov v boji nablízko). Preto využite radšej strelné zbrane, napr. brokovnicu. No ani tak by to nebol ľahký zápas. Všimnite si tlakové nádoby, ktoré lemujú halu. Keď do jednej takej nádoby strelíte, pukne a vystrekne z nej látka, ktorá démona, pokiaľ je dostatočne blízko, na chvíľu zmrazí. Takto ho nalákavajte popri nádobách, zmrazujte ho a keď je nehybný, tak do neho strieľajte. Týmto spôsobom sa ho môžete úplne bezpečne zbaviť. Keď padne, Yukie sa poďakuje a odchádza - 3XP. Než odídete, tak si zoberte 200$, ležia na zemi pri poslednom stĺpe.
Inak, ak zaútočíte na Yukie a zabijete ju, keď bude mať v rukách kušu, tak si ju môžete vziať. Inde v hre som na kušu nenarazil. No netreba byť taký chrapúň, v obchodoch je dosť zbraní na predaj.


The Hitman Impasse

V reštaurácii Red Dragon je pri bare dedko, ktorý pravidelne chodí na záchod. Najprv sa s vami nechce baviť. Keď splníte quest Kikinapped, tak ho oslovte. Povie vám, že sa volá Lu Fang a býval zabijákom. Úspešným zabijákom, no teraz je na dôchodku. Nazhromaždil si peniaze so svojím kolegom a priateľom menom Ji Wen Ja, no povadili sa a už sa spolu nebavia. Každý z nich má jeden kľúč k skrýši s ich peniazmi. Požiada vás, aby ste Ji Wen Ja zabili a priniesli mu jeho kľúč, za odmenu vám dá 20% z ukrytých peňazí.
Vyjdite von a pri chráme vykladá budúcnosť ďalší starý Číňan, to je Ji Wen Ja. Oslovte ho a povedzte mu, že vás poslal Lu Fang, aby ste ho zabili a získali od neho jeho kľúč. Neváha a dá vám protiponuku. Zabiť Lua, priniesť mu jeho kľúč a on vám dá 30% z peňazí. Lu vám opäť ponúkne viac a takto medzi nimi behajte, až sa odmena vyšplhá na 80%. Na tejto cifre sa zastavia obaja. 80% z ich peňazí tvorí 1000 $. Tak sa rozhodnite a jedného z nich zabite - 4 XP, strata bodu humanity. Druhému doneste kľuč a vezmite si finančnú odmenu.
Druhá možnosť je presvedčiť ich, aby sa opäť spriatelili. Stačí presvedčiť jedného z nich a je to splnené, všetci žijú, vy máte bod humanity, no žiadne peniaze. Ale získali ste 6XP.
Ešte je tu jedna možnosť. Keď Ji Wen Ja zvýši ponuku na 50%, tak máte možnosť ho začať presviedčať, aby sa opäť spriatelili. Zabite Lua za 4XP a kým to on ešte nevie, tak ho presvedčte, aby sa spriatelili za 6XP, takže celkovo získate týmto podvodom 10XP.



Downtown - Finále

Potom, ako ste zachránili Barbusa a našli Sarkofág, dopravili ste ho k princovi LaCroixovi. Oslovte ho a spoločne prejdete k sarkofágu, ktorý preštudováva Becket. Zistíte, že sa nedá otvoriť. Princ sa rozčúli a požaduje, aby ste našli spôsob ako ho otvoriť. Potom oslovte Becketa, aby ste zistili, na čo prišiel. Nezistil, ako ho otvoriť, no je tu niekto, Nórsky profesor Dr. Ingvar Johansen, ktorý sarkofág aj objavil. Ten by mal vedieť, ako ho otvoriť, no uniesli ho lovci vampírov zo Society of Leopold. Je na vás, aby ste ho našli a zistili, čo vie. Ešte pri rozhovore s Becketom sa ho spýtajte na neho samotného. Povie, že už o ňom viete viac, než on o vás. Trochu mu polichoťte a prezradí vám, že Becket nie je jeho pravé meno - 1XP.
Než sa vydáte na cestu, môžete sa zastaviť u Larryho, má nové zbrane. Pre boj zblízka je tam Bush Hook a pre strelcov je tam toho ešte viac.
Potom sa vydajte zachrániť profesora, buď taxíkom, alebo cez kanále.

Society for Preservation of Professors
Ak ste prišli taxíkom, tak ste medzi skalami neďaleko domu. Ak ste prišli kanálom, tak vylezte z potrubia a po schodoch vybehnite hore na bralo a ste pred domom. Keďže tu ide o lovcov vampírov, tak žiadna diplomatická cesta tu nie je. Buď všetkých pobite, alebo sa plížte potichu. Majú dosť strelných zbraní, tak ak sa chcete obohatiť, tak aj pri plížení ich môžete potichu zabíjať, čo vám dosť uľahčí postup.
Ak ste sa do domu vplížili, tak si dávajte pozor na výbušniny, z ktorých vychádzajú laserové lúče. Ich prerušením dôjde k výbuchu. Pri lúčoch je vždy počítač (sú celkovo tri), ktorý môžete hacknúť. Heslá sú "soc". Ak vypnete energiu (Power Off), tak odstavíte lúče. Ak sa rozhodnete zmeniť teplotu, dáte Heat Sig a zmeňte na Human. Tým pádom môžete cez lúče prechádzať v pohode a budú reagovať na ľudské teplo. Ak však chcete postupovať potichu, tak to nerobte, pretože ak lúčom prejde človek a dôjde k výbuchu, ihneď vedia, že ste to práve vy a pôjdu po vás.
Vnútri si v bočnej miestnosti môžete vziať Bachov denník. Pri hlavnom vchode je dvojo dverí. Jedny vedú nahor, druhé nadol. Tie nadol sú zamknuté. Ak ich neviete vypáčiť, tak choďte hore. Tam v miestnosti oproti je na stole kľúč - Inerior Key. Tiež je tam kniha Vampyr Apocrypha s info o sarkofágu. V miestnosti hore je dosť nepriateľov a za nimi je na zemi kniha Quick-Draw by Ned Nederlander (research 10, Firearms +1).
Zbehnite dole a buď teda vypáčte dvere, alebo ich otvorte kľúčom. Tam sú traja nepriatelia, ktorých ľahko obídete, aj zabijete. Na konci si všimnite za sudmi otvor. Jeden sud sa dá vytiahnuť, tak ho odpracte a prejdite otvorom v stene do podzemných jaskýň.
Dole sú len tri jaskyne, v ktorých si zvoľte ľubovoľný spôsob postupu, no v poslednej doporučujem pobiť nepriateľov, aby vám nezavadzali, keď sa budete ponáhľať von. Ide to v pohode potichu. V prvej jaskyni, kde sa objavíte, sú len dvaja. Z nej prejdite chodbou na rázcestie. Napravo je jaskyňa plná nepriateľov, ktorých pobite. Naľavo sú opäť len dvaja a pri nich je v klietke zavretý Ash, vampír z Hollywoodu, syn Isaaca, mohli ste mu pomôcť s jedným questom. Aj teraz ho môžete oslobodiť. Vypáčte zámku (level 10, neviem, kľúč som nikde nenašiel) a pustite ho. Odíde a nič nezískate, ani len bod (?).
V jaskyni, v ktorej je najviac nepriateľov, si všimnite na vode čln, ten si zapamätajte. Potom z nej prejdite do poslednej časti. Tam sa stretnete s Grunfeldoom Bachom (ktorého ste stretli v Groutovom sídle a spomínal ho aj princ). Zabite ho. Neznesie veľa, ale je rýchly a používa strelnú zbraň, tak sa k vám sám nepribližuje. Ak bojujete nablízko, tak to bude trochu zdĺhavé, pretože keď mu uštedríte pár rán, tak vás nejakým svätým kúzlom oslepí a presunie sa dosť ďaleko od vás. Takže musíte za ním dobehnúť a zopakovať to. Keď padne, tak vybehnite hore schodmi a vnútri nájdete profesora.
Ten vám porozpráva históriu sarkofágu. Keď sa ho spýtate, ako ho objavil, tak sa začne vykrúcať. Ak ho presvedčíte, tak vám povie, že dostal anonymný mail, ktorý ho nasmeroval k sarkofágu - 2XP. Teraz sa rozhodnite, či profesora beriete so sebou, alebo nie. Ak ho zachránite, máte bod humanity.
Vyjdite z dverí a v scénke uvidíte zomierajúceho Bacha, ako odpáli výbušninu. Máte minútu na to, aby ste komplex opustili. Bežte cez dvere do predošlej jaskyne. Tam utekajte na mólo a skočte do člna. Keď sa ho dotknete, tak sa odpočítavanie zastaví a prenesiete sa do kanálov pod Downtownom.
Než zájdete za princom, skočte ešte domov, pokiaľ ste vzali k sebe svoju Ghúlku. Ak ste boli na ňu milý, tak vás časom odmenila pár vecami. Teraz vám dá posledné, najlepšie brnenie v hre. Musíte ísť za ňou teraz, lebo po splnení tohto questu sa s ňou už nestretnete.
Potom choďte konečne za princom. Pri jeho budove uvidíte malú zmenu. Trosky na ceste a vnútri krv. Pri rozhovore s princom zistíte, že ho napadli členovia Sabbatu. Je rozčúlený z ich opovážlivosti a požaduje, aby ste im to odplatili. Oznámte mu, čo ste zistili pri profesorovi - 2XP. Tiež spomeňte, že ste zabili Bacha a spomeňte, že by si to zaslúžilo odmenu. Dostanete 300$.

Hell at the Hotel Hallowbrook
Princ vás teda vyslal zabiť vodcu Sabbatu. Ich sídlo je v hoteli Hollowbrook, priamo v Downtowne. Je to budova nad starou nemocnicou, oproti sídlu Tremerského regenta. Za hotelom je bočná ulička. Vstúpte do nej a pri stene hotela je tam zdvíhacia plošina. Postavte sa na ňu a aktivujte spínač.
Objavíte sa v hornej časti hotela. Jediná možnosť, ako prejsť hotelom, je prebojovať sa. Už sa len rozhodnite, či priamym bojom, alebo plížením a tichým zabíjaním. Musíte byť dobrý v plížení a mať aj pár dobrých disciplín, lebo nie každému sa dostanete za chrbát. Ak to dobre skombinujete, väčšinu nepriateľov vyradíte nepozorovane. A problematickí sú aj tak iba vampíry s brokovnicami, ktorí sa rýchlo presúvajú z miesta na miesto. Na mnohých miestach prerazia nepriatelia steny, či vyrazia dvere. Niektoré môžete rozbiť aj vy, aby ste sa k nim dostali nepozorovane.
Prejdite týmto poschodím a na konci zabite obra. Cestou prezerajte izby, v dvoch bočných miestnostiach naľavo nájdete plameňomet a Tal´mahe´ra Blade (má rovnaké vlastnosti aj vizáž, ako Katana). Za obrom je v podlahe diera, ktorou skočte o poschodie nižšie. Aj druhým podlažím sa prebojujte k diere v podlahe na konci a skočte do nej.
Tu je to rovnaké ako predtým, prebojujte sa, pozor len vo väčších halách, kde sa nepriatelia so strelnými zbraňami rozlezú a dosť vás doráňajú, kým všetkých obeháte, ak bojujete zblízka. Na konci skočte do výťahovej šachty.
Posledné poschodie je dosť krátke. Na začiatku uvidíte, ako popravia Heather, ktorú uniesli. Zabite tých sviniarov. Potom prejdite do haly s dvoma schodiskami. Na terase nad nimi sa objaví vampír - čarodej. Začne po vás metať kúzelný oheň. Má pred sebou ochranný štít, tak ho nemôžete ani zastreliť. Prebehnite k nemu hore aj cez plamene, ktoré síce odoberú dosť zo života, no tu ste už pri ňom a môžete ho ľahko zabiť. Keďže je dosť zamestnaný kúzlením, je celkom jednoduché sa za ním prikrčiť a zabiť ho jednou ranou - tichým zabitím. Dvoch chlapíkov po bokoch ste buď mohli zastreliť predtým zdola, alebo sa s nimi vysporiadajte teraz hore. Ešte prejdite chodbou s pár nepriateľmi a zbehnite dole schodmi do dverí.
Na spodnom podlaží len prejdite k dvokrídlym dverám, ktoré otvorte. Získate 3XP za objavenie skrýše vodcu Sabbatu. Skočte dole do jamy pred vami. Tu si môžete vziať novú zbraň, fakľu (nie je veľmi silná sama osebe, no spôsobuje poškodenie ohňom). Prejdite, pokým sa neobjaví ich vodca. Je to Tzimisce, s ktorým ste bojovali už predtým. Pozhovárate sa chvíľu a zistíte, že aj on si praje, aby bol sarkofág zničený, no nepovie už, že prečo. Premení sa na Warform Tzimisce. Kým bude na vás skákať zhora, tak sa uhýbajte. Potom sa bude premiestňovať cez krv na podlahe. Stále sa hýbte a keď sa vynorí, tak ho na chvíľu napadnite a ustúpte. Útočte len tesne po vynorení, po jeho útoku. Zabite ho - 3XP.
Po boji len prejdite naspäť dvojkrídlymi dverami a objavíte sa na ulici pred hotelom. Tam sa stretnete s Ming Xiao. Je na vás celkom milá, tak jej to môžete oplatiť (ak máte v pláne sa k nej neskôr pridať). Porozpráva vám veci, ktoré toho dosť objasnia. Uzavrela dohodu s LaCroixom. Ona mu pomôže s problémami a on jej pomôže zväčšiť a upevniť jej moc. Preto zabila Alistara Grouta, starešinu Malkavianov, ktorý robil princovi problémy. Vás tam princ poslal ako svedka, pretože keď odchádzala, vzala na seba podobu Ninesa Rodrigueza a tak sa princ zbavil aj vodcu Anarchistov. Tiež vám prezradí, že má u seba kľúč k sarkofágu. Po rozhovore zmizne.
Vráťte sa za princom. Oznámte mu, že vodca Sabbatu je mŕtvy - 2XP a odmení vás 800 $. Taktiež zruší lov na Ninesa. Popiera spoluprácu s Kuei-Jin a keď zistí, že Xiao má kľúč k sarkofágu, tak sa rozhodne pre alianciu s Anarchistami, aby spoločne zničili Kuei-Jinovcov.

The Enemy of My Enemy
Princ vás teda vyslal dohodnúť spojenie s anarchistami. Zájdite do baru Last Round. Cestou vás zastaví Beckett a varuje vás, aby ste neotvárali sarkofág. V bare oslovte Damsel. Je samozrejme na vás naštvaná. Povedzte jej, že lov na Ninesa sa skončil a že princ chce spojenie proti Kuei-Jin. Napokon vám povie, že Nines sa skrýva v Griffith Parku - 2XP.
Zájdite teda, alebo sa odvezte do parku. Tam vstúpte do budovy a v nej do lanovky, ktorá vás odvezie na kopec. Keď vyjdete von, stretnete sa s Ninesom - 2XP. Prehodíte pár slov, keď les naokolo začne horieť. Nines navrhuje rýchly odchod, pretože toto miesto si vybral pre úkryt, pretože je to územie vlkolakov a teraz to nevyzerá dobre. Chvíľu nato jeden vlkolak skočí na Ninesa a obaja spadnú zo skaly.
Lanovka bola odoslaná a kým sa vráti, máte pár minút, než sa vráti. Teraz máte dve možnosti.
Prvá možnosť je unikať pred vlkodlakom. Ani sa s ním nepokúšajte bojovať, je prisilný. Vbehnite do neďalekej budovy a unikajte pred vlkolakom cez jednotlivé miestnosti, prípadne okolo budovy. Keď uplynie odpočítavajúci sa čas, tak sa vráťte k lanovke a nastúpte do nej - 4XP.
Druhou možnosťou je zbaviť sa vlkolaka. Bežte k malej búdke za neďalekou budovou. Buď cez dieru v plote, alebo cez budovu a zadnými dverami von. Pri búdke prehoďte páku, ktorá pustí do hlavnej budovy elektrinu. Vráťte sa do hlavnej budovy, do hvezdárne. V strednej miestnosti budovy vybehnite na plošinu k monitorom. Tam potiahnite páku a otvoríte časť strechy. Cez tento otvor je možné dostať sa na zadnú terasu. Nalákajte tam vlkolaka. Vy vbehnite dnu a keď sa pokúsi vstúpiť za vami, tak páku opäť prehoďte, dvere sa zavrú a vlkolaka zabijú. Zato získate 4 XP. Potom sa vráťte do lanovky a získate ďalšie 4 XP.
Keď budete naspäť dole pod kopcom, tak vystúpte z lanovky, vybehnite von a tam vás čaká Jack. Má naponáhľo, tak vás rýchlo odvezie preč.

Out for Blood
Jack vás odviezol z parku priamo do vášho starého úkrytu v Santa Monice. Oslovte ho a povie vám, že je na vás usporiadaný lov, ktorý vyhlásil princ, zato že ste sa údajne spojili s Kuei-Jin. Poradí vám odísť. Dohodol vám odvoz, taxík vás čaká na druhej strane štvrte, na konci ulici oproti klubu Asylum. Vyjdite teda na ulicu. Teraz je z nej bojová zóna. Budovy sú pozatvárané (okrem tých, kde nakukpujete) a civili zmizli z ulíc. Čakajú vás tam vampíri rôznych klanov, ktorí idú po vás. Mesto dobre poznáte, takže sa prebojujte až k taxíku. Buď priamym bojom, alebo sa preplížte. Choďte cez garáže, uličky popri klube sú zablokované. Keď dorazíte k taxíku, oslovte šoféra - 8XP a nechajte sa odviezť.
Teraz si pokecajte so šoférom a rozhodnite sa, kam sa pridáte. Ktorú stranu si zvolíte, tam vás zavezie. Nech sa pridáte ku komukoľvek, všetko sú to sebci a zbabelci a celú prácu nechajú len na vás. Tak si zvoľte jednu z piatich možností.



ZÁVER

Ming Must Die
Tento quest získate, nech sa spojíte s kýmkoľvek (samozrejme okrem spojenia s Ming Xiao). Objavíte sa v záhrade pred jej sídlom. Celá oblasť je bojová, akurát sa môžete rozhodnúť, či budete bojovať priamo, alebo sa plížiť. Prejdite k zavretej bráne. Po bokoch sú dva domčeky s truhlicami plnými nábojov. Nimi prejdite za bránu. Tam ste pred hlavným chrámom. Vstúpte do chrámu a na konci zbehnite dole schodmi.
Tu si dávajte pozor v niektorých chodbách na nášlapné dlaždice, ktorých stlačenie spúšťa pasce. Tiež sú v niektorých stenách skryté výklenky, v ktorých sa skrývajú nepriatelia. Celkovo sa musíte dostať za dvojkrídle dvere do miestnosti s vodným mlynom, ktorý poháňa nejaký stroj. Dvere sú však zavreté zvnútra. Dostanete sa tam buď sprava, alebo zľava. Napravo je ich spálňa (v truhlách sú náboje a v jednej je k dispozícii pre vás kuša) a naľavo je jedáleň. Obe sú plné vojakov, takže si jednu z ciest zvoľte (ak nechcete bojovať so všetkými). V miestnosti skočte dolu k vodnému mlynu. Tam sú ďalšie dvojkrídle dvere zavreté závorou. Odtiahnite ju a prejdite dverami. Za nimi je rázcestie, dajte sa do chodby naľavo a na ďalšom doprava. Tam vstúpte do miestnosti s troma zlatými soškami. K dvom menším po krajoch zatlačte podstavce s vázami. Zatlačte ich na stlačiteľné dlaždice. Keď takto zatlačíte obe, odtiahne sa stredná socha a odkryje schody, po ktorých zbehnite.
Dole vstúpite do miestnosti so štyrmi stĺpmi a troma chodbami. Choďte najprv do ľavej a v nej doľava. Na konci pohľadajte tajné dvere, za ktorými vypáčte ďalšie (level 8). Za nimi potiahnite páku, ktorá deaktivuje pasce. Ak sa tam neviete dostať, nevadí, len sa vyhýbajte pasciam v chodbách vedúcim k zlatým figúrkam, stačí sa zohnúť a prejsť popod čepele, alebo ich neaktivovať stlačením tlačidla na podlahe.
Potom presnorte okolité chodby. Tie vás dovedú k štyrom miestnostiam a v každej z nich sú dvaja nepriatelia s kušou s ohnivými šípmi (nepríjemne) a zlatou figúrkou. Pozbierajte všetky štyri figúrky a vráťte sa do vstupnej haly. Postavte sa chrbtom k dverám, ktorými ste sem prišli z predošlého levelu. Na stĺpiky poukladajte figúrky zľava doprava v tomto poradí: Dragon, Crane, Elephant, Cat. Potom sa v strede haly objaví portál, do ktorého vstúpte.
Ten vás dostane priamo k Ming Xiao. Pokecáte s ňou len chvíľočku a premení sa na slizkú potvoru, s ktorou bojujte. V boji jej odseknete chápadlá, z ktorých sa občas vytvorí rovnaká potvora ako Ming. Nie je tak silná a zabijete ju celkom rýchlo, no nie je to ľahké, keď sú na vás dve. Napokon zabite Ming Xiao - 10XP. Zostane po nej Sarcophagus Key, ktorí zháňate. Vráťte sa portálom do taxíka.

Kill LaCroix
Toto nie je samostatná úloha, uvádzam ju len kvôli prehľadnosti. Zabiť princa musíte pre každého, s kým sa spojíte (samozrejme okrem spojenia s princom). Taxík vás odvezie priamo do budovy. Pri vstupe vás osloví váš známy z ochranky a požiada vás, aby ste odišli. Buď ho presvedčte, aby odišiel on, alebo ho zabite. Prejdite k výťahu a privolajte si ho. Pobite tu pár členov ochranky, nastúpte do výťahu a vyvezte sa.
Keď výťah zastane, vystúpte. Chodba naľavo aj napravo vedie dookola. Choďte do chodby napravo a tam vstúpte do dverí napravo. Za nimi sú schody nahor, po ktorých vyjdite. Dostanete sa do jedálne. Keď ňou budete prechádzať, tak sa cez sklenú strechu spustí pár vojakov, ktorí sú naozaj drsní. Buď ich zabite, alebo sa rovno preplížte do dverí za jedálňou a vyjdite po schodoch na strechu. Tam sú ďalší štyria vojaci, no sú tak ideálne rozostavaní, že ich môžete všetkých zlikvidovať potichu. Na konci strechy je rúra, do ktorej vlezte a vylezte v nej hore.
Keď vyleziete von, prebehnite k vojakovi, ktorého ovláda princ. Prehodíte pár slov, potom vojaka zabite. Vezmite si z neho výbušninu Astrolite, ktorá z neho vypadne. Kúsok od vojaka je stavbársky výťah. Umiestnite naň Astrolite a odošlite ho hore. Začujete výbuch, čo znamená, že vojaci hore sú už mŕtvi. Privolajte si výťah naspäť, teraz naň nasadnite a vyvezte sa hore. Tam prejdite do normálneho výťahu, ktorým sa vyvezte na siedme poschodie.
Keď vyjdete von, tak vás v bočných chodbách čakajú nepriateľskí vampíri. Musíte sa cez nich prebojovať. Môžete si pomôcť, keď sa dostanete do miestnosti s počítačom, tak ho použite (heslo "hitthelights") a vypnite svetlá. V tme to pôjde ľahšie. Na konci za konferenčnou miestnosťou použite posledný výťah.
Dostanete sa k šerifovi, princovmu bodyguardovi. Je naozaj silný, jednoduchšie je používať strelné zbrane. Podstatné je byť stále v pohybe. Aj vaše chladné zbrane mu odoberajú dostatočne zo života, no tak ste v blízkosti jeho veľkého meča, ktorý zas na oplátku odoberá poriadne z vášho života. Napokon ho dostanete. Keď už nemá život, tak sa zmení na obrovského netopiera, chytí vás do pazúrov a odnesie na strechu. Zostane v tejto forme, ako Chiropteran Behemoth a bude na vás robiť nálety. Na streche sú dva reflektory. Zapnite ich a združujte sa v ich blízkosti. Keď tadiaľ poletí, tak ho to na chvíľu oslepí a spadne na zem. Vtedy ho mláťte, ako sa dá. Toto spravte pri oboch reflektoroch a vezmete mu väčšinu života. Ak ešte niečo má, tak ho dostrieľajte. Keď je po ňom, budete prenesený k princovi.


Koniec - Camarilla

Nech sa okolo vás deje čokoľvek, rozhodli ste sa, že najlepšie je dodržiavať zákon a poriadok. Preto sa chcete pridať k Camarille. Nie je však veľmi za kým ísť. Princ je zradca, malkavianský starší je mŕtvy a ostatných nepoznáte. Jediný, za kým môžete ísť, je Maximillian Strauss, tremerský regent. Aby ste k nemu mohli ísť, musíte mať splnený quest The Regent´s Riddle a nesmeli ste prezradiť Isaacovi, že Strauss stvoril Gargola pri queste Gargoyle Removal Service.
Ak si ho zvolíte, taxikár vás hodí priamo do jeho sídla, kde si s ním pohovorte a získate jeho podporu. Potom sa vyberte splniť dve záverečné úlohy, zabiť Ming Xiao a postarať sa o princa. Keď budete napokon pri princovi, objaví sa Max pri vás. Získali ste slušnú reputáciu a udržali pri moci Camarillu. Strauss nechce riskovať otvorenie sarkofágu, tak ho nechá odviesť a zavrieť do nejakého skladu, nech zapadne prachom a zabudnutím (ako archu v Indiana Jonesovi). Koniec.


Koniec - sám za seba

Ste otrávený politickými machináciami a bojom o moc, takže nedôverujete nikomu. Chcete odísť a vykašľať sa na to všetko. Taxikár vám však poradí, že sa za vami bude ťahať vaša zlá reputácia, teda, že ste zradca a vrah. Takže sa rozhodnete ešte postarať o tých, čo zradili vás. Splňte záverečné úlohy a zabite Ming Xiao a postarajte sa o princa.
Keď sa budete nakoniec rozprávať s princom, tak ho vážne zraníte. Potom máte možnosť dať mu kľúč od sarkofágu, alebo si ho nechať a sám otvoriť sarkofág. Ak si ho necháte, postihne vás princov osud. Ak dáte kľúč princovi, čaká ho jeho konečný osud a vy odchádzate preč. Vonku vás osloví Nines s partiou, no tak ako ste plánovali, opúšťate mesto a všetko s ním.


Koniec - Anarchisti

Máte dušu rebela a nechcete sa podriaďovať autorite, túžite, aby to tu zase bolo slobodným mestom, preto sa rozhodnete pridať k anarchistom. Taxikár vás za vezie do Luckeestar Hotela v Hollywoode. Tam vybehnite na poschodie, kde pokecajte s Damsel o tom, že sa k nim chcete pridať. Pustí vás ďalej. Vstúpte do dverí č. 1. Tam stretnete Ninesa. Odpočíva po zraneniach od vlkolaka, ktorého hlava je na posteli. Príjme vás k anarchistom a vyšle vás potrestať zradcov. Môžete sa s nimi spojiť, ak ste splnili úlohy Fun With Pestilence a Attention Whore.
Zabite Ming Xiao. Potom sa postarajte o princa. Keď sa s ním budete nakoniec rozprávať, tak máte možnosť dať mu kľúč od sarkofágu, alebo si ho nechať a sám otvoriť sarkofág. Ak si ho necháte, postihne vás princov osud. Ak dáte kľúč princovi, čaká ho jeho konečný osud a vy odchádzate preč. Nič viac však o vás nie je ukázané, jediný koniec bez obrazu.


Koniec - Sebastian LaCroix

Nevadí vám, že princ zabil Grouta, že zradil Ninesa, Xiao a celú Camarillu. Nevadí vám, ani že zradil vás a poštval na vás lovcov. Veríte, že takíto silní muži vždy vyhrávajú a spojenie s niekým, kto vie tak manipulovať ostatnými, by vám mohlo priniesť značnú moc. Preto sa nechajte odviesť do Ventrue Tower. Vyvezte sa za princom a porozprávajte mu, čo sa stalo v parku s vlkolakmi. Odvolá lov na vás a nariadi vám získať kľúč od sarkofágu.
Zabite Ming Xiao. Potom sa vráťte za princom. Ten je nadšený, že sa konečne dozvie, čo je v sarkofágu a čo mu zabezpečí moc. S vami je veľmi spokojný, preto môžete stáť po jeho boku a máte tú česť otvoriť sarkofág pre svojho princa. Oboch vás čaká prekvapenie ohromnej sily.


Koniec - Ming Xiao

Nemáte dôveru vo svoju vlastnú rasu. Myslíte si, že východní vampíri, Kuei-Jin sú silnejší a majú bližšie k víťazstvu a vy chcete stáť na strane víťaza. Zradíte celú svoju rasu, otočíte sa im chrbtom bez možnosti návratu. Aj taxikár, ktorí sa vám prizná, že má v sebe Cainovu krv, je prekvapený vašim rozhodnutím, ale odvezie vás do chrámu v Chinatowne.
Ming Xiao je na vás prijemná a je rada, že ste sa k nej pridal. Sľúbi vám vysokú pozíciu v jej radách. No najprv sa treba postarať o princa. Vyčistite teda Ventrue Tower. Keď sa stretnete s princom, dorazí aj Xiao so svojimi ľuďmi. Po krátkom monológu nechá princa popraviť. Potom dodá, že je tu ešte jeden mocný vampír, o ktorého sa treba postarať. Hádam ste jej naozaj neverili. Nemysleli ste si, že zradíte svoj druh a prepečie sa vám to. Xiao vás zradí, nechá vás priviazať k sarkofágu a hodiť do mora. Ale pozrite sa na to z tej lepšej stránky, dokončili ste hru.

1. časť | 2. časť | 3. časť | 4. časť

Súvisiace hry Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
Vampire: The Masquerade - Swansong
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt
Vampire: The Masquerade - Shadows of New York
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York
Vampire: The Masquerade - Redemption



Diskusia Príspevkov: 92 Hodnotenie
1181 hlasov

100
60
20

80
40
0
58
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |