HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21181
5455
5063
1438
1600
7336
6045
12925
1687

Online 16104 užívateľov

Užívateľ > Avjeckin > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |



Oproti novym castiam trochu zastaraly engine ktory ma mnoho chyb, napriek tomu originalny dej, grafika je na rok 2008 celkom slusna a hra takito disponuje zaujimavym dejom.


Od tejto hry som ocakaval viac ako som spociatku dostal. Strasne slaby dej, nezazivny, malo prekvapeni, v prostredi sa mi zle orientovalo, Connor tazsie ovladatelny ako Ezio. Tema Americkej revolucie bola u mna velmi nezaujimava, koniec bol slabucky a nepacilo sa mi ako ho natahovali.
Malo arzenalu, ktory sa aj tazsie ovladal. Tie misie na lodi bola riadna p.covina, vobec sa mi nepacilo a uz sa ani tak velmi netesim na Black Flag lebo to s tym piratstvom je riadna nuda kedze nemozem tam toho vela ani robit. Chybali mi tam vselijake variacie konstrukcii budov ako boli v Brotherhood. Napriek tomu grafika celkom dobra ale celkovo to beriem ako zhorsenie.
Podla mna urcite lepsia ako AC3. Pribeh ja zaujimavejsi, ovladatelnost lepsia. Na moje prekvapenie ma plavba na mori velmi zaujala kedze sa dalo skakat do vody a objavovat vselijake skryte miesta. Napriek tomu podla mna titul AC straca svoj lesk kedze ta zahadnost dielov 1 a 2 sa z nej uplne vytratila. Herne prvky ako grafika, engine, ovladatelnost napriek tomu chvalim. Co sa tyka sveta mimo animusu tak to uz by som hodnotil katastroficky a biedne- absolutne nezazivne, nudne a ocakavane jednoduche.
Grafika : 99%
Hratelnost : 85%
Atmosfera : 95%
Pribeh : 100%

Dala mi novy pohlad na hru ! Ma najlepsi pribeh zo vsetkych hier, ktore som kedy hral, trosku mu moze konkurovat pribeh Metra ale to su dve originalne pribehy sami o sebe, ktore nechcem porovnavat










Tato hra sa mi celkom pacilo, dej bol zaujimavy a zavadzajuci ako to ma byt, grafika ok, lepsia hra ako MW3, takze davam tomu pomerne vysoke hodnotenie.




Tato hra ma velmi nenadchla a od zaciatku som ju dohraval len z akejsi povinnosti dohrat cely ten pribeh MW. Velmi mi ani nestoji za koment, slaba grafika ako uz vacsina ludi pisala, pribeh sa mi moc nepacil.








Grafika : 95%
Hratelnost : 85%
Pribeh : 60%
Atmosfera : 90%

Na rok 2006 je to slusna pecka ! Hral som ju neskor a aj tak ta grafka je popredu troska, najlepsia hra roku 2006 a to urcite.


Tato hra ma uputala este som ju len videl ze ma vyjst. Od zaciatku som sa do nej zazral a poctivo prechadzal misie a ked som zistil ze sa to da hrat aj v cestine tak ma to uplne potesilo. Hlasky Joa Barbara v cestine boli asi najlepsie. Hra mala svoj lesk aj vdaka originalnym gestam a spravaniu sa mafianov. Graficke spracovanie hodnotim tiez velmi vysoko aj ked malo to svoje nedostatky. Napriek tomu ma ocakavanie z tejto hry ani najmenej nesklamalo. Niekedy ked som si chcel zahrat len tak na pohodu a odreagovat sa ked som napr. ukradol kamion s cisternou alebo obrnene auto a stval som policiu, inokedy akcne prechadzat misie alebo len robit skodu. Co sa tyka riadenia auta bolo velmi dobre a takisto aj vyber vselijakych aut a dokonca sportiakov ktore sa dali prerobit tak ze isli strasne rychlo( toto vsak bolo trosku nerealne na tu dobu, ale na adrenalinove hranie to bolo zaujimave). Napriek tomu to bola celkom realna hra a pacila sa mi
Hratelnost : 75%
Grafika : 99%
Pribeh : 100%
Atmosfera : 95%

Jedna z najlepsich aku som kedy hral !
Mnou velmi dlho ocakavana hra, ktora bola presunuta z Januara 2012 az na Maj 2013 kvoli tomu ze THQ skrachovalo co neberiem ako zaporny bod skor sklamanie. Napriek tomu oproti Metru 2033 mala nedostatky v prvku atmosfery a audio spracovania ( chybal mi tam hlavne originalny hlas Artyoma z Metra 2033, ktory v uvodnych textoch pred misiami nadviazal na perfektnu atmosferu), co sa tyka toho textoveho ten bol priam dokonaly a omnoho lepsi ako v predchadzajucom dieli. Co sa tyka osvetlenia bolo velmi zanedbane- nudzove osvetlenia z Metra 2033 mi tam chybali najviac a tma z predchadzajuceho titulu bola nahradena serom, kde bolo dokonale vsetko vidiet okrem nepriatelov ktori akosi v Metre Last ''oslepli''- spomenme si na tmu v Metre 2033 kde Artyom musel zakazdym pouzit nocne videnie aj v tej absolutnej tme kde aj ten najmensi suchot vas mohol odhalit. Dej uz nebol taky tajomny a zavadzajuci ako v Metre 2033 kde kto necital knihu nevedel az dokonca ci su ''The Dark Ones'' spasitelia ludstva alebo Votrelci ktori nas prisli vyhubit. Dej bol priamy a ten kto hral Metro 2033 urcite vedel ako ma postupovat ak chcel dosiahnut Dobry Koniec.
Napriek tomu misie boli velmi zaujimave a poskytli sirsiu skalu prostredia Metra ako aj samotnej Moskvy. Avsak Nepacilo sa mi nevyvazenost misii v metre a na povrchu kde asi 10 missi naraz bolo len v metre a 6-7 na povrchu. Mne osobne sa v Metre 2033 pacilo ako sa Artyom dostaval na povrch a potom zase len o ovlasok unikol naspat do metra- niekolkokrat.
Dlzka campane bola v norme aj ked dalo sa este trosku spekulovat ako ju predlzit.
Menu velmi originalne, chvalim autorov za tu drezinu a rangera v pozadi.
Metro Last Light bolo zamerane viac na spolupraci Artyoma s niekym inym co trosku potlacalo hororovu atmosferu. Lepsie vyvrcholenie deja v Metre 2033 a misii D6 kde Artyom po dlhej dobe samoty a strachu sa mohol povzbudit vtipnymi pripomienkami Ullmana.
Grafika naozaj super, klobuk dole - velmi silny aspekt hry.
Napriek vsetkym mojim kr
Velmi zaujimava hra, originalny a putavy dej, ktory obsahuje uplne novy pohlad na hru, grafika bola tiez celkom slusna a bavilo ma to az do konca. Ked som to zacal hrat tak som tolko od toho ani necakal. Taketo hry su ovela lepsie ako propagovane tituly ako Call of Duty.
Oproti V2 par pridanych veci, mozno trosku lepsie prostredie ale az tak velmi sa nelisi, tejto hre akoby stale chybala podstata,nejaky duch ktory ju ozivi. Napriek tomu hratelnost celkom dobra az na paru bugov, snazil som sa hrat co najviac stealth mod. Myslim, ze viac ako 75% si nezasluzi a to som este skromny.






Celkom fajn hra. Miestami ma velmi bavila a sem aj trosku nudila. Pestrost misii bol od tvorcov hry velmi zaujimavy prvok ktory urcite vyhovel viacerim hracom. Tuto hru hodnotim celkom pozitivne aj ked nemala v sebe tu zahadnost ktoru ja na hrach mam tak rad. Zbrane boli zaujimave a bolo ich dost, takisto sa dalo vselico pozbierat. Myslim ze najviac sa mi pacili misie ako napr. ta s Anyu a jej starymi rodicmi alebo to vo vlaku ked som prvykrat stretol Frau Engel.

+pestrost a siroka skala zaujimavych postav
+zbrane
+zaujimavy pribeh
+boj a graficke spracovanie mrtvol
+kampan ktorej dlzka bola celkom v pohode

-spomalene nacitavanie textur -5%
-spomalene cutsceny a tym padom aj posunuty zvuk -5%
-chaby koniec, vobec neviem co sa stalo s Angelou Merkelovou :D tzv. Frau Engel -5%
Grafika : 45 %
Pribeh : 90%
Atmosfera : 95%
Hratelnost : 70%

Kedze to bola moja prva hra davam vyssie hodnotenie ako je hodna !



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |