HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 13245 užívateľov

Návody > Deus Ex: Human Revolution


Zobrazení:135599
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. časť | 2. časť


10. Hunting the Hacker

V Číne začínate v štvrti Kuaigan. Prevezte sa metrom do štvrte Youzhao (samozrejme aj inakade sa tam dá prejsť, ale takto to máte najbližšie k cieľu). Keď vyjdete z metra, napravo vidíte súkromnú políciu Belltower. Skúste vojsť, no nepustia vás do Hengsha Court Gardens, pretože tam vraj prebieha vyšetrovanie. Musíte sa tam dostať inak.

Vstup do budovy
Choďte nad schody metra a naľavo za rohom je ventilačka. Vlezte do nej a prelezte ňou až na dvor Hengsha Court Gardens. Presuňte sa za schody a napravo nad krabicami je v stene ventilačka. Vlezte do nej a vyjdete v miestnosti. Z nej vyjdite von a ste hore na schodisku. Pred vami sú dvaja vojaci, tak sa preplížte popri nich dovnútra. Vybehnite hore schodmi a vyvezte sa hore výťahom.

Druhý možný vstup je cez strechu. Prejdite popri zátarasách a policajtoch a zahnite za roh budovy. Tam vylezte hore po dvoch rebríkoch. Hore z plošiny preskáčte po generátoroch a strieškach k rebríku naľavo. Hore ste pri streche Hengsha Court Gardens. Vedľa vás sú dvaja policajti. Ak chcete, môžete ich vyradiť (naraz, alebo bez vylepšenie každého zvlášť, keď dohovoria, tak sa rozídu), prejsť po obvode strechy do dverí na druhej strane, zbehnúť do chodby a vyviezť sa hore výťahom.

Tretí možný vstup je tiež zo strechy. Tam, kde vyleziete hore z rebríka, pri dvoch strážcoch sú dvere. Hacknite ich (lv1). Vojdite do chodby a oproti vlezte do ventilačky, ktorou prejdete do výťahovej šachty (Explorer, 200 xp). Ak zleziete úplne dole, tak tam nájdete Praxis Kit. Inak lezte nahor. Na jednej časti chýba rebrík, tak v rohu len vyskáčte po krabiciach o plošinu vyššie a rebríkom zas hore. Hore vlezte do ventilačky a tou sa dostanete priamo hore na chodbu na poschodie (kam by ste sa inak vyviezli výťahom).
A tu je ešte jedna možnosť. Ako poleziete hore výťahovou šachtou, tak sa výťah pohne. Skočte naň a dostanete sa na najhornejšiu plošinu (alebo tam aj vyskočíte z plošiny pod ňou, ale len s vylepšenými skokmi). Tam je ventilačka, ktorou sa tiež dostanete hore do chodby, kam smerujete, akurát vyleziete z ventilačky v strope na konci chodby.

Možný prieskum Hengsha Court Gardens (voliteľné)
Môžete to tu preskúmať neskôr, alebo aj teraz počas misie a tiež si pri tom trochu odľahčiť od súkromnej polície. Choďte nad schody metra metra a naľavo za rohom je ventilačka. Vlezte do nej a prelezte ňou až na dvor Hengsha Court Gardens. Presuňte sa za schody napravo. Medzi schodiskami sú traja vojaci, dvaja stoja na miestach a jeden sa prechádza. Keď bude čo najbližšie pri vás, tak sa preplížte za ním a omráčte ho (možno to bude chcieť viac pokusov, aby si vás nevšimol ten, čo sa opiera o stĺp). Potom omráčte toho opierajúceho sa o stĺp a napokon toho pri druhom stĺpe. Chrbtom k dvoru stojí pri zátarase pri hlavnom vstupe na ulicu dôstojník. Toho omráčite ľahko, nezabudnite len odťahovať telá niekam bokom. Hodením krabice o bok môžete nalákať do dvora ešte aj toho, čo stojí za zátarasou v hlavnom vchode a tiež ho vyradiť.
Potom choďte napravo od ventilačky, ktorou ste prišli a tam je v rohu nad krabicami v stene druhá. Prelezte ňou hore do miestnosti, z ktorej vyjdite na schody. Tu sú dvaja policajti. Ak máte vylepšenie na omračovanie dvoch, tak ich vyraďte. Inak si počkajte, než sa rozídu, jeden sa bude prechádzať, druhý bude stáť pri zábradlí, tak ich dostanete ľahko.
Hlavnou chodbou môžete vybehnúť na strechu (alebo po rebríku, viď možnosti vstupu) a tam vyradiť posledných dvoch strážcov. Likvidáciou policajtov ste získali skúsenosti naviac a neskôr môžete ísť popredať ich zbrane a prilepšiť si tak. Popis toho, čo tu nájdete, je nižšie v časti N.

Penthaus
Či už vyleziete ventilačkou z výťahovej šachty, alebo sa vyveziete výťahom, ste na rovnakej chodbe. Za rohom sú dvaja policajti. Počkajte si, kým sa rozídu. Jeden pôjde do chodby k vám, tak ho omráčte a potom si podajte aj druhého. Ak by ste sa im chceli vyhnúť, môžete odsunúť automat (vylepšenie sily) a prejsť ventilačkou až do cieľovej miestnosti).
Vojdite do cieľovej miestnosti. Dvaja policajti pozerajú z okien a tretí sa prechádza medzi nimi a kuchyňou. Keď ide k nim, presuňte sa do kuchynskej časti a keď sa vráti, omráčte ho. Potom potichu omráčte aj zvyšných dvoch.
Použite hračku levíka na pulte kuchynskej časti a otvorí sa tajný prechod do miestnosti s počítačom, aby ste nemuseli skákať cez dieru s ohňom. Vnútri hacknite počítač (lv1) a prečítajte si emaily. Táto časť úlohy splnená (2500 xp, ak to šlo hladko aj Ghost - 500 xp).

Ešte môžete preskúmať penthaus. V tajnej miestnosti s počítačom boli tri kusy Stop Worm. Má tu dve miestnosti. Za prvou v zadnej miestnosti je pri smetiaku pivo. V druhej má v šuplíku pri posteli pištoľ, v šatníku na poličke Stop Worm, v kúpeľni lieky. V miestnosti so smetnými košmi za dverami oproti tomuto bytu je druhé pivo.

Klub Hive
Z hackerovho počítača viete, že sa volá Arie van Bruggen. Zistil, že po ňom idú z Belltoweru a tak ušiel. Maliková vám odporučí pohľadať ho v klube Hive, vedú ho triády, takže by mu mohli pomôcť pri úteku. Vráťte sa teda von na ulicu a choďte naspäť do štvrti Kuaigan. Klub Hive je za hotelom Hung Hua. Do klubu sa dá dostať kanálmi, alebo cez ventiláciu v zadnej uličke za klubom, alebo priamo hlavným vchodom, ak máte členskú kartu. Tú si môžete kúpiť za 1000 kreditov od vyhadzovača, alebo ju nájsť v hoteli Hung Hua, je v izbe na treťom poschodí.

Vyjdite na poschodie a oslovte manažéra za barom. Pokúste sa ho presvedčiť, aby vám umožnil stretnutie so šéfom. Odmieta, tak ho presvedčte. Buďte rozumný, naznačte, že môžete byť prospešný pre Tonga a tiež že bez vás sa to môže zvrtnúť k horšiemu (oplatilo sa mi striedať Pinpoint a Advise. P,P.A, alebo P,A,P). Prípadne ho môžete presvedčiť pomocou sociálneho vylepšenia. Ak ho presvedčíte, umožní vám vstup do suterénu, kde má Tong kanceláriu (1000 xp - Silver Tongue, postup v misii - 750 xp a tiež získate aj úspech „Darker Shades“).
Choďte teda do suterénu a pod schodmi napravo je kancelária (ktorá je inak neprístupná). Tam sedí Tong Si Hung, teda manažér, s ktorým ste sa zhovárali. Tu vám povie, že Bruggen je v Alice Garden Pods v kóji 301 (1000 xp). Tong má nejaké nové, experimentálne vylepšenia, lebo ho nemôžete ani omráčiť, ani zastreliť.
Ak ho nepresvedčíte (100 xp), tak musíte nájsť inú cestu. Choďte do suterénu, cez dvere oproti záchodom (lv4, alebo kód 0415), zbehnite schodmi, dole pozor na jedného strážcu, napravo od schodov je v stene ventilačka. Prelezte ňou ku kancelárii Tonga a uvidíte jeho stretnutie s členom ochranky Belltower. Nič im nepovie, ale volá potom svojmu človeku, aby sa uistil o Bruggenovi a tak zistíte, kde je (750 xp).

Alice Garden Pods
Vydajte sa do Alice Garden Pods a na hornom poschodí choďte ku kóji 301. Nájdete tam Bruggena. Pohovorte si (1000 xp). Povie vám, že za útokom na vašu firmu stojí Zhao Yun Ru, konateľka spoločnosti Tai Yong Medical, najväčšieho konkurenta Sarif Industries. Vraj bežne vyraďujú konkurenciu nečistými spôsobmi. Má aj dôkaz, nahrávku z bezpečnostnej kamery, ktorú ukryl na server v TYM. Aby ste sa tam dostali, potrebujete zamestnaneckú kartu (1000 xp). Týmto posunom je táto úloha splnená.


N. Ostrov Hengsha - Štvrť Youzhao

Hengsha Court Gardens
Táto budova je uzavretá súkromnou políciou Belltowers, no aj tak sa tam potrebujete dostať (v rámci úlohy „Hunting the Hacker“), takže ju môžete preskúmať.
Choďte nad schody metra a naľavo za rohom je ventilačka. Vlezte do nej a prelezte ňou až na dvor Hengsha Court Gardens. Presuňte sa za schody napravo. Medzi schodiskami sú traja vojaci, dvaja stoja na miestach a jeden sa prechádza. Keď bude čo najbližšie pri vás, tak sa preplížte za ním a omráčte ho (možno to bude chcieť viac pokusov, aby si vás nevšimol ten, čo sa opiera o stĺp). Potom omráčte toho opierajúceho sa o stĺp a napokon toho pri druhom stĺpe. Chrbtom k dvoru stojí pri zátarase pri hlavnom vstupe na ulicu dôstojník. Toho omráčite ľahko, nezabudnite len odťahovať telá niekam bokom. Hodením krabice o bok môžete nalákať do dvora ešte aj toho, čo stojí za zátarasou v hlavnom vchode a tiež ho vyradiť.
Potom choďte napravo od ventilačky, ktorou ste prišli a tam je v rohu nad krabicami v stene druhá. Prelezte ňou hore do miestnosti, z ktorej vyjdite na schody. Tu sú dvaja policajti. Ak máte vylepšenie na omračovanie dvoch, tak ich vyraďte. Inak si počkajte, než sa rozídu, jeden sa bude prechádzať, druhý bude stáť pri zábradlí, tak ich dostanete ľahko.
Hlavnou chodbou môžete vybehnúť na strechu (alebo po rebríku, viď možnosti vstupu) a tam vyradiť posledných dvoch strážcov. Likvidáciou policajtov ste získali skúsenosti naviac a neskôr môžete ísť popredať ich zbrane a prilepšiť si tak.
Na terase naľavo od dverí je byt (lv1, alebo tam prejdete ventilačkou z dvora), kde je počítač s pár mailami, na poličke pri dverách kreditka (108), v skrini trezor (lv1), v ktorom je Machine Pistol a v kúpeľni je EBOOK (No Better: The Myth of Human Augmentation). Naľavo od tohto bytu je druhý (lv1), kde si môžete pozrieť v nezaheslovanom počítači dva maily. V skrini je trezor (lv1), v ktorom sú kredity (198). Pri posteli sú na zemi kredity (109) a na nočnom stolíku je EBOOK (The Attack on Nature).
Napravo, hneď vedľa vchodu je druhý byt (lv1). Je tam počítač s pár mailami, v kuchyni je EBOOK (Understanding Vision (Part 1), 17 Scholar, 200 xp). V skrini je trezor (lv1) s kreditkou (214), na nočnom stolíku je Stop Worm. Vedľa je posledný byt (lv1). Na poličke pri dverách je EBOOK (Tomorrow´s Man: The Hugh Darrow Story), v skrini je trezor (lv1) s kreditkou (205) a na vani je munícia do revolvera (5). Vyzerá to tu inak na samovraždu, hriankovač vo vani, tabletky pri posteli a krv v obývačke plus tá munícia na vani.
Na streche je rovno pred dverami vedúcimi z chodby strieška so svetlami. Na ňu doskočíte zo zábradlia. Je tam kreditka (211), Cyberboost Proenergy Bar a munícia do pištole (5). Zo strechy môžete prejsť po umelom prechode aj na malú strechu vedľa, kde je na stolíku pri fľaši munícia do Machine Pistol (10).
Pri rebríku, ktorým sa dá dostať na strechu, sú dvere (lv1, vedľajšia stena sa dá s vylepšením prebúrať). Za nimi je ventilačka (jeden z možných vstupov, viď vyššie), ktorou sa dostanete do výťahovej šachty (Explorer, 200 xp). Na jej dne je Praxis Kit.

Okolie Hengsha Court Gardens
Vyjdite z metra a nad schodmi je sklad (lv1), v ktorom je kreditka (125), P.E.P.S. a munícia doň (2). Choďte po ulici okolo Hengsha Court Gardens a za rohom, pri rebríku je v mäsiarstve pod pultom kreditka (123). Na ľavej strane ulice je obchod s elektronikou a v zadnej miestnosti má kreditku (124).
Oproti rebríku pri mäsiarstve je brána (lv1). Za ňou je malý dvor a obchod a hore je priame spojenie so štvrťou Kuaigan. Tiež sa tam dá prejsť na strechy, no len s vylepšením na rozbíjanie stien. Je tu len jeden obchod. V ňom prejdite dverami dozadu a dolu schodmi (Traveler, 100 xp). Dolu je trezor (lv1), v ktorom sú dve kreditky (201 a 203). Vylezte hore rebríkom na terasu. V rohu za plotom niečo je. Ak nemáte vylepšené skoky, tak si naukladajte tri krabice, ktoré tu máte a skočte za plot (Traveler, 100 xp). Je tam vylepšenie kapacity zásobníka. Na opačnej strane terasy je priestor za stenou. Dostanete sa tam buď rozbitím steny (ak máte vylepšenie), alebo preskáčte po vetrákoch pod oknami pri rebríku. Na terase (Traveler, 100 xp) sú šípky pre Stun Gun (2).
Vráťte sa dole na ulicu a pokračujte na rázcestie.

Downtown Apartments a okolie
Choďte doľava, smerom k apartmánom. Naľavo je lekáreň, v zadnej miestnosti (Traveler, 100 xp) je kreditka (102). Vedľa nej je mäsiareň, v zadnej miestnosti (Traveler, 100 xp) je kreditka (87) a pod pultom je trezor (lv1) s kreditkou (208). Pokračujte ulicou. Pri dvoch harvesteroch je rebrík vedúci na strechu a oproti nemu sú schody vedúce do štvrti Kuaigan. Na konci ulice je sklad (lv2), v ktorom je muničná krabica s muníciou do pušky (10) a kreditka (500).
Ešte je tu zadná ulička za apartmánmi. Tam je pri budove apartmánov vstup do kanála, rebrík na strechy a ďalej naľavo v uličke je sklad (lv2), v ktorom je vylepšenie kapacity zásobníka a kreditka (99).
Vojdite do apartmánov. Na prízemí je byt (lv1), v ktorom je na poličke pri bicykli Nuke Virus, pri počítači kreditka (132) a na stolíku EBOOK (The Next Three Decades). Na prvom poschodí je byt (lv1), v ktorom je na stole EBOOK (The Science and Theory behind Cochlear Implants, 18 Scholar, 200 xp), kreditka (231) a na krabiciach Machine Pistol munícia (10). O poschodie vyššie je posledný byt (lv1), v ktorom je v kúpeľni munícia do revolvera (3), v kuchyni kreditka (103) a na stole EBOOK (Dazzle Me Magazine). Ďalej už vedú schody na strechu.

Strechy
Na streche naľavo sú dva byty. Ten ľavý obýva Daimond Chan (úloha „Rotten Business“). Byt napravo (lv1) je prázdny, akurát tam nájdete v kuchyni kredity (205), na stole EBOOK (Global Politics Review /2026 Edition/) a v spálni pri posteli tranq. šípky (2). Napravo na streche je prechod do štvrte Kuaigana , pri prechode je aj byt (lv1). V ňom je na stole EBOOK (Invasive Brain Machine Interfaces, 19 Scholar, 200 xp), kreditka v kuchyni (116), druhá za posteľou (109) a pri stene trezor (lv1), v ktorom je munícia do ostreľovačky (5).
Severná strecha vedie k rebríku, ktorým sa môžete dostať na strechu Hengsha Court Gardens.


O. Bar Tab (vedľajšia úloha)

Keď zistíte v klube Hive, čo potrebujete (pre úlohu „Hunting the Hacker“), tak oslovte barmana, či nemá nejakú prácu. Bobby Bao vám povie o obchodníčke menom Jaya. Požičali jej peniaze na sociálne vylepšenie, aby sa jej lepšie darilo v podnikaní, no peniaze nevrátila a teraz sa ukrýva. Aby ju našli, potrebujú zamerať jej mobil a na to vy musíte hacknúť tri bezpečnostné vysielače Belltower.
Prvý je na streche apartmánovej budovy v štvrti Youzhao. Druhý terminál je oproti, na stene budovy pri veľkej tabuli s nápisom „Parking“. Tretí je na malej streche oproti streche Hengsha Court Gardens. Každý hacknite (všetky sú lv2) a za každý dostanete tristo skúseností (900 xp).
Keď odpojíte všetky tri antény, tak vám Bobby Bao dodá jej polohu. Je v Hengsha Court Gardens, v byte na hornom poschodí, tak vstúpte do budovy (100 xp), zájdite do jej bytu a oslovte ju (100 xp). Hoci to vyzeralo ako odmietnutie splatenia pôžičky, Jaya vám povie, že od nej nechcú splátku za vylepšenie, tú už splatila, ale mesačný podiel z jej ziskov za to, že jej poskytli vylepšenie a to ona odmieta platiť.

Môžete ju presvedčiť (ak máte aj vy sociálne vylepšenie), aby zaplatila, alebo ju omráčte a vezmite si od nej štyristo kreditov. Keď máte peniaze (750 xp), zaneste ich Bobbymu, čím je to vybavené (1000 xp) a dostanete za odmenu Praxis Kit.
Môžete ju presvedčiť (ak máte aj vy sociálne vylepšenie), aby vrátila čip, alebo ju omráčte a čip si vezmite. Zaneste ho Bobbymu, no ten je naštvaný že taká dohoda nebola, chceli z nej dojiť peniaze, nie vrátiť čip. Nedostanete žiadnu odmenu, no úloha je splnená (1000 xp).
Ponúknite jej pomoc a vráťte sa do klubu za Bobbym. Zaplaťte mu zo svojho podiel, ktorý by od nej dostali za rok, čo je 5000 kreditov a úloha je splnená (1000 xp). Dodali ste peniaze, tak dostanete aj odmenu - Praxis Kit. Zároveň získate úspech „Guardian Angel“. Ak sa vrátite do jej bytu, Jaya je už preč, takže ani len poďakovania sa vám nedostane za tie peniaze.
Nech to už ukončíte akokoľvek, získate aj úspech „Bar Tab“.


P. Shanghai Justice (vedľajšia úloha)

Keď pôjdete do Alice Garden Pods v rámci úlohy „Hunting the Hacker“, narazíte tam na vašu pilotku, Faridah Malikovú. Pohovorte si. Kedysi tu žila a mala dobrú priateľku Evelyn Carmichaelovú, ktorá zomrela. Faridah je presvedčená, že bola zavraždená a podozrieva jej vtedajšieho priateľa, Lee Honga, no keďže pochádza z bohatej rodiny, tak sa postarali, aby nebol nikdy obvinený a aby boli dôkazy zmrazené a polícia to označila za nehodu. Maliková dostala od priateľa policajnú správu a rada by ešte videla aj výsledky pitvy, ktoré má pre ňu jej kontakt na miestnej klinike. Ponúknite jej pomoc.
Tu v Alice Garden Pods choďte na poschodie do prostrednej sekcie 0 a v kóji 009 si vezmite ediár (100 xp) a prečítajte EBOOK (Rooffop Pitfalls Claim Another). V ediári je policajná správa, ktorú si môžete prečítať.
Zájdite na kliniku v Kuaigane a oslovte za pultom Anonymného X. Povedzte mu heslo od Malikovej a povie vám, že sa stretnete vonku (100 xp). Vyjdite von a choďte dole schodmi naľavo. V rohu ulice vás už čaká. Oslovte ho a dá vám pitevnú správu (100 xp). Ešte požaduje odmenu, 1000 kreditov. Je to na vás, či mu ich dáte, alebo nie. Prečítajte si správu. Dokazuje, že smrť nebola zapríčinená pádom, navyše ukazuje, že Evelyn bola tehotná (100 xp).
Maliková chce, aby ste zašli do Leeho bytu. Choďte teda do štvrte Youzhao. Leeho byt je na strechách, rovno pri prechode z Kuaiganu od hotela. Hacknite mu byt (lv3), alebo rozbite dvere a vojdite (300 xp). Prejdite si bytom až do kúpeľne (100 xp) a keď nič nenájdete na prvý pohľad, rozhodnete sa prehľadať to tu poriadne.
Pozrite si pálku pri dverách, je príliš čistá. Pozrite si starožitné hodiny na skrini, sú rozbité. Hacknite jeho počítač (lv2), Leeova rodina má investície v Belltowers a klinike, takže by mohli zahladiť stopy, navyše Leeovi otec hrozil, že mu odstaví financie, ak sa bude kurviť, takže dieťa so ženou z nižšej triedy by bola pre neho finančná pohroma. Napokon si pozrite záznamník pri posteli, jeho súčasná priateľka sa s ním má stretnúť v klube Hive. Tým je byt prezretý (750 xp). Vyrazte do klubu Hive.

Vojdite do klubu Hive (100 xp). Máte nájsť Lee a predstierať, že ho vydierate, aby sa priznal. Sedí na poschodí, tak za ním zájdite (100 xp). Povedzte mu, že správa bola sfalšovaná, čo dokazuje, že nemal alibi; povedzte mu, že nebola opitá, ako tvrdil, čo potvrdzuje pitevná správa; povedzte mu, že vražednou zbraňou boli starožitné hodiny z jeho bytu; povedzte mu, že dôvodom na vraždu bolo to, že bola tehotná; a napokon mu povedzte, že jeho rodina investovala do kliniky a tak pochovali pitevnú správu. Napokon sa prizná (100 xp), za čo dostanete aj úspech „Super Sleuth“. (Ak by ste náhodou navolili zlé odpovede a máte sociálne vylepšenie, môžete ho ešte dotlačiť k priznaniu pomocou neho).
Keď dohovorí, tak sa vzdiaľte (750 xp) a ozve sa Maliková. Ešte chce, aby ste hackli jeden terminál v budove, túži aj po troške pouličnej spravodlivosti. Je to terminál tu na poschodí, za barom, kde bol Tong. Hacknite ho (lv3) a odpojte (750 xp). Vyjdite pred budovu, kde vás Faridah osloví (100 xp). Poďakuje vám za pomoc a za odmenu vám dá Praxis Kit. Po rozhovore ešte choďte späť pred klub, aby ste videli, čo vyviedla (1000 xp). Na obrazovkách bude premietané Leeovo priznanie.
Ešte je tu aj možnosť zabiť Leea a preskočiť celý rozhovor. Potom utiecť von a na ulici sa stretnúť s Malikovou, ktorá je podráždená, nechcela, aby ste ho zabili, ale prizná, že sčasti jej to aj vyhovuje a úloha je splnená (1000 xp), hoci bez odmeny.
Akokoľvek splníte úlohu, získate úspech „Shanghai Justice“.



11. Gaining Access to Tai Yong Medical

Aby ste sa dostali do Tai Yong Medical, kde nahral na server Bruggen dôkaz o nekalej činnosti TYM, potrebujete zamestnaneckú kartu. Tu už môžete mať. Ak nie, tak choďte do hotela Hung Hua, karta je v tretej miestnosti na vrchnom poschodí. Môžete hacknúť dvere (lv3), alebo tam prejsť cez balkón zo susednej miestnosti. Len si dajte pozor, nech vás nevidí chlap, čo je so štetkou v sprche. Cestou za Bruggenom si vezmite aj nejakú zbraň navyše od niekoho, koho ste dostali, prípadne si vezmite len Machine Pistol, ktorá je tu v kóji č. 429.
Keď máte kartu, dajte ju Bruggenovi, aby ju upravil na vaše údaje (1000 xp). To spraví hneď a dodá, že s kartou sa dostanete len do spodného vstupu a ďalej už budete musieť byť kreatívny. Váš rozhovor preruší vpád ochranky Belltower, ktorá chce Bruggena zabiť. Poprosí vás aspoň o zbraň, aby mal šancu. Dajte mu nejakú, ak máte, alebo ak ste si predtým vzali Machine Pistol z kóje č. 429.

Skupina vojakov zabila každého, na koho narazila a pátra po Bruggenovi. Musíte sa dostať von. Ste na druhom poschodí. V časti napravo aj naľavo prehľadávajú kóje po dvaja vojaci. Žiadny problém, keďže chodia pomedzi kóje a nie sú tesne pri sebe. Priplížte sa k nim, vystriehnite si ich a omráčte ich. Na prvom poschodí je to isté, dvaja vľavo a jeden vpravo. Môžete zbehnúť radšej zadným, požiarnym schodiskom, než hlavnými schodmi a zase len sledujte kade chodia a omráčte ich.
Dole v hale sú štyria. Môžete ich obísť, preplížiť sa okolo a ak máte vylepšenie Cloaking, tak sa ľahko dostanete z haly. Môžete ich tiež vyradiť, ak chcete, no chce to trochu zručnosti. Preplížte sa z hlavného schodiska za stánky napravo. Buďte nalepený na stene stánku. Jeden zo štvorice zachádza dozadu k automatom. Vykuknite, aby si vás všimol, ale len natoľko, aby nadobudol podozrenie, že niečo videl, nie že videl „vás“, inak by sa tam vrhli všetci. Keď to pôjde skontrolovať, tak sa presuňte za roh, počkajte si a omráčte ho. Telo schovajte tesne k pultu stánku. Na opačnej strane stánku spravte toto isté s dvoma vojakmi pri dverách, samozrejme po jednom. Ukázať sa, prilákať a omráčiť. Štvrtý je už potom hračka. Dvaja z nich majú Heavy Rifle, nové silné zbrane. Ich veliteľ sa volá Narhari Kahn a má u seba ediár (heslo k počítaču Nemuni a vstupný kód IronFist).

Potom zbehnite dole schodmi. Napravo je chodba s recepciou, kadiaľ ste prišli, zamknutá, takže choďte doľava cez šatne. V skrinkách sú broky (3). Za dverami je jeden vojak a kamera. Vojak chodí stále popred kameru, tak ak nechcete riskovať, hoďte do opačného rohu smetný kôš a keď príde za hlukom, tak ho omráčte. Popod kameru sa dá dostať na záchody a do spŕch.
Na záchodoch je EBOOK (The Sleepwalking World) a v pánskych na umývadle sú lieky. Zo záchodov vedie ventilačka do spŕch, za dvoch vojakov a strieľňu. Takto sa im vyhnete. Ak by ste išli od kamery priamo do spŕch, tak by ste ich museli obchádzať opatrnejšie. A aj tak tam nič nie je, akurát na stole pred dverami je Cyberboost Proenergy Bar, no ten môžete vziať a vrátiť sa späť do ventilačky. Okrem toho je za strieľňou počítač (lv3), v ktorom môžete akurát vypnúť kameru (aj prestaviť strieľňu, ak máte príslušné vylepšenie).
V ďalšej umyvárke je zelektrizovaná podlaha. Môžete popreskakovať medzi kójami jednotlivých spŕch naľavo, tam elektrina nezasahuje, alebo môžete ísť napravo, no tam pozor na míny. Treba sa plížiť a ísť pomaly a môžete ich deaktivovať, alebo tam hoďte krabice, čím ich odpálite a upútate pozornosť. Sú tam tri míny, jedna naľavo a dve napravo.
Ďalej cesta vedie do práčovne. V práčovni sú za dverami dvaja vojaci, čo chodia pomedzi práčky. Vyčkať a omráčiť. Ak chcete, môžete si práčovňu obísť. Napravo od dverí vedúcich do nej je rozbiteľná stena a na konci chodby ďalšia, poza ktorú sa dostanete pod práčovňu.
Úplne na konci sú už len poslední dvaja strážci. Môžete si ich obísť sprava, alebo vystreľte z pištole s tlmičom neďaleko vás, čo priláka jedného z nich. Omráčte ho, odtiahnite telo za roh a podajte si posledného. Vyjdite dverami na konci von (1000 xp, ak to šlo hladko aj Ghost - 500 xp).



12. Searching for Proof

Zájdite k budove Tai Yong Medical a teraz, keď máte od Bruggena upravenú vstupnú kartu, môžete do budovy vstúpiť. Po tejto misii opúšťate Čínu, tak ak máte nedokončené nejaké veci, tak si ich dokončite. Vojdite do budovy Tai Yong Medical (1000 xp).
Na nástupišti máte pri automate kreditku (25) a v skrinkách je Cyberboost Proenergy Bar, kreditka (50) a elektronické noviny. Prejdite chodbou a hore schodmi. V ďalšej chodbe je za sklom pracovník, ktorý má problémy s toxickým plynom a prosí vás o pomoc. Ak mu chcete pomôcť, otvorte dvere vedľa neho. Buď ich hacknite (lv3), alebo použite kód, v rohu chodby je pri vedre ediár (4865). V miestnosti otočte ventilom, čím zastavíte plyn (750 xp). V skrinke je tu ediár (sklad 3: 3421; mraziaca jednotka: 9090; hlavný mostík: 5720; sklad: 4444). V miestnosti so zamestnancom je v skrinke plynový granát a kreditka (200). Odhádžte krabice a oslovte ho. Poďakuje sa vám a povie, nech ho spomeniete strážcovi pri vstupe.
Pokračujte chodbou a vojdite do kontrolnej miestnosti. Strážcu môžete podplatiť 500 kreditmi (a potom ho omráčiť a vziať si ich späť), alebo mu povedať, že vás posiela Lee, alebo blufovať a povedať, že je problém s plynom. Ak ho podplatíte, alebo sa odvoláte na Leea, tak vyjde na chodbu, z ktorej ste vyšli, aby vás nevidel. Ak blufujete, tak pôjde normálne strážiť a budete ho musieť vyradiť, alebo obísť.
V kontrolnej miestnosti je panel, ktorým ovládate mostík v hornej časti haly (lv2, alebo kód 5720). Zatiaľ ho nechajte tak. V miestnosti napravo je mína a munícia do Machine Pistol (5). V miestnosti naľavo je tranq. šípka (1) a rebrík, ktorým sa dostanete do hornej časti haly. Vylezte ním hore a prejdite cez prvú spojovačku po mostíku do miestnosti za ním (Patfinder, 300 xp). V skrinkách nájdete kredity (200), EBOOK (Tai Yong Medical & You!), šípky do kuše (5), muníciu do ostreľovačky (5) a na krabici je ediár (kód 7934).
Teraz sa musíte dostať cez halu. Využite jednu z uvedených ciest, alebo ich skombinujte pre získanie predmetov a skúseností.

Najkratšia cesta je, keď v kontrolnej miestnosti presuniete výstupný mostík panelom (lv2, alebo kód 5720), v miestnosti naľavo vyleziete hore rebríkom a prejdete hornou ochodzou a mostíkom dolu. Za dverami (Pathfinder, 300 xp) sú v skrinke vylepšenie kapacity zásobníka a kreditka (350). Prelezte ventilačkou a na konci skočte dole do šachty - no tu nevyhnutne potrebujete vylepšenie na spomalenie pádu, inak to neprežijete. Dole v šachte je v krabici Stun Gun a munícia doň (1). Zo šachty vyleziete do bezpečnostnej miestnosti s dvoma strážcami. Môžete ich dvojitým zásahom vyradiť. Je tu počítač (lv2), ktorý ovláda kamery a robotov. V skrinke majú dve útočné pušky. Na stole pri počítači je EBOOK (The Sleepwalking World), v šuplíku kreditka (50) a na pulte Cyberboost Proenergy Pack. Inak vám stačí vyjsť dverami naľavo (neuvidia vás, ak ich necháte tak) a preplížite sa do veľkých dverí ďalej naľavo popod kameru a za dverami hore schodmi.

Ďalší možný prechod je zbehnúť z kontrolnej miestnosti schodmi. Naľavo je miestnosť. Na vozíku pri nej sú lieky. V miestnosti (lv3, alebo kód 0821) sú v skrinkách EMP granát, kreditka (250), pištoľ a munícia do nej (5). Zbehnite ešte nižšie schodmi. V skrinkách pod schodmi je Nuke Virus, munícia do revolvera (2) a revolver. Choďte chodbou k mostu. Na krabici pred ním je munícia do Machine Pistol (5) a na počítačoch vedľa je Stop Worm. Prejdite mostom, pozor na oboch stranách sú kamery. Napravo sú tranq. šípky (2) a Stun Gun šípky (2). Oproti mostu je ventilačka, no aby ste odsunuli krabicu pred ňou, potrebujete vylepšenie sily. Ventilačka vedie do chodby pod vodou (Pathfinder, 300 xp), v ktorej je v krabici ediár (kód k filtračným miestnostiam: 7687, 9292, 0821) a Stun Gun šípky (3). Z ventilačky vyleziete pri bezpečnostnej miestnosti.
Keby ste nevedeli odsunúť krabicu spred ventilačky, tak choďte popri mostoch. Prostredný most neprejdete, čakajte pri treťom. Keď vyjde strážca z mostu k vám, tak ho omráčte. Mosty sú strážené laserovými lúčmi, ale na treťom moste spodný lúč občas vypadáva, takže si to môžete načasovať a prejsť takto lúčmi na začiatku, aj na konci mosta. Prípadne môžete napravo na stene hacknúť panel (lv2) a deaktivovať lúče.

Nech sa už za bezpečnostnú miestnosť dostanete akokoľvek, prejdite dverami a na chodbe nad schodmi vyraďte strážcu. Naľavo je miestnosť s generátorom (lv3, alebo kód 7934), v ktorej je v skrinke kreditka (325), tranq. šípky (3) a munícia do Machine Pistol (7). Napravo je nezamknutá a prázdna miestnosť s generátorom. Pri dverách z chodby je ešte zaistená skladová časť (lv2), v ktorej je munícia do pištole (5) a do Machine Pistol (10). Za dverami sa vyvezte hore výťahom.

Skladovacie podlažie
Naľavo za dvoma krabicami je Stop Worm. V skrinkách v odomknutom skladovacom priestore je munícia do Machine Pistol (4), broky (10) a kreditka (35). Pred zamknutým skladovacím priestorom je ediár. Tento priestor môžete hacknúť (lv4), alebo sa tam dostať ventilačkou. Vnútri je Cyberboost Proenergy Bar, šípka do Stun Gun (1), P.E.P.S. a munícia doň (2). Tiež je tam páka na vypnutie elektriny, ktorá elektrizuje vonku mláku.
Vyjdite von. Napravo môžete položiť krabicu k väčším boxom a za nimi je (Pathfinder, 300 xp) v skrinkách munícia do Machine Pistol (4), kreditka (55) a oslepový granát. Pred týmito krabicami je ventilačka, ktorá vedie do miestnosti s vypínačom elektriny a aj do šachty (Traveler, 100 xp), kde sú dve kreditky (25 a 15).
Teraz choďte k mláke, keďže ste odstavili elektrinu a vyskáčte na ochodzu, cestou si pomôžte presúvaním krabíc. Z ochodze vylezte hore rebríkom.

Tu napravo od výťahu odstráňte veľkú krabicu (vylepšenie sily) a za ňou (Traveler, 100 xp) sú v skrinkách šípky pre tranq. (2) a Stun Gun (1). Túto veľkú krabicu presuňte naľavo od výťahu a k nej aj menšiu. Vylezte po nich do ventilačky a na jej konci skočte do šachty (potrebujete vylepšenie na spomalenie padania, inak neprežijete). Dole (Trailblazer, 400 xp) je mŕtvola, ktorá má u seba ediár, prístupovú kartu (Access Card) a kredity (420). Tiež je tu Tranquilizer Rifle, zbraňové vylepšenie rýchleho prebíjania a EBOOK (Better Than Nature?, 20 Scholar, 200 xp - jediný spôsob, ako sa dostať k tejto knihe). Odtiaľto prelezte von ďalšou šachtou a ste opäť dole. Vráťte sa hore po ochodze a po rebríku a odíďte hore výťahom (1750 xp, ak to šlo hladko aj Smooth Operator - 250 xp a Ghost - 500 xp).

Prvé podlažie
Tu je verejné podlažie laboratórií, takže v rámci istej normy sa môžete pohybovať bezpečne. V prvej chodbe choďte do labáku A-1. Je odomknutý. Na stolíku sú lieky. Za veľkými krabicami je Cyberboost Proenergy Pack, šípky do kuše (5), dve Whisky a Tajfún (3). V šuplíku sú kredity (50) a v počítači pár mailov.
Je tu otvorený skladovací priestor, v ktorom vyskočte na krabice, menšie odhoďte spred ventilačky a prelezte ňou do bezpečnostnej miestnosti. Nech vás nik nevidí cez okno (preto ste ani nehackovali dvere /lv3/). Je tu počítač (lv3) na vypnutie kamery - zbytočné. Inak je tu prístupová karta (Access Card), tranq. šípky (4), munícia pre Machine Pistol (10) a pre pušku (8).
V druhej chodbe je odomknutý labák A-3. V ňom je nezaheslovaný počítač a prístup do susednej miestnosti (do nej sa dá dostať aj z chodby, labák A-2, ale stráže by vás videli pri hackovaní) cez zamknuté dvere (lv2), v ktorej je nezaheslovaný počítač a v šuplíku tranq. šípka (1). Ventilačkou sa dá odtiaľto dostať do labáku A-4, kde je EBOOK (Lee Geng Research Update / Progress Status Report) a zaheslovaný počítač (lv2 alebo heslo GeHong z ediára z hlavného labáku). Vo vedľajšej miestnosti je ediár (meno: jlai, heslo: ghost). Tadeto sa inak dostanete priamo do bezpečnostnej oblasti.
Inak môžete do bezpečnostnej oblasti prejsť hlavným vchodom popri strážcovi, no musíte mať bezpečnostnú kartu (buď od mŕtvoly zo skladovacieho podlažia, alebo tu z bezpečnostnej miestnosti).
Pre zaujímavosť, s vylepšeniami sily a skokov si môžete na balkóne posunúť automat, skočiť naň a z neho na balkón nad vami a ste na poschodí. Ďalšia alternatíva je omráčiť strážcu pri bezpečnostnej miestnosti a vtiahnuť ho dnu, hacknúť počtíač a vypnúť kameru. Omráčiť druhého strážcu a vtiahnuť telo do skladu a vziať si od neho ediár s kódom. Omráčiť strážcu pred dverami a na dvere použiť kód od druhého strážcu (4713).
V centrálnej hale je na stole ediár (meno: lgeng, heslo: gehong). V strede pod skriňou so skúmavkami je na krabici EBOOK (Radical Evolution is a Reality, 21 Scholar, 200 xp). V bezpečnostnej miestnosti sú tu dvaja strážci. Vojdite tam zo susednej miestnosti, ak chcete a vyraďte ich buď naraz, alebo po jednom, keď sa po rozhovore rozídu. Tu máte muníciu do pušky (3) a šípky do tranq. (3) a Stun Gunu (2). Tiež je tam počítač (lv3). Z hlavného laboratória vyjdite hore schodmi na poschodie.

Druhé podlažie
Na poschodí nad hlavným laboratóriom je na stole munícia do pušky (5). V južnej časti je chodba s dvoma kanceláriami. V tej nižšej sú v šuplíku šípky do Stun Gun (3) a v druhom šuplíku je Praxis Kit. V susednej kancelárii je len počítač (lv3) a prechod do tej susednej, no z tejto strany zamknutý (lv3). Na severnej strane je len chodba, čo vedie k schodom nahor.

Tretie podlažie
Na začiatku máte tri miestnosti. A-3: v šuplíku sú kredity (100) a je tu počítač. A-1: v šuplíku je ediár (meno: squam, heslo: radium) a v druhom kredity (25). A-2: Len počítač (lv3) a kredity v šuplíku (20). Inak nič.
Choďte pred hlavný vstup a zastaví vás strážca. Nepustí vás. Ak máte sociálne vylepšenie, môžete z neho dostať akurát nejaké informácie.
Choďte napravo a hacknite panel pre laserové lúče chrániace východ na terasu (lv2). Na terase vyraďte strážcu. Choďte za roh. Tu sú dvaja strážci. Jeden sa prechádza po terase a druhý v chodbe naľavo. Keď ten na terase pôjde od vás a ten z chodby vyjde von, tak ho vyraďte (má u seba ediár, kód 0703), schovajte telo ku schodom a potom vyraďte aj toho druhého. Na konci terasy je miestnosť, kde je na krabici Cyberboost Proenergy Bar a ventilačka, ktorou sa dostanete priamo za bezpečnostnú miestnosť. Počkajte si, kým sa dvaja v bezpečnostnej miestnosti rozídu každý ku svojmu počítaču a vyraďte ich po jednom. Jeden má u seba ediár. Na stole je EBOOK (Synthetic Thought: The Human AI) a v šuplíkoch kredity (60) a munícia do Machine Pistol (10). Sú tu dva počítače (lv1 a v druhom nezaheslovanom je k nemu kód „muonrule“), jeden ovláda dvere a kamery. V skrinkách za bezpečnostnou miestnosťou sú kredity (75), munícia do revolvera (4), do Machine Pistol (5) a pred skrinkami do pištole (5).
Môžete potom, ak chcete, hacknúť aj laserové lúče na chodbe pred bezpečnostnou miestnosťou (lv3), ale tam sa už nebudete vracať. Tiež môžete vyradiť strážcu pred dverami, ktorý vás nechcel pustiť ďalej. Hlavne v bezpečnostnej miestnosti vypnite kameru, ktorá ho sleduje. Má u seba ediár (9762). V zadnom sklade pri ventilačke, ktorá vedie do bezpečnostnej miestnosti, je naľavo rozbiteľná stena. Za ňou nad rebríkom sú šípky do kuše (5), Cyberboost Proenergy Jar a tranq. šípky (5). Tiež je tu ventilačka, ktorá vedie do miestnosti pred dátovým jadrom.
Napokon choďte k dátovému jadru cez dvere za bezpečnostnou miestnosťou (lv4, alebo kód 0703).

Zabezpečená hala s výťahom
Čaká vás tu zabezpečená hala, ktorú strážia pohyblivé aj fixné laserové lúče, ktorých prerušenie znamená vyvolanie poplachu a príchod robota a troch strážcov z bezpečnostnej miestnosti. Ak máte maskovacie vylepšenie, tak ako neviditeľný môžete prechádzať laserovými lúčmi bez ich narušenia, ale zneviditeľňujete sa len nakrátko. Sem môžete vojsť dverami z chodieb do prvej miestnosti nad schody, alebo ventilačkou spoza rozbiteľnej steny na krabice pod schodmi, ktoré sú za prvými lúčmi.
Ak vojdete dverami, na krabici pri vás je ediár. Lúče neprejdú cez predmety, tak sa kryte za ne a sledujte pohyby lúčov. Najprv zbehnite dole schodmi za tabuľu. Odtiaľ naľavo za krabicu. Z jej ľavej strany choďte za krabicu pod ňou. Tá má na ľavej strane fixný lúč, takže sa presuňte doprava za ďalšie krabice v rohu, keď pôjde lúč od vás smerom k nim. Obíďte si ich, sem lúč nedosiahnu (len sa zohnite popod fixný).
V hale pred vami choďte za lúčmi za tabuľu rovno oproti vám. (Odtiaľ môžete dozadu, odsunúť krabicu, preliezť za ňou ventilačkou do miestnosti so strážami, prvého pred vami vyradiť a na stane hacknúť panel (lv2), alebo použiť kód 9762 a vypnúť lasery). Pred tabuľou sú dve krabice, choďte z pravej strany za krabicu napravo. Spoza nej choďte za krabicu pred vami (pred medzerou medzi vašou a tou vedľa, lúče sem zasiahnu len čiastočne). Spoza nej choďte doľava ku krabiciam pred dverami (pozor aj pred dverami sú fixné lúče). Tu už na vás lúče nedosiahnú, tak len vyskáčte na krabice, za nimi popri obyčajných krabiciach prejdite popod fixný lúč medzi stenou a stĺpom a ste bezpečne pri výťahu. Môžete odísť, alebo ak chcete, prejdite popod kameru a na stĺpe vedľa výťahu (kamera tam nedovidí) je panel ovládajúci lúče (lv2, alebo kód 9762).
Môžete to tu preskúmať. V miestnosti napravo je len počítač (lv2) a za laptopom ediár a v skrinkách tajfún (1) a munícia do revolvera (5). V zadnom priestranstve oproti výťahu je v skrinkách munícia do Machine Pistol (10) a v stolíku pod laptopom je ediár (meno: rkumar, heslo: outback). Je tam aj ventilačka. Tá vedie do bezpečnostnej miestnosti, v ktorej sú traja strážci. Toho pri počítači môžete omráčiť a telo vtiahnuť do ventilačky. Tých dvoch vyradiť môžete, len ak máte vylepšenie na vyradenie dvoch naraz, ak nechcete vyvolať poplach; alebo jedného vylákajte vonku. V bezpečnostnej miestnosti je v skrinke munícia do Machine Pistol (4), v zbraňovej skrinke je plynový granát a tri útočné pušky a v šuplíku sú kredity (125). Počítač pri ventilačke (lv2) ovláda kameru nad výťahom.
Keď ste hotový, tak sa vyvezte hore výťahom a uvidíte záznam, ktorý nahral Bruggen. Zistíte, že Reedová a jej tím stále žijú a že ich uniesli (2500 xp, ak to šlo hladko aj Smooth Operator - 250 xp a Ghost - 500 xp).



13. Entering the Dragon´s Lair

Potom, čo ste videli nahrávku, sa chcete dostať ešte vyššie vo veži, aby ste mohli vypočuť konateľku TYM, ktorou je Zhao Yun Ru. V miestnosti, kde ste, je EBOOK (A Frontier Too Far?). Na chodbe prejdite pomedzi pohyblivé laserové lúče, ale tu je to pohoda. V ďalšej sú dve miestnosti (jedna lv3) a v každej počítač (v jednej lv3), len s info mailami.

Vo veľkej miestnosti sú dvaja strážci a kamera nad dverami. Preplížte sa doprava a schovajte sa za poličku so šanónmi pri stene. Keď pôjde ten, čo chodí pomedzi stoly okolo vás, tak ho vyraďte. Má u seba ediár (meno: gengl, heslo: pangutym). Druhého si podajte, keď pôjde pred automat v miestnosti naľavo (má u seba EMP granát).
V malej miestnosti napravo (lv3, alebo rozbite okno, alebo kód 2967) je počítač (lv2, alebo heslo pangutym) ktorým vypnete kameru nad dverami a môžete to tu v kľude prehľadať. V šuplíku je tu šípka Stun Gun (1) a na poličke pri lampe je ediár (meno: tymmf, heslo: ebrain). Na stole pred automatom je EBOOK (The Next Three Decades). Pred dverami, ktorými ste vošli, je trojica stolov. Je tam počítač (lv3) a v šuplíkoch je munícia do P.E.P.S. (1) a kreditky (15 a 50). Na vozíku pred miestnosťou s počítačom na vypnutie kamery sú broky (4).
V zvyšných stoloch sú kredity (25, 15, 65, 45), dva ediáre (2967, meno: htahn, heslo: sixiron) a šípka do Stun Gun (1). Môžete si pozrieť počítač, len jeden je zaheslovaný (lv3, alebo heslo ebrain).

Potom vyjdite na chodbu. Napravo je bezpečnostná miestnosť s dvoma strážcami. Môžete tam vojsť dverami, alebo v serverovej miestnosti pred ňou vlezte do ventilačky za ťažkou krabicou a vleziete do bezpečnostnej miestnosti z druhej strany. Keď sa dorozprávajú, tak ich môžete po jednom vyradiť, keď sa rozídu. Majú tu počítač (lv3) s kódom (3090). V skrinkách je munícia do Machine Pistol (11), munícia do P.E.P.S. (3) a aj P.E.P.S., v zbrojnej skrinke je plynový granát a dva Machnie Pistol a v šuplíkoch munícia do Machine Pistol (10) a kredity (35). Potom choďte o chodbu nižšie a doľava ku kancelárii s menom Narhari Kahn (to bol šéf jednotky, čo prepadla Alice Garden Pods a vtedy, ak ste ho omráčili, tak ste mu mohli vziať ediár s heslom k jeho počítaču). Otvorte dvere krytý za rohom a on to pôjde skontrolovať, tak ho omráčte (zase). Má u seba muníciu pre guľomet a kredity (500). Kahnov počítač (lv4, alebo heslo ironfist). V šuplíku má muníciu do revolveru (2) a broky (2). Vedľajšia kancelária (lv4, alebo kód 3090) má len počítač (maily o tom, že TYM chceli kúpiť Sarif Industries). Napokon choďte chodbou k ďalším dverám. Pred nimi je munícia do Machine Pistol (4).

Za dverami je kamera, tak pozor. Môžete sa preplížiť pod ňu. Tam je stôl s počítačom (bez hesla, len nejaké info a kód 6906) a v šuplíku sú kredity (80). Dvere naľavo vedú k výťahu, no treba byť rýchly kvôli kamere (lv1, alebo heslo 6906). Môžete tiež prejsť dverami pod kamerou, prejsť popri stole s EBOOKom (Tai Yong Medical & You!) do malej miestnosti, kde sú broky (5) a tam nájdete rozbiteľnú stenu, ktorá vedie priamo k výťahu.
Vyvezte sa hore. Ak ste dali Bruggenovi zbraň, keď prepadli Alice Garden Pods, tak sa vám teraz ozve s tým, že to prežil vďaka vám a z vďačnosti vám pošle na účet 2000 kreditov.

Penthaus
Naľavo pod gaučom je ediár (0117). V šuplíku v stole pod schodmi sú šípky tranq. (2) a Stun Gun (3) a Hypostim. Nad schodmi je na stole napravo Cyberboost Proenergy Bar a EBOOK (Global Politics Review /2026 Edition/) a medzi krabicami za dvoma gaučami je mína. V šuplíkoch stola s počítačom je munícia do revolveru (3). Počítač má nejaké maily (lv3). Za stolom je trezor (lv5, alebo kód 0117). Vnútri je zbraňové vylepšenie- teplotný navádzací systém, kreditka (850) a ediár. V pohári medzi trofejami je Stun Gun. Pod gaučom na opačnej strane je revolver. Napokon prejdite dverami hore nad schodmi a stretnete sa s konateľku TYM, spomínanou Zhao Yun Ru (750 xp, ak to šlo hladko aj Smooth Operator - 250 xp a Ghost - 500 xp).

Po scénke vtrhne skupina vojakov do penthausu, takže sa musíte cez nich dostať preč. Najľahšie je hneď prebehnúť nad prvé schody, schovať sa za zábradlie a hodiť im tam tri plynové granáty (tri ste našli cestou sem od prvého vstupu do TYM, ak ste všetko prehľadali), do stredu aj po bokoch, aby ste pokryli čo najväčšiu oblasť a vyradíte tým všetkých desiatich.

Ak to chcete mať úplne jednoduché, tak hneď po scénke skočte na medziposchodie a napravo je ventilačka. Vlezte do nej a prelezte na jej koniec. Neotvárajte ju, ale vystriehnite si vojakov, aby sa pozerali od ventilačky. Vtedy vylezte, schovajte sa za gauč, presuňte sa za druhý a za krabicu pri vchode. Počkajte si zas na prechody vojakov a keď sa nepozerajú, už sa len preplížte von z dverí a do výťahu, ktorým prišli.

Ak to chcete zložitejšie, tak si počkajte hore, kde ste, teda schovajte sa napravo za dvere, z ktorých ste vyšli. Dvaja pôjdu nahor. Jeden naľavo bude hliadkovať na schodoch, druhý pôjde popred dvere okolo vás, tak ho vyraďte. Potom si vystriehnite toho na schodoch naľavo a keď vyjde hore, tak ho ovaľte. Choďte dole schodmi napravo. Pod nimi stojí jeden a druhý tu prechádza po schodoch poniže. Keď pôjde dole, ovaľte toho pri vás a telo vytiahnite hore. Potom sa schovajte za stolík s jedlom a keď pôjde okolo tento pochdôzkár, tak ho vyraďte. To sú štyria.
Z medziposchodia vykuknite spoza zábradlia naboku, aby si vás všimol jeden z pochôdzkárov, ale opäť len na kratučko, aby zaznamenal pohyb, ale nie vás. Keď to príde skontrolovať, vyraďte ho a telo schovajte od schodov. Toto zopakujte ešte dvakrát a dostanete všetkých troch pochôzdkárov. Štvrtý chodí cez posledné schody. Buď si ho vylákajte hore, alebo si ho vystriehnite za rohom a vyraďte. Zostali poslední dvaja. Preplížte sa popri zábradlí, poza gauče a až za nich. Ak sa nerozídu, vyraďte ich dvojitým vyradením a ak ho nemáte, tak vystreľte neďaleko šípku, alebo pištoľou s tlmičom a keď jeden odíde, vyraďte druhého, schovajte telo a potom dostaňte aj posledného. Takto ste ich vyradili potichu a bez poplachu (teda poplach je, ale bez dodatočného poplachu a máte stále bonus „ghost“).
Môžete ich prezrieť, majú nejakú muníciu, pár kreditov a dve ediáre (meno: tymphs, heslo: qilin).
Potom sa len zvezte dole výťahom, ktorým prišli (2500 xp, ak to šlo hladko aj Smooth Operator - 250 xp a Ghost - 500 xp).

Hangár
Keď vyjdete z výťahu, v skrinkách napravo je munícia do guľometu (10). Vojdite do hangáru, Maliková je už na ceste, no treba otvoriť vráta. Ale hangár strážia dvaja roboti a než ich vyradíte, nie je možné ho otvoriť. Schovajte sa za zábradlie a počkajte si, kým sa priblížia. Každého zasiahnite EMP granátom a tým ich vyradíte. Dva ste mohli získať od vstupu do TYM (zo skrinky a od strážcu) a nejaké aj predtým. Ak máte len jeden, tak druhý je v miestnosti vpravo nad schodmi v šuplíku. Ak chcete, môžete sa preplížiť cez spojovací mostík do miestnosti oproti a tam použiť počítač (lv2, alebo heslo qilin) a odpojiť robota / robotov tam, no musíte mať vylepšenie Robot Domination.
Keď ich vyradíte, choďte do miestnosti napravo nad schodmi a aktivujte tlačidlo na otvorenie hangáru (2500 xp, ak ste aj robotov vyradili bez prestrelky, tak Smooth Operator - 250 xp a Ghost 500 xp).
V tejto miestnosti s tlačidlom je v šuplíku EMP granát a v miestnosti na druhej strane haly je na stole EBOOK (Brain Implants, 22 Scholar, 200 xp). V skrinke naľavo od vstupu je munícia do guľometu (10), ďalšia je v krabici pod pristávacou plochou (20), ďalšia v poličke napravo pod schodmi (25) a ďalšia v skrinke napravo od vstupu (20). Tam je inak aj Tajfún (1), trieštivý granát a raketa (1). V krabici pod pristávacou plochou je Cyberboost Proenergy Pack, v skrinke pod miestnosťou napravo je Cyberboost Proenergy Jar a pri krabiciach za pristávacou plochou je raketomet a raketa (1).
Potom len nastúpte do vrtuľníka a odleťte (750 xp).



14. Confronting Eliza Cassan

Z nahrávky ste vyrozumeli, že s tým všetkým môže mať niečo Eliza Cassan, moderátorka správ, ktorú stále vídať v telke (mohli by inak vysielať aj niečo iné, než len dookola stále tie isté správy), ktorá sídli v Montreale. Tam teda rovno vyrážate a odkladáte návrat za Sarifom.
Na streche sú za plotom pri dverách nejaké veci. Môžete tam skočiť vylepšenými skokmi, ísť cez dvere (lv4), alebo zvnútra prebúrať stenu. Za plotom sú elektronické noviny, dve pivá, kredity (100), zbraňové vylepšenie kapacity zásobník a Cyberboost Proenergy Bar.
Vojdite dnu. V chodbe je na krabiciach EBOOK (Unitin the World). Celé je to tu prázdne, takže to môžete zatiaľ v kľude preskúmať. Napravo sú tri miestnosti. V prvej je na gauči EBOOK (Synthetic Though: The Human AI), na kufríku kreditka (100) a druhá v šuplíku (40). V počítači len pár mailov. V druhej miestnosti je na zasadacom stole ediár (meno: pkane, heslo: staxx). V tretej je v šuplíku kreditka (60) a šípka Stun Gun (1). Potom preskúmajte stoly na opačnej strane tohto poschodia. Pri kávovare je Cyberboost Proenergy Pack. V stoloch sú kredity (110 a 15). Je tu aj ventilačka, čo vedie do dvoch spodných kancelárií (Traveler, 100 xp).
Preskúmajte stoly a šuplíky v stoloch a skrinkách v hlavnej hale dole. V nich je Nuke Virus, Cyberboost Proenergy Bar, šípky do Stun Gun (2, 1), do tranq. (1) a kredity (5, 40, 75, 40, 25, 40, 20, 80, 50, 40, 35, 10 - celkovo 460). V šuplíku v stole uprostred je aj Praxis Kit. Pri prevrátenej stoličke je ediár (8825). V zadnej časti pri kávovare je ediár (meno: jkenney, heslo: montroyal; meno: tjackson: heslo: stinger; meno: fdoyle, heslo: raven). Dva počítače sú tu zaheslované, (lv3, alebo heslo staxx a druhý lv4, alebo heslo montroyal). Na poličke pod schodmi je EBOOK (Uniting the World).
Zostáva pár kancelárií v chodbe tu dole. V prvej miestnosti sú v šuplíku tranq. šípka (1) a kredity (40). Za skrinkou pod ventilačkou sú tranq. šípky (2). Počítač s pár mailami (lv1, alebo heslo oneida. V druhej sú v šuplíkoch kredity (10) a šípka Stun Gun (1). Na gauči je ediár (meno: dgassner, heslo: oneida) a pri počítači víno. V tretej sú v šuplíku kredity (30) a šípka Stun Gun (1). Štvrtá miestnosť je cieľová a v piatej je na stole Stun Gun a v šuplíku kredity (40).

Keď ste pripravený, vojdite do miestnosti 404 (250 xp). Je to pasca a dorazia stráže. Než vyjdete, vypnite v počítači v miestnosti kamery, aspoň nie je zaheslovaný. Vyjdite na chodbu a v miestnosti doprava vlezte do ventilačky, ktorou vyjdite na poschodie. Počkajte, kým sa dvaja pred vami dorozprávajú. Keď sa vydajú pátrať po vás, choďte hneď doprava a pri zábradlí tam jedného vyraďte. Na túto stranu nik nechodí. Vráťte sa naspäť k ventilačke a čakajte schovaný za kvetináčom. Dvaja chodia popred vás. Keď prvý pôjde pomedzi stoly, tak vyraďte druhého a telo schovajte za stôl. Počkajte si, kým sa ten prvý vráti a vyraďte aj jeho. Teraz sa môžete preplížiť a dostať štvrtého tu na poschodí, na opačnej strane terasy.
Keď je poschodie vaše, stačí vám zísť dole schodmi a naľavo cez chodbu popri záchodoch, alebo z hornej časti zadnou chodbou. Keďže ste halu prehľadali už predtým, nemusíte sa zdržiavať s piatimi vojakmi v nej. Ak chcete, môžete sa plížiť poza sklené zábradlie, aby vás zaregistrovali a išli skontrolovať, čo videli a takto môžete nalákať až troch hore (schovajte predtým telá tých, čo sú tu hore, inak ich objavia) postupne a vyradiť ich. Dvaja, čo tam zostanú, sú už hračka.
Ešte môžete preskúmať jednu miestnosť, ktorá sa po ich príchod sprístupnila. Na prízemí veľkej haly prejdite dverami do chodby a na konci je miestnosť so serverami (lv4, alebo kód 8825). Vnútri (Pathfinder, 300 xp) sú pri nezaheslovanom počítači s pár mailami Stop Worm, Nuke Virus, lieky, vodka a pri stene Spirits. Je tu aj rozbiteľná stena, ktorou sa tiež môžete dostať (Pathfinder, 300 xp) o podlažie nižšie, ale rozbitím steny zabijete vojaka, čo je za ňou, čo narúša postup, ak ste sa rozhodli nezabíjať.

Prejdite teda do poslednej miestnosti, či už z prízemia, alebo z poschodia schodmi. Tu strážia dvaja. Dá sa sem dostať ešte aj šachtou zo záchodov (Traveler, 100 xp), ale najlepšie je schodmi z poschodia, schovať sa za stoly, vystriehnuť si prvého, ktorý k vám chodí najbližšie, vyradiť ho a dostať druhého. Na pulte je munícia do Machnie Pistol (5). Na záchodoch je zbraňové vylepšenie paľby (Rate-of-Fire).

Môžete sa zviezť výťahom, alebo skočiť do otvorenej výťahovej šachty s vylepšením pre spomalenie padania (Pathfinder, 300 xp) a dole nájdete Cyberboost Proenergy Pack a kreditku (50). Odtiaľ len prelezte ventilačkou a hore rebríkom. Podstatné je, aby ste sa dostali o podlažie nižšie, či už do riadiacej miestnosti ventličakou, alebo do chodby výťahom (2400 xp, prípadne aj Smooth Operator - 250 xp a Ghost - 500 xp).

Druhé podlažie
Ak prídete šachtou, tak ste v miestnosti na poschodí. Ak zbehnete dolu schodmi a vyjdete dverami (zvonku zamknuté, lv2), tak ste v chodbe pri výťahu, takže cesty sa tu stretávajú. Vyjdite teda hore a na balkóne vyraďte dvoch vojakov. Sú od seba vzdialení a je tu hromada rohov. V rohu prebehnite po balkóne, aby vás začul vojak s guľometom pod vami. Keď to príde hore skontrolovať, tak ho vyraďte.
Ak si to chcete skrátiť, tak skočte o poschodie nižšie pri prvých, alebo druhých schodoch. Pri prvých sa preplížte poza stoly a pri druhých poza nahrávacie pódium štúdia a a dostanete sa k východu.

Ak chcete, môžete si nalákať jedného pochôdzkára k sebe vykuknutím, toho, čo sa prechádza popod schody uspať šípkou a tretieho najlepšie tiež uspať, aby ste nemali problémy s vežičkou. Tá je ešte problémom, ak to tu chcete preskúmať, no ak ste vyradili ostatných vojakov a máte vylepšenie sily, proste ju odzadu chyťte a preneste niekam, kde na vás neuvidí. Potom môžete preskúmať hlavnú halu, no nie je tam nič extra. Za nahrávacím pódiom je na stoličke kreditka (70) a na krabici tranq. šípky (1). V šuplíkoch v stoloch sú šípky tranq. (1), Stun Gun (1), tlmič (v šuplíku za krabicami), ediár (meno: klighter, heslo: tiptree) a kredity (70, 120, 35, 130, 90, 35, 20, 40 - celkovo 540). Je tu pár počítačov, len pár zaheslovaných (lv3, alebo heslo skylark; lv2, alebo heslo macro; lv3 a lv1).
Na terase je o zábradlie opretá ostreľovačka a munícia do nej (5).
V miestnosti s ventilačkou je EBOOK (HUMAN POWERED - Autonomous Energy Reclamation Systems, 23 Scholar, 200 xp) a v sklade s kamerami je revolver, munícia do ostreľovačky (5) a krabica s dvoma tranq šípkami a muníciou do revolveru (4). V miestnosti pod ňou je na pulte kreditka (200) a ediár (meno: atresman, heslo: skylark).
V miestnosti s výťahom je len EBOOK (Grey Skies). Pokračujte chodbou. V sklade sú v skrinke tranq. šípky (1). Pri dverách do haly je šípka Stun Gun (1) a ediár (meno: jricard, heslo: macro). V poslednej miestnosti v chodbe pri hale je Stun Gun, v šuplíku kreditka (40) a počítač (lv2), ktorým môžete vypnúť kameru v chodbe za rohom.

Napokon choďte k východu. Môžete tam rozbiť stenu a preliezť ventilačkou (Traveler, 100 xp), alebo choďte dverami (lv1) a zbehnite o podlažie nižšie (2500 xp, Smooth Operator - 250 xp a Ghost - 500 xp /pre Ghosta sa radšej nepúšťajte do vojakov v hale, ich pozornosť či pozornosť strieľne vám to môže prekaziť/).

Tretie podlažie
Pod schodmi vás čakajú dvaja vojaci, ktorí sa už vedia aj maskovať. Ak máte dvojité vyradenie, môžete ich dostať naraz. Môžete ich tiež oboch uspať šípkou, alebo jedného uspať a druhého omráčiť. Ak vystrelíte z pištole s tlmičom neďaleko nich, tak ich to nabudí a začnú kontrolovať chodby. Vtedy si ich môžete vystriehnuť každého osobitne. Jeden z nich má u seba ediár (0068).
Choďte do šatne napravo. V skrinkách je munícia do revolvera (2), šípky Stun Gun (2), Cyberboost Proenergy Bar a na lavičke kreditka (50). Vedľa v sklade (lv3, alebo kód 0068, alebo prebúrať stenu zo šatne) je Heavy Rifle a munícia (40) (Pathfinder, 300 xp). Sklad povyše má muníciu do revolveru (2), do pištole (4) a revolver.
Už je tu len posledná hala s výťahom. Do nej môžete z chodieb dvoma vstupmi. Pri spodných dverách je aj automat, ktorý, keď odsuniete, tak môžete preliezť dnu ventilačkou, priamo na plošinu s počítačom. V nej je kamera, vežička a dvaja vojaci. Choďte k horným dverám, nad schodíkmi, schovajte sa za roh a otvorte dvere, aby vojak videl, že sa otvorili a nik nevošiel. Pôjde to skontrolovať, tak ho dostaňte. Rovnako môžete otváraním a zatváraním dverí nalákať aj druhého, alebo si ho vystriehnite hore nad krabicami, kam sa vežička neotáča. Prípadne použite uspávacie šípky.
Ak nemáte vylepšenie sily, tak radšej vojdite týmto horným vstupom, schovajte sa za zábradlie, vyjdite na terasu a na jej konci rebríkom dole k počítaču (lv2, alebo heslo Macro). V ňom môžete vypnúť kameru v miestnosti a aj vežičku, ak máte príslušné vylepšenie (prípadne ju nastaviť na likvidáciu vojakov, čo vám za chvíľu prácu veľmi uľahčí, ale nebude to tichý postup).

Privolajte si výťah (250 xp, Smooth Operator - 250 xp). Vedie do podzemia, takže ho čaká dlhá cesta. Problém je v tom, že sem dorazí skupina vojakov, ktorí budú strážiť miestnosť, než výťah dorazí. Môžete sa skúsiť ukrývať, pomôcť si zneviditeľňovaním a potom prebehnúť do dverí, keď dorazí. Ak máte vylepšenie sily, môžete si vytvoriť pred výťahom z krabíc a dvoch nápojových automatov malý bunker, kde prečkáte, kým nedorazí výťah (2500 xp).
Ale nie sú až takým problémom. Keď aktivujete výťah, bežte hore na terasu a čakajte za prvým stĺpom. Keď dorazia, jeden z nich pôjde hore. Omráčte ho a telo odtiahnite do zadnej miestnosti, aby ho nebolo vidieť z terasy. Čakajte, kým nedorazí výťah. Vtedy vyjde na terasu ďalší vojak, tak buďte opäť za prvým stĺpom pri schodoch a vyraďte ho. Dvaja sú dole v hale a jeden vonku na chodbe pri ventilačke. Môžete teda zliezť dole rebríkom, prejsť ventilačkou a vyradiť ho. Alebo ísť poza zábradlie na susednú chodbu (vyradiť tam ešte jedného, ktorý zostal vzadu na chodbe) a šípkou uspať toho pri ventilačke. Zostanú dvaja vnútri. Ak ste si predtým odniesli vežičku (vylepšenie sily, chytiť odzadu), tak je to ľahšie. Vystriehnite si jedného, keď pôjde za gauč a streľte ho šípkou, tak aby odpadol za gaučom a tak si ten druhý nevšimne telo. Posledného vyraďte. Zvezte sa dole výťahom (250 xp).

Dolné podlažie
Keď vyjdete z výťahu, pozor na kameru napravo. Na krabiciach napravo je muničný kufrík v ktorom je EMP granát, munícia do revolveru (3) a do Machine Pistol (6). Na zemi je kreditka (100), na krabiciach naľavo je Machine Pistol a šípky Stun Gun (2). Na gauči je ediár (meno: demarbe, heslo: index). Po chvíli sem vojdú dvaja strážci z chodby. Môžete ich dostať naraz dvojitým vyradením. Ak ho nemáte, tak si počkajte, kým sa rozídu, schovajte sa napravo za lavicu a keď sa ten jeden vráti, tak ho omráčte a telo schovajte.
Chodbu strážia laserové lúče. Môžete hacknúť panel (lv1) na stene a deaktivovať ich, len si predtým na gauč položte krabicu, aby vás nevidela kamera. Potom prejsť chodbou a na konci zas hacknúť panel pri výstupných lúčoch. Inak môžete naľavo od chodby prebúrať stenu, ak máte príslušné vylepšenie a tam (Traveler, 100 xp) preliezť ventilačkou (tá sa rozdvojuje a ľavá cesta vedie do haly s viacerými nepriateľmi, ak ich chcete potichu ostreľovať z vhodnej pozície).

V časti, kam sa dostanete aj chodbou, aj ventilačkou, je kontrolná miestnosť s druhým strážcom, ak ste ho nevyradili predtým. Len si vystriehnite, keď sa nepozerá a omráčte ho. Má u seba ediár. V tejto miestnosti je Machine Pistol, kreditky (80 a 40), tranq. šípka (1), Stun Gun šípka (1) a ediár. V počítači vypnite kamery (pri výťahu a za touto miestnosťou pri schodoch). Za miestnosťou je na chodbe pri schodoch jeden sneaker, tak ho vyraďte a telo dajte dnu.
Teraz môžete ísť rovno po tomto podlaží, alebo schodmi na poschodie, kde to môžete preskúmať a uľaviť si od stráží hore - je to jednoduchšia cesta.
Prejdite teda hore schodmi a hore pozor na kameru na rohu chodby. Pred rohom je miestnosť (Traveler, 100 xp), v ktorej si pozrite počítač (meno: ltodd, heslo: titom) a máte tu v šuplíku kredity (65) a Nuke Virus. Prejdite za roh chodby, aby vás nevidela kamera. Hneď za rohom je zbrojnica. V nej je počítač (lv4, alebo heslo titom), ktorým môžete vypnúť kameru na chodbe. V šuplíku sú lieky a za dverami zbrojnice (lv4, alebo kód 1980) (Trailblazer, 400 xp) sú P.E.P.S. a munícia doň (1), munícia do revolvera (2), do ostreľovačky (7), do guľometu (3), tajfún (2), Machine Pistol a zbraňové vylepšenie Chladiaci systém.

Za dverami si vystriehnite vojaka a keď je chrbtom, tak ho vyraďte a schovajte telo do zbrojnice. Na poschodí je ešte jeden, stačí si ho vystriehnuť. Dole pod vami sú traja a ešte ich aj kryjú dve kamery. Vám stačí prebehnúť po terase, kde ste. Začujú kroky a pôjdu to skontrolovať. Majte schované telá ostatných, čo ste vyradili a omráčte aj týchto, budú chodiť po jednom, tak ich treba vždy vystriehnuť, omráčiť a schovať a zas prebehnúť, aby vás začul ďalší.
Potom to tu preskúmajte. V miestnosti naľavo je kreditka (100) a počítač (lv3), ktorým môžete odpojiť obe kamery pod vami. V druhej miestnosti naľavo je zasadačka, kde je na stole ediár (kód k zbrojnici 1980) a v šuplíkoch sú šípky Stun Gun (1), Cyberboost Proenergy Bar a kreditky (15, 25).
V miestnosti napravo v skrinke je pištoľ s muníciou (3) a Machine Pistol.
V dolnej časti sú v šuplíkoch v stoloch kreditky (5, 60, 15, 40, 20, 70, 25, 50), Stop Worm, mína, tranq. šípka (1) a lieky. V miestnosti pod schodmi (Explorer, 200 xp) je EBOOK (Healing Thyself - Health Preservation Implants, 24 Scholar, 200 xp) a v šuplíku munícia do revolvera (2) a kredity (40). V miestnosti pod druhými schodmi je munícia P.E.P.S. (1) a kreditka (120).
Napokon prejdite dverami v rohu pod kamerou a za nimi dolu schodmi. Na schodoch pozor na nastražené míny. Môžete sa k nim pomaly priplížiť a deaktivovať ich.

Druhé podlažie
Zbehnite dole schodmi. Hneď napravo je rozbiteľná stena, za ktorou (Pathfinder, 300 xp) je vstup do ventilačky, ktorá vedie do dvoch kancelárií, ktoré sú zvonku inak zamknuté. Za rohom pod schodmi je chodba, v ktorej je vojak s guľometom a chodbu strážia dve kamery. Preplížte sa teda rovno popri tejto chodbe a choďte do kancelárie naľavo. Tam je naľavo bezpečnostný počítač (lv3, alebo heslo diode), v ktorom môžete vypnúť obe kamery v tej chodbe. Potom si už ľahko vystriehnite vojaka a omráčte ho.
Prezrite si teda kanceláriu s pracovnými stolmi. Na jednom je Machine Pistol a ediár (meno: bnortcho, heslo: sterling). V šuplíkoch sú šípky Stun Gun (2), vodka, Cyberboost Proenergy Pack, Nuke Virus, Stop Worm, EMP granát a kredity (5, 5, 35). V jednom z počítačov je kód (0101).
Môžete preskúmať dve kancelárie na chodbe. V prvej (lv3, alebo kód 0101, alebo cez ventilačku) je (Pathfinder, 300 xp) Machine Pistol, munícia do revolvera (2), revolver, tranq. šípky (3), kredity (100 a 40) a zbraňové vylepšenie rýchleho prebíjania.
Susedná kancelária (lv3, alebo cez ventilačku z vedľajšej) je EBOOK (Blood and Snow), ediár (s heslom Widget do počítača na stole, z ktorého získate meno: pcorbo, heslo: spitfire), pištoľ s muníciou (3), Nuke Virus a Stop Worm.

Choďte chodbou ďalej a v susednej sú otvorené dvere. V miestnosti za nimi je kamera a dvaja vojaci. Môžete ich vyradiť, no uľavte si najprv od kamery. Preplížte sa doľava do dverí oproti schodom. Za nimi je na pulte ediár (meno: jchapman, heslodiode) a počítač (lv3, alebo heslo spitfire), ktorým vypnete kameru tu a aj na chodbe za miestnosťou. Potom si vystriehnite najprv vojaka na vyvýšenej plošine so zábradlím a potom dostaňte aj druhého. V miestnosti je na stole mína a v šuplíkoch munícia do revolvera (3), kredity (15) a tranq. šípky (3).
Už sa len treba dostať do poslednej chodby. Z oboch strán sú dvere uzavreté (lv3). Ak nechcete hackovať, tak pred pravými dverami je ventilačka, ktorou môžete za dvere preliezť, alebo v miestnosti za tou, kde ste odpojili posledné kamery, je rozbiteľná stena, ktorá vás tam tiež dostane.
Tu je naľavo malá miestnosť, kde je Heavy Rifle a munícia (170). Treba sa pripraviť, čaká vás bosska. Prejdite poslednými dverami (1750 xp, prípadne Smooth Operator - 250 xp a Ghost - 500 xp).

Yelena Federova
Ste v centrálnom serveri Elizy Cassan a tu vás napadne Yelena, ďalšia z tímu, ktorý vás prepadol na začiatku hry. Zneviditeľňuje sa, ale na podlahe je voda, takže ju pri pohybe môžete vidieť. Páli po vás zo samopalu a keď má energiu, tak sa na vás rozbehne s vlastnou verziou tajfúnu, ktorý vypustí energiu vpred. Tomu je lepšie sa vyhnúť a uskočiť, alebo prebehnúť popri nej a schytať menší zásah. V miestnosti sú deliace steny, tak ich môžete využiť na krytie, hoci nikdy nezostáva dlho na jednom mieste. Na hlavných stenách sú generátory, na ktoré pozor. Ak ich rozstrieľate, alebo ich zničí pri svojom útoku ona, tak chvíľu budú vypúšťať do podlahy elektrinu, ktorá ubližuje jej, ale aj vám. Vtedy to môžete znížiť výskokmi, alebo ak máte vylepšenie pohlcujúce elektrinu. V skrinkách po obvode miestnosti je aj rozličná výbava, keby ste potrebovali muníciu, alebo zdravie, či EMP míny na jej spomalenie. Inak sa len uhýbajte a strieľajte po nej vašimi silnými zbraňami a zabite ju (2500 xp). Jej porazením získavate aj úspech „The Mantis“. Prezrite ju, má u seba Tajfún (2) a kredity (1300).
Potom len prejdite dverami, ktoré vám otvorila, zájdite za Malikovou a nastúpte do vrtuľníka (750 xp).



15. Confronting Sarif

Vrátili ste sa späť do Detroitu, konkrétne na strechu budovy, v ktorej bývate. Než pôjdete dole, tak môžete ísť do rohu strechy, kde je pri vreciach s cementom rozbiteľná stena. Za ňou (Traveler, 100 xp) je v skrinke Cyberboost Proenergy Bar. Presuňte si krabicu k ventilačke v stene, vlezte do nej a prelezte do šachty, kde zlezte dole rebríkom (Traveler, 100 xp). Dole je kreditka (615). Vráťte sa hore. Na streche je pár stolov a na jednom je pivo a pod stolom je kreditka (236).

Potom prejdite chodbou a zvezte sa výťahom. Na poschodí choďte do svojho bytu. Tam vás čaká David Sarif. Povie vám o Iluminátoch, ktorí zrejme stoja za všetkým v pozadí. Taggart má práve prejav v Spoločenskom centre a chce vyburcovať OSN, aby začalo prešetrovať, či neplánujú vyrábať vylepšených super vojakov. Podstatou Meganinho výskumu však bolo uľahčiť prijímanie vylepšení, aby aj ostatní boli ako vy, Adam Jensen, ktorý to zvláda výborne. Rozhodnete sa ísť za Taggartom, aby vám povedal, kde nájsť jeho spojenca Sandovala.


R. Detroit po návrate z Číny

Keď zbehnete dole do vstupnej haly vašej budovy, tak tam na vás čaká Wayne Haas, ktorý vám mohol pomôcť pri prieniku do policajnej budovy. Prišiel kvôli vašej akcii o prácu a viní vás, tak ako aj z neúspechu v zásahovej jednotke, kde ste boli spolu. Máte len dve možnosti. Buď buďte zmierlivý a ponúknite mu pomoc, čo ho uteší a upokojí, alebo buďte konfrontujúci, obviňte ho, že si za svoje problémy môže sám a tak vás napadne - má len pištoľ, takže ho môžete po rozhovore rovno knokautovať.

Ulice sú po demonštráciách trochu zmenené, štetky a bezdomovci sa stiahli do kanálov a do Derelict Row, na basketbalovom ihrisku sa jeden bezdomovec hrá na proroka, policajná stanica je uzavretá kvôli vašej krádeži dôkazov (hoci ľuďom vravia, že kvôli úniku plynu), ale hlavne u obchodníkov môžete nájsť nový tovar, ak chcete niečo nakúpiť. Taktiež na klinike LIMB majú dva nové Praxis Kit.


S. Acquaintances Forgotten (vedľajšia úloha)

Ako sa budete blížiť k Spoločenskému centru, tak sa vám ozve Pritchard kvôli informáciám o Sandovalovi. Ak ste sa s ním pred odchodom do Číny zhovárali vo svojej pracovni o tom, čo robil Sarif za vašimi chrbtami a získali ste od Sarifa maily, ktoré si ohľadne vás vymieňal s osobou, ktorú si najal, tak teraz Pritchard vypátral, že to bol súkromný detektív Brent Radford. Choďte do jeho bytu. Býva v dome pri basketbalovom ihrisku, o poschodie nižšie predáva Seurat a na jeho poschodí mali úkryt členovia gangu MCB.
Vojdite dnu a preplížte sa ku kúpeľni. Tam je ochrankár, ktorého omráčte. Radford je vážne ranený a keď ho oslovíte (100 xp), odmieta vám čokoľvek povedať, než mu dáte nejaké lieky proti bolesti. Ak chcete, môžete ho zabiť a vziať si jeho ediár, kde sa píše o jeho sklade. Inak - v skrini v izbe pred kúpeľňou je za krabicami jeho lekárnička (Radford´s Trauma Kit). Vezmite si ju a dajte dávku morfia Radfordovi (100 xp) a ten vám povie, aby ste šli do jeho skladu, kam smerujú aj tí, čo ho prepadli a chceli informácie o vás. Tam uložil veci, čo o vás zistil, keď ho Sarif najal. Inak vami Radford pohŕda, verí, že ste robot, príšera a že z vás spravili zbraň. Tiež dodá, že Michelle vie viac. Dajte mu ďalšiu dávku morfia a popýtajte sa na detaily. Povie vám kód k jeho trezoru (4062). O Michelle nepovie nič, len že ju máte nájsť skôr, než oni, že jej to dlhujete. Po pár slovách o konšpirácii vám už nemá čo povedať.
Keď budete chcieť odísť, poviete, že zavoláte sanitku. Odmieta, nechce žiť ako kripel na vozíčku, ale tiež odmieta vylepšenia, takže vás prosí, aby ste mu dali ďalšie dávky morfia, aby zomrel. Ak máte sociálne vylepšenie, môžete ho presvedčiť, aby žil ďalej, že vylepšenia nie sú zlé a súhlasí, hoci len preto, aby sa mohol pomstiť tým, čo mu to spravili. Ak ho nechcete presviedčať, tak mu môžete dať morfium a zabiť ho, čím získate úspech „Kevorkian Complex“.

Jeho sklad je v uličke pod metrom, oproti policajnej stanici. Strážia to tam traja ochrankári. Keď sa priblížite, začujete, ako jeden z nich, Darrin Stevens volá Greya, pána „Da..“, žeby Darrowa? (100 xp). Ak vojdete z námestia od policajnej stanice, máte to ťažšie. Ak si vás všimnú a začnú po vás strieľať, tak vám polícia môže pomôcť, keďže sú to útočníci a vy nestrieľate. Ale radšej potichu, počkajte si, kým Darrin zájde dozadu a dvoch vyraďte dvojitým knokautom, alebo šípkou a knokautom. Jeho si potom počkajte. Druhá cesta vedie cez spojovaciu chodbu medzi uličkou s obytnými domami a vašou budovou. Aby ste sa odtiaľ dostali sem, tak potrebujete vylepšenie sily pre odtlačenie kontajneru, no v tejto fáze hry už máte iste bodov viac než dosť. Nemáte sa tu veľmi kde skryť, preto je najlepšie nastaviť si kontajner za zátarasu (ale tak, aby popri vás prešiel Darrin, inak zostane stáť) a keď príde ku kvádru, tak ho omráčte. Darrin má u seba aj ediár. Potom sa postarajte o zvyšných dvoch, či už odlákaním hodom kontajnerom, alebo šípkami, či knokautom. Štvrtý je vnútri a pokúša sa otvoriť trezor.
Keď všetkých troch vyradíte (300 xp), tak vojdite do skladu, kde je trezor (lv5, alebo kód 4062). Je tam aj počítač (lv3), ktorý treba hacknúť. V trezore je EBOOK (Fire Destroys White Helix Labs) (100 xp), vaše fotky z detstva, kredity (50) a munícia do revolvera (5). V počítači sú maily, čo si písal Radford so Sarifom, no pre vás je podstatný posledný, kde niekto pre Radforda zistil, kde je Michelle Walthersová, ktorá pracovala v White Helix Labs (100 xp).

Michell Walthersová býva v dome oproti domu, v ktorom majú byty z O´Malley a Tindall (ak ste plnili úlohy s nimi spojené). Proste tam vylezte po rebríku a vojdite do jej bytu a oslovte Michelle (200 xp). Je senilná a nevie kto ste, hoci si pamätá na Adama, no myslí si, že to musí byť stále len mladý chlapec. Dajte jej fotky z trezora (100 xp) a spomenie si na viac. Adam sa narodil vo White Helix Labs, kde založili jeho praví rodičia požiar, aby ho chránili pred konšpiráciou, no pri tom požiari zahynuli. Ak z nej chcete dostať viac, musíte použiť presviedčanie pomocou sociálneho vylepšenia. Tak vám povie akurát, že na deťoch tam robili genetické pokusy a vy ste ako jediný prežil a chceli z vás naočkovať ďalšiu várku, keď to tam vaši rodičia podpálili a vás dali jej, aby vás ukryla. Dala vás rodine Jensenovcov, ktorá vás vychovala. Keď budete odchádzať, dá vám ešte peniaze na darčeky za zmeškané Vianoce a narodeniny pre malého Adama. Môžete ich prijať, alebo odmietnuť (200 kreditov). Vyjdite von (1000 xp) a už sa len spojíte s Pritchardom, aby zabezpečil ochranu pre jej byt. Úloha splnená a získavate aj úspech „Acquaintances Forgotten“.



16. Finding Isaias Sandoval

Vydajte sa do Spoločenského centra. Mohli ste tam zájsť už kedysi, no vtedy bolo zavreté a len vo vstupnej chodbe bolo pár pankáčov. Teraz je tam dosť ľudí aj ochrankárov kvôli Taggartovmu prejavu. Ako sa budete blížiť k budove, povie vám Pritchard, že ak by sa vám nepodarilo presvedčiť Taggarta, môžete skúsiť preskúmať jeho šatňu.
Môžete prezrieť aj oblasť. Dole pod schodmi vo vstupnej hale hovorí k pár ľuďom pre zmenu zástankyňa vylepšení. Na stoloch je tam EBOOK (Born Human - Be Human), pivo a druhé pivo je v poličke pri nápojovom automate.

Priamo za Taggartom
Na poschodí vojdite do prednáškovej sály, kde reční Taggart. Hneď obviníte Sandovala pred všetkými a Taggart to samozrejme popiera. Pred tlačou začína vaša diskusia a vy buďte neustále priamy a konfrontujúci, najprv povedzte, že chcete len Sandovala, potom priznajte, že život s vylepšeniami bol ťažký, spýtajte sa, či vie o všetkých krokoch svojich ľudí a napokon dodajte, že ak je v tom Sandoval zapletený, tak zneucťuje pamiatku Taggartovej ženy, pre ktorú založil Ľudský Front. Tým ste Taggarta presvedčili (Silver Tongue, 1000 xp) a pozve vás do zákulisia. Tiež tým získavate úspech „The Throwdown“.
Vojdite do miestnosti s ochrankármi, v rohu pri kávovare je EBOOK (Vagus Nerve Stimulators - Repurposing the Technology, 25 Scholar, 200 xp). Vojdite do Taggartovej šatne, na pulte má pivo a EBOOK (United Nations General Resolution No. 85/45). Pohovorte si, zistíte napríklad, že Isaias Sandoval má brata, ktorým je Zeke Sanders. Povie vám, kde nájdete Sandovala (750 xp, Smooth Operator - 250 xp).

Do Taggartovej šatne
Na poschodí choďte na pánske záchody. Vlezte v nich do ventilačky, v tej zahnite doprava, pôjdete ponad miestnosť s ochrankou a na konci vypadnete do Taggartovej šatne (Traveler, 100 xp). Hacknite mu počítač (lv1) a z mailu zistíte, kde je Sandoval. Spojíte sa so Sarifom, aby ste ho o tom informovali. Ten navrhne, aby ste do počítača umiestnili dôkaz o tom, že Taggart bol do celej tej veci tiež namočený, hoci vy ste žiadny dôkaz nenašli. Rozhodnite sa, či to na neho hodíte, alebo nie (750 xp, Ghost - 500 xp, Smooth Operator - 250 xp. Ak ste sfalšovali dôkazy, ďalších 750 xp). V kancelárii má dve kreditky v poličkách (173, 165), na pulte pivo a EBOOK (United Nations General Resolution No. 85/45). Tiež je tam druhý počítač (lv4), v ktorom môžete odpojiť kamery. Vo vedľajšej miestnosti, kde sú ochrankári, je v rohu pri kávovare EBOOK (Vagus Nerve Stimulators - Repurposing the Technology, 25 Scholar, 200 xp).
Cesta preč je ťažšia, než cesta dnu. Ak máte vylepšenú silu, tak pod ventilačku, z ktorej ste vypadli, dajte veľkú krabicu, skočte na ňu a pomocou vylepšených skokov skočte do ventilačky. Tak sa dostanete von nepozorovane, rovnako, ako ste vošli.
Ak nemáte tieto vylepšenia, tak si zaskáčte, alebo zabehajte, nech to príde skontrolovať niekto zo susednej miestnosti, kde sú traja ochrankári. Jeden po chvíli vyjde. Môžete takto nalákať oboch a aj pár ďalších z chodby, aby sa vám po chodbe ľahšie šlo. Keď ste sa zbavili tých zo susednej miestnosti, môžete prípadne v šatni rozbiť rozbiteľnú stenu a skrátiť si cestu po chodbe cez údržbársku miestnosť (keby ste tých vedľa nevyradili, počuli by rozbitie). Za rozbiteľnou stenou je aj kreditka (92) a na stole krabica so šípkami: tranq. (4), Stun Gun (3). Ak máte maskovanie, tak ako neviditeľný ešte ľahšie prebehnete po chodbe, zvlášť, ak ste počítačom v šatni odpojili aj kameru.
Na chodbe buď môžete vyradiť ďalších ochrankárov a ísť doľava popod kameru a za roh popri automatoch k východu. Východ je tam s kamerou a strážcom pri záchodoch, ktorými ste mohli dnu. Jeden tu obchádza chodbu, ale vám stačí nalákať dnu len toho, čo je za dverami a vybehnúť von.
Druhou možnosťou je ísť na chodbe doprava, ak ste vyšli z údržbárskej miestnosti, tak sa nemusíte starať ani o kameru, ani o ochranku na chodbe. Napravo len prejdite dverami na zadné schody. Dvaja ochrankári debatujú poniže na schodoch. Môžete rovno skočiť dole cez zábradlie (Explorer, 200 xp), no zachytia niečo a pôjdu vás preveriť. Alebo sa k nim preplížte a keď sa dozhovárajú, tak sa rozídu, jeden nahor, druhý nadol a vy ich ľahko môžete dostať.
Dole je už len posledná chodba s ochrankárom. Môžete si ho vystriehnuť a vyradiť ho, alebo na medziposchodí, kde sa zhovárali predposlední dvaja, vliezť do ventilačky a ňou na potrubie nad touto chodbou a na konci len skočiť dole a prejsť dverami.

Nech už prídete akokoľvek, keď sa vrátite do vstupnej časti Spoločenského Centra, kadiaľ ste vošli, tak tam teraz narazíte na dôstojníka Nicholasa, ktorý má pre vás vedľajšiu úlohu.

Sandovalov byt
Vráťte sa k svojmu domu v budove Chiron. Oproti vašej budove choďte do bočnej uličky a vylezte rebríkom na požiarne schodisko a vojdite hore do budovy (dalo sa tadeto prejsť do Derelict Row). Teraz sú vnútri hneď napravo od vstupu otvorené mreže, za ktorými zbehnite dole schodmi. O poschodie nižšie čakajú dvaja chlapi, ktorí po rozhovore pôjdu dole. Nemusíte sa o nich starať, ale ak chcete, tak ich sledujte, jeden začne zaostávať, tak ho vyraďte a potom ľahko aj druhého. Dole by totiž mali na seba navzájom dobrý výhľad.
Vojdite do Sandovalovho bytu. V prvej miestnosti je mŕtvy člen ochranky z vašej firmy pri ktorom je Praxis Kit. Je tam pasca s dvoma EMP mínami pod mŕtvym telom. Stačí telo odtiahnuť, míny si vziať a potom aj Praxis Kit.
V susednej miestnosti čaká jeden nepriateľ, (Zeke Sanders, ak prežil stretnutia s vami). Schovajte sa za dvere, otvorte ich a keď to príde skontrolovať, tak ho vyraďte. Má u seba ediár s kódom. V miestnosti, kde bol, je za obrazom trezor (lv4, alebo kód 5463). V trezore sú dve kreditky (210 a 78), dve míny, tranq. šípky (4) a Stun Gun šípky (2).
Za krabicami je kúpeľňa. V nej buď rozbite rozbiteľnú stenu a skočte dolu šachtou, alebo za krabicami v kúpeľni potiahnite páku, ktorou otvoríte tajnú chodbu. Či už šachtou (Explorer, 200 xp), alebo schodmi, vojdite do skrytej časti (750 xp). Dole sú dvaja strážci. Môžete ich pokojne obísť, alebo vyradiť. Dole vám totiž stačí vojsť do kontajneru v rohu a v ňom zliezť dolu do kanála.
Ak to tam chcete prezrieť, tak v zbraňových skrinkách majú dve brokovnice, jednu pušku a tri revolveri. V skrinkách je munícia do pušky (20), do revolveru (5), do ostreľovačky (15) a do brokovnice (4). Napokon zlezte dole do kanála.

Kanály
Dole je pätica strážcov. Jeden sa prechádza popred vás, takže je ľahké si ho vystriehnuť. Naľavo sú laserové lúče, napravo to vedie k trojici nepriateľov, takže vlezte do šachty pri sudoch (Travler, 100 xp). Na druhej strane sa prechádza druhý strážca, ktorého omráčte. Má u seba ediár s kódom. Na tejto strane s tiež laserové lúče, ale už aj ovládanie k nim (lv4, alebo kód 8218). Trojicu strážcov môžete potom odignorovať, alebo ich vyradiť, ako chcete. K dvom pri ohni sa dá prikradnúť a vyradiť ich dvojitým knokautom, potom doraziť tretieho. V časti za laserovými lúčmi (pozor na nastražené míny) je rozbiteľná stena (Explorer, 200 xp), kde je len jeden Cyberboost Proenergy Bar a dvere vedúce k Sandovalovi.
Vojdite k nemu. Práve zistil, že ho Taggart odpísal a je zúfalý. Chcel len naozaj pomôcť, netušil, do čoho sa zapletie a teraz už nevidí východisko zo svojej situácie, keď prišiel o podporu a zrejme aj o lekársku licenciu. Vytiahne zbraň a chce sa zabiť. Môžete ho nechať, alebo ho presvedčte, že žiť sa oplatí. Začnite trochu zostra, že zabiť sa je zbabelé, keď má čeliť tomu, čo príde (Tough Love) a potom buďte inšpiratívny v tom, že čo dosiahol a ako môže ďalej ľudí učiť, aby sa vyhýbali násiliu, keďže on už vie, kam to všetko vedie a aby šiel príkladom. Keď ho presvedčíte, odloží zbraň (Silver Tongue, 1000 xp) a vy získavate aj úspech „The Last Straw“.
Stretnutím s ním je úloha splnená (1000 xp, Ghost - 500 xp, Smooth Operator - 250 xp).

Potom to tam môžete prezrieť. Na stole má revolver a EBOOK (Dermal Modification Prcesses, 26 Scholar, 200 xp). Na posteli má muníciu do revolveru (5) a EBOOK (No Better: The Myth of Human Augmentation) a druhý na stole (Practical Shootist Monthly). Potom prejdite druhými dverami von na opačnú stranu kanálov.
Za rohom je rozbiteľná stena, kde (Explorer, 200 xp) sú dve kreditky (300 a 28) a zbraňové vylepšenie kapacity munície. Pokračujte k bráne, ktorú môžete hacknúť (lv1) a dovedie vás do bežných častí kanálov pod mestom.
Vráťte sa hore do mesta. Ak chcete, splňte si úlohu „Smash the State“, lebo potom už nebudete môcť. Po odlete sa už do Detroitu nevrátite. Keď budete pripravený, tak choďte na strechu svojho domu budovy Chiron. Na strechu pristane Faridah, tak si nastúpte a odvezie vás do Sarif Industries (750 xp).


T. Smash the State (vedľajšia úloha)

Keď zistíte, kde sa ukrýva Sandoval v rámci úlohy s jeho nájdením a vyjdete zo Spoločenského Centra, tak pri východe vás zastaví dôstojník Nicholas. Povie vám, že Jacob White, darebák, ktorého ste kedysi párkrát zatkli aj vy sami, sa dostal k výbušninám a hrozí, že využije súčasné nepokoje, aby sa pomstil polícii, ktorú nenávidí.
Odporučí preskúmať uličky okolo policajnej stanice, neďaleké metro a kanály. Môžete skočiť do metra aj do uličky za policajnou stanicou (za každé preverenie 100 xp), ale váš cieľ je v kanáloch. Do kanálov sa dá vojsť z uličky poniže metra (kde bol Radfordov sklad, ak ste plnili tú úlohu), alebo z uličky za policajnou stanicou. Ak vojdete od metra, tak pri zliezaní rebríkom odpálite prvú mínu na mostíku, takže z tejto strany sa radšej spustite na potrubie pri rebríku a na odpadky pod rebríkom.
Prvá je na moste, druhá a tretia sú na rohu na zemi a na stene. K mínam sa stačí v plížení pomaly priblížiť a môžete ich deaktivovať. Pri ďalšom mostíku sú na stenách ďalšie dve. Potom sa dostanete k plošine, za ktorou je White. Po oboch stranách sú automatické strieľne. Ak máte vylepšenie na ťažké predmety, môžete ich proste odniesť bokom, alebo hodiť do zelektrizovanej vody, stačí vyraziť, keď mieria od vás. Taktiež je v zadnej časti počítač, ktorý môžete hacknuť (lv4) a ku ktorému sa dostanete priamo bez ohrozenia vežičkami, keď prídete z uličky za stanicou.
Za plošinou s vežičkami je tunel vedúci do márnice policajnej stanice. Tam sa prechádza White (100 xp) a má tam aj jednu vežičku, ak ste ju neneutralizovali počítačom. Je sám, takže je to veľmi ľahké. Buď priama strela do hlavy, alebo si ho vystriehnite a omráčte ho (to Nicholas preferuje, aby z neho nebol mučeník). Dostaňte Whitea (750 xp). Nad rebríkom, pri nepriechodnom vstupe do márnice, môžete vypnúť elektrinu, aby ste zbavili vodu v kanáli zelektrizovania.
Pod rebríkom vedúcim do márnice je bomba, ktorú tu nastražil. Nemusíte ju deaktivovať, ak nechcete a môžete sa rovno vrátiť za Nicholasom. Ak chcete, tak ju deaktivujte (750 xp). Hacknite ju (lv4), alebo si skúste tipnúť kód, sú to štyri nuly a uhádnutím tohto kódu získavate aj úspech „Lucky Guess“.
Napokon sa vráťte do Spoločenského Centra za Nicholasom a oznámte mu, že ste dostali Whitea (1000 xp a 1000 kreditov, ak je White len omráčený, tak dostanete aj tlmič). Za splnenie úlohy získavate tiež úspech „Smash the State“.



17. Cashing in Old Favors

Choďte do kancelárie svojho šéfa. Miesto neho je tam Hugh Darrow, veľký vynálezca vylepšení. Po krátkom rozhovore cestou von narazíte na Davida Sarifa, ktorý vás pošle späť na Hengshu, kde zachytili Sevchenkovo GPS (250 xp). Než odídete, môžete sa zastaviť vo svojej pracovni a pozrieť si pár nových emailov. Môžete hacknúť aj počítač Sarifovej sekretárky (lv3) a presnoriť všetky kancelárie. Ste tu naposledy. Keď ste pripravený, tak choďte na helipad a oslovte Faridah Malikovú. Odlietate späť na Hensghu.


U. Návrat do Číny

Pristátie nevyšlo tak, ako ste dúfali. Nachystali na vás pascu a zostrelili vás. Vy ste vyskočili včas, no Maliková aj so strojom dopadla na dvor staveniska a ochranka z Belltowers páli na jej stroj. Ona vám vraví, aby ste šli preč, že je vaša misia dôležitejšia. Rozhodnite sa.
Ak ju v tom chcete nechať, je to jednoduché, proste zbehnite nepravo dole po doskách, preplížte sa cez rozostavanú budovu napravo dierou a poza vojakov a na konci vojdite do výťahu. Takto získate komplet sadu odmeny (100 xp, Ghost - 500 xp, Smooth Operator - 250 xp), ale Maliková to neprežije.
Ak jej chcete pomôcť, tak musíte byť rýchly. Ak sa snažíte nikoho nezabiť (či už kvôli úspechu „Pacifist“, alebo z vlastného pacifistického presvedčenia), tak to bude veľmi náročné. V tom prípade treba mať zásobu čokoládiek na doplnenie energie, neviditeľnosť a omračovač, či uspávačku. Na začiatok si môžete pomôcť troma kanistrami s uspávacím plynom, ktoré sú pod plošinou, na ktorej začínate. Tie hoďte ne vojakov, hlavne sa snažte vyradiť obrnencov, ktorí prichádzajú strieľať priamo. Napravo sú dvaja dole a traja na poschodí. Buď ich uspite, alebo podľa energie vyraďte ručne. Hore je jeden ostreľovač. Než ich vyradíte, dorazí posila. Vojaci a robot. Toho zničte EMP granátom (pozor, aby jeho výbuch nezabil vojakov pri ňom). Po nich tu zostane ešte jeden ostreľovač na vrchole budovy vzadu.
Ak vám nejde o ušetrenie ich životov, tak aj tak si pomôžte kanistrami s uspávacím plynom, no môžete si tiež pomôcť výbušnými sudmi a pohodlne likvidovať strelami do hlavy nepriateľov, či už pištoľou a neviditeľnosťou pomedzi nich, alebo surovo z iných zbraní. Pri jej záchrane je veľmi ťažké spraviť to tak, aby všetci prežili a ešte aj dokonca získať „Ghost“, pretože po pár minútach strieľania do jej stroja ho zničia a ju s ním. Takže vás tlačí čas, inak by ste ich mohli v pohode všetkých pouspávať. Za jej záchranu dostanete úspech „Good Soul“.
Po boji si tu môžete vziať pár drobností. Na krabici pod stavbou napravo sú dve Cyberboost Proenergy Bar, vpredu na krabiciach munícia do Heavy Rifle (35), naľavo v diere za zelektrizovanou vodou sú EMP granát a trieštivý granát (Pathfinder, 300 xp) a hore pri ostreľovačovi je aj munícia do ostreľovačky (10), inak samozrejme sú tu veci po padlých.
Či už po boji, alebo počas boja, ak ste obetovali vašu pilotku, tak či tak sa napokon vyvezte hore výťahom a prejdite dverami naspäť do mesta.

V meste utrpíte opäť mierny výpadok vašich vylepšení. Na kratučké okamihy ste to zažili už párkrát aj v Detroite po prvom návrate z Číny. Teraz na ulici uvidíte, že to postihlo aj ďalších ľudí s vylepšeniami. O chvíľu nato sa vám ozve aj Pritchard, že sa to deje všade a že Svetová Zdravotnícka Organizácia odporúča aktualizáciu biočipu. Sám nevie, aké to bude mať následky a tak chce spraviť nejaké testy, ale keďže vy ste úplne inde, tak sa máte rozhodnúť sám za seba. Ak chcete, môžete skočiť do kliniky LIMB a dať si zadarmo spraviť aktualizáciu čipu (máte to aj ako sekundárny cieľ úlohy za 500 xp), ale poradím vám, nedávajte si robiť tento zákrok.
V nemocnici si inak môžete dokúpiť dve nové Praxis Kity.

Na uliciach si dávajte pozor na vojakov Belltoweru. Môžete prejsť v neďalekom okolí, ale nech si vás veľmi nevšimnú, inak nadobudnú podozrenie a ak nezmiznete, tak sa na vás vyrútia.
Pred hotelom Hung Hua vás zastaví chlapík, ktorý vás spoznal a chce vás vydierať. Pýta si 1500 kreditov, aby vás neprezradil. Môžete mu zaplatiť (ak si to rozmyslíte, tak ho môžete potom omráčiť a peniaze si vziať späť), alebo sa mu vyhrážať a pochopí, alebo odmietnite a vyvolá poplach a poštve na vás najbližších vojakov.


V. Talion A.D. (vedľajšia úloha)

Keď pôjdete na kliniku LIMB, tak tam oslovte postávajúceho doktora Winga. Povie vám, že sa tu dejú čierne operácie pre vylepšenie vojakov Belltower. Vlády to robia, ale toto je súkromná organizácia a on má z toho zlý pocit, najmä preto, že poslednú operáciu vykonával on sám. Tento muž, ktorého vylepšil, Michael Zelazny ho nedávno kontaktoval, že bol jeden z jeho mužov ranený.
Choďte do štvrte Youzhaou. Najlepšie prechodom v uličke pri klube Hive, tak sa dostanete priamo na dvor, kde je obchod, v ktorom by sa mal skrývať. Ak vyjdete z metra, tak choďte po ulici okolo Hengsha Court Gardens a za rohom je oproti brána (lv1). Za ňou je malý dvor a obchod a hore je priame spojenie so štvrťou Kuaigan. Tiež sa tam dá prejsť na strechy, no len s vylepšením na rozbíjanie stien. Vojdite do obchodu (100 xp), zbehnite dole schodmi a v miestnosti dole nájdete mŕtvolu vojaka. Vezmite si jeho ediár a prečítajte si ho (200 xp).
Naznačuje, že sa Zelazny zrejme presunul do kanálov. Vráťte sa do štvrte Kuaigan a choďte do dolnej časti pod Alice Garden Pods (kde môžete teraz aj plniť úlohu „Corporate Warfare“) a tam vlezte do kanálov. V nich nájdete na konci štvoricu mužov (300 xp).

Môžete ich rovno vyradiť, ak chcete. Ak k nim prídete, tak vás Michael rovno osloví. Povie vám, že boli špeciálnou jednotkou, ktorá podstupovala experimentálne vylepšenia. Mimo toho, že boli skvelými bojovníkmi, im dali aj vylepšenia, ktoré upravujú pamäť a tak robili veci, ktoré by inak nerobili. Keď na to prišiel, tak ušiel aj so svojimi mužmi a je teraz odhodlaný zabiť tých, ktorí boli za to zodpovední. Presvedčiť ho, aby sa vzdal, nemôžete. Ani sociálne vylepšenie na neho nezaberá, tak ako na Malikovú.
Takže sa môžete rozhodnúť, či ho proste necháte tak, alebo či ich napadnete.

Ak sa rozhodnete pre boj, ste v obkľúčení štyroch vojakov. Ak ste rýchly a máte dosť energie, môžete spraviť dva dvojité knokauty. Inak sa tu ponúka EMP granát, alebo tajfún, prípadne neviditeľnosť - stiahnuť sa a strieľať, alebo ich uspať. Inak pre postup v úlohe s nimi nemusíte hovoriť, ak ich nechcete pustiť. V tom prípade im môžete rovno z chodby hodiť granát s uspávacím plynom a dostať ich tak jednou ranou. Keď sú vyradení alebo mŕtvi (750 xp), tak sa vráťte za Wingom, ktorému povedzte, ako to dopadlo (1000 xp). Za odmenu dostanete jeden Praxis Kit.
Ak sa rozhodnete nechať ich ísť, aby naplnili svoj cieľ (750 xp), tak sa potom vráťte za doktorom Wingom, ktorému buď klamte, že ste ich nenašli, alebo mu povedzte pravdu, že ste ich nechali tak, lebo veríte v opodstatnenosť ich cieľa. S ničím z toho nie je spokojný. Prekvapivo je jedno, čo mu poviete, aj tak za to dostanete (1000 xp) odmenu v podobe Praxis Kit.
Za splnenie tejto úlohy získavate aj úspech „Talion A.D.“.


W. A Matter of Discretion (vedľajšia úloha)

Keď vojdete do štvrte Youzhaou, tak vás kontaktuje Hugh Darrow s tým, že by od vás niečo potreboval, ale viac vám povie jeho kontakt, Mengyao. Táto úloha je len nato, aby ste sa stretli s Mengyao a prijali od nej úlohu „Corporate Warfare“, takže vybehnite na strechy a oslovte ju (100 xp).


X. Corporate Warfare (vedľajšia úloha)

Mengyao vám povie, že Darrowovi ukradli nejaké informácie o Panchaei. Dojednali stretnutie so zlodejmi pod zámienkou, že ich človek odkúpi tieto materiály naspäť. Ich človek tam pôjde sám. Od vás chcú, aby ste neutralizovali zlodejov, ale nezabili, aby ich mohli nechať zatknúť a vypočuť.
Choďte späť do štvrte Kuaigan a choďte k Alice Garden Pods. Tam zbadáte gangstrov o úroveň nižšie pod vami (100 xp). Môžete tam doskočiť, či ísť zľava odspodu, ale jednoduchšie je prejsť spojovacím mostom (kde po vás pátra jeden vojak) na druhú stranu a ísť ku schodom, kde ste mohli plniť úlohu „Rotten Business“. Zídite dole schodmi, vystriehnite si gangstra, čo chodí ku schodom a omráčte ho. Nesmiete ich zabiť, inak je misia neúspešná. Omráčte potom toho naľavo, čo sa prechádza medzi rádiom a východom od schodov. Potom toho napravo, je za stĺpom, takže na neho ostatní nevidia. Zostávajú dvaja pri sude s ohňom. Buď ich odstavte dvojitým knokautom, alebo si niekoho odlákajte, alebo si pomôžete uspávacou šípkou. Takto potichu vyraďte všetkých piatich gangstrov (750 xp). Jeden z nich, menom Li, má u seba dátový čip, ktorý si vezmite (100 xp).
Vráťte sa za Mengyao a povedzte jej, že máte čip (1000 xp). Než jej ho dáte, môžete chcieť vedieť, čo je na ňom. Samozrejme vám to odmieta povedať. Ak máte sociálne vylepšenie, môžete ho použiť, okúzliť ju šarmom a zistíte, že sú tam veci týkajúce sa projektu Panchaea, konkrétne projektu Hyron. Viete tak niečo viac a získali ste úspech „Ladies Man“.
Či už ste z nej informácie vytiahli, či nie, tak jej napokon dajte ten čip, čím splníte úlohu a dostanete odmenu 1000 kreditov a aj úspech „Corporate Warfare“.



18. Find Vasili Sevchenko´s GPL Device

Choďte do štvrte Youzhao a tam je v budove parkoviska za Hengsha Court Gardens a apartmánmi oblasť triád, ktorú strážia harvestery.
Dnu vedú tri cesty. Prvá je priama po ulici. Choďte z uličky od apartmánov a omráčte prvého harvestera, ktorý vás posiela preč. Telo odtiahnite. Potom hoďte tu v uličke niečo o stenu, krabicu, alebo chladničku z neďalekých apartmánov. Keď to prídu skontrolovať a zas sa rozídu, tak jedného, či dvoch dostaňte. Telá odtiahnite a zas to celé zopakujte a takto postupne dostaňte väčšinu zo šiestich zvyšných strážcov. Dorazte všetkých a vojdite dverami, ktoré ešte musíte aj hacknúť (lv1). Takto vojdete na prízemie.

Vlezte do kanálov pri apartmánoch a hneď choďte naľavo dolu. Za rohom sledujte stráže. Keď jeden harvester príde ku kvádru, tak ho vyraďte. Druhý chodí do chodby napravo. Za rohom tam sa prechádza jeden a druhý povyše sedí chrbtom k chodbe. Zostávajú dvaja, ktorý stoja na opačnej strane a môžete ich vyradiť dvojitým knokautom. Prejdite dverami, ktoré strážili. Takto sa dostanete priamo na druhé podpodlažie.

Tretia cesta je najjednoduchšia. Proste vyjdite na strechu pri Hengsha Court Gardens a zlezte na strechu nad dvorom, ktorý strážia. Na tejto streche je ventilačka, ktorá vás dostane do budovy. Vnútri ste vo výťahovej šachte, tak len zlezte, pozoskakujte dole k dverám a nimi vojdite do haly parkoviska na prvé podpodlažie.

Parkovisko - prízemie
Keď prejdete dverami z ulice, tak začínate na najhornejšej úrovni. Hneď pri vás sú dvere (lv4) vedúce na schody, ktorými sa môžete dostať o úroveň nižšie. Inak vyjdite dverami na cestu parkoviska. Choďte dole a pozor na vežičku napravo. Preplížte sa poza kvádre a stĺp až na kraj k časti s počítačom. Vplížte sa dnu, poza stôl a omráčte harvestera. Na stole je laserová batéria (500). Môžete hacknúť počítač (lv3) a v ňom vypnúť kameru poniže vás a ak máte vylepšenie, tak vypnúť aj vežičku. Ak nemáte, tak sa k nej priplítžte a proste ju odneste (to vylepšenie už musíte mať).
Ak si chcete skrátiť cestu, tak pri počítači na stene vypnite pákou elektrinu. Vedľa je rozbiteľná stena, za ktorou (tam zúrila elektrina, ktorú ste vypli, v rozliatej vode) je ventilačka (Pathfinder, 300 xp), ktorá vás dovedie do zadnej miestnosti o úroveň nižšie.
Inak len pokračujte po ceste. Dole pozor na kameru, ak ste ju nevypli.

Parkovisko - prvé podpodlažie
Dole sú dvaja pri stĺpe a tretí sa prechádza obďaleč. Keď je chrbtom, tak sa preplížte a vyraďte týchto dvojitým knokautom. Trochu odtiahnite telá, než sa vráti ten, čo sa prechádza. Potom si podajte aj jeho. Toto je inak podlažie, kam môžete zbehnúť po schodoch z prízemia, alebo kam by ste sa dostali výťahovou šachtou, keby ste preliezli ventilačkou zo strechy. V tom prípade by ste nepotrebovali ísť hore, vyhli by ste sa kamere aj vežičke. Dvere na schody sú aj tu zamknuté (lv3).
Vedľa sú ešte poslední dvaja strážci. Môžete sa priplížiť, kým sa zhovárajú a dostať ich dvojitým knokautom, alebo si ich vystriehnuť, keď sa rozídu. Jeden má u seba ediár (1975). Na krabiciach pred zadnou miestnosťou je pivo. Vzadu sú dva počítače, jeden zaheslovaný (lv1) s nejakými mailami. Na poličke je munícia do ostreľovačky (7). Sem by ste sa dostali, keby ste šli ventilačkou z prízemia spoza rozbiteľnej steny. V kontajneri je tiež trezor (lv5, kód 1975) v ktorom je zbraňové vylepšenie- chladiaci systém, šípky Stun Gun (5) a laserová batéria (500). Tiež je tu rozbiteľná stena s tajnou chodbou (Explorer, 200 xp), ktorej druhá strana končí na záchodoch, tiež cez rozbiteľnú stenu. Z tejto chodby sa dá skočiť o úroveň nižšie a von sa dostať opäť cez rozbiteľnú stenu, no rovno pri tom zabijete aj strážcu, ktorý stojí za stenou.

Parkovisko - druhé podpodlažie
Inak pokračujte po ceste na druhé podpodlažie. Tam sú už len dvaja. Dá sa k nim priplížiť a keď sa rozídu, dostať ich ľahko po jednom. Na krabici pri nich je munícia do pušky (10) a za krabicou sú dvere vedúce do kanálov. Tadiaľto by ste vošli, keby ste prišli cez kanále.
Vo vedľajšej časti sú nepriatelia. Halu môžete obísť po obvode a vyhnúť sa tak v plížení všetkým vnútri. Preplížte sa až na koniec do poslednej miestnosti. Tam je jeden nepriateľ pri okne a dvaja sedia na posteliach. Týchto všetkých dostanete ľahko. Tu môžete vojsť do miestnosti s vaším cieľom, ale môžete to tu ešte preskúmať.
Nalákajte si sem toho, čo sa prechádza medzi gaučami. Preplížte sa a vyraďte toho, čo je na ošetrovni a napokon si podajte dvoch na gauči, jedného uspite, alebo ho tiež odlákajte a druhého dorazte. Ako ste vošli do haly, tak napravo sú štyri miestnosti, jedna zamknutá (lv4), no dá sa do nej prejsť aj odzadu rozbiteľnou stenou. Vnútri je EBOOK (The Singularity Church of the MachineGod) a zbraňové vylepšenie Damage Upgrade. Na gauči je ediár (heslo: mirrshds). Vedľa týchto bočných mini miestností je nelegálna ošetrovňa, kde robia čierne operácie. Tam nájdete pri protézach Tajfún (1) a na stole lieky a EBOOK (Understanding Vision (Part 2), 27 Scholar, 200 xp).
V zadnej obytnej časti, kde je aj váš cieľ, je v poličke za posteľou Cyberboost Proenergy Bar, druhý je v skrinke. V skrinkách sú ešte munícia do Machine Pistol (10 + 10), do Heavy Machine (35) a tranq. šípky (3). Pod posteľou je tiež munícia do Heavy Machine (35) a na stolíku je pivo. Vzadu je trezor (lv5, alebo kód 7920 - jeden z nepriateľov v hale má u seba ediár s kódom), v ktorom je zbraňové vylepšenie kapacity zásobníka, tajfún (1) a kreditka (1000). Tiež je tu počítač (lv3, alebo heslo mirrshds).

Napokon vojdite do miestnosti, kde nájdete Tonga, šéfa mafie. Práve mu primontúvajú ruku Sevchenka, ktorého vysielač ste sem vystopovali. Vzhľadom na to, prehliadne, že ste sa prebili do jeho úkrytu. Navyše vám povie, že Belltower, ktorí sú zrejme zodpovední aj za Sevchenka, odvážajú z prístavu loď každých pár dní. Aby ste sa ľahšie dostali na loď vďaka rozptýleniu, nechali vám jeho ľudia v prístave balíček, ktorý si máte vyzdvihnúť. Tým je táto úloha hotová (1000 xp).
Na stole u Tonga je kreditka (250), EBOOK (Building Wings: A Better Tomorrow), na poličke Spirits a o poličku sa opiera laserová puška.



19. Stowing Away

Vyjdite dverami oproti miestnosti s Tongom a prejdite do kanálov. Neďaleko vás je Lu Pin Rong, obchodník, kde môžete naposledy nakúpiť a predať zbrane, či doplnky. Pretiahnite sa dierou pri jeho mužoch a na konci vylezte hore rebríkom. Ste v prístave.
Choďte do búdky na konci parkoviska. Tam sú poistky, ktoré môžete vypnúť pákou na stene. Tiež je tam muničná krabica s tranq. šípkami (3) a nábojmi P.E.P.S. (2), v poličke kreditka (250) a dva počítače (lv1 a lv2). V prvom (lv1) môžete odpojiť kameru sledujúcu bránu a aj otvoriť hlavnú bránu, no stráže pôjdu preveriť, prečo sa otvára. V druhom počítači sú len maily. Na vešiaku visí kuša.

Vstupy máte tri. Buď si otvorte bránu počítačom v búdke. Nad búdkou je pri plote veľká krabica, odsuňte ju a môžete sa preplížiť. Tretia cesta je na začiatku, pri kanáli z ktorého ste vyliezli. Tam presuňte ku kontajneru odpadkový kôš a pomocou neho vyskočte na kontajner (vylepšené skoky). Strecha kontajneru bola zelektrizovaná, ale elektrinu ste mohli vypnúť poistkami v búdke za parkoviskom. Zhora sa dá už ľahko preskočiť plot. Jednou z týchto možností sa dostaňte do prístavu (750 xp).

Rýchly postup
Vaším cieľom ju budova uprostred dvora. Keď pôjdete treťou spomínanou cestou, teda vyskočíte na odelektrizovaný kontajner a preskočíte plot, tak si všimnite budovu obďaleč, napravo za kontajnermi. Na jej streche je ostreľovač, tak pozor na neho, ale prechádza sa, takže sa nepozerá vždy sem. Naľavo poniže vás je kamiónový náves, pri ktorom sa prechádza jeden strážca. Preplížte sa k nemu a vyraďte ho. Telo schovajte medzi krabice. Preplížte sa k domu, na ktorom je ostreľovač. Zozadu je rozbiteľná stena, ale ak to chcete viac potichu, tak vyskočte na kontajnery pri budove, prejdite nimi a z druhej strany ste pri okne do budovy. Otvorte ho, skočte ním dnu a omráčte strážcu, ktorý je pred vami. Vojdite do druhej miestnosti (lv1) a vezmite si Tongov balíček zo skrinky (1000 xp, prípadne Ghost - 500 xp, Smooth Operator 250 xp).
Vyskočte naspäť von oknom a choďte stále po tejto ľavej strane dvora vpred. Buďte schovaný pri kontajneri a omráčte strážcu, ktorý sa tu prechádza, keď bude chrbtom k vám. Schovajte telo a pokračujte. Vzadu sú odparkované dva návesy a napravo pri nich je rebrík a nad ním kamera a ešte nad ňou ostreľovač. Ostreľovač má dlhý balkón na prechádzanie sa, takže pohoda, vystriehnite si kameru, keď sa pozerá od vás, preplížte sa k rebríku, vylezte hore, ešte vyššie a omráčte ostreľovača. Ste na cieľovej budove.

Dlhší postup
Ak ste vošli dierou v plote a nepreskočili plot, je to len krátke zdržanie, ale môžeme tento postup využiť aj pre bližšie preskúmanie oblasti. Hneď za dierou je strážna búdka. Jeden z tých dvoch pred bránou pôjde dnu, druhý chodí popred búdku, na tejto hlavnej ceste pozor na robota, ktorý tam hliadkuje. Keď pôjde robot preč, omráčte chlapa pred búdkou a odtiahnite ho za búdku. Tam je pri generátore inak krabička tranq. šípok (3). Vojak má ediár (meno: prmtr01; heslo: collosus). Vojdite do búdky, buď cez dvere, no ich otvorenie upozorní na pohyb vojaka vnútri, alebo cez okno. Omráčte ho. Má u seba ediár (5895). Vnútri máte oslepový granát a dva počítače. V jednom sú len maily (lv2, alebo heslo collosus) a v druhom môžete deaktivovať strieľňu pri brehu a vypnúť dve kamery, tam pri brehu a tu pred búdkou.

Zbehnite napravo dolu schodmi, pod vami je jeden obrnenec, ktorého omráčte. Obďaleč je kamera, pozor na ňu. Sú tu aj dvere (lv2), ktoré vedú do podzemnej chodby. Podzemie je pár chodieb, ktoré stráži robot, ktorému sa buď vyhýbajte, alebo ho vyraďte EMP granátom. Dá sa ním dostať priamo budovy s Thongovým balíčkom, no tú časť blokuje plyn. Ak máte vylepšenie dýchania, môžete prejsť. Inak musíte ísť z ľavej strany prístavu (kde je jeden vojak, ktorého omráčte a strieľňa s kamerou, ktoré ste mohli vypnúť z prvej búdky) a tam sú tiež dvere (lv3) na vstup a pod schodmi je ventilačka (Explorer, 200 xp), ktorá vás dovedie do miestnosti s poistkami. Potiahnite páku a zapnete ventilátory, ktoré odsajú plyn.

Inak prejdite k druhej strážnej búdke, buď zhora poza kontajnery, alebo zdola, popri dverách do podzemnej chodby. Je tu aj munícia do pištole (5) a Tranquilizer Rifle. Tiež sú tu dva počítače; v jednom (lv3) sú maily (7785) a v druhom (lv4) môžete vypnúť dve kamery, jednu pri vás pred búdkou a druhú poniže vás pri schodoch v dolnej časti. Ak máte príslušné vylepšenie, môžete odstaviť robota, ktorý stráží hlavnú cestu. Ak sa ho chcete zbaviť, môžete pri prednej bráne na neho hodiť EMP granát, tam ste už vyradili vojakov a tak si výbuch nik nevšimne.

Týmto pádom sa vám stačí vrátiť na začiatok, omráčiť vojaka naľavo za kontajnermi pri návese. Preplížiť sa k strednej budove, vyliezť na ňu po rebríku a vyradiť ostreľovača (má ediár - 6555). Potom, ak ste už vyradili robota, je už len jeden vojak na hlavnej ceste medzi budovou s balíčkom a strážnou búdkou, jeden v budove s Tongovým balíčkom, jeden na dvore medzi budovou s balíčkom a s ostreľovačom a ostreľovač na poslednej budove vzadu (toho môžete aj uspať šípkou). Vyraďte toho naľavo poniže ostreľovača (ediár - 4589), ostreľovača, potom toho na ceste (ediár - 3343) a napokon toho v budove (k nemu najlepšie oknom, lebo vidí na dvere) a je to. V tejto budove v strede je v skrinkách munícia do pištole (5) a do pušky (15). V zadnej miestnosti (lv1, alebo cez rozbiteľnú stenu, cez kanál, alebo cez okno) je v skrinke balíček od Tonga. Vezmite si Tongov balíček zo skrinky (1000 xp, prípadne Ghost - 500 xp a Smooth Operator 250 xp).
Ešte zostal posledný vojak naľavo v zníženej časti. Tam inak ani nepotrebujete ísť, no pri ňom tri sklady. Sklad A (lv3, alebo 7785 z druhej strážnej búdky), v ktorom je zbraňové vylepšenie (Rate-of-Fire) a šípky do kuše (5) a munícia do ostreľovačky (4). Sklad B (lv2, alebo 5895 od vojaka pri vstupnej bráne), kde je P.E.P.S. a zbraňové vylepšenie sily poškodenia. Sklad C (lv4, alebo 3343 od vojaka na ceste medzi budovami), v ktorom je raketomet a rakety (2).
Pri samotnom prieskume naľavo od brány skočte do horného kontajnera otvoreného, v ňom je zbraňové vylepšenie (Target-Leading System) a z druhej strany je dolný kontajner otvorený a v ňom je munícia do pušky (10).
Môžete ešte prezrieť aj dolnú kanceláriu pri kamere s rebríkom, ktorý vedie hore k poslednému ostreľovačovi (lv1, alebo 4589 od vojaka z dvora). Vnútri sú v šuplíkoch Stun Gun a šípky Stun Gun (3) a P.E.P.S. náboj (1). Dva počítače, v jednom (lv2) sú maily a v druhom (lv2) môžete odpojiť dve kamery, jednu pred kanceláriou vonku a druhú vnútri v hale.

Do samotnej haly môžete vstúpiť štyrmi spôsobmi. Cez posledne spomínanú kanceláriu. Zhora cez dvere, ktoré sú na terase ostreľovača (lv3, alebo 6555 od druhého ostreľovača). Z terasy s ostreľovačom skočte pod zábradlie a prejdite ventilačkou (Explorer, 200 xp) priamo do haly. Vylezte rebríkom z terasy s ostreľovačom na strechu, rozbite strešné okno a skočte dnu, hoci toto je najhorší možný vstup, keďže sú tam nepriatelia, ale môžete sa oknom aspoň rozkukať.

Prístavná hala
Ak vojdete dverami zhora z terasy s ostreľovačom, tak na krabici pri vás je munícia do ostreľovačky (4), v chodbe je zbraňové vylepšenie rýchlosti prebíjania, v malej jedálni sú na stole Stun Gun šípky (2), kreditka (400), pri mikrovlnke je Cyberboost Proenergy Jar a za chladničkou je Hypostim.
Najprv zhora vyjdite na vnútornú terasu haly a tam vyraďte osamoteného vojaka. Potom sa vráťte zvonku cez dvor dole a cez spodnú kanceláriu opäť vojdite do haly. Tu pomedzi krabice hliadkujú traja vojaci. Často na seba nevidia a túlajú sa medzi krabiciami osamotene, dostať ich je hračka. Postupne ich omráčte, či uspite a poodťahujte telá. Pod schodmi naľavo je bezpečnostná miestnosť, v ktorej sú dvaja vojaci. Keď sa priplížite, tak jeden pôjde von. Zbavte sa ho a aj druhého pri počítači. Na stole má oslepový granát, kreditku (200) a počítač (lv1), v ktorom môžete vyradiť kameru zaberajúcu balkón s poslednými dvoma vojakmi a aj vežičku, ktorá je na tom balkóne, ak máte príslušné vylepšenie.
Už vám len stačí vyjsť hore a vyradiť dvojitým knokautom posledných dvoch vojakov na balkóne (jeden má kód k dverám /lv1/ z terasy /3295/ a heslo k počítaču v kancelárii pri cieľovom stole /mainman/). Ak ste neodpojili vežičku, tak sa len preplížte hore schodmi, naľavo k rebríku, vylezte na strechu kancelárií a ventiláciou vlezte dovnútra.
Napravo je kancelária so stolmi, kde sú dva počítače (lv2) s pár mailami a na stoloch sú kreditka (200) a Nuke Virus a Stop Worm. V kancelárii naľavo je počítač (lv3, alebo „mainman“) s mailami a vedľa je cieľový stôl. Na ten umiestnite výbušninu od Tonga (1000 xp, prípadne Ghost - 500 xp a Smooth Operator 250 xp). Potom už len sledujte scénku, v ktorej opúšťate prístav aj Hengshu.



20. Rescuing Megan and Her Team

Po pár dňoch vyleziete z chladiacej prepravky a zisťujete, že ste v Singapure. V sklade pri vás je malá miestnosť, ktorú môžete vypáčiť (lv5), alebo vyskákať pomocou krabíc na jej strechu a vojsť ventilačkou. Vnútri je revolver a zbraňové vylepšenie kapacity zásobníka. Preplížte sa zo skladu, v ktorom ste sa prebrali a vonku sa schovajte za sudy. Dvaja vojaci pred vami sa po rozhovore rozídu, tak ich oboch omráčte. Cesta sa rozdvojuje. Naľavo vedie na malé nádvorie s nepriateľmi, ale tam pôjdeme neskôr. Choďte napravo, cez dieru v plote, odtlačte kontajner, aby ste ňou prešli (vylepšenie sily už isto máte) a na konci zadnej uličky vylezte na krabice, otvorte okno a dnu. (prípadne pomocou krabíc vyskáčte spred plota cez okno do chodby.).
Vnútri sú v skrinke šípky do Stun Gun (5) a kreditka (82). Na chodbe je jeden vojak, vystriehnite si ho, alebo nalákajte otvorením dvier, keď sa pozerá a vyraďte. Druhý vedľa pozerá telku, tak sa ho tiež zbavte. V poličkách pri ňom je pištoľ a kreditka (99). Prezrite susednú miestnosť, na posteli je ediár (0111) a v skrinke kreditka (75) a munícia do revolvera (8). V zamknutej miestnosti (lv4, alebo kód 1385 od jedného z vojakov) je kreditka (60), Tajfún (1) a zbraňové vylepšenie rýchlosti prebíjania. V bezpečnostnej miestnosti môžete použiť nezaheslovaný počítač a odpojiť kameru na nádvorí. Hacknúť druhý počítač (lv4) s pár mailami a dvere na zbrojnici (lv5), v ktorej je munícia do Heavy Rifle (50), zbraňové vylepšenie sily zbraní, rakety (1) a zbraň P.E.P.S..
Okrem toho je tu tiež zabezpečený terminál (lv2, alebo 0111), ktorým môžete odpojiť rušičku signálu. Inak vonku na nádvorí je tiež veža, ku ktorej sa dá dostať dierou v plote (je za krabicou), alebo cez laserové lúče (hacknúť panel lv3) a hore vo veži je tiež vysielač (lv2, alebo kód 0111), ktorého odpojením dosiahnete to isté, čo tu. To len pre informáciu. Odpojte vysielač a splníte tým prvú časť úlohy a Pritchard má o vás zas prehľad a aj o ďalších troch unesených vedcoch, keďže bez rušičky naskočili ich signály (250 xp, Ghost - 500 xp, Smooth Operator - 250 xp).

Dvor
Vyjdite na terasu a kryte sa za zábradlie. Choďte doprava a dozadu za krabice. Jeden zo strážcov nádvoria chodí až sem, tak si ho vystriehnite a omráčte ho. Vráťte sa do budovy a choďte pred ňu (kadiaľ ste prišli na začiatku zo skladu) a spred nej choďte na terasu pod ňou (cesta, ktorú som predtým neodporúčal). Tam jeden vojak chodí popri plote pri veži až dozadu k terase, tak si ho tam tiež vystriehnite, omráčte a telo schovajte. Pri schodíkoch, pri ktorých ste si ho vystriehli, je krabica a za ňou diera v plote. Prejdite ňou dnu a pri vežičke zložte druhého vojaka. Zostali dvaja obrnenci na dvore. Ogrovi sa môžete na sekundičku ukázať, aby spozornel, no nespoznal vás a keď to pôjde k terase preskúmať, tak ho ovaľte. Vy za ním nemôžete, lebo je tam vežička, preto musel on k vám. Po ľavej strane sa popresúvajte preskokmi poza stĺpy s kvetináčmi až k vežičke a ogrovi pri nej. Jeho vyraďte a ju buď preneste niekam, kde vám neublíži, alebo ju vyraďte pomocou počítača za ňou (lv4), ak máte vylepšenie na to potrebné. Tiež v ňom môžete vypnúť kameru za budovami a s príslušným vylepšením tam odstaviť aj robota (za budovy pôjdete až na koniec). Na krabici pri počítači je ediár (2410).
Tým je dvor čistý. Cesta za ním vedie za budovy, kam momentálne nepotrebujete, ale za prvým rohom sú dva alternatívne vstupy do budov, ktoré máte preskúmať. Na stene napravo je rozbiteľná časť, ktorou sa môžete dostať do chodieb za hlavnou halou budovy napravo. Oproti tejto rozbiteľnej stene ventilácia, na ktorú vyskočte a hore je ventilačná šachta, ktorou sa zas dostanete do dolnej časti budovy naľavo k jednému z troch vedcov.
Budovy sú inak spojené prechodným mostíkom a v oboch máte ciele, v pravej dvoch vedcov, v ľavej jedného.

Ľavá budova
Vo vstupnej hale je v recepčnom stole v šuplíku ediár s heslom pre počítač na stole (lv2, alebo heslo Morpheus), v ktorom je jeden mail. Prejdite pretlakovými dverami do chodby. V hale sú dvaja. Keď ogr nebude čelom k dverám, dostaňte sneakera medzi vitrínami a potom aj ogra.
V miestnosti B-14 je nezaheslovaný počítač a za kopírkou je ventilačka, ktorá vedie do B-13. Tam môžete aj dverami, len pozor na vojaka vnútri. Vnútri je na poličke Cyberboost Proenergy Pack, na stole sú elektronické noviny, Stun Gun a šípky doň (3). B-12 treba hacknúť (lv3), vnútri sú dva nezaheslované počítače, kreditka (54), Cyberboost Proenergy Bar (jedna na stole, jedna v šuplíku) a ediár (meno: dabblett; heslo: monastic). V B-11 je počítač (lv2, alebo heslo monastic) a počítač (lv3, alebo heslo techsmex), ku ktorému heslo je v ediári v šuplíku jeho stola.
Na poschodí sú už len B-22 (lv4 alebo kód 2021) a B-21 (odomknutá), obe spojené aj ventilačkou. V B-21 sú dvaja vojaci, buď si jedného vylákajte otvorenými dverami, alebo sa preplížte k obom naraz, alebo ich uspite. Jeden má u seba ediár (keppler). Sú tu dva počítače (lv2, alebo heslo „keppler“ a lv3). Z toho, ku ktorému máte heslo, získate kód (5377). Na stolíku je ediár (2535). V skrinke je Tranquilizer Rifle a šípky do nej (2). V susednej miestnosti je EBOOK (The Shadow of Omega) a v šuplíku tranq. šípky (3) a Stop Worm.

Vráťte sa o podlažie nižšie a deaktivujte laserové lúče pri výťahu (lv4, alebo kód 2535). Zvezte sa dole výťahom. V prvej miestnosti napravo sú na stolíku lieky. Inak pokračujte až do veľkej miestnosti, uprostred ktorej stojí Declan Faherty. Pohovorte si s ním (250 xp), aby ste sa pripravili na rozptýlenie stráží. Ešte treba nájsť dvoch.
Od neho pokračujte na koniec chodby do márnice, kde je počítač (lv3) s mailami od Declana a Megan. Tiež je tu rozbiteľná stena, za ktorou ventilom vypnite plyn a môžete prejsť chodbou (Trailblazer, 400 xp) vonku, čo je skratka, ktorú som spomínal vyššie.

Pravá budova - prvé poschodie
Pre ľahší postup prejdite z ľavej budovy spojovacím mostom do pravej, nemusíte ísť cez rozbiteľnú stenu, ani cez hlavný vstup. Tu na prvom poschodí sú traja vojaci. Jeden naľavo pod kamerou, druhý napravo v miestnosti a tretí sa prechádza okolo schodov a neskôr zájde aj do chodby k spojovaciemu mostu. Ten má u seba ediár (pwalts/ruckus), no môžete si ho podať aj neskôr.
Choďte najprv doprava, kancelárie G-24 a G-25 sú spojené. Prejdite cez 25 a v 24ke vyraďte vojaka, čo sedí chrbtom k vám. Má u seba diár (1504). Je tam kreditka (352), Cyberboost Proenergy Bar a počítač (lv4, alebo „ruckus“), v ktorom môžete deaktivovať kameru na opačnej strane chodby a aj kameru pri laserových lúčoch. Odpojte ich.
Vráťte sa do chodby a choďte na opačnú stranu. Vyraďte vojaka pod kamerou a aj druhého, ktorý sem chodí (ak ste to nespravili už skôr, viď vyššie. Ak sa vráti vonku ku schodom, tak si ho vystriehnite tam). Máte tu kanceláriu G-23 (lv4, alebo kód 5377, alebo cez rozbiteľnú stenu), v ktorej je EBOOK (Delgado and the Stimoceiver, 28 Scholar, 200 xp) a za ťažkými krabicami ukrytý výťah, ktorý vás dovezie priamo dole do kancelárie, v ktorej pracuje Eric Koss (250 xp). Na stole je pri ňom EBOOK (The Six Month War).
Inak tu na prvom poschodí, na opačnej strane od G-23 sú kancelárie G-21 a G-22 (obe spojené, obe lv3 alebo kód 1504). V nich pracuje Nica Colvinová, s ktorou si tiež pohovorte (250 xp). V jej kancli je aj ventilačka vedúca do skladu na prízemí.
Po rozhovore so všetkými troma môžete preč, takže skúmanie zvyšku budovy je už len voliteľná prechádzka, ktorú, ak nechcete, tak ju preskočte.

Pravá budova - prízemie a druhé poschodie
Zbehnite schodmi na prízemie a vystriehnite si vojaka, čo chodí k stolu s počítačom. Vyraďte ho. Má u seba ediár (dfalk/topfrag). Použite počítač (lv4, alebo topfrag) a odpojte v ňom obe kamery, tu dole aj na druhom poschodí. Potom už ľahko vyraďte druhého vojaka, ktorý to obchádza tu dole. Na pulte pri počítači je ediár (9992) a pod pultom je krabička s muníciou do pištole (10), ostreľovačky (4) a revolvera (5). Máte tu ešte pár miestností. V G-12 je vojak, no prechádza sa, tak ho vyradíte ľahko. Je tu G-11 (lv4, alebo kód 9992) do ktorej sa inak môžete dostať aj rozbiteľnou stenou z G-12, alebo ventilačkou od doktorky Colvinovej. Vnútri sú tranq. šípky (4). Ešte je tu G-13, kde je rozbiteľná stena vedúca vonku (skratka, ktorú som spomínal vyššie). Napokon je dole už len vstupná hala, kde je na recepcii kreditka (182) a počítač (lv2) s pár mailami.
Vyjdite na druhé poschodie. Keď je odpojená kamera, tak si ľahko vystriehnete oboch vojakov popri zábradlí a dostanete ich. V miestnostiach G-31 a G-32 sú len nejakí vedci, nič podstatné. G-36 a G-37 sú spojené a v nich sú v šuplíkoch lieky a ediár (2021). G-33 je chránená laserovými lúčmi a vojakom. Toho si môžete vystriehnuť na chodbe a omráčiť. Lúče môžete hacknúť (lv3), alebo k nim len dotiahnuť omráčeného vojaka. Za dverami za lúčmi v G-33 je Eric Koss, ktorého ste mohli nájsť aj výťahom, no môžete k nemu prísť aj takto priamo.

Do podzemia
Keď ste sa stretli so všetkými troma vedcami, dohodli ste sa na ich fingovaných výbuchoch v laboratóriách a dostali ste od nich vírus (vždy vám ho dá posledný, ktorého oslovíte), tak vyjdite von z budov a choďte na dvor za budovami. Tam je kamera a robot (ak ste ich nedeaktivovali počítačom za vežičkou na prvom dvore).
Oproti vám je sklad (lv4, alebo kód 2410). Vnútri máte kušu a šípy (3), muníciu pre Heavy Rifle (100) a laser a laserovú batériu (500). Naľavo je ešte jeden sklad za kontajnerom (Explorer, 200 xp) a v ňom je EMP granát, mína, brokovnica a ostreľovačka.
Prejdite dvorom do tunela. Ak ste nevypli robota, tak sa mu vyhnite poza krabice, alebo ho vyraďte EMP granátom. V tuneli pozor na kameru, ak nevyvoláte poplach, robot z tunela zostane zamknutý. V tuneli vojdite do kontrolnej miestnosti. V skrinkách sú EMP granát, mína a kreditka (100). V počítači (lv3) môžete vypnúť kameru a aj ovládnuť / deaktivovať v prípade potreby druhého robota z tunela. Potom tu už len nahrajte vírus od vedcov a spojíte sa s Pritchardom (750 xp, Ghost - 500 xp, Smooth Operator - 250 xp).
Nahratie víru spustí poplach, robot pri vás sa zaktivuje a vybehnú sem aj traja vojaci. Tí prebehnú na prvé nádvorie. Ak cítite silnú potrebu sa ich zbaviť, môžete ísť za nimi (prekvapivo nepreberú ostatných, ak ste tam nechali omráčené telá) a vyradiť ich, ale nie je to potrebné. Robota tiež môžete vypnúť cez počítač, alebo odpáliť EMP granátom, no taktiež sa mu dá ľahko vyhnúť, vám totiž stačí dobehnúť do dvier na konci tunela, ktoré odomkli vojaci.
V malej miestnosti v tejto poslednej časti máte zbraňové vylepšenie pre pušku (Target-Seeking System), muníciu pre Machine Pistol (10), pušku (10), ostreľovačku (5), pištoľ (10) a Heavy Rifle (75). Potom sa už len zvezte dole výťahom.

Podzemie
Tu vás čaká boj s ďalším bosom, ktorým je Jaron Namir, posledný člen komanda, ktoré vás prepadlo na začiatku hry. Tiež sa tu objaví aj Zhao Yun Ru, šéfka z Thai Yong Medical. Zistili ste, že čip, ktorý propagujú je vlastne len ďalšia forma ovládania. Ak ste si na klinike v Číne dali implantovať nový, vylepšený čip, ktorý by mal zlikvidovať výpadky vylepšení, tak vám pomocou neho teraz vaše vylepšenia vypne a čaká vás boj bez nich. No neodporúčal som ten zákrok, takže čip nemáte a vylepšenia máte k dispozícii.
Jaron sa zneviditeľňuje, je rýchly, páli plazmovou puškou a občas po vás vrhne aj pár granátov. Snažte sa byť vždy dosť ďaleko od neho, aby ste sa mohli vyhýbať streľbe aj granátom. Páľte po ňom zo svojich zbraní vždy krytý za rohy vnútornej galérie. V prípade potreby si prezrite podstavce sôch, sú v nich zbrane a munícia, ktoré vám tam Namir nechal, aby ste mali férovú šancu, keďže predtým vám šancu nedal. Je tu ešte aj jedna ďalšia možnosť. Aby sa k vám dostal bližšie, občas preskakuje steny galérie a neobieha ich. Ak sa dostanete k nemu, keď bude práve preliezať stenu, tak keď bude vo vzduchu, vtedy ho knokautujte a zložíte ho jednou ranou bez výstrelu. Pokiaľ nie je vo vzduchu, tak zblízka nemáte šancu. Porazte ho (1000 xp). Tým získavate aj úspech „The Snake“. Môžete mu vziať plazmovú pušku, ak chcete.

Po boji prejdite chodbou do miestnosti, kde nájdete Megan Reedovú. Tá suka tu pracuje dobrovoľne, ani sa neobťažovala dať vám vedieť, že je v poriadku a ešte aj uverila Darrowovým rečiam, krava, človek by si myslel, že vedkyňa jej kalibru bude mať v hlave viac (250 xp). No je ochotná vám pomôcť. Keď odíde, tak to tu môžete prezrieť. Hacknite trezor (lv5) a v ňom je kreditka (1845) a EBOOK (Reimaging Retinal Implants: Doctor Dobelle´s Success, 29 Scholar, 200 xp). Ak ste pozbierali všetky školiace eknihy, tak získavate aj úspech „Doctorate“.
Na stole má EBOOK (Down to Cases) a počítač (lv5) s mailom pre Darrowa. Môžete si pustiť ešte gramofón a potom sa zvezte dole výťahom. Aktivujte tlačidlo pred oknom (250 xp).
Ak ste zachránili život Malikovej, tak príde vyzdvihnúť vedcov a vyradí aj skupinu šialených vojakov, ktorí čakajú na pristávacej plošine. Ak to neprežila, tak vám tu šialení vojaci zostanú. Nemajú zbrane, ale keď vás zbadajú, útočia na vás holými rukami. Môžete ich potichu vyradiť, alebo sa proste preplížiť stredom cez pristávaciu plošinu.
Než odídete, zbehnite dole schodmi, hneď doľava k zavretým dverám. Naľavo je krabica, ktorú odsuňte a objavíte otvor, ktorým prelezte. Tam je zbraňové vylepšenie chladiaci systém a počítač (lv5), ktorý hacknite a prečítajte si v ňom tajnú informáciu. Tým získate úspech „Hangar 18“.
Napokon nastúpte do rakety Leoš 7 - váš cieľ: Panchaea.



21. Shutting Down Darrow´s Signal

Exteriér môžete s kľudom preskúmavať, nik tu na vás nečaká. Choďte napravo od havarovaného vrtuľníka, tam je rebrík, ktorý vás zavedie dovnútra. Pri ňom je na krabici munícia do Heavy Rifle (50).
Na ľavej strane je rad kontajnerov. Mnohé sú otvorené. Do vyšších treba vyskákať. Máte tu krabice, no nepochybujem, že vylepšené skoky už máte dávno. V otvorenom z prednej strany sú štyri pivá, kreditka (75) a lieky. V otvorenom zo zadnej strany sú v krabici Nuke Virus a dva Stop Worm a vzadu zbraňové vylepšenie (Burst Round System). V hornom otvorenom je náboj P.E.P.S. (1) a laserová batéria (500). V krabici na zemi je Cyberboost Proenergy Bar a munícia do ostreľovačky (5). V poslednom hornom kontajneri, pod horiacim vetrákom je munícia do pušky (10) a broky (5) a v zbraňovej skrinke je plynový granát a tri bojové pušky. Z tohto posledného kontajneru môžete skočiť na plošinu pod vetracími ventilátorovými šachtami. Do prvej šachty môžete vliezť (Pathfinder, 300 xp) a tiež vás dostane dovnútra. Keď budete hore pod stropom, tak napravo je nad miestnosťou mŕtvola s raketometom. Dá sa sem inak dostať aj ventilačkou zdola, ktorá ústi za touto mŕtvolou.
Ak nepôjdete dnu cez ventilačné šachty v stene, ale chodbou pod rebríkom, tak tam vás čaká zelektrizovaná voda. Ak máte vylepšenie kože proti elektrine, tak len prejdete. Ak nie, tak choďte najprv po potrubí na pravej stene (pozor na dve EMP míny). Na konci zhoďte ťažkú krabicu pred seba a po nej skočte na ďalšie potrubie naľavo. Po ňom prejdite za roh a krabicu si berte so sebou (potrebujete túto ťažkú, ľahké drevené sa pri presune rozbijú. Ľahká kovová krabica bola na začiatku pred vodou, ak nevládzete ťažkú, vezmite si tú). Po nej prejdite k dreveným krabiciam, za ktorými je ventilačka. V nej je mína a ak sa vám nedarí dostať k nej pomaly, aby nevybuchla, tak ju radšej odstreľte z bezpečnej vzdialenosti. Ventilačkou už len prejdite popri jednej míne do miestnosti, kde odpojte pákou poistky a elektrina vo vode ustane. V miestnosti je aj P.E.P.S. a náboj doň (1). Na zemi je ediár. Na chodbe je už rebrík vedúci von. Ešte sa môžete vrátiť preskúmať bočnú chodbu, ktorú ste kvôli vode s elektrikou museli nechať tak. Tam je (Explorer, 200 xp) mŕtvy vojak, pri ktorom je Heavy Rifle (má u seba aj muníciu, 20) a na sudoch sú broky (4). Potom vylezte hore rebríkom do skladu, v ktorom je v krabici laserová batéria (500). Prejdite ďalej.

Interiér
V chodbe s výťahom, ktorým budete pokračovať, je naľavo na lešení ostreľovačka a zbraňové vylepšenie kapacity zásobníka. Na krabiciach je tu aj ediár. V chodbe pod ňou je počítač (lv5, alebo heslo lstforver), ktorým môžete ovládať robota, ak máte príslušné vylepšenie. Je tu aj munícia do Machine Pistol (10).
V hale sú za horiacim kamiónom dve muničné krabice s muníciou do revolvera (5), do pušky (30), s EMP granátom (2) a trieštivým granátom. Po oboch stranách haly sú ventilačky, ktoré vedú spred horiaceho kamiónu zaň (2x Traveler, 100 xp).
Na opačnej strane sú pod schodmi dve miestnosti. Sú spojené a zvonku sú oboje dvere zamknuté (lv3). Môžete vyliezť rebríkom nad ne a za policami vliezť do ventilačky, ktorá vás dovedie (Explorer, 200 xp) do týchto miestností. V nich sú rakety (1), brokovnica a broky (4). Nad schodmi na tejto strane je len ventilačka, ktorou sa dostanete (Traveler, 100 xp) hore na trámy pod strop k mŕtvole s raketometom, kam by ste sa dostali, keby ste prichádzali z vonku cez šachtu ventilátora.
Napokon sa zvezte výťahom. Dole máte v skrinke lieky, náboj P.E.P.S. (1) a šípky do Stun Gun (5). V kuchynke je Cyberboost Proenergy Jar. Za kuchynkou je sklad, v ktorom je za chladničkou ventilačka. Tá vedie do susednej miestnosti, v ktorej sa zabarikádoval šialený robotník (Explorer, 200 xp). Omráčte ho, je šialený. Tu máte ediár (8024), náboj P.E.P.S. (2) pod stolom, na stole samotný P.E.P.S. a v poličkách je Cyberboost Proenergy Bar a munícia do plazmovej pušky (40). Pokračujte chodbou, na ohybe je na krabici EBOOK (Iron Oceans).
Ďalej sú tri miestnosti. V tej napravo sú záchody, v kabínke je Stop Worm. Druhá naľavo je sklad, v ktorom je kreditka (130) a Hypostim. Vedľa schodov je miestnosť (lv4, alebo 8024), v ktorej (Explorer, 200 xp) sú dva Hypostim, v poličke Stop Worm, na stole Nuke Virus a v počítači pár mailov (amelie / lstforver). Tiež je tu za krabicami pri stole ventilačka, ktorá vedie do predošlej zablokovanej miestnosti (Explorer, 200 xp), kde je Heavy Rifle, zbraňové vylepšenie chladiaci systém, bojová puška s muníciou (5). Na poschodí sú ďalšie zamknuté dvere (lv4), kde je munícia pre plazmovú pušku (40) a počítač (lv4), ktorým môžete deaktivovať automatickú strieľňu v chodbe, ktorou pôjdete. Inak je tu ešte krabica s muníciou pre pušku (90), plynovými granátmi (2) a brokmi (14).

Pokračujte chodbou, v ktorej je strieľňa. Ak ste ju neodstavili v počítači, tak ju zničte, alebo prešprintujte, keď bude otočená. Za ňou preskočte rozbitým oknom a tam sa stretnete s Darrowom (500 xp, Ghost - 500 xp, Smooth Operator - 250 xp).
Ten cvok verí, že robí dobrú vec, že vylepšenia zabíjajú povahu ľudstva a že sa preto ľudstvo zničí samo a tak sa rozhodol, aby krvavou očistou ľudstvo odmietlo tento pokrok a tým pádom sa samo zachránilo pred hrozbou Iluminátov. Presvedčte ho, že čo činí, zle činí. Na prvýkrát som skúsil byť skôr rozumný (Extrapolate) a raz apelovať na jeho city (Appeal), to zabralo, hoci pri opakovaných pokusoch mám pocit, že ho presvedčíte takmer všetkým. Keď ho presvedčíte (Silver Tongue - 1000 xp), dá vám kódy na odpojenie projektu Hydron, bezpečnostného systému Panchaei. Získate tým aj úspech „The Final Countdown“.
V miestnosti je len na rečníckom pulte jeho prejav EBOOK (The Speech).

Vráťte sa naspäť cestou, ktorou ste prišli. Pozor, teraz sú tam šialenci. Nemusíte sa s nimi zdržiavať. Za ich likvidáciu nie sú skúsenosti a ani u seba nič nemajú (aspoň väčšina z nich). Takže sa radšej preplížte okolo nich, pomôžte si vylepšeniami, ak treba. No stačí sa hneď dať do jedálne, keď pôjde vojak preč a dvaja robotníci budú pozerať do steny. Prejdite jedálňou, ktorá ústi pri výťahu a tam rýchlo nastúpte do výťahu a vyvezte sa zas hore.
Aj tu hore sú šialenci. Musíte sa dostať na opačnú stranu haly. Ak ste ju predtým preskúmavali, tak viete ako. Skúste využiť ventilačky a skratky, aby ste sa vyhli šialencom, takže dole schodmi, popri počítačoch, do ventilačky za krabicou, vonku za zhorený nákladiak, na opačnej strane do ventilačky, z nej von pri schodoch a hore schodmi. (Prípadne si to môžete obísť zvonku, cez prístav.) Hore sú štyria šialenci. Môžete sa preplížiť popri nich, keďže traja pozerajú do stien, alebo ich omráčiť.
Skočte do kontrolnej miestnosti. V skrinkách je munícia do ostreľovačky (5), pušky (8) a guľometu (10).

Vyjdite na chodbu. Naľavo sú šatne, v ktorých je jeden šialenec. V skrinkách sú lieky, Nuke Virus, plazmové kapsule (10), kreditka (110), Stop Worm, munícia do pušky (10) a jedna kreditka na lavičke (80). Pokračujte chodbou. V odbočke vľavo vytiahnite automat z dverí a dostanete sa na poslednú LIMB kliniku v hre. Gerta Muellerová sa tam zabarikádovala a napriek všetkej panike okolo je ochotná vás obslúžiť, takže si môžete dokúpiť tajfún, hypostism a posledné dva kúpiteľné Praxis Kit. Pod gaučom je kreditka (250), na gauči ediár (hualing/iwntlove) a na stole EBOOK (mECHsTYLE!).
Teraz môžete skočiť za Taggartom a Sarifom, no to sú voliteľné časti tejto úlohy. Ak nechcete, môžete tie cesty vynechať.

Bill Taggart
Ako pôjdete od kliniky, ozve sa Taggartovo volanie o pomoc. Keď vyjdete do veľkej haly, ste na hornej ochodze. Po nej ďalej na vás čakajú šialenci. Za rohom je aj jeden sklad (lv4), v ktorom je brokovnica, plynový granát a munícia do guľometu (10). V rámci skúmania máte ešte na ochodze o úroveň nižšie dva sklady. Jeden odomknutý, v ktorom je munícia do pušky (10), brokovnica a broky (5) a druhý zamknutý (3), v ktorom je munícia pre guľomet (10), plazmová puška a plazmové kapsule (20). Úplne dole je na konajneri v rohu munícia pre guľomet (40).
Ak sa chcete vyhnúť šialencom, tak len čo vyjdete z chodby na túto ochodzu, skočte na dosky, ktoré vám blokujú cestu, z nich napravo na modré lešenie a z lešenia hore na betónovú rímsu a po jej vyššej časti nad železnými úchytmi prejdete ponad celú hornú ochodzu až na opačnú stranu haly. Tam skočte dole na ochodzu, prejdite dverami, ktoré sčasti blokujú kovové trámy. Prejdite dole a tam sa vyhnite kamerám, pretože bezpečnosť stále funguje. Nechoďte do prvých dvier, za nimi sú šialenci. Choďte do posledných, ktoré sú blokované ťažkými krabiciami a krabice odložte (ak nevládzete, poniže je ventilačka, ktorou sa dá vojsť). V chodbe prejdite popri mŕtvolách a buď hacknite dvere (lv5), alebo rozbite stenu, alebo prelezte ventilačkou schovanou za krabicami. Vnútri je Taggart. Okrem neho je tu kreditka (250), laserová batéria (500) a Nuke Virus. Pohovorte si s Taggartom (500 xp). Môžete ho osloviť dvakrát. Pravda konečne vychádza najavo. Patrí k Iluminátom a vo všetkom mal prsty a teraz ponúka možnosť aj vám, aby ste sa pridali k tým, ktorí riadia svet. Žiada vás, aby ste po odstavení Darrowovho signálu povedali svetu, že toto celé bola nehoda spoločnosti Veralife, ktorá kontaminovala svetové zásoby neuropozínu.

David Sarif
Vráťte sa von na ochodzu vo veľkej hale. O úroveň nižšie je veľká skupina šialencov. Môžete im tam hodiť plynový granát, ak máte. Môžete o úroveň vyššie skákať a hrať sa na capka a nalákavať ich po jednom hore a omračovať pri schodoch. Prípadne choďte úplne dole, pod nimi vyskočte na kontajner, z neho na lešenie a po lešení sa preplížte do dverí, pri ktorých sú zhromaždení, možno to bude chcieť aj trochu neviditeľnosti. Za dverami sa zvezte dole výťahom.
Druhá cesta nadol je úplne dole pod ochodzami. Tam je diera, do ktorej skočte, no musíte mať vylepšenie spomaleného padania a opäť sa hodí neviditeľnosť, pretože dole čakajú traja šialenci. Prípadne jedného uspať zhora a dvoch dostať dvojitým knokautom.
Ak prídete dole dierou, tak sa preplížte popri dvoch halách so šialencami. Ak prídete výťahom, tak vojdete do prvej haly so šialencami. Tam vyskočte na stroj a po potrubiach hore môžete prejsť na bočnú cestu, ktorou by ste prišli, keby ste šli dierou. Na konci sa preplížte dole popod stroje, keď budú šialenci chrbtami k vám. V druhej hale so šialencami je pod schodmi aj rozbiteľná stena, ktorá tvorí skratku a tak isto v prvej hale je medzi strojmi prechod do zadnej chodby, takže si zvoľte cestu, ktorá vám najviac vyhovuje.
Zadná chodba má najprv miestnosť so skrinkami. V nich je ediár (daiyu/frgottn), Cyberboost Proenergy Bar, munícia do pušky (10) a broky (6). Dvere ďalej sú zamknuté z oboch strán chodby (lv4, alebo 9823). V tejto chodbe pozor na dve míny. V bočnej miestnosti (Pathfinder, 300 xp) je munícia do guľometu (40), pušky (10), plazmy (10) a plazmová puška. Tu je aj rozbiteľná stena, za ktorou je druhá hala so šialencami.
Na konci je malá chodba, do ktorej sa teda môžete dostať touto zadnou chodbou, alebo cez druhú halu so šialencami, najlepšie okolo a popod stroje, aby vás nevideli. Tu sú dve míny, pozor na ne. Pri telách je ediár (9823). Sú tu ťažké krabice, ktoré odhádžte, aby ste sa dostali ku dverám. Keby ste mali problém s krabicami, alebo si to chceli ešte viac zjednodušiť, tak v rohu druhej haly je ventilačka, ktorou sa dostanete priamo sem do miestnosti s druhými preživšími.
Tu máte muníciu do guľometu (50), plazmy (10), ostreľovačky (5), P.E.P.S. (2), tranq. šípky (5), laserovú batériu (500) a kreditku (800). Pohovorte si so Sarifom (500 xp). Môžete ho osloviť dvakrát. Uznáva, že spravil chybu, keď vám tajil, že s Megan využívajú vašu DNA, ale stále je to vizionár, ktorý chce, aby sa mohlo z vylepšení tešiť celé ľudstvo. Žiada vás, aby ste po odpojení Darrowovho signálu povedali svetu, že celé toto bola akcia Ľudského Frontu proti vylepšeniam a ľuďom s vylepšeniami.
Takže už poznáte názory všetkých, Hugh Darrow chce vylepšenia zastaviť, Sarif ich chce dať celému svetu a Ilumináti ich chcú ovládať a regulovať.

K vysielaciemu centru
Vráťte sa do prvej haly so šialencami. Buď zadnou spojovacou chodbou, alebo cez ventilačku a plížením sa popri halách (pri prvej hale potom musíte vyskočiť na stroj a po potrubí preliezť do haly). Ale chodbou to máte ľahšie, potom sa už len preplížite polovicou haly, prejdete dvojkrídlymi dverami a vyveziete sa hore výťahom. Ak ste preskočili voliteľné návštevy Taggarta a Sarifa, tak pri ceste za Sarifom je popis, ako sa sem dostať.
Ste naspäť hore pri hale, do ktorej ste vošli od kliniky. Tu od výťahu choďte chodbou napravo, schodmi a pokračujte až k zavretým dverám. Za dverami je most plný šialencov. Naľavo je ventilačka, ktorou môžete preliezť do miestnosti s plynom, tu už je nevyhnutné vylepšenie pľúc na predýchanie plynu. Tu nájdete muníciu do guľometu (30) a plynový granát. Tiež je tam počítač (lv4), v ktorom, ak máte príslušné vylepšenie, môžete aktivovať strieľne nad mostom a tie sa o šialencov postarajú. Ak nechcete zabíjať, môžete im hodiť plynový granát.
Ak sa chcete presunúť sami, chce to skúšať a dobre si to načasovať. Spoza prvej krabice sa presuňte za najbližšiu napravo. Spoza nej skočte na bočnú ochodzu a prejdite na jej koniec. Keď je čistý vzduch, vylezte na most a prejdite smerom k vysokozdvižnému vozíku a naľavo od neho zoskočte na bočnú ochodzu, nie na tú pri vozíku s krabicami. Prejdite na koniec ochodze k banskému vozíku. Vyskočte na most a choďte popri vozíku, po pravej strane mostu a pri ďalšom vozíku napravo na ochodzu vedľa neho. Prejdite na koniec ochodze k výbušnému sudu. Tu si to už len presne načasovať a preplížiť sa na koniec mostu a preskočiť krabice. S presnosťou to zvládnete aj bez neviditeľnosti, ale ak ju máte, rozhodne tu pomôže.
Vybehnite hore schodmi a zvezte sa dolu výťahom.

Záver
Tu vás čaká už finálny súboj. Zhao Yun Ru sa napojila na projekt Hyron, aby ovládla Darrowov signál pre Iluminátov, no nezvláda to. Musíte zničiť systém, ktorý ovládajú tri ľudské počítače. Nad nimi krúžia tri automatické strieľne. Tie môžete zničiť ťažkými zbraňami, ale nie je to nevyhnutné, môžete sa im vyhýbať. Pri každom z týchto troch ľudských počítačov je tlačidlo, ktorého stlačením sa vám na chvíľu otvorí komora s osobou a vtedy ju môžete zabiť vlastnými zbraňami. Po zničení prvého a druhého dobehne pár šialencov, tak ich môžete odraziť knokautmi, ak máte ušetrenú energiu. Takto zničte všetky tri.
Druhá možnosť ako si pomôcť je použiť počítač na medzipodlaží (lv4, alebo kód iwntlove z ediára z kliniky - celkovo sú tam tri počítače, ktoré majú túto istú funkciu, ale ostatné treba len hacknúť, heslo je len k tomu jednému). Sklo pred počítačom delá rýchlo rozstrieľajú, tak sa nezdržujte. V počítači môžete nastaviť otvorenie schránok s ľudskými počítačmi. Tým pádom nemusíte behať k nim, stláčať tlačidlá a ešte sa aj vyhýbať strieľňam, ak ste ich nezničili. Takto môžete pohodlne zničiť ľudské počítače z diaľky.
Tretia možnosť je použiť panel na centrálnom stĺpe s ľudskými počítačmi. Buď ho hacknite (lv5), alebo použite kód od Hugha Darrowa (2012). Týmto panelom môžete vypnúť podporu života všetkých troch ľudských počítačov a tým pádom sa ich rovno zbaviť.
Keď zničíte všetky tri ľudské počítače, zostáva Zhao. Na sťaženie príde aj robot, tak ho vyraďte EMP granátom. Zhao je za ochranným sklom, ktoré zničte. Proste už len páľte všetkým, čo máte a sklo po chvíli padne. Napokon už len zabite samotnú Zhao, na ktorú stačí pár zásahov.
Ešte je tu jedna možnosť. Hneď po skončení animačky vytiahnite laser a páľte na Zhao. Laser prechádza cez steny, takže prejde aj cez silové pole, ak to neodstránia nejakou aktualizáciou a tým pádom môžete zabiť Zhao hneď bez všetkých ostatných okolkov.
Jej zabitím získavate úspech „The End“.

Prejdite ponad jej mŕtvolu do zadnej miestnosti, kde sa s vami spojí Eliza. Zopakuje vám vaše posledné štyri možnosti. Môžete odhaliť svetu plnú pravdu o všetkom, čo sa stalo a odsúdiť tak ďalšie výskumy vylepšenia a zvoliť tak cestu Hugha Darrowa. Môžete situáciu zhodiť na falošnú nehodu s neuropozínom a dať tak moc Iluminátom, aby mohla OSN a ďalšie organizácie regulovať výskum a vývoj vylepšení a zvoliť cestu Billa Taggarta. Môžete obviniť Ľudský Front a dať tak moc súkromným spoločnostiam, ktoré sami budú potom pomocou peňazí určovať evolúciu ľudstva a zvoliť tak cestu Davida Sarifa. A poslednou možnosťou je odísť a zničiť celú Pancheu so všetkými, vrátane vás. Tým pádom nezostane nik, kto by poznal pravdu a svet si bude musieť poradiť sám.
Zvoľte si a už len sledujte záverečnú animačku. Po nej nasledujú titulky. Tie môžete zrušiť, ale ak ich necháte úplne do konca, uvidíte, či skôr vypočujete si,ešte kratučký bonus. Tým získate aj úspech „The D Project“.
To je už koniec a zozbieranie posledných úspechov. Za prejdenie hry je „Trooper“. Ak ste ju prešli na najťažšej obtiažnosti, je to aj „Legend“. Ak ste nikoho nezabili (bossovia sa nerátajú), tak je úspech „Pacifist“. Ak ste nevyvolali počas hry ani jeden poplach, je tu úspech „Foxiest of the Hounds“ - nepriatelia vás mohli zbadať, byť aj v stave „alarmed“, keď sa im niečo nezadalo, len nesmeli fyzicky spustiť poplach (za čo ste dostávali aj priebežné odmeny „Smooth Operator“). No a keď ste si uložili pozíciu pred rozhodnutím, tak si len pozrite všetky štyri možné konce a máte úspech „Deus Ex Machina“.

1. časť | 2. časť

Súvisiace hry Deus Ex GO
Deus Ex: Mankind Divided - A Criminal Past
Deus Ex: Mankind Divided - System Rift
Deus Ex: Mankind Divided
Deus Ex: The Fall
Deus Ex: Human Revolution - Director’s Cut
Deus Ex: Human Revolution - The Missing Link
Deus Ex 2: Invisible War
Deus Ex: Game of the Year Edition
Deus Ex
Deus Ex: Premier Collection



Diskusia Príspevkov: 13 Hodnotenie
342 hlasov

100
60
20

80
40
0
61
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |